Peter123
2014-03-08 14:39:20
Peter123
2014-03-08 14:36:52
HunorMagor
2014-03-08 13:26:09
Ez a zsoltár, nagyon sok mindent el árúl arról, miként gondolkodnak a sátán fattyak . Kedves zsidók, nem gondoljátok azt, hogy most végleg elfeledkeztetek Jeruzsálemről ?
Itt óriási átkot is szórnak az előd népeinkre azért, mert elvitték őket Babylonba annak okáért, hogy megtanítsák őket a becsületes életmódra. Mivel a becsületes munka akkor is bűzlött nekik, igazi szenvedésként élték meg azt, hogy őket a tisztességes munkára megtanítsák. Más népek, egy ilyen fogságot amely valóban nem is volt fogság, szeretet vendégségnek nevezett volna és megköszönték volna hálás szívvel, hogy ingyen oktatást adtak nekik hogy kell becsületesen megélni a kétkezi munkából.
Nos kedves zsidók, nektek a becsületes munka csak kínszenvedés, a becstelenség pedig számotokra a Menyország .
Babilon folyóvizeinél, ott ültünk és sírtunk, mikor a Sionról megemlékezénk.
Jer. 39,9.
A fûzfákra, közepette, oda függesztettük hárfáinkat,
Mert énekszóra nógattak ott elfogóink, kínzóink pedig víg dalra, mondván: Énekeljetek nékünk a Sion énekei közül!
2 Kir. 25,1., 2 Kir. 25,11.
Hogyan énekelnõk az Úrnak énekét idegen földön?!
Ha elfelejtkezem rólad, Jeruzsálem felejtkezzék el rólam az én jobbkezem!
Jer. 51,50.
Nyelvem ragadjon az ínyemhez, ha meg nem emlékezem rólad; ha nem Jeruzsálemet tekintem az én vígasságom fejének!
Emlékezzél meg, Uram, az Edom fiairól, a kik azt mondták Jeruzsálem napján: + Rontsátok le, rontsátok le fenékig!
Ésa. 34,5., Ésa. 34,8., Jer. 39,2., Jer. 39,3., Jer. 39,8., Ezék. 25,3., Ezék. 25,6., Ezék. 25,8., Ezék. 26,2., Ezék. 35,15., Abd. 1,11.
Babilon leánya, te pusztulóra vált! Áldott legyen a ki megfizet néked gonoszságodért, a melylyel te fizettél nékünk!
Jer. 50,1., Jer. 50,3., Jer. 51,1., Jer. 51,49.
Áldott legyen, a ki megragadja és sziklához paskolja kisdedeidet!
Ésa. 13,16., Ésa. 13,17., Dán. 5,30., Dán. 5,31.
Bárcsak annyi szenvedést kaptunk volna tőletek zsidók, amennyit mi okoztunk nektek akkor azt igazságosnak tartanám, de azért annak örülök, hogy a halálos ítéletet nem mi Magyarok mondtuk ki rátok, hanem ti magatok, és ez nekünk nagyon jó . Sok ezer éve akartunk titeket a becsületre megtanítani, sok ezer éven keresztül meg mentettünk titeket, a szívből jövő hálátok pedíg mindig az volt, miként írthattok ki bennünket. Aki Jézust halálra ítéli, és meg is gyílkolja az nem lehet a Jó Istennek a népe, mert aki a Jó Istennek a fiát megöli, csak ördög imádó lehet, és egy ördög imádó népség csak az ő apukája kívánságát teszi, nem tud mást tenni, csak ölni, pusztítani és rombolni, ez a hála azért, hogy a seggeteket ős idők óta csak mentegetjük, és mi ebben az érdekes ? Az, hogy azok a népek akik valóban a pokolra küldött titeket, vagyis visszaküldött titeket az édes apukátokhoz, az ördöghöz azokat hergelitek ránk Magyarokra. Azon sem csodálkoznék, hogy a "nagy USA" véget vetne a világuralmatoknak, és a pokolra küldenének titeket, az édes apátokhoz oda vissza ahonnan jöttetek !
HunorMagor
2014-03-08 12:42:03
Drága Magyar Testvérek !
