Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2020-05-19 10:57:16
mindszentiocsi
2020-05-19 08:50:25
Kezd forró lenni a pite Németországban!
Berlinben a rendőrök (és megbízóik!) már a BÉKÉS ELLENÁLLÁST SEM TŰRIK!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=670&v=UrvoVlsi30k&feature=emb_logo
Topi
2020-05-18 11:04:00
PAPÍRBÓL KÉSZÜLT KÖRNYEZETBARÁT ÁGYKOPORSÓ A KOVIDOSOKNAK!
Az abszurd végjáték tovább zajlik és egyre elmebetegebb jeleneteket produkál…

Egy bogotai cég a #koronavírus járványban elhunytak magas számára tekintettel kartonpapírból készített olyan kórházi ágyat, amit néhány mozdulattal koporsóvá lehet átalakítani úgy, hogy eközben az elhalálozott személy testéhez hozzá sem kell érni.

Szóval felfektetjük a pácienst erre a multifunkciós alkalmatosságra, kezeljük egy darabig, majd, ha netán meghal, akkor a praktikum és gyorsaság jegyében máris átcsomagolhatjuk egy papírkoporsóba. Olcsó és gyors megoldás. A fertőzésveszély minimálissá válik. Hát nem nagyszerű?

A kórházi ágyból koporsóvá hajtogatható eszköz teherbírása 150 kiló, vagyis szinte bárkit ráfektethetünk. A cég a közleményében kitér a terméke környezetbarát, mondhatni zöld tulajdonságára is: az ágykoporsó nem csak olcsó, praktikus, de végtelenül zöld is! Mivel a kartonpapír meglehetősen hamar és 100%-ban lebomlik, így a természetet sem tesszük ki extra terhelésnek a használatával…


https://m.youtube.com/watch?v=ZSwruPC7_qw&feature=youtu.be
Topi
2020-05-17 22:39:16
Ez jó !!!
Greta Thunberg felszólította a kínaiakat, hogy hagyják abba az
étkezést a hagyományos pálcikákkal és ezzel sok-sok fát mentenek majd
meg. A kínaiak felszólították Grétát, hogy térjen vissza az iskolába
ahol megtanulhatja, hogy a pálcikák bambuszból készülnek nem pedig
fából. Ezen kívül felszólították Grétát, hogy hagyja abba a WC papír
használatát..........hogy ezzel sok-sok fát megmentsen mivel azok
valóban fából készülnek.

Biológiai világháború - Dr. Drábik János, Jakab István https://www.youtube.com/watch?v=ZoCMndMRQ30
Terez
2020-05-17 13:26:32
Rovidesen eltunik de addig is erdemes megnezni a David Icke - Covid19 https://www.bitchute.com/video/JZVkWFPiWQMV/
De Skiita Yani
2020-05-16 08:57:35
mindszentiocsi
2020-05-16 03:44:21
Wolf-Dieter Storl :

Német néprajzos, aki könyveiről, számos nemzetközi előadásáról és számos tévébeszélgetéséről híres, életének éveit Észak-Amerikában töltötte. Itt találkozott a cheyenne orvossal, Bill Tall Bullyval, aki barátságossá vált.

Storl Bill Tall Bulival az erdőben sétált, vele ugrott a préri körül, és sokat tanult az indiánok intenzív kapcsolatával a természettel. Tehát megismerte a növények lelkét, amelyet ma független személyiségnek tart.

A sámán meg van győződve arról: „Őseink temploma nem volt mesterséges épület, hanem az erdő, a szent liget. A fák istenségek voltak, és a növények varázslatosak. Ez a tudás régi, olyan régi, mint az emberiség. Visszatér minket a gyökereinkbe, amelyeket a megvilágosodás hűvös szelében elfelejtettünk. És ennek ellenére ez a tudás csak arra vár, hogy újra felfedezhessük. "

Eva Herman elolvassa Wolf-Dieter Storl szövegét, amelyet a világméretű világjárvány, a Corona vírus alkalmával írt.
Wolf Dieter Storl :
A Korona Vírus

A megvilágosodás szelleme látszólag elhagy minket; a sötétebb babona úgy tűnik, hogy visszatér. A láthatatlan ördögök és a betegség démonjai az úgynevezett vírusok formájában kúsznak vissza - egy latin szó, amely nyálkát vagy mérget jelent. A vírusok gonosz ellenségek. Vezetőink háborút hirdetnek ellenük. Meg akarnak menteni minket, csakúgy, mint ahogy állítólag megsemmisítették a himlővírust.

