Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-02-27 22:35:41
Hogy látná ma Arany János a TV-t ?

Sajnos ez az alábbi rettenetesen igaz

Tényleg nem élnek a mai fiatalok családi életet, tényleg nem nevelik a gyereket. Nem beszélgetnek, nem olvasnak, nem kirándulnak, csak üveges szemekkel bámulják a TV-t, és ismerkednek virtuálisan a szobából a számítógép előtt. Pedig milyen jó is volt annak idején tizen, huszon, harminc, negyven, de még 50 évesen is baráti társaságokkal, vagy csak a családdal eljárni kirándulni, színházba, múzeumba! Esténként én a mai napig sokat olvasok. Ám ma már meg sem tanítják a gyerekeket becsületesen olvasni, csak makogni tudnak! Az iskola nem oktat, a szülőnek nincs se ideje, se türelme pótolni azt, amit a suli nem adott meg a gyereknek. (Bár lehet, hogy ha huszonéves, akkor már Ő sem tanulta meg!) Nem ismerik a memorizálást, nincs feleltetés, de van tesztlap (jó estben), meg internetes házi feladat.
Aztán amikor a 2 diplomás huszonéves bekerül valahogy egy TV vetélkedőbe, fogalma nincs róla ki is az az Erkel Ferenc, nem ismer egyetlen Csontváry vagy Picasso festményt sem, nem tudja mi az Arany bulla, azt meg pláne nem, hogy mikor adták ki, és fogalma sincs arról ki volt, és melyik században élt Arany János.

Mert Ő már azt tanulta, hogy majd Google megmondja!

Néha leülök 1-1 vetélkedőt megnézni, mert még mindig tudok belőle tanulni (ha mást nem, akkor legalább a fentit), és bizony szomorúan tapasztalom, hogy igen nagyok a hiányosságaik a mai fiataloknak. Én úgy gondolom, hogy egy alap, amit az én időmben úgy neveztek, hogy "általános műveltség", ma is kéne. De nincs!


Hogy látná ma Arany János a TV-t ?

Este van, este van, elpihen a világ.
Tévé előtt gunnyaszt mind az egész család.
Villog a képernyő, rombolja az elmét,
Sokan ebben lelik életük értelmét.
Csapong a hülyeség, az eget sodorván:
Horror, krimi, thriller az összes csatornán.
Frankenstein, Dracula, örülnek a kölykök,
A mama kedvence: nyafka Golden Girlök.

Véres vajaskenyér a temető falán,
Batman, ET-kukac jönnek egymás után.
Reggeltől estelig örömüket lelik,
Ahogy a gengszterek egymást ütik-verik.
Étkezés helyett is a Supermant nézik,
Még a "dolgukat" is, bilin ülve végzik.
A képernyő elől el nem mozdulnának,
Napfényt, fákat, mezőt talán nem is látnak.

Háziasszony nem főz, nincs helye panasznak,
Wrigley gumit rágnak, rája Colát isznak.
Zúg a rock-popzene, ártalmas a fülnek,
Hónapról hónapra egyre csak hülyülnek.
Gyereket nevelni? Eszükbe sem szökik,
Sokkal egyszerűbb, ha tévé elé lökik.
Ott aztán fejlődnek, egyre okosodnak,
Sokan nem hogy írni, olvasni sem tudnak.

Tévé előtt hasal a kiszolgált kutya,
Évek óta nézi, azért olyan buta.
Haza jön a gazda, munkából fáradtan,
Felbont egy üveg sört, s tévé elé huppan.
Üveges szemekkel bámulja a krimit,
Éppen egy kispapnak szúrják ki a szemit.
Autók nyikorognak, robbannak a házak,
Kéjelegve nézi, amint torkot vágnak.

Emberevő cápa kisgyereket fal fel,
Akit fürdés közben, szüleitől mart el.
Élvezi a család Hasfelmetsző Jack-et,
S hogy kell beváltani fedezetlen csekket.
Bankot kirabolni csupán egy pillanat,
Tisztviselőt, rendőrt lövik mint a nyulat.
Spriccel, folyik a vér, a padló is síkos,
Ilyenkor a tévét kikapcsolni tilos!

