Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kati
2014-03-03 12:36:56
Pozsonyi Ádám ír a Habsburg témáról:

Haynau az ikonAz emberiséggel az a legnagyobb baj, hogy folyton utópiákat gyárt magának (az utópiák álmodóit egy tisztességes világban agyonverik), majd az álmaihoz akarja erőszakolni a valóságot.
A legújabb valósággal szembe menetelő elmebaj, az un. ultrajobboldalság (nem összekeverendő a szélsőjobboldalisággal). Az ultrajobboldali – hasonlóan a bolsevikhoz, vagy a liberálishoz -, nem az emberből indul ki, hanem álmodik egy teóriát, s ahhoz kezdi igazítani a valóságot.
Épp ezért az ultrajobboldali első számú pejoratív címkéje – minden utópista címkézik – is roppantul ismerős: „nacionalista”.

Az ultrajobboldali tudniillik éppúgy internacionalista, mint egy SZDSZ-szóvivő, csak másra hivatkozik. Náluk nem a „nagybetűs ember”, meg a „nemzetközi munkásmozgalom” a hivatkozási alap, és fétistárgy, hanem a „Habsburg dinasztia". Ők a dinasztiához hűségesek, a „birodalomhoz”, nem a magyarsághoz.
Ha hinne az ember az összeesküvés elméletekben – melyre minden oka megvan -, azt mondaná: azok az ultrajobboldaliság terjesztői, akik felismerték, hogy a Marxi, vagy Cohn Benditi szövegekkel már nem lehet több embert a saját fajának szolgálatától eltéríteni, így a másik irány felől támadnak.

Az egyik ultrajobboldali oldalon látható egy ábra, mely bemutatja a világot – minden forradalmár szereti a valóságot táblázatokba erőltetni – a legbaloldalibbtól, a legjobboldalibb univerzumig, és e kis táblázat szerint a legitimizmus „jobboldalibb” mint a „nemzeti királyság”. (Ferencz József jobboldalibb, mint Szent László?)
Értsd: ha egy kultúra a saját közösségéből emel valakit vezetővé, az „alacsonyabb rendű”, „kevésbé tradicionális”, „kevésbé jobboldali”, mintha a szomszéd utcából.
Kár, hogy a természeti népeknél ez sosincs így, és nincs az az indián törzs, amelyik eszerint élne, holott náluk nem volt francia forradalom.
Hogy a magyarnak - ha nem a saját fajtáját -, voltaképp kit is kéne szolgálnia, nincs nyíltan kimondva, de a Habsburg dinasztián kívül a Német-római és pángermán mitológia összes alakja követendő. Ellentétben Hunyadi Mátyással, aki az egyik legfőbb ellenségkép.

Mielőtt bárki legyintene. Nem ötvenfős gittegyletről beszélek! Az egyetemisták körében úgy terjed ez az agymosás, mint a pestis, és politikai hátszele is van. Pont ezért veszélyes, mert ma füvező libsi csak a nemzet számára amúgy is hasznavehetetlen idiótákból lesz, de ez a szépre-jóra áhítozó magyar fiatalságot kondicionálja át.
A jelenség kártékonyságát csak úgy tudom illusztrálni, hogy sok éve ismert, intelligens, magyar érzelmű festő barátom, aki pár éve még Szabó Dezső rajongásban szenvedett, legutóbb átszellemült arccal a Gotterhaltét énekelte otthon, egy magát legitimistának valló ifjonc pedig nyíltan kijelentette: A teljes magyar irodalmi arcképcsarnok nem ér annyit, mint egy osztrák hivatalnok vigyázzban állása.
(Ha alaposabban akar valaki tájékozódni, keressen rá Baranyi Tibor Imre, és László András munkásságára. Náluk Haynau az ikon.)