Áldottak legyenek azok, akik szívükön viselik és gondolataikban hordozzák, a Regnum Marianum felépítését. Bár én is ott lehetnék, és cselekedetben is hozzá járúlhatnék a felépítéséhez, a Jó Istennek dicsőségére . Lehetséges e az, hogy gyűjtenénk egy OTP számlára, ami kifejezetten csak a Regnum Máriánum felépítését szolgálná ? Áldás legyen azokon, akik szívükből támogatják ezt az igen szent, és áldott ügyet !
totya54
2014-03-08 10:18:04
Na KurucPista ha ezt a beszélgetést Róberttel kitudod vágni és egy jobbikos oldalra felrakni,na az lenne egy kuruc vágás.
Martin Killeen
2014-03-08 09:05:07
Amit a penteki musorban hallottam Vona Gaborrol, az semmi mas, csak o, es a Jobbik lejaratasa volt! Gratulalok ezert, Kubinyi Tamasnak es Robertnek! Csak igy, tovabb! Udv. Barbara.
miskolcilaci
2014-03-08 07:59:38
Martin Killeen
2014-03-08 05:03:41
Kedves Borsodi
Orulok, hogy megemlitette Ilonkat, kernem, hogy irja meg a tel.szamat, mert fel szeretnem hivni. Elore is koszonom. Szebb jovot! Udv. Barbara
Borsodi
2014-03-07 18:26:22
Törökörszág:
Már régóta kérdezgetem itt rendszeresen a fórumon:
miért jár Orbán a törökökhöz és miért tekint Vona Törökországra stratégiai partnerként?
Eddig senkit nem válaszolt.
Az ukrajnai események mögött lévő geostratágia szempont most újragondolásra késztetett.
Törökország határai:
Földközi-tenger, Fekete (Hun) tenger és közte levő szoros
Szomszédos országok tengeren: Görögo., Buldária, Románia, Ukrajna, Oroszország,
szárazföldi: Grúzia, Örmény, Irán, Irak Szíria,
továbbiak tengeren Izrael, Afrika, Európa,
Kiknek fontos Törökország birtoklása?
Nincs több kérdésem.
HunorMagor
2014-03-07 16:11:31
Kedves Benedek !
Szeretném a szent írás új szövetségi részeit, az eredeti hamisítatlan formájában elolvasni, ha van erre lehetőség nagy örömmel venném a közre adását ezen a nagyszerű tárgyaló helyen, sok köszönettel és hálával a Jó Istennek áldásával .
Áldás rád !
barodza
2014-03-07 15:33:23
Beszélgetések
egy bíróval!
Bibliai igazságok a polgári
igazságszolgáltatás tükrben
és fordítva.
Előadó:Dr.Makkos Norbert Bíró
Kettő előadásán voltam a héten szerdán és csütörtökön,
még kettő hátra van ezeken a napokon.
Másutt is volt ilyen előadás és mi a vélemény rola?
Üdvözlettel Olivér
HunorMagor
2014-03-07 12:35:00
Van e valójában zsidó Magyarországon ? Vagy csak olyanok vannak, akiket a János jelenések könyve imigyen említ meg . Sátán zsinagógája !
Júda, illetve a zsidók történelmét egyszerűen lehetetlen úgy elemezni, hogy ne kerüljünk igen gyorsan ingoványos talajra. A témát csak átfogóan és elfogulatlanul lehet megközelíteni, arra hagyatkozva, hogy a Biblia megmagyarázza önmagát. A Szentírás őszinte tanulmányozói számára nem lehetnek "kényes kérdések", csak feltárandó igazságok, amelyek nem véletlenül kerültek bele az Írásba. Két, sokak számára titokzatos igerész a Jelenések 2:9 és 3:9 versei:
Jelenések 2:9 Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája.
Jelenések 3:9 Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak;
A fenti idézeteken sokan megütköznek, és vagy bele sem mennek a magyarázatába, vagy letudják annyival, hogy ezeket a sorokat szimbolikusan kell érteni. Hogy mit szimbolizál, azt már nem magyarázzák meg. Mivel korunkat a "politikai korrektség" irányelve vezérli, bizonyos dolgokat nem illik feszegetni, így számos bibliai témakör szinte tabu témának számít. Az ilyen részeket általában vagy elallegorizálják, vagy pedig egyszerűen a szőnyeg alá söprik, minden további magyarázat nélkül. Tény az is viszont, hogy vannak olyan nyíltan "antiszemita" körök, amelyek készégesen magyarázattal szolgálnak, hirdetve, hogy az egész zsidóság egy ördögtől és Káintól származó fajzat.
Mindettől függetlenül az idézet mégis ott van a Bibliában, és jobb, ha felismerjük, miről van valójában szó, mi a jelentősége, és miként érint bennünket.
