Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Peter123
2014-02-20 16:41:42
Peter123
2014-02-20 16:40:41
Drága Magyar honfitársak most azokhoz szólok akiknek bejön az a szellemiség amit én képviselek.Nektek egy útmutatás lesz az eljövendő nehéz időkre.Akiknek viszont nem jön be, kérlek csak ugorjátok át az én nevemet.
barodza
2014-02-20 14:17:30
Paksi katasztrófa bejelentése után a nyaralók féltek a sugárzástól, és pucoltak haza vagy
a horvátokhoz meg a görögökhöz,ez volt két évig.
Kádár idejének végén a Balatonról befolyt pénzt vitték fel a nagyfaluba ebből
viribőltek és etették a népet valahogyan.
barodza
2014-02-20 13:38:36
Szép napot mindenkinek!
miskolcilaci
2014-02-19 23:46:01
Az Inkák halála Craugonorból érkezett
A magyar reszkető zsidók reszelik gyermekeink nyakát, ami úgy néz ki mintha remegnének.
Craugonor-ban 1020 évig éltek. Egy betű sincsen erről a világtörténelem nagykönyveiben. Miért nincs? Miért nem tudhatunk róla, miért nem tudhatom hova költöztek ki 1510-ben? Miért nem mutatják a tudományos körök az összefüggést a Portugálok gyarmatosítási térképével? Pallas írja, hogy a Craugonor-i önálló zsidó államnak 1510-ben a portugál gyarmatosítás vetett véget. A hajóhad beállt a partokhoz, behajózott egy egész országnyi zsidót, akiket kirakott az Inka-birodalom határán 1510-ben. 1530-ban nem élt egyetlen Inka sem.
Nem ír róla a B.ábel-IA, nem rótta föl a tóra, nincs hang se róla. Nem azért van ez a nagy hallgatás, hogy ne vegyük észre a pusztítás folyamatosságát? Tudományos Akadémiánk a „széna” szavunkat képtelen értelmezni, mert a beépített tetvedék sunnyog benne az én pénzemen. Tőlük nem várhatom, hogy szóljanak a Nemzetnek, vigyázz Magyar, mert a zsidó ismételni akar!
Egy csökkent képességű Benedek élcelődik a Magyar Nemzet hasábjain a valóságos történelem ellen. A kötelező tantervet bérzsidók diktálják, Sanoma tankönyvek írják Kukoricza János, szellemi fogyatékosoknak is silány műsor butítja a bekáliumozott bengákat a TV-ből, nehogy észrevegyék, miért áll sorban a világ összes nagy bányavállalata az ország déli részén.
Zsidó rabbik százai jönnek, hogy elhitessék a világgal, Magyarországon antiszemitizmus van. Primitív trükk, de a világ még primitívebb, tehát beeszi. Kicsit lassabban jönnek, mint Craugonorból, de a cél ugyanaz. A zsidó pénzért dolgozó hatalom támogatja a népirtást. A zsidó találkozó után tudtam, hogy lesz folytatás, az csak kóstolgatás volt. Ellenségesen jönnek, hogy rögtön kéznél legyen az indok a fegyverhasználatra. Ötszáz éves ciklusokban pusztít a tetvedék. Káin-Inka testvéreink után Ábel, azaz mi jövünk. Amíg a Magyar Nemzet helyet ad az ilyen férgeknek, akik előkészítik a zsidó inváziót az antiszemita nyafogással, addig esély sincs, hogy törvénnyel védhessük az országot. Oltással, hitellel, bányabezárással, betegséggel, permetezéssel, Kolontár-i bombázással, gátszakítással, bármivel irtható népem menjél szavazni!

Jásdi Kiss Imre

http://puzdra.com/news.php?readmore=52#comments
LacháziGábor
2014-02-19 20:38:09
HunorMagor
2014-02-19 20:32:10
Kedves Váradi Drága testvérem !