A mozgalom elsőszámú dogmája így szól: A nacionalizmus XIX. századi találmány. Balos. Forradalmi. (Nacionalizmus alatt ők nem azt értik, hogy valaki megkülönböztet másik embert az identitása, származása miatt, hanem azt, hogy valaki egyáltalán számon tartja!) Szerintük 1848. III. 14-én egy ember nem tudta, hogy magyar, német, vagy zsidó, ámde 15-én reggel felébredt, kidörzsölte szeméből az álmot, s így kiáltott fel: „Hopp, én magyar vagyok!”.
Igen. Ez maga a nagybetűs élet. A hús-vér realitás.
Holott a valóság a következő: A nacionalizmusra „hivatkozó” politikát találták fel a XIX. században – mindig a féligazságok a legveszélyesebbek -, nem pedig magát a nemzeti kötődést, éppúgy ahogy a munkásra hivatkozó politikát a XX. században, nem pedig magát a munkást. (A francia forradalomért pedig az abszolutizmust kell hibáztatni. Az volt a kiváltó ok, és a baloldali előzmény.)
Aki nem hiszi, hogy a nemzeti kötődés nem XIX. századi találmány, annak ajánlom Pázmány Péter, Zrínyi Miklós és más XVII. századi, katolikus - és udvar hű - gondolkodók írásait a témában.

A nemzetekfelettiség ellenkezik az ember természetes ösztöneivel – tehát baloldali, utópista -, éppúgy, mint a gender, a melegházasság, vagy a vegán mozgalom. Hogy idézzem a konzervatív és katolikus, remek tollú G. K. Chestertont. „Nézzük az embert. Ezt a sörivó, pletykás, de azért szerethető lényt. Amelyik társadalom erre épít, működni fog. Amelyik nem, az bukásra van ítélve.”
Borsodi
2014-03-03 09:38:53
Az első három percet és 30:25-től ajánlom:
http://youtu.be/Gwx6KGkZGDs


"A Cigány Hallgatók Hálózata (CiHa) a Hallgatói Hálózat (HaHa) egy sejtje."

Váradi, ezek az agymosott fiatal diákok valszeg valami budai iskolába járhatnak, hiszen "valamilyen" háttérben meghúzódó züllesztést fenntartó szervezetnek sikerült rávenni őket, hogy a cigányok "érdekében" tüntessenek. A valóságban pedig rosszat tesznek nekik. Annyira agymosottak ezek a gyerekek (diákok), hogy azt hiszik, hogy még cigány felnőtteknél is megpróbálják megmagyarázni, hogy mi lenne jó nekik! -> integrált oktatás, szegregáció büntetése stb..

A baj az, hogy ezek nem csak itt bomlasztanak! Itt található plakátokat: https://www.facebook.com/ciganyhallgatokhalozata
mintha már láttam volna a kazárok életmenete vagy valami hasonló erőfitogtató felvonuláson..

Egyszer egy LMP-s diákot akartam meggyőzni.. hasonló gondolkodású volt mint ezek a CIHA, HAHA-sok.

és akkor gondolatban kanyarodjunk el (itt a fórumon ajánlotta valaki pár napja ) a Haynau féle agymosás felé:

http://pozsonyiadam.blogspot.hu/2014/02/haynau-az-ikon.html
Innen rövid idézet:
"Hogy a magyarnak - ha nem a saját fajtáját -, voltaképp kit is kéne szolgálnia, nincs nyíltan kimondva, de a Habsburg dinasztián kívül a Német-római és pángermán mitológia összes alakja követendő. Ellentétben Hunyadi Mátyással, aki az egyik legfőbb ellenségkép.

Mielőtt bárki legyintene. Nem ötvenfős gittegyletről beszélek! Az egyetemisták körében úgy terjed ez az agymosás, mint a pestis, és politikai hátszele is van. Pont ezért veszélyes, mert ma füvező libsi csak a nemzet számára amúgy is hasznavehetetlen idiótákból lesz, de ez a szépre-jóra áhítozó magyar fiatalságot kondicionálja át.
A jelenség kártékonyságát csak úgy tudom illusztrálni, hogy sok éve ismert, intelligens, magyar érzelmű festő barátom, aki pár éve még Szabó Dezső rajongásban szenvedett, legutóbb átszellemült arccal ..."