Az idézet két alkalommal fordul elő, először a Jelenések 2 fejezetének verseiben, a szélesebb szövegkörnyezetben idézve:
Jelenések 2:8-11 8 "A szmirnai egyház angyalának ezt írd: Ezt mondja az első és utolsó, aki halott volt, de életre kelt: 9 Tudok szorongattatásodról, arról, hogy szegény vagy, de valójában mégis gazdag. Tudom, hogy gyaláznak, akik zsidónak vallják magukat, noha nem azok, hanem a sátán zsinagógája. 10 Ne félj a rád váró szenvedésektől! A sátán néhányotokat fogságba vet, hogy próbára tegyen benneteket. Megpróbáltatásotok tíz napig tart. Légy hű mindhalálig, és neked adom az élet koszorúját. 11 Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek az egyházaknak: A győztesen nem vesz erőt a második halál."
A "gyaláznak" szó szerint: káromolnak, vagyis ezek a "zsidók" káromolják Krisztust és a kereszténységet, és mivel Sátán általuk vet fogságba igaz hívőket, így hatalommal bírnak. A "rád váró szenvedések" üldöztetést érzékeltet, amit szintén hatalmukban áll véghez vinni. Majd ugyanez megismétlődik a Jelenések 3 fejezetében is, ezúttal a filadelfiaiakhoz szóló üzenetben:
Jelenések 3:7-13 7 "A filadelfiai egyház angyalának ezt írd: Ezt mondja a Szent, az Igaz, akinél Dávid kulcsa van, aki ha valamit kinyit, senki be nem zárja, s ha valamit bezár, senki ki nem nyitja: 8 Ismerem tetteidet. Nézd, ajtót nyitottam előtted, senki nem tudja bezárni. Bár nincs sok erőd, mégis megtartottad tanításomat, és nem tagadtad meg nevemet. 9 Nézd, hozok néhányat a sátán zsinagógájából, olyanokat, akik zsidónak mondják magukat, noha nem azok, hanem hazugok. Kényszerítem őket, hogy jöjjenek, boruljanak lábad elé, és tudják meg, hogy téged szerettelek. 10 Mivel megtartottad a kitartásra vonatkozó tanításomat, én is megszabadítlak a megpróbáltatás órájától, amely az egész világot éri, hogy próbára tegye a föld lakóit. 11 Hamarosan eljövök. Ragaszkodjál ahhoz, amid van, hogy senki el ne vegye koszorúdat. 12 A győztest oszloppá teszem Istenem templomában, és többé nem kerül ki onnan. Ráírom Istenem nevét és Istenem városának nevét, az új Jeruzsálemét, amely Istenemtől száll alá az égből, és az én új nevemet. 13 Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek az egyházaknak."
A szövegkörnyezet az egyháznak, pontosan annak hét gyülekezetének adott üzenet, azon belül is a filadelfiai gyülekezethez szóló üzenet. A gyülekezeteknek adott üzenetek közismerten többrétegűek, eredetileg a kisázsiai gyülekezetekhez szólt, de egyetemesen szól minden egyéni keresztényhez is, s emellett van egy progresszív, egymást követő egyházkorszakokra vonatkozó aspektusa is. A filadelfiai gyülekezet az utolsó előtti, és hozzávetőlegesen a korunkra, illetve a közeli jövőre tehető ennek a gyülekezetnek a működése. A filadelfiai a leghűségesebbnek mondható gyülekezet, amely kezében tartja Dávid kulcsát (a helyreállítás igazságait).
A görögben a Ioudaiosz szó szerepel, ami zsidót, azaz Jehúda törzséhez tartozó egyént jelent, s ily módon nem lehet allegorikusan értelmezni. A szövegben tehát olyan emberekről van szó, akik zsidóknak - Ioudaiosz-nak -, azaz Yehudim-nak mondják magukat, de nem azok, hanem hazudnak, és valójában Sátán zsinagógájába (gyülekezetébe) tartoznak. A Sátán zsinagógájához tartozók tehát zsidóknak mondják magukat, de vajon miért éppen zsidóknak?
HunorMagor
2014-03-07 11:20:35
Kedves Benedek !
Akkor a pokolfajzatoknak már szól a tik, tak mert az Orbán kormánynak jó esetben 1-2 hónapja van hátra, valóban nem bánnám ha belátható időn belül a normafa világhírű lenne ezzel a csodálatos tettével.
Hol olvashatom e nagyszerű jövendölést, megvan valamelyik blogban, kérem az elérhetőségét.
Áldás rátok !