Egyik gyerek titkon apja zsebébe nyúlt,
Hátha talál benne almát, netán kisnyúlt.
Egyiket sem leli, helyettük a halál:
Csőre töltve nehéz belga pisztolyt talál.
Fegyver nélkül járni életveszély máma,
Hálával gondolnak "Nagy Amerikára"!

Hogy ez hová vezet, leírni is félek,
Ettől "nemesedik" a gyermeki lélek!
Pisztoly, bicska, bomba és egy rozsdás bökő,
Így ragyog előttünk "egy új és szebb jövő"!???
Topi
2014-02-27 20:58:09
Lemondott Gajdos István az Ukrajnai Magyar Demokratikus Szövetség vezetője-

Gajdos István a CIA embere

A Magyar Nemzeti Arcvonal hivatalos honlapja


2014.02.26 12:09

Az Ukrajnában alakuló kaotikus helyzet közepette elsikkadt a lényeg, valójában minek is volt köszönhető, hogy az atlantisták törvényessé tudták tenni az államhatalom megdöntését.

Tegnap lemondott Gajdos István, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség vezetője, miután hétfőn a beregszászi várostanács rendkívüli ülésen elhatárolódott tőle és tevékenységét a kárpátaljai magyarságra nézve károsnak minősítették. Azt követően eljuttatott az MTI-nek egy közleményt, amiből minden épeszű ember számára kiderül, hogy Gajdos István annak ellenére, hogy magyar, hosszú távon képviselőként a magyarság elleni aknamunkát folytatott.

Gajdos és a sz@rházy. http://api.ning.com/files/STHDuz-8NrXCcfDVZ2cH5kVicxUtC9iVJxiopzLa7l*sxsTShWvC-o9DUl9EYoHh*biWppTH-k36xf2TlcP6K0G1PkeQYoKK/gajdos.jpg

Már az, hogy egy asztalnál ülnek, sokat elárul.

Miután a felfegyverzett ellenzék megrohamozta a parlament épületét és a kormánypárti képviselők elmenekültek az országból, a korábban még kisebbségben lévő ellenzéki erők így többséget szerezve a megfelelő törvények meghozásával többé-kevésbé alkotmányossá tették a Nyugat-Ukrajnában lezajlott atlantista hatalomátvételt. Emlékeztetőül: az ellenzék által működtetett parlament korábban megszavazta, hogy a rendőrök önvédelemből sem használhatnak fegyvert az addigra fegyverrel rendőrökre lövöldöző tüntetőkkel szemben. Majd megszavazták a rendőri erők kivonását Kijev belvárosából, ahol eközben javában zajlott a fegyveres felkelés. Később megszavazták többek közt a 2004-es alkotmányhoz való visszatérést, Timosenko szabadon engedését, valamint Janukovics elnök "felelősségre vonását". Ezzel megadták azt a látszatot, hogy az Ukrajnában zajló puccs valójában egy törvényes folyamat keretein belül maradt.

Minek köszönhette az ellenzék, hogy rendelkezett elég szavazattal ahhoz, hogy a parlament továbbra is határozatképes legyen és az alkotmányos puccs megvalósuljon? Annak, hogy a kárpátaljai magyar politikusok átálltak az atlantisták oldalára és szavazataikkal támogatták az államhatalom módszeres felszámolását. Gajdos István saját bevallása szerint a kormánypárti ukrán politikusok elmenekülését követően az ellenzék csak 222 szavazattal rendelkezett, amivel az országgyűlés nem lett volna határozatképes. Ami átbillentette a mérleget, az a kárpátaljai magyar politikusok árulása. Az ő szavazataikkal már határozatképessé vált az atlantista ellenzék által működtetett foghíjas parlament.

Vagyis személyesen Gajdos István és az UMDSZ politikusai tehetőek felelőssé a belvárosban több rendőr haláláért is, akiket a fegyverhasználat joga híján gyakorlatilag céltáblává tettek a felfegyverzett tüntetők elé. Igaz, később kivonták őket a belvárosból, de azt már csak amiatt, hogy a soviniszta ellenzék mindenhol ellenőrzési pontokat állíthasson fel, hogy a Kijevből távozó ukrán politikusokat feltartóztathassák és összefogják.