és akkor összeáll a kép, hogy miért oly fontos nekik, hogy a fogékony fiataloknak hamis eszményeket állítsanak!

Kinek a kezében is van a jelenlegi oktatásunk? Kik asszisztálnak?
miskolcilaci
2014-03-03 07:16:59
ROMÁNIA IS BEJELENTETTE TERÜLETI KÖVETELÉSEIT. http://www.hidfo.net/2014/03/02/romania-bejelentette-teruleti-koveteleseit

Az ukrán parlament nemzetközi segítséget kér. http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_02/Az-ukran-parlament-nemzetkozi-seg-tseget-ker-6589/

Dézsmálja a külföldről hazaküldött pénzeket a bank. http://szabadriport.wordpress.com/2014/02/28/dezsmalja-a-kulfoldrol-hazakuldott-penzeket-a-bank/

Kína állítólag megállapodott Ukrajnával, hogy bérbe ad 3 millió hektár ukrán földet a következő 50 évben. http://www.rferl.org/content/ukraine-china-leases-farmland/25114812.html

Megindultak a kárpátaljaiak a határon. http://index.hu/belfold/2014/03/03/megindultak_a_karpataljai_magyarok_a_hataron/

440 millióért árulja extravagáns villáját Papp Lajos szívsebész. http://ingatlan.com/pecs/elado+haz/csaladi-haz/baranya+megye+pecs/20496092?sid=0 http://www.borsonline.hu/20140302_felmilliardert_arulja_villajat_a_magyar_szivsebesz

Forró lett a talaj: Menekítenék a zsidókat Ukrajnából. Bár minálunk is így működne… http://harcunk.info/index.php/hirek/386-forro-lett-a-talaj-menekitenek-a-zsidokat-ukrajnabol

A ZSIDÓ BELHÁBORÚT ELHALLGATJÁK A HÍREKBEN. EGYMÁSNAK ESTEK AZ ÉLŐSKÖDŐK. http://amagyaroldal.hu/hirek/content/zsid%C3%B3-belh%C3%A1bor%C3%BAt-elhallgatj%C3%A1k-h%C3%ADrekben

Orwell utolsó figyelmeztetése. http://www.youtube.com/watch?v=KQReYSa8HOQ

Még egyszer Venezueláról: http://www.bbc.com/news/world-latin-america-26397660
Topi
2014-03-03 07:11:07
Semmi új, 2006-ban nálunk is ott voltak s héberül gagyogtak, most viszont felbujtóként kezdték és kulcsszerepet játszottak a hírek szerint.
-akkor ki is keveri a szart?? https://www.youtube.com/watch?v=8AN27deV9Ts&list=UUjNKMHqfoVSuJF739U66_7g&feature=c4-overview
Martin Killeen
2014-03-03 07:07:13
Kedves Ajozsef!

Egyetlen mozgalom a kivetel es ez a Jobbik! Hogy johetne el a valtozas maskeppen? Nem "adjak oda" maguktol, ki kell harcolni! Szebb jovot! Udv. Barbara
Ajózsef
2014-03-03 06:05:27
Kedves Magyar testvérim, ha marad kis időtök a pártpolitikai szélmalomharcotok után, akkor foglalkozzatok azzal is, hogy családotok mit eszik és mit iszik. Nézzétek meg a következő videókat:
-„Öntsünk tiszta vizet a pohárba!" Géczy Gábor és Országh József beszélgetése:
1. https://www.youtube.com/watch?v=g_eB4X83_4U
2. https://www.youtube.com/watch?v=NPKf5S53O1k

U.i. Minden pártnak a vezetője zsidó, szabadkőműves, cigány, vagy más antimagyar.
Ha tovább toljuk a szekerüket, akkor nem csak a múltban és a jelenben , de az marad jövőben is.
Lépjünk ki a rendszerből minél többen és eljön a várva várt változás...
Borsodi
2014-03-02 20:42:37
Ajánlanám hétfőre témának, de az igazságot ismét titkolják, ferdítik:

Már csak egy igaz történelmi egyház mutat példát, támadják is azt a megszállók , "alapítványok" mögé bújva:

Első fokú bírósági ítélet "szegregációért" marasztalta el Hajdúdorogi Egyházmegyét (görögkatolikus) , amiért a cigány "tanulókat" nem vegyíti bele a magyar lakosságba.