Borsodi
2014-03-07 10:03:41
Azoknak, akik segíteni szeretnének Ilonka néninek, távolról:
Számlaszáma:
Tóth Józsefné
52600027-100014144
Akik anyagilag nem tudják támogatni, ám szeretik, hívják fel Őt bátran, egy -egy jó szó és a kálváriájának meghallgatása sokkal többet segít rajta, mint a gyógyszerek.
HunorMagor
2014-03-07 09:39:43
Kedves Seraf !
Az ön bölcs tanácsát követve, el mentem a postára és megkérdeztem az utánvételi dijjat, hogy hány forint lenne 50-egynéhány pattogatni való kukorica vetőmagnak . Mindenre gondoltam, csak erre nem . E kis mennyiségű vetőmagot, 1800 forintért képesek utánvéttel a célba juttatni. Megkérdeztem, hogy sima borítékban föladva mennyi ? Képzelje el, csak 150 forintocska, elkészítettem 114 csomagot azon Drága Magyar atestvéreim számára, akiknek fontos lenne ez a vető mag, csak pénzem nincs rá, hogy föladjam őket . Ennek a 114 csomagnak a borítékos ára, 17100 forintba kerül + még a boríték ára .
Szerintem ez már az aljasság küszöbe. 114 csomag utánvétellel, 205200 döbbenet. ez már rablás, amiért az illetőt vagy aki kitalálta ketté kéne vágni a jó Szkita szokás szerint.
Most tényleg megnyílhatna a föld, és világméretben elnyelhetné ezt a rabló társaságot, remélem, hogy kérésem meghallgatásra került, és ki lesz adva a mennyei parancs .
Borsodi
2014-03-07 09:07:06
és mindenki elgondolkodhat: Ukrajnában egy belső ribillióval kegyelemdöfést adtak a gazdaságnak, amit csak a IMF és WBank menthet meg.. miután nem akartak EU gyarmat lenni.
Mi történne Magyarországon, ha egyszer ténylegesen nemzeti kormány lenne?
Milyen védekező lépéseket kellene megtenni, hogy ne legyen csőd: megmaradjon az élelmiszer és ipari termelés (az éhínség és külső függőség elkerülése)..
Hát nem pont azokat a multikat kellene kikergetni, akik beszüntették hazai termelésünket, akik adott esetben összefognak és padlóra küldik az országunkat? (lás az összes multi kartell: bankszövetség, energiaszektor, telkó, ...)
és akármelyik oldalról közelítjük , oda lyukadunk ki, hogy nem kell nekünk német, orosz, török , angol, osztrák, azeri szövetség...
Ezek a szövetségesek a történelmünkben szinte mindig cserben hagytak! Nagyon-nagyon kevés a kivétel!
A gondolkodásmódot kell megváltoztatni, ami az ismeretek információk eljuttatásával lehet átadni (nem ám a finnugor-izmus, németek és idegen népek dicsőítése.. )
Első lépés a magyar kisközösségek felépítése (amelyet a jelenlegi hatalom is tűzzel vassal írt! - ez nagyon nagy téma) .
Borsodi
2014-03-07 08:48:48
Nagyon jó cikk az USA -EU, CIA, MI6, and MOSSAD.. ukrajnai beavatkozásáról,
A facebook, twitter és média megvezérelte színes "forradalmakról"..
http://www.storyleak.com/ukraine-deception-useu-directed-coup-detat-exposes/
(angolul van , de a google fordítóval is valamelyest érthetővé válik )
A képek is elgondolkodtatóak:
- Egyiken valaki törökülésben ül és távcsövessel céloz/lő ( vagy a fotósnak szól vagy tudja, hogy nem lőnek vissza).
- Másikon valaki pisztollyal lő: nem házi-tákolmányú pajzzsal védekezik, amit nem maga előtt tart, hanem hátulról védi magát...
miskolcilaci
2014-03-07 07:24:59
Ha esetleg mégsem indulna a videó, itt meg lehet tekinteni: -Jebhamoth 11b: „Egy kislánnyal folytatott szexuális kapcsolat megengedett, amennyiben már elmúlt 3éves.” -Sanhedrin 105ab: „Jézus szamarakkal közösült.” -Gittin 57a: „Jézus a pokolban van, és forró ondóban főzik. A keresztényeket forró ürülékben főzik meg.”
http://www.frequency.com/video/zsid-vilguralom-avagy-szabadkmvessg/40098429
miskolcilaci
2014-03-07 07:18:16
totya54
2014-03-06 22:20:49