Nemrégiben volt pánikjárványként a SARS, madárinfluenza és sertésinfluenza, több száz halálos áldozattal világszerte, de aligha volt bárkinek is idegeskedésre ideje. A Corona vírus, a Covid-19 adta meg erre, ennek a hisztériának a felfuttatás lehetőségét;
Szigorúan véve, a halálos áldozatok száma nem volt több, mint a szokásos éves influenza-szezonban, de az éttermeket és üzleteket bezárták, az eseményeket megszüntették, a nyilvános életet minimálisra csökkentették, és az alapvető jogokat, például a gyülekezés jogát megszüntették; néhány országban védőmaszkokat kényszerítettek és a lakosságot házi őrizetbe vették.
Féltek az emberek egymástól, féltek másoktól, akik hordozhatják a baktériumokat. A szokatlan szolgálatok és az üres egyházak arra utaltak, hogy a vírus erősebb volt Istennél.
A Corona mindent elsajátít; A Greta, az éghajlatváltozást okozó gáz-CO2, a nemek közötti egyenlőség és más kérdések a háttérbe kerülnek, és elhalványulnak a korona-hisztéria előtt. Jelenleg ez olyan súlyos teher az emberek lelkén, mint egy átok, egy hatalmas nyomás-szellem.

Őseink, a vírusok!

De milyenek egyébként a vírusok? Egyikükben sincs semmi különlegesség a földön. Nem gonosz idegenek ők, nem is betolakodók más galaxisokból.
A vírusok mindenütt megtalálhatók, a legmélyebb tengeri mélységtől a hóval és jéggel borított hegycsúcsokig; igen, még a sztratoszférában is léteznek. Túlélnek a savakban, lúgokban és forrásban lévő vízben. Meleg források, a humusz talaj, az emberek, állatok és növények testei tárolják. Ők már az Őskorban is voltak. Földanyánk és Égapánk gyermekei Ők.
Ők is a teremtés részei, tehát a vírusok már a korai evolúcióban is léteztek az ősi óceánban. Más biomolekulákhoz hasonlóan endoszimbiontumokként integrálódtak a szervezet sejtjeibe. Emberi genomunk legalább 20% -a vírus eredetű - magyarázza Patrick Forterre mikrobiológus a párizsi Pasteur Intézetből. Az ókorban a vírusok megfertőztek bennünket, genetikai anyagot becsempészették a kromoszómáinkba, és az emberi genom részévé váltak. A kutatók azt gyanítják, hogy az agysejtek vírusai még befolyásolják a gondolkodásunkat és az érzésünket is. A vírus hatására minden élő sejt mutálódott. A DNS struktúrája (kettős spirál) a vírus találmánya volt. Thierry Heidmann francia virológus szerint a genomunkban található "megcsonkított" vírusgének segítik megvédeni sejtjeinket a kívülről támadó vírusoktól. A vírusok evolúciós sparring partnereink, elősegítik evolúciónkat.

Miasmák

A vírusok aprók és tízszer kisebbek, mint a baktériumok. Olyan kicsik, hogy nem láthatja őket az ember könnyű mikroszkóppal. Csak az 1940-es években kifejlesztett elektronmikroszkóp tette láthatóvá őket. Egy milliárd vírusnak van hely egy rizsmagban.