Gajdos István úgy fogalmazott, hogy ő a magyarság érdekében járt el így. Ami egyszerű hazugság. A puccs törvényessé tételének köszönhetően a radikális ukrán soviniszták bekerülnek a kormányba, de már látható ez a folyamat, a nyelvtörvény eltörlése is ennek köszönhető. A magyar politikusok árulása nélkül soha nem lett volna határozatképes az az országgyűlés, ami eltörölte a nyelvtörvényt. Az UMDSZ politikusai nagyon is jól tudták, kivel működnek együtt, és hogy ennek köszönhetően Kárpátalja-szerte megszaporodnak majd a magyarellenes atrocitások.

Gajdos István korábban a magyar külügy közbenjárását kérte a magyar kisebbség védelme érdekében. Mindezt összevetve az általa lehetővé tett magyarellenes törvénykezés megkezdésével, kijelenthetjük, hogy a felvetés koránt sem nevezhető őszintének. Gajdos István és az UMDSZ nem a kárpátaljai magyarság, hanem az Egyesült Államok érdekeit képviseli Kárpátalján. Ha valóban a magyarság érdekét képviselnék, nem álltak volna a felforgatók mellé, mert ezzel nem tették volna lehetővé, hogy az ukrán soviniszták magyarellenes törvénykezésbe kezdjenek.

Csak idő kérdése, hogy ez az időzített bomba robbanjon - a magyar politikusok árulása miatt az ukrán soviniszták nem az UMDSZ-t, hanem kollektív módon a teljes kárpátaljai magyarságot fogják felelőssé kikiáltani a halálesetek miatt.

Amit Gajdos és társai véghezvittek, az háborús uszítás. Magyarország nem rendelkezik kellő haderővel ahhoz, hogy revíziós politikát folytathasson. Még saját határait sem képes megvédeni, nemhogy a kárpátaljai magyarságot védje meg az ukrán sovinisztákról. Ezzel szemben Gajdosék céltáblává tették a kárpátaljai magyarságot - annak érdekében, hogy a kárpátaljai gázvezeték-csomópont átkerüljön a nyugati érdekszférába. Az Egyesült Államok gazdasági érdekeiért kockára tették több százezer magyar életét. Mi ez, ha nem a nyugati érdekek gátlástalan kiszolgálása?

Korábbi felhívásunkban nem véletlenül mondtuk, hogy a kárpátaljai magyaroknak ki kell maradniuk a kormányellenes tevékenységekből. Az amerikaiak egyszerű eszköznek használják a kisebbség-kártyát saját érdekszférájuk növelésére. Az ő embereik irányítják az ukrajnai magyar politikai képviselet összes formáját.

A kárpátaljai magyarságnak bizalmatlanul kell tekintenie minden ukrajnai magyar pártra, mert kizárólag abból a célból működnek, hogy a CIA a megfelelő pillanatban ki tudja használni a kisebbség-kártyát a terjeszkedésre. Egy ilyen műveletben pedig a magyarság csak és kizárólag áldozat lehet, lévén az anyaország sem rendelkezik kellő katonai potenciállal még az önvédelemre sem.

Az atlantistákat támogató magyar politikusok azért támogatták az atlantistákat, hogy a magyarellenes törvénykezéssel a magyar kisebbség könnyen bevonható legyen a felforgató műveletbe. Ha a helyzet rendezését követően az ukrán soviniszták előveszik az UMDSZ szavazatai következtében történt haláleseteket, tömeges magyarellenes atrocitásokra kell számítani. De éppen ez volt a céljuk - az UMDSZ amiatt támogatta az ellenzéket, hogy ezzel lehetővé tegyék, hogy az ukrán soviniszták a magyarság ellen forduljanak. Az első magyar halálesetek után magyarok tömegei állnak majd ki a függetlenedésért, - és akkor Gajdosék elérték céljukat, az amerikaiakhoz kerül a gázvezeték. Ennyiről szól az egész, a magyarok biztonsága nem érdekli őket. Az csak "szükséges veszteség".

Be kell látnunk - a kárpátaljai magyarság önszerveződés útján kell biztosítsa saját önvédelmét és önrendelkezését. A kárpátaljai magyar pártoktól meg kell vonni a bizalmat, képviselőiket le kell mondatni. Ha Kárpátalja kikiáltja függetlenségét, megfelelő önszerveződéssel Kárpátalja lehet az egyetlen független magyar állam. Mert az anyaország nem független, csak egy bábállam a nyugat karmaiban.