Miközben a valóság: A helyi cigányok a helyi iskolába irattatjak be a gyerekeiket. Az összevegyítéshez iskolabuszt kellene bérelni és azzal szállíttatni a cigányokat a belvárosi magyar iskolába. (korábban ez volt, amit megszüntettek).


Részletesebben:
http://kuruc.info/r/26/124516/
http://alfahir.hu/jogellenes_szegregacio

Kíváncsi vagyok, hogy ki pénzeli a feljelentést tevő alapítványt?

Ráadásul, ha az írásokat és kommenteket elolvassuk, akkor az derül ki, hogy példaértékű oktatást végez a Hajdúdorogi Egyházmegye.

Az ügyről keveset lehet tudni, mivel egyoldalú a tájékoztatás. Pl.: hiba kerestem a Hajdúdorogi Egyházmegye közleményét amit eljuttatott az MTI-hez, annak csak egy piciny részletét hozták nyilvánosságra.
Az egyház fellebbez..
A Hajdúdorogi Egyházmegyéről azt érdemes tudni, hogy görögkatolikusok elsősorban keleten (Szabolcs) és északon (Borsod) vannak. Olyan területen is , ahol a cigányok a többség.. tehát a legjobban ismerik a helyzetet és elszenvedőik a cigányterrornak (a papokat sem kímélik!!).

Ám az látszik, hogy a normális oktatás szétverése és az etnikai ellentétek fokozása valakinek az érdeke..


http://www.gorogkatolikus.hu/?menu=5&muv=hir&erv=hivatalos

Balog is benne van az ügyben, hivatalosan semlegesnek tűnik, ám ..

Nagyon tanulságos a videó eleje és főleg a legvége, mindenkinek ajánlom a 30:25-től:
http://youtu.be/Gwx6KGkZGDs
Topi
2014-03-02 19:45:07
Torkához szegezett szuronnyal énekeltették az ukrán himnuszt a beregszászi presbiterrel

A hazai hírportálok elég visszafogott hangnemben számoltak be a beregszászi közgyűlés hétfői
közgyűlésén történtekről, és a magyar Külügyminisztérium közleménye is csupán azt
nyomatékosította, hogy a közrend elfogadhatatlan veszélyeztetésének és aggasztónak minősíti az ott történt eseményeket. Hírportálunk megtudta, hogy mi történt valójában, így nem csoda, hogy a kósza, leginkább "szájhagyomány" útján terjedő hírek a magyarok totális rettegéséről és megfélemlítéséről szólnak az utóbbi napokban. Nem csupán arról volt szó, hogy az ukrán soviniszták betörtek és randalíroztak a beregszászi közgyűlésen, ennél gyalázatosabb és félelmetesebb esemény is bekövetkezett. Egy, az ultrasovén eunáci Jobb Szektorhoz tartozó ukrán terrorista baseballütőre erősített horogkereszttel hadonászva, sisakján ukrán és SS-zászlóval arra kényszerítette Horkay Sámuelt, a KMKSZ Beregszászi Alapszervezetének tiszteletbeli elnökét, helyi református presbitert, hogy fennhangon énekelje az ukrán himnuszt. A terrorista szuronyát a presbiter torkához szorította, és a halálra rémült ember félelmében eleget tett a követelésnek. Eközben az ukrán köznyelvben pejoratív "mágyári" megszólítással alázta a megfélemlített embert.