A vírusoknak nincs sejtmagja és sejtmembránja; RNS- vagy DNS-részletből állnak. Néhányuknak, mint például a koronavírusnak, van fehérjehéja, másoknak pedig nincs. Sok biológus tagadja őket egy élőlény státusával. De amint Stephen H. Buhner rámutat, érzékelik a környezetüket. Felismerik a sejtfelületek kémiai összetételét és tudják, hol kell dokkolni. Megváltoztatják szerkezetüket és felgyorsítják mutációjukat, amikor szembe kell nézniük az immunrendszer vagy akár antivirális gyógyszer (neuraminidáz inhibitorok, membráncsatorna inhibitorok) reakciójával. Különböző vírusok, beleértve az influenzavírust, információt cserélnek az orvosi rezisztenciaról más vírusokkal. Okosnak nevezheti ezeket az apró fehérjekivonatokat. A veszettség vírus például aktiválja a harapási ösztönt a fertőzött állatokban, új gazdaszervezetek megtalálására; Az influenzavírusok köhögést és tüsszentést aktiválnak; A szúnyogok által terjesztett vírus stimulálja az izzadást, ami viszont vonzza a szúnyogokat.

Az oltás meglehetősen primitív ügy; ugyanabból az ellenséges hozzáállásból
származik, mint a herbicidek és növényvédő szerek masszív permetezése a
mezőgazdaságban. A vakcinázások negatív mellékhatásait, valamint a vakcina-adalékanyagok vagy potencírozók (alumínium, higany és formaldehid vegyületek) a káros
hatását teljesen figyelmen kívül hagyják.
Az Indiában az oltási programot irányító Bill Gates Alapítványt 2017-ben kiutasították az országból, miután 490 000 gyermeket bántalmaztak az oltások eredményeként. 2014-ben a kenyai katolikus orvosok szövetsége azzal vádolta a WHO-t, hogy tetanuszos oltások révén nők millióit akaratlanul kémiai úton de sterilizálták örökre meddővé tettek.

Kérdéses, hogy egyáltalán lehet-e vakcinázni a koronavírusok ellen?

Alapvetően kétféle vírus létezik: egy, amely egy DNS-szakaszból áll, és egy, amely
egy RNS-szakaszból áll. A DNS-vírusok példányai nagyjából megegyeznek,
így könnyebb oltani őket. Az RNS-vírusok viszont pontatlanul másolnak, sok olyan másolat létezik, amelyeken a vakcina nem működik, vagy immunsejtjeink nem tudják azonosítani őket. A koronavírus RNS-szálakból áll, amelyek folyamatosan megváltoztatják szerkezetüket,
így az immunrendszer nem ismeri fel őket. A vakcinázást tehát állandóan, legalább minden influenza-szezonban el kell végezni. Valójában bombaüzlet olyan vállalkozásnak, mint a Bill Gates alapítvány, ami-aki pénzügyi részesedéssel is rendelkezik ott és ráadásul még a
gyógyszergyárakban is.

Természetes védelem

A vírusos betegségek elleni legmegfelelőbb védelem:
- az egészséges, erős immunrendszer, amelyet a higiénia, tiszta víz, levegő, napsütés, testmozgás, jó táplálkozás, elég alvás és mentális tényezők, például szerelem, társaság és általános joie de vivre vagyis az életöröm támasztanak alá.

Tisztelt emeritus járványtan, Dr. Prof. Knut Wittowski elmagyarázza, hogy a karantén -
bezárás, leállítás és társadalmi távolodás (angolul mindig lenyűgözőbben
hangzik!) - hatástalan. A Covid-19 vírusok gyorsan elterjedtek a populációban. A tünetek átmeneti jellegűek és "csorda immunitást" idéznek elő. Az óvodák, iskolák, ifjúsági klubok, sportstadionok, előadások, koncertek, éttermek és munkahelyek nyitva kell maradniuk, hogy az általános immunitás gyorsan terjedjen.
Csak a nagyon öreg és immunhiányos személyeket kell védeni és ideiglenesen elkülöníteni. Az
államilag előírt intézkedések, mint például maszk viselése, kijárási tilalom, távolság megtartása, utazási tilalmak, csak apartmanokban való tartózkodás és hasonlók, ellentétes hatást gyakorolnak; kártékonyan meghosszabbítják a fertőző fázist.

