Peter123
2014-02-20 16:41:42
Peter123
2014-02-20 16:40:41
Drága Magyar honfitársak most azokhoz szólok akiknek bejön az a szellemiség amit én képviselek.Nektek egy útmutatás lesz az eljövendő nehéz időkre.Akiknek viszont nem jön be, kérlek csak ugorjátok át az én nevemet.
barodza
2014-02-20 14:17:30
Paksi katasztrófa bejelentése után a nyaralók féltek a sugárzástól, és pucoltak haza vagy
a horvátokhoz meg a görögökhöz,ez volt két évig.
Kádár idejének végén a Balatonról befolyt pénzt vitték fel a nagyfaluba ebből
viribőltek és etették a népet valahogyan.
barodza
2014-02-20 13:38:36
Szép napot mindenkinek!
miskolcilaci
2014-02-19 23:46:01
Az Inkák halála Craugonorból érkezett
A magyar reszkető zsidók reszelik gyermekeink nyakát, ami úgy néz ki mintha remegnének.
Craugonor-ban 1020 évig éltek. Egy betű sincsen erről a világtörténelem nagykönyveiben. Miért nincs? Miért nem tudhatunk róla, miért nem tudhatom hova költöztek ki 1510-ben? Miért nem mutatják a tudományos körök az összefüggést a Portugálok gyarmatosítási térképével? Pallas írja, hogy a Craugonor-i önálló zsidó államnak 1510-ben a portugál gyarmatosítás vetett véget. A hajóhad beállt a partokhoz, behajózott egy egész országnyi zsidót, akiket kirakott az Inka-birodalom határán 1510-ben. 1530-ban nem élt egyetlen Inka sem.
Nem ír róla a B.ábel-IA, nem rótta föl a tóra, nincs hang se róla. Nem azért van ez a nagy hallgatás, hogy ne vegyük észre a pusztítás folyamatosságát? Tudományos Akadémiánk a „széna” szavunkat képtelen értelmezni, mert a beépített tetvedék sunnyog benne az én pénzemen. Tőlük nem várhatom, hogy szóljanak a Nemzetnek, vigyázz Magyar, mert a zsidó ismételni akar!
Egy csökkent képességű Benedek élcelődik a Magyar Nemzet hasábjain a valóságos történelem ellen. A kötelező tantervet bérzsidók diktálják, Sanoma tankönyvek írják Kukoricza János, szellemi fogyatékosoknak is silány műsor butítja a bekáliumozott bengákat a TV-ből, nehogy észrevegyék, miért áll sorban a világ összes nagy bányavállalata az ország déli részén.
Zsidó rabbik százai jönnek, hogy elhitessék a világgal, Magyarországon antiszemitizmus van. Primitív trükk, de a világ még primitívebb, tehát beeszi. Kicsit lassabban jönnek, mint Craugonorból, de a cél ugyanaz. A zsidó pénzért dolgozó hatalom támogatja a népirtást. A zsidó találkozó után tudtam, hogy lesz folytatás, az csak kóstolgatás volt. Ellenségesen jönnek, hogy rögtön kéznél legyen az indok a fegyverhasználatra. Ötszáz éves ciklusokban pusztít a tetvedék. Káin-Inka testvéreink után Ábel, azaz mi jövünk. Amíg a Magyar Nemzet helyet ad az ilyen férgeknek, akik előkészítik a zsidó inváziót az antiszemita nyafogással, addig esély sincs, hogy törvénnyel védhessük az országot. Oltással, hitellel, bányabezárással, betegséggel, permetezéssel, Kolontár-i bombázással, gátszakítással, bármivel irtható népem menjél szavazni!
Jásdi Kiss Imre
http://puzdra.com/news.php?readmore=52#comments
LacháziGábor
2014-02-19 20:38:09
HunorMagor
2014-02-19 20:32:10
Kedves Váradi Drága testvérem !
Ahogy mondta, az egyik a nagyapám, a másik pedig az ükapám . És ha Szent István intelmeire gondol, akkor jusson az eszébe az, hogy senki irányába nem táplált gyűlöletet ha pontos vagyok.
Fontos azt is nagyon fontolóra tenni, hogy mi van a Szent István és a Koppány történet hátterében, feltétlenül az igazság a fontos. Talán az a Szent István, nem is az a Szent István akit Vajknak hívtak ? Talán Vajk, Szent István csak azután került hatalomra, miután egy másik szent István megtette, amit megtett ? Elszoktam játszadozni ezzel a gondolattal, mert én úgy tudtam Vajkról, hogy igen szerette drága Magyar népét. Mi van akkor, ha valakik úgy akarják láttatni, ahogy láttatni akarják. Hisz a sunyi aljas nemzetirtó, nemzetrontó háttérhatalom, mindig is azon játszott ős idők óta, hogy drága nemzetünket megossza, és nem válogatott az eszközökben. Mi van akkor, ha az egész csak egy színjáték azért, hogy igen drága nemzetünkben a legnagyobb kárt tegyék.
És kedves Váradi testvérem, járjon velem Hunor és Magor szellemében, mert ez viszi előre, ami drága egész és nem megosztott nemzetünk sorsát.
Áldás, Áldás, Áldás, minden igaz Jó Magyar testvéremre, és áldott családjaikra .