Mint beszámoltunk róla, az ukrajnai hírportálok kommentjei a kárpátaljai magyarellenes
rémuralomról tanúskodnak, és arról az elvakult sovinizmusról, amellyel a pár tízeres ukrán
nemzetiségi közösség a több százezres ruszin, illetve a 150 ezres magyar kisebbséget
terrorizálja a történelmi Magyarország egyik meghatározó szegletében, Kárpátalján, amely
Ukrajna létrehozása előtt soha nem tartozott a csinált államhoz. Ezt hozta Kádár János és Antall József egyaránt hazaáruló cselekedete, hogy mindketten visszautasították Kárpátalja
hovatartozásának rendezését. Amikor a hruscsovi ajánlattal történelmi lehetőség adódott a 60-as években Kádár idején Beregszász visszacsatolására, ezt az MSZPM vezére elutasította, és
amikor létrejött Ukrajna, Antall József miniszterelnök alapszerződést kötött vele, ahelyett, hogy a kárpátaljai népszavazás eredményét követelte volna végrehajtani. Az elsöprő többség ugyanis önálló Kárpátaljára, azon belül is önálló magyar regionális autonómiára szavazott.

Az egymást követő ukrán kormányok regnálása alatt hol jobban, hol rosszabbul ment a
kárpátaljai magyarság sorsa, de ez idáig közvetlen életveszélybe még nem kerültek a múlt annyit szenvedett véreink. Most, hogy az Európai Unió támogatta ukrán puccsisták kerültek hatalomra, azok az ultrasoviniszta csoportok, amelyek ez idáig megelégedtek a vereckei Hazatérés emlékmű és más magyar emlékhelyek, kegyhelyek sorozatos meggyalázásával, már fizikai létükben fenyegetik az őshonos magyarságot.

Egyértelmű, hogy az unió által támogatott és az új ukrán kormány tagjaként is szereplő soviniszta párt, a Szabadság és az attól még szélsőségesebb ukrajnai soviniszta szerveződés, a Jobb Szektor magyarellenes kirohanásait, és a magyarság fizikai megsemmisítését is akár elővetítő tevékenységét nem fogják prioritásként kezelni az européerek. Így a magyar politikának nagyon
kell vigyáznia arra, hogy ad-e táptalajt a soviniszták gyűlöletreakcióinak. Ha már a Külügyminisztérium teljesen hétköznapi és visszafogott, mondhatni megalkuvás-kényszeres nyilatkozata ekkora őrjöngést váltott ki a fegyveres ukrán csoportoknál, illetve szimpatizánsaiknál, akkor a magyar politikusoknak nagyon kell vigyázniuk arra, hogy árgus szemek figyelik minden megszólalásukat, hogy azokat felhasználhassák a már hivatalosan is jelzett egynyelvű Ukrajna megteremtéséhez. Ezt pedig el lehet érni úgy, ahogy már a kezdeti lépéseket az új ukrán parlament megtette, hogy eltörlik a kisebbségi nyelvhasználatot, de úgy is végre lehet hajtani hogy például Kárpátalja esetében elűzik szülőföldjükről az őshonos magyarokat.

A ruszin értelmiség már korábban le lett fejezve, meghatározó társadalmi csoportjai,
megmondóemberei és politikai szereplői nincsenek, az ukránok önálló nemzetiségként sem
ismerik el őket, így Kárpátalján egyértelműen a magyarság kerülhet a soviniszták célkeresztjébe.
Amely vagy beolvad és elfogadja a rá erőltetett ukrán diktatúrát, vagy tényleg az történik
századunkban, mint a benesi Csehszlovákiában, hogy ismételten megindulnak magyar földre a
kitelepített, szülőföldjüket elhagyni kényszerülő, vagyonuktól megfosztott magyarok.
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/02/ukrajna-uzenete-a-mammon-aldozatai-leszunk-vagy-keresztenyek/
barodza
2014-03-02 14:51:03
Csend honol a lélek harang mélyén