Ezek az intézkedések több embert ölnek meg, mint szükséges!

Wittowski
prof. És más neves virológusok és epidemiológusok, például Dr. Wolfgang Wodarg, Sucharit Bhakdi, Dr. med. Claus Köhnlein, Shiva Ayyadurati prof. És mások szerint is a Corona úgy viselkedik, mint egy normális influenza. Általában évente 300 000–500 000 influenza
halálos kimenetelű, köztük 30 000–80 000 az Egyesült Államokban és 8 000–11 000 a Szövetségi Köztársaságban. Miért hirdette ki a WHO a világjárványt a Corona esetében?
Valószínűleg ez, az intézménynek a gyógyszeripari társaságokhoz való közelségéhez kapcsolódik. A corona pánik szintén hasznos lehet, mert elvonja a figyelmet a pénzügyi
válságról, és a világrendszer összeomlásáról (Max Otte)valamint más égető problémákról.
Igy tehát azt a látszatot lehet kelteni, hogy a felelős: nem a téves politikai döntés, vagy a rossz irányítás vagy talán akár az aljas korrupció, hanem egy külső ok, vagyis tehát:
A vírus.
(Lejegyezte: Mindszenti Öcsi)

https://www.storl.de/gesundheit-phytotherapie/die-krone-der-viren/
Barteli2
2020-05-14 10:32:45
Internetes reklámok:
Fél évvel ezelőtt már már zavaróan a képünkbe nyomták azt az internetes reklámot:
Tudd meg, hogy honnan származol, milyen a családfád, milyen a nemzetiségi összetételed a génjeid alapján! Nagyon egszerű a teszt, otthon is evégezheted. Fizesd be a pénzt és küld be a DNS mintád.. és reklámocskában az egyszerű mintavételi teszt képsorai..

A teszt elvégzését úgyanúgy kell(-ett) elvégezni, mint most a vírusos tesztet. Hosszú pálcikával, aminek a végén valami pamacsszerű dolog van a szádból (szájpadlás garat ?)veszel mintát.. A videók kísértetiesen megegyeznek..
Az emberben egyből felmerül a kérdés, hogy melyik alkalommal mit is gyűjtöttek?
Teljesen össze vagyok zavarodva!
Barteli2
2020-05-13 15:02:06
A románok még az állami naptárjukba is bejegyzik, hogy lopták a földet, és azt ne feledjük, hogy azok segítségével, akiket most "szövetségeseinknek" mondanak.
Véssék csak! Így legalább nem felejtik el, hogy nem az övék!
mindszentiocsi
2020-05-13 12:53:02
Újra egy videó!
A München-i tüntetés szívvel és erőszakmentesen.
A videó első részénél nincs is szükség fordításra, a képek magukért beszélnek.
A rendőrök és fegyveres erők - szintén emberek - akik alulfizetettek, a hazug politikától és legmagasabb elöljáróiktól becsapottak állnak szemközt a tüntetőkkel. Münchenben ekkor megmutatták Németországnak és a világnak azt, hogyan lehet szívvel ellenállást tanúsítani.
"Szükségünk van Rátok!" - kiáltották a tüntetők az erősen felszerelt és maszk-kényszerben velük szemben álló rendőrökhöz.
És!
Ekkor megtörtént a csoda. Az összes rendőr levette a sisakját. A tüntetők ovációval, tapssal jutalmazták meg Őket.
Nagyon-nagy események zajlanak most Németországban, Robbanásszerű dolgok kerülnek nyilvánosságra! Valószínűnek látszik, hogy Merkel-nek és csapatának annyi! Ez viszont egész Európára kihatással lesz.
Remélem békésen is sikerülni fog nekik!
https://www.youtube.com/watch?v=Hz4unDysRxA&fbclid=IwAR0Hp5Ca6bTDtR-TdqNv7YMpflVPBcNrdoNfu0efDitniAGobHo3gWFnGGQ
Topi
2020-05-12 22:35:56
Topi
2020-05-12 22:32:25
Topi
2020-05-12 22:05:50
Trianon revízióját a parlament és az ENSZ elé visszük! https://www.youtube.com/watch?v=xypSlejgUR4
mindszentiocsi
2020-05-12 18:05:16
Napi dózis 2020.5.11.