LacháziGábor
2014-02-19 20:23:09
Szécsi Mária
2014-02-19 19:45:06
Tisztelt Váradi Hölgy/Úr!
Az, hogy a fórumra írtam annak okai a következőek voltak. Egyrészt meg lettem szólítva, másrészt sajnálattal tapasztaltam, hogy a szegedi szeminárium alakuló gyűlésén elhangzottakkal kapcsolatosan ilyen heves viták alakultak ki. Saját magamról. Ahogyan azt elmondtam a beszédemben, maximálisan támogatom és egyetértek Kubinyi Úr munkájával, hitvallásával. A jövőben is ennek a szellemében kívánok igaz magyar EMBERKÉNT segíteni neki, ahogyan és amiben tudok. Nem kívánok reagálni arra, hogy egyet értek e vagy sem Szent István királyunkkal kapcsolatos kérdésére. Méltatlannak érzem, hogy ez Önben egyáltalán felmerült. HunorMagor pedig véleményem szerint megfogalmazta azt a gondolatot, ami minden igaz magyarnak fontos kéne,hogy legyen. "Egymásban a szeretni való drága atyafit lássuk, és ne az ellenséget.". Ez lenne hazugság? Remélem, hogy ezt Ön sem így gondolta. Ami pedig a szemináriumi ülés helyének ingyenes biztosításával kapcsolatosan felmerült Önben, visszautasítom, és egyben megnyugtatom, hogy semmilyen hátsó vagy ellenséges szándék nem volt és nem is lesz a háttérben. Másként nem adtam volna a nevem hozzá. Ezért felelősséget vállalok. De nem Ön előtt. Kubinyi Úrnak és az ÁKTV-nek tettem egy ígéretet. És én az adott szó szentségében hiszek, azt teljes mértékben vallom. Remélem, Isten segítségével helyesen és jó magyarként tudom tenni tovább a dolgom.
Részemről, ha megengedi a témát lezártnak tekintem.
Tisztelettel:
Szécsi Mária
Szécsi Mária
2014-02-19 18:30:17
Tisztelt fórumozók!
HunorMagor hozzászólása megelőzött abban, hogy szinte szó szerint ugyanazt szerettem volna mondani.
Isten áldjon meg minden jó magyar embert!
HunorMagor
2014-02-19 14:55:36
Drága Magyar testvéreim !
Nekem mind az István követők, mind a Koppány követők igen értékes, áldott és drága testvéreim, és nemzetem. Azon a nagyon szomorú tényen, ha megtörtént ha nem, úgy sem tudunk változtatni. Azon pedig tudunk, hogy mi az utódok Hunor Magor szellemében kezdjünk el együtt működni, mert nekünk nincs más hátra csak ez a nagyszerű és áldott egymásra találás. Egymásban a szeretni való drága atyafit lássuk, és ne az ellenséget. Itt az ideje, hogy Hunor és Magor útjára lépjünk, Vajk István, és Koppány utódaiként, és a fájdalmas múltra fátylat borítsunk, itt és most .
Nagyboldogasszony Isten anyánk, áld meg igen drága, és széthúzó nemzetünket, és tegyél minket Hunor és Magor áldott összetartó állapotába.
Borsodi
2014-02-19 11:26:11
Tibor, az Ukrán események kutatásához:
http://youtu.be/MnKJaO-iIEQ
Bizony jól mondja, ez nem monokli!
További videók gyűjteménye Posta Imre oldalán.
Borsodi
2014-02-19 10:43:46
Számos "alapművet" le lehet tölteni innen is:
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/downloads.php
(Badiny Jós Ferenc, Tormay Cécile, Marschalkó Lajos, Horthy Miklós, Grandpierre Atilla, Magyar regék és mondák, Szántai Lajos, Bakay Kornél, Bartha Miklós, Susan George, Henry Ford, John Perkins, ...)
(az oldal alján, további oldalakra lehet kattintani)
miskolcilaci
2014-02-19 09:10:44
Topi
2014-02-19 07:43:22
Topi
2014-02-18 22:04:13
Topi
2014-02-18 20:13:11
Ave Maria - nem akárki előadásában
II. János Pál pápa énekel ezen a videón.
Bizonyára tudjátok, hogy színésznek készült. Gyönyörű hangja
van. És ez az ember, metszett gégével, megnémulva fejezte be az
életét. Kattints ide:
http://www.youtube.com/watch?v=Ou3o7oE2vyc& [1]
LacháziGábor
2014-02-18 20:04:50
Borsodi
2014-02-18 15:06:33
Topi
2014-02-18 13:12:33
Harc a magyar földért :http://www.youtube.com/watch?v=KGxU6bQA9i8
Ez a mai valóság.....
Kíváncsi lennék, hány embert kérdeztek... de ez nagyon gáz.
A 2. videón fel sem tűnt nekik, hogy már a kérdés is fals!!!
Anyám borogass ! Ez döbbenetes .....
A Kíváló történelemoktatás eredményei :
(Ők is mennek majd felelősen szavazni!) De a bolsi agy mosottak is, akik szerint a 45 előtti világban mindenki bűnös a királyink is, sajnos a bolsevik hazugságokat már az anyatejjel magukba szívták, és e miatt már a normális gondolkodásra vagy fejlődésre is teljesen alkalmatlanok.
http://www.youtube.com/watch?v=vtazw8C37TI
http://www.youtube.com/watch?v=gD6fxHKiukU