Csend honol a lélek harang mélyén
Eső mossa a szent völgynek mélyét
Vérpatakban tapodnak a csízmák
Nem tavasz már mi csitítja kínját szegény rab magyarnak
Őszi szelek halál szagát hozzák
Házak mélyén rideg világosság
Asztal körül gyötörtetett arcok
Néma csendbe feltörnek a hangok
Felzokog egy gyermek
sajgó sebek felszakadnak fájón
Vérző kezek dideregnek fázón
Nincs kenyér az asztalokra téve
Nincs remény az árváknak szívében
Homályban a holnap
Egyszer aztán mint villám az égből
Szétárad egy mindenható kézből
Szét az erő
És ébreszt minden árvát
Kik az átkok keresztútját járták
S szegeztettek fára
Szózat száll a messzi kék egekbe
S tűnik már a kábulat keresztje
Vezényszóra szakadnak a láncok
Setétségbe húzódnak a vádlók
Közel már a hajnal
Seregestül menetelnek büszkén
Fegyverestül rohamoznak fürgén
Ostromolnak mennyeket és pokolt
Nótáiktól hangos minden orom
S vigalomra éhes
S fohász honol nagy harangnak mélyén
Büszke nemzet még ne érje végét
Féltő gonddal kiterjessze szárnyát
Tavasz légyen mi vigyázza álmát
Szép szabad magyarnak!
LacháziGábor
2014-03-02 12:56:27
Borsodi, jól látja a helyzetet. Aggasztó hírek jönnek Kárpátaljáról, a soviniszta magyargyűlölő jobb szektornak most jók a magyarok, toborozni szeretnének közöttük, golyófogónak felhasználni őket.
Közben jött egy ilyen hír is http://brasso.info/index.php/kulfold/3976-a-katonakoteles-magyar-fiatalok-ha-tehetik-hagyjak-el-ukrajna
Borsodi
2014-03-02 12:53:49
folytatás:
Izrael a mások által megszerzett tudással szintén gyártósort akar magának Kínában (lásd LacháziGábor által belinkelt cikk), ám nem az USA értéktelen államkötvényeinek felvásárlását, hanem az útjában álló, ellenállást tanúsító államok lerombolásában kér együttműködést. -> Kína hunyja be a szemét, ha lerohanják Szíriát, Iránt, Ukrajnát, ...

Kína becsukja a szemét, mert a pénz nagy-úr, de nem gondolkodik, hogy USA, Kanada, Ausztrália, Európa, Afrika után egyre jobban fogy a mozgástere.

Mindenki így jár, ha kalmár néppel kereskedik! Mo-is mikor strómanjai német, orosz és török "segítséget" uralmat kér. :(

A globális bankárvilág jelenleg mindent az értéktelen (fedezet nélkül kibocsájtott) pénzzel rendez le, ám a túlzott pénz, érték(-telen-)papír és digitális jel kibocsájtása csődöt fog okozni, már csak az időpont kérdéses (amit most már egyre nehezebben odáznak el), s a végső időpontot is a bankárvilág fogja meghatározni, hogy a lehető legkisebb veszteséggel érjék el (értsd a legnagyobb nyereséggel jöjjenek ki belőle) .
Borsodi
2014-03-02 12:08:15
LacháziGábor, ezen már én is sokat gondolkoztam. Ugyanis az összeszerelő üzemeken kívül technológiai tudást is adtak át. Míg hazánkba már csak máshol levedlett, használt gyártósorokat telepítenek (lásd kecskeméti mercedesz gyár), addig Kínában élvonalbeli technológia üzemek vannak és őszintén mi a csudának vásárolna fel Kína annyi értéktelen USA állampapírt, amelynek ha a töredékét be akarná váltani, akkor azonnal összeomlana az USA. Ez mesterségesen kreált összekapcsolás, bármelyik becsődölne a másik nélkül.
Egyik az agyelszívásra épülő technológiai szállító másik az embertömegekre épülő gyártósor.
Nagy világméretű globalizációs megosztás a helyi országok önellátásának megszüntetésével; a bankhatalmat bitorlók uralmának megerősítésével.