Koronapolitika avagy ...

VÉGE A KIRAKATDEMOKRÁCIÁNAK

Ernst Wolff - német újságíró kommentárja.

Sok ember úgy gondolja, hogy manapság a bejelentett, és egyes esetekben már kezdeményezett enyhüléssel járó korona-krízis hamarosan véget ér, és a világ visszatér a normális életbe.

Hatalmas tévedés!!!

Ha a politikusok, akik ebbe a helyzetbe vetettek bennünket, továbbra is a hatalmon maradnak, akkor a jövőben is olyan államban élünk majd, amelyben az önkényes hatalomnak, a teljes felügyeletnek, és fokozatos társadalmi valamint gazdasági szenvedéseknek leszünk alávetve.

Már láthatjuk, hogy a politika a közmédia segítségével mindent megtesz a fennálló félelem, illetve a pánik és tömeges hisztéria folyamatos fenntartása érdekében. Még-pediglen azon okból kifolyólag, hogy a bevezetett kényszerítő intézkedések közül majd sok a lehető leghosszabb ideig hatályban is maradjon.

A második hullám, egy még veszélyesebb koronaszál!
Vagy a további megbetegedések fenyegetése a Koronavírussal (Covid-19), és elképesztően hatalmas összegnek, úgy: 7,4 milliárd eurónak a mobilizálása a pandémia elleni védőoltás fejlesztésére - amely nyilvánvalóan túllépte a csúcspontját. Mindezek egy olyan társadalomba való áttérés hírnökei, amelynek szabadsághiánya meghaladja majd a nemzetiszocialistáknak még az 1933-as legmerészebb álmait is.

Hogy lehetséges?
Hogyan történhetett ez meg, hogy a parlamenti demokrácia alapján megválasztott politikusok, például autokratákká vagy fasisztákká váljanak?

A válasz erre a kérdésre: hazugságban élünk.
A parlamenti demokrácia, amint azt mindannyiunkkal gyermekkorunktól fogva tanítják, az bizony a valóságban nem a nép uralmáról szól.
Az a tény maga, hogy négyévente a közvélemény-kutatásokra és az állítólagos népképviselőink melletti vagy elleni szavazatokra figyelünk, mindez úgy tünteti fel a dolgot, hogy polgárainknak joguk van a véleménynyilvánításra, vagy akár döntéshozatalra is.
De!
Ezt hinni viszont, igen nagy hiba!
A parlamenti demokrácia valójában nem más, mint egy történelmileg egyedi ócska megtévesztés, amely az igazság rendkívül kifinomult sunyi torzításán alapul.

Lássuk tehát ezt a hátteret:

A parlamenti demokrácia az amely az alkotmányokon alapul, amelynek passzusai meghatározzák az állam alapelveit és formáját, valamint a polgárok jogait és kötelezettségeit.
Az összes parlamenti-demokratikus alkotmány az egyenlőség elvén alapul, amely azt a csalóka üzenetet közvetíti az állampolgároknak, hogy nemcsak ugyanazokat a jogokat élvezik mint az elit, hanem még egyenlő és ugyanolyan bánásmódban is részesülnek is a törvény előtt, tehát a törvény előtt mindenki egyforma és egyformán felelős is.

De ez a gyakorlatban sajnos nem igaz. Egy olyan társadalomban, amelyben a pénz uralja a miénket, az emberek pénzügyi helyzetük miatt valójában nem lehetnek azonosak. Azok, akiknek sok pénzük van és nagy vagyonuk, nemcsak gazdagabbak, hanem gazdasági fölényük miatt meg is haladhatják azokat, akik kevesebbet birtokolnak!
Függővé teszik magukat, és szélsőséges esetekben akár teljes mértékben ellenőrizhetik is őket gazdagabb polgártársaik. Az egyén pénzügyi helyzete tehát nemcsak azt dönti el, hogy ki gazdag és ki szegény. Mindenek előtt azt dönti el, ki gyakorolhatja a hatalmat, és milyen mértékben valamint azt, hogy milyen társadalmi hierarchiák alakulnak ki az idők múlásával.