Molnár István
Topi
2014-02-27 20:25:10
Helyreigazítás: Felelősségünk az ukrán válság idején - az MVSZ Elnökségének nyilatkozata

Az MVSZ Elnökségének az ukrán válsággal kapcsolatos nyilatkozata egyik fő mondatába sajnálatos egyeztetési hiba csúszott. Az adott mondat így pontos:

Amennyiben Kárpátalja népei – ruszinok, ukránok, magyarok és mások – Ukrajna válsága közepette saját kezükbe kívánnák venni a sorsukat, és kinyilatkoztatnák azon óhajukat, hogy jövőjüket – miként a múltjuk is volt – a Szent Korona országában kívánják kibontakoztatni, akkor a magyar nemzet felelőssége erre pozitív választ adni, és befogadni őket.

A Magyarok Világszövetsége Elnöksége nyilatkozatának – Felelősségünk az ukránválság idején – teljes szövege a lenti címre kattintva olvasható.
http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1599-felelossegunk-az-ukran-valsag-idejen-az-mvsz-elnoksegenek-nyilatkozataA nyilatkozat angol fordítása – Our responsibility at this Time of Crisis in Ucraine – pedig erre a címre kattintva olvasható. http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1600-our-responsibility-at-this-time-of-crisis-in-ukraine-world-federation-of-hungarians#.Uw-erJhCJ69MVSZ Sajtószolgálat

8230/140225
Topi
2014-02-27 19:41:53
Nyilatkozat:
Amennyiben Kárpátalja népei – ruszinok, ukránok, magyarok és mások – Ukrajna válsága közepette saját kezükbe kívánnák venni a sorsukat, és kinyilatkoztatnák azon óhajukat, hogy jövőjüket – miként a múltjuk is volt – a Szent Korona országában kívánják kibontakoztatni, akkor a magyar nemzet felelőssége erre pozitív választ adni, és befogadni őket.

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége Nyilatkozatot fogadott el Felelősségünk az ukrán válság idején címmel, amelynek a fenti mondat is része, és amelynek teljes szövege a http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1599-felelossegunk-az-ukran-valsag-idejen-az-mvsz-elnoksegenek-nyilatkozata#.Uw-UWZhCJ6- címre kattintva olvasható. Alább közzétesszük az orosz nyelvű fordítást. Kérjük azokat akik tehetik, hogy továbbítsák orosz közösségeknek, orosz nyelvű listákra.

НАША ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ВО ВРЕМЯ УКРАИНСКОГО КРИЗИСА – декларация Президиума Всемирной федерации венгров

22 февраля в Будапеште заседал Президиум Всемирной федерации венгров, который с приглашенными специалистами провели многочасовую дискуссию о кризисе в Украине, об ответственности венгерской нации и приняли декларацию, которая опубликована ниже.

Наша ответственность во время украинского кризиса

Всемирная федерация венгров глубоко обеспокоена драматическими событиями в Украине. Хрупкая демократия молодой страны уже несколько месяцев борется с затяжным кризисом, который перерос в почти неконтролируемую волну насилия.

В результате столкновения противоборствующих сил пролита кровь более ста человек, и любая дальнейшая эскалация насилия угрожает диктатурой, что приведет к национальной трагедии или к распаду страны .

Непримиримые друг с другом группы, части нации и национальности , готовы были бы разорвать Украину хоть на пять частей.

Обращаемся с призывом к противостоящим сторонам, чтобы положить конец насилию и найти политическое решение, ведущее к компромиссу без кровопролития.

В то же время, мы должны быть готовы к возможности, когда примирение сторон станет невозможным .

Независимая Украина, созданная на руинах Советского Союза, имеет много таких областей, которые были поглощены ранее царской Россией, потом на протяжении XX. века Советским Союзом и их присоединение к украинской республике не являлось результатом исторических процессов, а военно-политическим и географическим последствием, например Крым, Бессарабия, Галиция и Закарпатье.

Венгерская нация несет ответственность за Закарпатье и за проживающие там народы потому, что данная территория до первой мировой войны более 1000 лет принадлежала венгерскому государству и была неотьемлемой частью страны Святой Короны.