Ahogy mondta, az egyik a nagyapám, a másik pedig az ükapám . És ha Szent István intelmeire gondol, akkor jusson az eszébe az, hogy senki irányába nem táplált gyűlöletet ha pontos vagyok.
Fontos azt is nagyon fontolóra tenni, hogy mi van a Szent István és a Koppány történet hátterében, feltétlenül az igazság a fontos. Talán az a Szent István, nem is az a Szent István akit Vajknak hívtak ? Talán Vajk, Szent István csak azután került hatalomra, miután egy másik szent István megtette, amit megtett ? Elszoktam játszadozni ezzel a gondolattal, mert én úgy tudtam Vajkról, hogy igen szerette drága Magyar népét. Mi van akkor, ha valakik úgy akarják láttatni, ahogy láttatni akarják. Hisz a sunyi aljas nemzetirtó, nemzetrontó háttérhatalom, mindig is azon játszott ős idők óta, hogy drága nemzetünket megossza, és nem válogatott az eszközökben. Mi van akkor, ha az egész csak egy színjáték azért, hogy igen drága nemzetünkben a legnagyobb kárt tegyék.

És kedves Váradi testvérem, járjon velem Hunor és Magor szellemében, mert ez viszi előre, ami drága egész és nem megosztott nemzetünk sorsát.

Áldás, Áldás, Áldás, minden igaz Jó Magyar testvéremre, és áldott családjaikra .
LacháziGábor
2014-02-19 20:23:09
Szécsi Mária
2014-02-19 19:45:06
Tisztelt Váradi Hölgy/Úr!
Az, hogy a fórumra írtam annak okai a következőek voltak. Egyrészt meg lettem szólítva, másrészt sajnálattal tapasztaltam, hogy a szegedi szeminárium alakuló gyűlésén elhangzottakkal kapcsolatosan ilyen heves viták alakultak ki. Saját magamról. Ahogyan azt elmondtam a beszédemben, maximálisan támogatom és egyetértek Kubinyi Úr munkájával, hitvallásával. A jövőben is ennek a szellemében kívánok igaz magyar EMBERKÉNT segíteni neki, ahogyan és amiben tudok. Nem kívánok reagálni arra, hogy egyet értek e vagy sem Szent István királyunkkal kapcsolatos kérdésére. Méltatlannak érzem, hogy ez Önben egyáltalán felmerült. HunorMagor pedig véleményem szerint megfogalmazta azt a gondolatot, ami minden igaz magyarnak fontos kéne,hogy legyen. "Egymásban a szeretni való drága atyafit lássuk, és ne az ellenséget.". Ez lenne hazugság? Remélem, hogy ezt Ön sem így gondolta. Ami pedig a szemináriumi ülés helyének ingyenes biztosításával kapcsolatosan felmerült Önben, visszautasítom, és egyben megnyugtatom, hogy semmilyen hátsó vagy ellenséges szándék nem volt és nem is lesz a háttérben. Másként nem adtam volna a nevem hozzá. Ezért felelősséget vállalok. De nem Ön előtt. Kubinyi Úrnak és az ÁKTV-nek tettem egy ígéretet. És én az adott szó szentségében hiszek, azt teljes mértékben vallom. Remélem, Isten segítségével helyesen és jó magyarként tudom tenni tovább a dolgom.

Részemről, ha megengedi a témát lezártnak tekintem.
Tisztelettel:
Szécsi Mária
Szécsi Mária
2014-02-19 18:30:17
Tisztelt fórumozók!

HunorMagor hozzászólása megelőzött abban, hogy szinte szó szerint ugyanazt szerettem volna mondani.
Isten áldjon meg minden jó magyar embert!
HunorMagor
2014-02-19 14:55:36
Drága Magyar testvéreim !

Nekem mind az István követők, mind a Koppány követők igen értékes, áldott és drága testvéreim, és nemzetem. Azon a nagyon szomorú tényen, ha megtörtént ha nem, úgy sem tudunk változtatni. Azon pedig tudunk, hogy mi az utódok Hunor Magor szellemében kezdjünk el együtt működni, mert nekünk nincs más hátra csak ez a nagyszerű és áldott egymásra találás. Egymásban a szeretni való drága atyafit lássuk, és ne az ellenséget. Itt az ideje, hogy Hunor és Magor útjára lépjünk, Vajk István, és Koppány utódaiként, és a fájdalmas múltra fátylat borítsunk, itt és most .
Nagyboldogasszony Isten anyánk, áld meg igen drága, és széthúzó nemzetünket, és tegyél minket Hunor és Magor áldott összetartó állapotába.
Borsodi
2014-02-19 11:26:11
Tibor, az Ukrán események kutatásához:
http://youtu.be/MnKJaO-iIEQ
Bizony jól mondja, ez nem monokli!
További videók gyűjteménye Posta Imre oldalán.
Borsodi
2014-02-19 10:43:46
Számos "alapművet" le lehet tölteni innen is:
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/downloads.php