Ebben az egyenlőtlenség által jellemzett világban - az egyenlőség alkotmányos elvé tételével egy hamis tulajdonképen egy kirakat-társadalom jött létre a parlamenti demokráciával, amely mögött a tényleges hatalmi struktúrák nemcsak, hogy kitűnően el vannak rejtve, hanem akadály nélkül ki is bővíthetőek.
(Nesze neked demokrácia! M.Ö.)
Pontosan ez történt az elmúlt évtizedekben. Valójában egy gazdag kisebbség diktatúrája alatt élünk, akik a lopott pénzükkel irányítják a társadalmat, és akik gazdagsága és hatalma folyamatosan növekszik, a mi zsírunkon hizlalják magukat.
Azokban az időkben, amikor a gazdaság netalán tán esetleg jól működik, ezt a helyzetet jól elrejthetik ők a népességnek tett alkalmi engedményeikkel.
Bonyolulttá válik viszont már akkor, amikor a gazdasági és pénzügyi feltételek drasztikusan megromlanak - mint 1933-ban vagy korunkban. Aztán a parlamenti demokráciáról lehullik a lepel, és megmutatja valódi szörnyű ordas arcát: A Nagy Pénz Diktatúráját!

(lejegyezte ERNST WOLFF nyomán: Mindszenti Öcsi)
mindszentiocsi
2020-05-12 05:19:28
CUNAMISZERŰEN!!!
Nőnek Az Ébredő Megmozdulások Németországban Is!

Érdemes a német eseményeket is figyelni, ugyanis komoly, és egyúttal nagy tüntetések zajlanak a jelentősebb városaikban, utcáikon, tereiken.
Ezen a videón (május 9.) a Stuttgart-i megmozdulás látható, ahol a szónok: Ken Jebsen, aki fellobbanó tűzként egyre aktívabbá válik az utóbbi időkben. Ez ideig is már sok-sok orvossal, virológussal, epidemiologussal, ügyvédekkel, szakemberekkel stb. készített szemnyitogató és értelmes interview -kat.
Rengeteg embert mozgatnak meg ők Németországban, és egyre fokozódó tempóban nyitogatják az emberek szemeit, lelkes beszédeikkel ébresztgetik, majd felrázzák őket egykedvűségükből (korona-virus, alaptörvény, kötelezö oltások).
Tehát!
"Forr a Világ bús tengere ó magyar!"

https://kenfm.de/ken-jebsens-rede-anlaesslich-der-demonstration-fuer-grundrechte-auf-den-cannstatter-wasen-am-9-mai-2020/

https://www.youtube.com/watch?v=5rDApC6MiCg
Mindszenti Öcsi
Barteli2
2020-05-10 19:17:35
Pap Gábor - Az ősi magyar vallás (hangfelvétel):

https://youtu.be/3DuD5PEfAbc
Topi
2020-05-08 21:16:36
IGAZSÁG / át lettünk verve... / Spiritual Tv 137. adás https://www.youtube.com/watch?v=4G8DvR6d5to&feature=youtu.be
Barteli2
2020-05-08 20:52:15
Tiszta gondolatok Pap Gábortól:
https://youtu.be/cz77fr0ewdM
Barteli2
2020-05-08 07:35:57
Valami nagyon bűzlik, a google-nál mindent megtesznek, hogy a vírussal kapcsolatos munkákat másoknál akadályozzák. Még a google maps-nál is alkalamazzák az indoklás nélküli azonnali cenzúrát:

Pandémia oldala:
"A térképet a Google eltávolította, vélhetően a koronavírus témakör miatt, de indoklást nem kaptam. Igyekszem a korábbi térképtartalmat helyreállítani, de ez időt vesz igénybe a térkép fejlesztés alatt áll."

http://pandemia.hu/magyarorszag-koronavirus/
Topi
2020-05-06 20:29:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.