В течении XX. века судьба Закарпатья была чрезвычайно беспокойной. В 1920 году, согласно трианонского мирного соглашения его присоединили к искуственно созданной Чехословакии. В 1938 году согласно венского решения, населенная в основном венграми западная часть вернулась к Венгрии. Остальную часть требовало себе правительство Тисо, провозгласивши в 1939 году независимую Словакию. Однако, и эта часть вернулась к Венгрии еще в этом году. В 1944 году советские войска окупировали Закарпатье, а парижский договор 1947 года отдал его Советскому Союзу, после распада которого Закарпатье стало частью Украины … бросали, как ничейный клочок земли.

Между тем, в 1991 году, до распада Советского Союза в ходе референдума, проведенного в Закарпатье о собственной судьбе, в результате которого подавляющее большинство населения требовало для Закарпатья особый статус автономии. Население Береговского района подавляющим большинством проголосовало за создания венгерского автономного округа. Советские,а потом и украинские власти проигнорировали результаты референдума, впоследствии переоценив референдум в социальный опрос. Для жителей Закарпатья маленькой победой было и то,что официальное время перевели с московского – не на киевское, а сравняли с Будапештом. Но это продолжалось всего год. Под давлением Киева официальным было введено восточно-европейское время.

Когда Советский Союз прекратил свое существование и Закарпатье стало частью вновь образованного украинского государства, Леонид Кучма принял отца Имре Козма, президента Венгерского отделения Мальтийского фонда милосердия, поблагодарил организацию за неоценимую помощь, и предложил возможность возврата Закарпатья в состав Венгрии. Существенная подробность дела, что на приеме Президента Украины присутствовал и министр иностранных дел Венгрии правительства Анталл, господин Гейза Йесенски ...

Венгерская нация чувствует ответственность за страдающий украинский народ, и по мере возможности готов предоставить гуманитарную помощь страдающим, особенно родственникам жертв боевых действий и раненым.
Но сочувствует и всем тем гражданам Украины, кто за европейские ценности в этом кровавом конфликте рисковал жизнью и свободой, за ценности той Европы, гимн которой Ода к радости Бетховена.

Венгерская нация несет ответственность и за большую часть населения Закарпатья, за народность русинов, численность которых исследователи оценили в 800 000 человек, но существование которых Украина категорически отрицает. Этногенез Русинов состоялся в последние тысячу лет в Карпатском бассейне, в стране Святой Короны. Поэтому вполне понятно, что несмотря на славянский родной язык, русины больше связаны с венграми, чем с другими славянскими народами их среды обитания - словаками, украинцами.

Наконец, и прежде всего, венгерская нация несет ответственность за судьбу венгерской общины, проживающей в Закарпатье. Эта ответственностьвсеобщая, не может быть отклонена, и не имеет срока давности. Это ответственность за обеспечение физической защиты экзистенциальной безопасности и гарантии защиты прав общин и признания их права на самоуправление,так, как венгерская община Закарпатья является неотъемлемой частью венгерской нации.

Если народности Закарпатья - русины , украинцы, венгры и др. - в результате кризисаУкраиныжелают свою судьбу взять в свои руки, и изьявят желание того, что будущее – как и прошлое- видят в стране Святой Короны, то обязанность венгерской нации их в этом поддержать и принять.

Что касается конкретного национального состава Закарпатья и сохранившейся геополитической возможности этоможет быть реализовано с сохранением муниципальных льгот, в форме автономной области.


Страна Святой Короны, созданная венгерской нацией, может в очередной раз доказать , как доказала с 1124 года выданным листом вольности для саксонцев (Andreanum), который на самом деле первый устав в Европе о национальной автономии, что всегда была домом разных этносов, национальностей , языков, религий и народностей, всесторонне базируясь на равенстве достоинства живущих там людей - как это угодно Богу.

Этой ответственностью обязаны делиться все учреждения и общества, согласно их функциям и задачам, как это определяет понятие нации , принятое Всемирным конгрессом венгров.

Будапешт , 22 февраля 2014 года.

Всемирная федерация венгров, ПрезидиумПодлинность подтверждаетсяпрезидентом Всемирной федерации венгров,

Patrubány Miklós István Ádám (Патрубань Миклош Иштван Адам)
Topi
2014-02-27 19:25:53
Morvai uniós fegyveres beavatkozást sürget Ukrajnában

2014. február 26. 19:27

Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti (EP-) képviselője azt kérte szerdán Stefan Fülétől, az EU bővítési és szomszédságpolitikáért felelős biztosától, hogy az unió „akár fegyveres erővel is” védje meg az etnikai tisztogatással fenyegetett ukrajnai magyarokat.