(Badiny Jós Ferenc, Tormay Cécile, Marschalkó Lajos, Horthy Miklós, Grandpierre Atilla, Magyar regék és mondák, Szántai Lajos, Bakay Kornél, Bartha Miklós, Susan George, Henry Ford, John Perkins, ...)

(az oldal alján, további oldalakra lehet kattintani)
miskolcilaci
2014-02-19 09:10:44
„ Az összefogást, magasabb szinten kell elkezdeni!” A nagy egyetemi teszt. I-II.
http://vimeo.com/11690875
http://vimeo.com/11931684
Topi
2014-02-19 07:43:22
Simon Gábor - titkos interjú, a zsebre megvilágosodott elvtársairól: https://www.youtube.com/watch?v=3uZqzUzTfrs&feature=youtube_gdata_player
Topi
2014-02-18 22:04:13
Megérkezett a legfrissebb Hírháló hírlevél, melynek mottója: "Csak azt a statisztikát - és történelmet - hiszem el, amit én hamisítottam!"

http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/hirlevelek-egyben/2014-februar/feb-18-3
Topi
2014-02-18 20:13:11
Ave Maria - nem akárki előadásában

II. János Pál pápa énekel ezen a videón.
Bizonyára tudjátok, hogy színésznek készült. Gyönyörű hangja
van. És ez az ember, metszett gégével, megnémulva fejezte be az
életét. Kattints ide: http://www.youtube.com/watch?v=Ou3o7oE2vyc& [1]
LacháziGábor
2014-02-18 20:04:50
Borsodi
2014-02-18 15:06:33
Felhívás!

Az alábbi oldalon elérhető az aláírásgyűjtés és a szöveg ifj. Hegedűs Loránt mellett:
http://veszpremert.hu/

Aki teheti írja alá illetve javaslom mindenkinek (amit én is megteszek), hogy kinyomtatom a szöveget:
http://veszpremert.hu/images/kepek/nyilt_lev_ref_zsinat.jpg
szöveg elérhető még ezeken az oldalakon is:
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/27/alairasgyujtes-ifj-hegedus-lorant-mellett/
http://www.mvsz-au.com/2014/01/fwd-alairasgyujtes-ifj-hegedus-lorant.html

és elviszem a legközelebbi református egyházig! (parókia, templom, imaház stb)

A legjobb személyesen is átadni! Ám egy postaláda is megteszi!

Hatékonyabbnak érzem, mint egy aláírásgyűjtés, amit vezetés elrejt majd, hisz az emberek ritkán keresnek meg egy papot és a köznéppel érintkező lelkészek jobban tudják a dolgukat!
Topi
2014-02-18 13:12:33
Harc a magyar földért :http://www.youtube.com/watch?v=KGxU6bQA9i8
Ez a mai valóság.....
Kíváncsi lennék, hány embert kérdeztek... de ez nagyon gáz.
A 2. videón fel sem tűnt nekik, hogy már a kérdés is fals!!!
Anyám borogass ! Ez döbbenetes .....

A Kíváló történelemoktatás eredményei :
(Ők is mennek majd felelősen szavazni!) De a bolsi agy mosottak is, akik szerint a 45 előtti világban mindenki bűnös a királyink is, sajnos a bolsevik hazugságokat már az anyatejjel magukba szívták, és e miatt már a normális gondolkodásra vagy fejlődésre is teljesen alkalmatlanok.

http://www.youtube.com/watch?v=vtazw8C37TI

http://www.youtube.com/watch?v=gD6fxHKiukU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.