A tudás hatalom és akkor mindenki gondoljon bele, hogy 2013-ban az EU kötelezte tagországati, hogy Izrael részére kutatási információkat adnak át és ugyanezt tette a hazai köztörvényes politikai réteg , s megemelte a kutatásra szánt összeget GDP 1 - ről 3%-ra, most hogy már átadjuk az információkat a megszállóinknak.
LacháziGábor
2014-03-02 10:51:58
Egyre erősebbek az Izraeli-Kínai kapcsolatok, ébresztő, nem kell anticionista világmegváltót látni Kínában. http://www.defensenews.com/article/20140301/DEFREG04/303010021/China-Expands-Strategic-Presence-Israel
barodza
2014-03-02 10:17:16
Világpanoráma:2011.09.09
Mindenkinek ajánlom lényege mai napig
nem változott semmit.
Borsodi
2014-03-02 08:34:17
Idézet:
"Ellopták az Élőlánc - TESZ országgyűlési képviselőjelöltjének táskájából a kopogtatócédulákat!

Ma délre - másfél hetes megfeszített csapatmunka eredményeként - összegyűlt az induláshoz szükséges 500 ajánló aláírás Dr. Léhmann György sztárügyvédnek, a devizahitelesek önzetlen segítőjének. Az Élőlánc - TESZ országgyűlési képviselőjelöltjének táskájából azonban a következő órában - mialatt ebédelt - ellopták a dossziét az összes aláírással!
A rendőrség megtagadta a feljelentés felvételét, nem voltak hajlandóak kimenni helyszínelni...
Az Élőlánc - TESZ felveszi a kesztyűt, megszázszorozott erővel folytatjuk az aláírásgyűjtést!"

Emlékeztetőül: korábban a MIÉP összegyűjtött kopogtató céduláit lopták el (sok ezret), nem tudtak elindulni a választásokon.

"Tökös" fiúk, nincs jobb dolgotok? Ez bűncselekmény, még akkor is ha parancsra csináljátok!
miskolcilaci
2014-03-02 07:47:39
Igen, a reptéri átvilágítás közben tényleg a meztelen testünkön röhögnek a biztonságiak. http://444.hu/2014/02/01/igen-a-repteri-atvilagitas-kozben-tenyleg-a-meztelen-testunkon-rohognek-a-biztonsagiak/

Elszabadult a pokol Harkivban. http://www.hir24.hu/kulfold/2014/03/01/elszabadult-a-pokolt-harkivban-%2818-%29/

Oroszország küldött légvédelmi fegyvereket Krímbe. http://www.liveleak.com/view?i=b53_1393699552

Stephen Harper, hogy határozottan elítéli Oroszország katonai beavatkozást az országban, ugyanakkor sürgeti elnök, Vlagyimir Putyint, hogy vonja vissza csapatait azonnal. http://www.cp24.com/news/canada-recalling-ambassador-from-moscow-over-russian-intervention-in-ukraine-1.1710024#ixzz2ulLLEFG0

Kormányzati tisztviselők Kijevben állítják, véget kell vetni az orosz csapatok átlépése Ukrajna határain, az 1994-ben kötött megállapodás értelmében. (Memorandum) http://www.express.co.uk/news/world/462592/Britain-could-be-on-warpath-with-Russia-to-stop-invasion-of-Ukraine http://unterm.un.org/DGAACS/unterm.nsf/8fa942046ff7601c85256983007ca4d8/fa03e45d114224af85257b64007687e0?OpenDocument

Észak-Korea jelezte, segíti Ukrajnát: - 1,3 millió észak-koreai hadsereg önkéntes katonák Ready For Ukrajna. http://www.liveleak.com/view?i=aaa_1393689055

Régi de aktuális: http://www.youtube.com/watch?v=MTnWNL4fCFo&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&feature=c4-overview

