Mariann
2014-02-14 09:30:49
Egyre jobb a műsor, kiderülnek a piszkos ügyek. Ha a jobbik megszavazza a finnugor napot, az elfogadható, a a fidesz, a bűn. Ha a jobbik megszavazza Paksot az tévedés, ha a fidesz, az hazaárulás. Nem kellene egyforma mércével mérni, Barbara? Szentkúti Péter hitét nem akarjuk megingatni, de talán ő is belátja, hogy Szúz Mária és Jézus nem ír számítógépen levelet nekünk. Lehet hogy nem látja be, akkor türelmesek legyünk iránta.
Topi
2014-02-14 09:17:28
Martin Killeen
2014-02-14 08:37:58
KEDVES SZENTKUTI PETER! Ne hagyjon magunkra minket, mar abban a borzalmas taho tv-s Belebeszeloben is nagyra ertekltuk a hozzaszolasait, a tudasat! Csodalom, hogy a talan kedves Marta adminisztrativ nem torolte azt a kritikan aluli, Ont megalazo szoveget. Egyetlen "mentsege" az lehet annak az embernek, hogy On rossz linket kuldott tevedesbol, de a stilus azert jellemzo az emberre. Varjuk vissza! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-02-14 08:25:38
Az egyik legkedvencebb hozzaszolonak, Pestanak is uzennem, hogy a Jobbik a finn-ugor NYELVCSALAD-HOZ tartozasunkra szavazott, ami oriasi kulonbseg! Szebb jovot kivanok az egesz nagy csaladjanak ugy is, mint jobbikos parttag! Barbara
Martin Killeen
2014-02-14 08:17:49
nem tudom, hogy mit mondhatott a kormanyzo ur, ami a Jobbikkal - ha sokkal kesobb is - kapcsolatba hozhato?? Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-02-14 08:11:55
Kedves Seraf! Megtennem a valaszt, de nem tudom ki volt Szecshenyi..... vitez Nagybanyai Horthy Miklos kormanyzo urrol viszont hallottam, mar csak azert is, mert edesapam mindket fiutestvere, valamint a lanytestvere ferje ezredesi, ornagyi es fohadnagyi rangban szolgaltak Ot es hazankat. Azert nem tudom megtenni a valaszt, mert
kurucPista
2014-02-13 21:28:22
Borsodi
2014-02-13 21:09:19
Kedves Péter! Maradj nyugodtan köztünk! Szükség van arra a nyugalomra és szeretetre, ami átjön a beszédeidből!
HunorMagor
2014-02-13 20:38:30
Peter123
2014-02-13 19:34:14
Bocsánat nem vagyok egy nagy internetező és el ütöttem valamit. Makszimálisan egyet értek nem szándékoson tettem fel azt a másolatot.Bocsánatot kérek.Magyarországról egy linket akartam feltenni.Másodiknak sikerült.Nem kell a szerkesztőnek törölnie engem. elmegyek én magamtól is.Igazatok van nem vagyok közétek váló.ÉN EGY TUDATLAN SENKI VAGYOK.ISTEN ÁLDJON BENNETEKET.Péter.
Peter123
2014-02-13 18:08:28
Józsi ezt itt alattam okvetlen olvasd el.
Peter123
2014-02-13 18:06:32
Peter123
2014-02-13 18:03:43
Most sikerült.
Peter123
2014-02-13 18:00:19
Peter123
2014-02-13 17:52:13
BOCSÁNAT EZT NEM ÉN RAKTAM FEL VALAMI TÖNKRETETTE A ÁTKÜLDÉST ÉS EZT KÜLDTE.
Peter123
2014-02-13 17:45:02
Topi
2014-02-13 16:51:42
Józsi
2014-02-13 14:29:08
Magyarországnak Szűz Mária a megkoronázott királynője!
Magyarország királynője és oltalmazója Szűz Mária, vagyis Babba Mária ( babba=szép ). Babba Mária az ősi Istenanya akit az ős Magyarok a legnagyobb tiszteletben részesítettek itt a kárpát medencében évezredeken át. Számtalan kúltikus hely bizonyítja a teljes Kárpát hegység vonulatán de a Kárpát medence belsejében is a nyomait a Mária tiszteletnek. Erről nagyon átfogóan és dokumentáltan ír Daczó Árpád ( P. LUKÁCS O.F.M. ) ferences szerzetes “CSÍKSOMLYÓ TITKA” c. könyvében.Nagyon érdemes elolvasni. Az évezredeken át máig megmaradt Babba, Baba, Bába, neveken keresztűl, amelyek Babba Mária tiszteletének voltak kúltikus helyei. A kereszténység felvétele után Szűz Mária (Boldogasszony) tiszteletében maradt fenn. A 7 Boldog asszony tiszteletről Tamás is tartott előadást az ÁK szeminárium keretében.
Szent István a Szent koronát jogilag is felajánlotta Szűz Máriának mint Magyarország Királynőjének. A Magyar nép történelme, a Nagyboldogasszony-eszmén alapuló hivatása, államisága még az idegenek vagy Isten tagadók számára is egyedűlálló a világon.
Éppen ezért amig Szűz Mária, mint királynő nem kapja meg az Őt megillető tiszteletet és hódolatot, addig nem múlik el ez az állapot! Ezt a Magyar nép kell egyöntetüen kinyílvánítsa és megvalósítsa, viselkedésével és hozzáállásával. Abba kéne hagyni a trágár beszéd gyakorlását és akáromkodást különösen a fiatalabb korosztály esetében. Nagyonsok esetben hallottam amikor embereknek szinte minden második szava b...meg-el kezdődött, vagy külömböző internet portálon a hozzászólók borzalmas trágár kifejezéseket használtak és használnak. Ezt a viselkedést ki kéne iktatni szokásainkból. Hála Istennek ezen a portálon nem találkoztam ilyen esetekkel.
Fel kell ismernünk, hogy országunk és népünk fennmaradását csak Jézus Krisztus Édesanyja fogja biztosítani, amennyiben megadjuk részére a megfelelő tiszteletet, és akkor Ő megfogja találni azt a személyt is akire rá lehet bízni Magyarország sorsát...
Topi
2014-02-13 13:12:18
Mariann
2014-02-13 09:49:22
Külömbséget kell tennünk az 56-os hősök és a jelenkori politikusok között, nem szabad hazaárulóznunk azért, mert valaki nem a mi pártunkban van. Wittner Mária hős marad akkor is ha jelenleg nem viselkedik hősiesen. Az meg mindennek a teteje, hogy ha fideszes, akkor hazaáruló akkor is ha egyébként hős, ha jobbikos, akkor viszont megtévedt. Mondja már ki valaki, hogy minddenki hazaáruló, aki támogatja Paksot. Boncsák el az egészet és irány a zöldenergia.