Az EP strasbourgi plenáris ülésén az ukrán válságról folytatott vitában Morvai azt mondta, hogy Kárpátalján nem csupán több mint százötvenezer magyar él, de közülük körülbelül ötvenezren magyar állampolgárok, vagyis az Európai Unió polgárai is. Felhívta a figyelmet arra, hogy egyes ukrajnai szélsőséges erők etnikai tisztogatással fenyegetőznek. „Mi az Európai Unió szándéka? Hogy kívánják megvédeni azt az ötvenezer európai uniós állampolgárt, akik egy tömbben Ukrajna területén élnek? Ezeknek az embereknek nem menekülési lehetőségre van szükségük (..., hanem) arra, hogy akár fegyveres erővel is megvédje őket az Európai Unió” – fogalmazott a Jobbik EP-képviselője.

Válaszában Stefan Füle hangsúlyozta, hogy az unió nagy figyelmet szentel a nemzeti kisebbségek jogainak. Mint mondta, segíteni kívánják Ukrajnát az olyan jogalkotásban, amely fokozatosan összhangba hozza az ukrán jogszabályokat az unió előírásaival. Ezeket a jogszabályokat pedig – tette hozzá Füle biztos – nem elég, hogy elfogadják, végre is kell azokat hajtani.

Schöpflin György fideszes EP-képviselő az ukrán vitatémához benyújtott írásbeli hozzászólásában felhívta a figyelmet arra, hogy Ukrajnában váratlanul jött a forradalom, azzal senki nem számolt, amikor Viktor Janukovics elnök nem írta alá a társulási megállapodást az EU-val. „Az EU is csak tétlenül nézte az EU-s zászló alatt és európai értékek mellett tüntető Majdan téri tömeget, az európai baloldalt Janukoviccsal kötött paktuma lebénította. Pedig az uralkodó ukrán elit saját népére rontott. A tétlenséget végül az Európai Néppárt törte meg, csatlakozva a tüntetőkhöz a Majdan téren, ezt követték végül az uniós szankciók” – tekintett vissza a történtekre Schöpflin György. A képviselő felvetette, hogy az EU ajánlja fel Ukrajnának az EU-tagság perspektíváját, és biztosítsa az ehhez szükséges eszközöket. Szerinte a demokratikus átalakulás, a demokrácia intézményrendszere jelentheti az egyetlen garanciát a kisebbségi jogok maradéktalan biztosításához.

MTI Morvai az ukrajnai magyarok megvédését kéri az EU-tól, Schöpflin felveti az EU-tagság távlatának felajánlását
www.szittya.com/ hírek
Mu7
2014-02-27 17:01:20
Józsi
2014-02-27 16:37:07
A tegnapi ÁK televízió adása igencsak szinvonalasra sikeredett. A hozzászólók magas politikai tájékozottságról tettek bizonyságot és kiválóan fogalmazták meg a véleményüket. Elhangzott a 99,99% kuruc és 0,1% labanc. Ezzel kapcsolatban csak az a gond, hogy a 0,1% diktál a többi 99,99% bólogat. Ők határozzák meg kiket kell kiemelni és kiket letaszítani, vagy aki már nem bírja kilép magától. Ezt a problémát kellene nagyon hamar megoldani, mert lehet, hogy a választások után már késő lesz.
Borsodi
2014-02-27 14:07:18
Hosszú tél után végre a szabadban!
A tehenek öröme:
http://youtu.be/kUZ1YLhIAg8

Erkélytelen panellakó neonvilágításban bukdácsolgat ki a szabadba, hogy végre beleléphessen egy magányos panellakó "nénikéjének" ölebje által odapottyantott ürülékbe.