Kína. Vasútállomás támadás: 29 meghalt tömeges késelés Yunnan tartományban. http://www.abc.net.au/news/2014-03-02/27-killed-in-mass-stabbing-at-china-train-station/5293220 http://www.huffingtonpost.com/2014/03/01/china-knife-attack_n_4880990.html
Topi
2014-03-01 17:53:46
Recseg-ropog a gyarmatosító EU birodalom – http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JJKO4KuSm4s
miskolcilaci
2014-03-01 08:04:49
miskolcilaci
2014-03-01 07:52:00
Jönnek az Oroszok: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?234849-Uprising-in-Ukraine-(Photos-and-Videos)/page34 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10666893/Ukraine-crisis-live-President-Barack-Obama-warns-of-costs-for-any-violation-of-Ukraine.html http://www.youtube.com/watch?v=ZUthbNCA1nc http://edition.cnn.com/2014/02/28/world/europe/ukraine-politics/index.html

Oroszország szerint Grúzia belépése a NATO-ba háborúhoz vezethet. http://en.ria.ru/world/20111208/169485481.htmlhttp://www.zerohedge.com/news/2014-02-20/ukraine-situation-explained-one-map http://thedailyobserveronline.com/russian-troops-enter-ukraine-obama-deeply-concerned/

Amerikai állampolgárok, mindenféle szükséges utazást mellőzzenek Ukrajnában, különösen a Krím-félszigeten. http://bigstory.ap.org/article/state-department-warns-americans-ukraine-travel

Ukrán luxushelikoptert rejtegetnek Budaörsön. http://index.hu/belfold/2014/02/28/ukran_luxushelikopter_rejtegetnek_budaorson/

Orosz hadihajó dokkolt a Havannában. http://news.yahoo.com/russian-spy-ship-docked-havana-224015753.html
Oroszország és Kína küld repülőgép-hordozót Venezuelába. http://chucherias2012.blogspot.hu/2014/02/russia-considers-unacceptable-foreign.html?spref=tw http://beforeitsnews.com/alternative/2014/02/china-russia-send-aircraft-carriers-to-venezuela-2909058.html http://famagusta-gazette.com/russian-aircraft-carrier-docks-in-cyprus-p22487-69.htm http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/russia-seeks-access-bases-eight-countries-its-ships-and-bombers

Sz@rt sem ér a riasztó: http://chicago.cbslocal.com/2014/02/27/car-thieves-break-into-cars-by-hacking-them-with-black-box/

Megdöbbentő képek előtt, és után. A Californiai szárasság.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2569919/Shocking-pictures-California-drought-reveal-extent-dry-spell-relief-way.html
Topi
2014-02-28 21:11:09
Titokzatos tárgy a Jupiter közelében, ami a Föld felé tart! http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/02/titokzatos-targy-az-urben-0224.html


Mielőtt elmondanám, milyen szupi programra invitállak Titeket Kecskemétre, egy érdekes történet:

A vietnami háború idején egy japán filozófus üzente az amerikaiaknak: Uraim, ha Önök valóban meg akarják ölni az észak-vietnamiakat, dobjanak le hozzájuk néhány katonai kantint. A cukor, a csoki, a cola meg a gyorskaja hamarabb elpusztítja őket, mint bármilyen katonai hadművelet.
Japánban, a második világháború óta elterjedt gyorsétterem láncoknak köszönhetően, gyakran fordul elő napjainkban, hogy 90-100 éves sziklaerős, egészséges aggastyánok sírdogálnak a temetéseken, mert fiaik és unokáik, életmódjuknak köszönhetően, hamarabb mennek el. Őket nem lehetett behülyíteni tv és neonreklámokkal, maradiságuknak köszönhetően még manapság is a helyben, saját maguk, vagy a helyiek által megtermelt, egészséges élelmiszereken éldegélnek.

Egy olyan világban, amiben lassan egy teljes generáció gondolja azt, hogy a paradicsom meg a paprika kizárólag a tesco raklapokon terem meg, rendkívül üdvözítő és örömteli az a kezdeményezés, amire Március 1-én szombaton, Kecskeméten kerül megrendezésre:

Kecskeméti Magvas napok: https://www.facebook.com/events/421681557977599/

Mi ott leszünk,

Szeretettel,
Tarnóczy Vilmos

www.kvantumklub.hu
www.miter.hu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.