Évente több ember hall meg a kutyaürülékek által okozta betegségekben, mint a rettegett influenza-járványokban.
Évike
2014-02-27 13:35:28
Benedek?

hA egy atomerőműpárti pokolfajzatoz, abban van valami kénbűzös sötétség. Ennyire nem kéne támogatni a magyarirtókat. Kilóg a lóláb.
barodza
2014-02-27 13:27:39
Helyesírásomért bocsánatot kérek!
LacháziGábor
2014-02-27 13:00:06
Íme a dicsőséges "forradalom" „A 31-es és a 33-as egységek bűnözők bandájából áll. A 31-es századot Szása Bunker vezeti” – mondta a tiltakozás egyik vezető erejeként fellépett Batykivscsina képviselője. Gennagyij Moszkal szerint a fegyveres bandák vidéken fenyegetik az előző hatalom képviselőit, házakat rabolnak ki, nőket erőszakolnak meg. „Vegyék le végre a maszkot, elvégre Janukovics rezsimje már megdőlt”
Borsodi
2014-02-27 12:59:54
Évi, a japánokat kívülről "segítették" atomkatasztrófába. A gazdaságuk visszavetése volt a cél , amit azonnal el is értek.
Ettől függetlenül én sem támogatom az atomszennyezést. Sajna ma ott tartunk, hogy atomerőmű és az atomfegyverkezés közel áll egymáshoz. Amit szabad 1zraelnek, azt nem szabad a többinek.
Magyarországon a legkiszolgáltatottabb, mivel nem a magyar hadsereg védi (mert az nincs), idegen országok katonai repülői és járművei járnak szabadon az országunkban, tankjaink száma 100 alatt van (!), ezért Paksot le kell szerelni. A lakosságnak nincs előnye Paksból, mert nem kapjuk miatta olcsóbban az áramot, mintha a kinti távvezetékről kapnánk.
Hogy az kiszolgáltatottság? Jah , ha Paksot elfoglalja Pintér cége az nem az?!
barodza
2014-02-27 12:22:19
Krampusz Gyurcsánynak. Orbánnak
és a többieknek!

Mansfeld Péter, Tóth Ilona, 1956 október 25
téri áldozatainak útólsó jajkiáltásai,
és anyáink ,apáink testvéreink útósó hőrgéseik
ne Hadja el fülüleiket soha a gyilkosprivékeknek
és utodiknak ezt kivánom nekik.
Évike
2014-02-27 11:51:12
Benekednek

Ha a japánok a csúcstechnikájukkal atomkatasztrófába futottak néhány évtized alatt, akkor Moralesnek vagy nekünk mennyi időnk van? Nem kellene ostobának lenni, az atomerőművek felhasználására nem érett még az emberiség. mindenki szélhámos, aki az ellenkezőjét bizonygatja.
kurucPista
2014-02-27 11:09:41
'Érdekes', ahogy alakul az 'ukrán forradalom'...
1. hogy ugyanaz a média, amely minket 2006-ban csőcseléknek nevezett, most az ukrán lázadókat milyen szép és kedves jelzőkkel illeti. (Toroczkai)
2. ahogy a A galíciai Jacenyuk zsidó - miniszterelnököt akarnak belőle - és a bájos Catherine Ashton kar a karban sétál és együtt tervezik a 'SzebbJövőt'...
kurucPista
2014-02-27 10:32:35
Köszönet Benedek! :-) ... ( Re: "vatikán" )
Borsodi
2014-02-27 09:31:00
Működik a közpénzből támogatott orbáni-nagykoalíciós cenzúra:
Valamikor feliratkoztam egy a "videócsatornára", mivel magyarság szempontjából hasznos előadás vagy téma volt rajta.
Csatorna neve: MagyarTerem
https://www.youtube.com/channel/UCT7b7FwTbciyjRV8fHuG8mg

A globális hálózat támogatja a letiltást:
"A MagyarTerem YouTube-fiókot a szerzői jogok megsértéséről szóló ismétlődő bejelentések miatt eltávolítottuk. Panasztevők:
a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)"

Ismétlem és kiemelem, a cenzúrát elkövette a "Médiaszolgáltatás-támogató" állami cég!

Ha valaki emlékszik még, hogy mit tartalmazott a csatorna az megírhatná. (tippem van,de bizonytalan vagyok).
Borsodi
2014-02-27 09:25:06
Köszönöm Benedek! :-)
Borsodi
2014-02-27 08:28:57
Seraf, köszönöm Pap Gábor videót! Ez is hozzátartozik , hogy összeálljon a kép!
Borsodi
2014-02-27 08:28:22
lemaradt a link:
Háborút Ukrajnában:
http://www.youtube.com/watch?v=dXeGSUePWd4

és közben már az Oroszok is felvonultak a túloldalon!

Világháborút!!!

Emberek térjetek már észhez, kinek az érdekeit képviselik ezek!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.