Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-03-14 20:47:10
Topi
2014-03-14 20:43:58
HunorMagor
2014-03-14 20:37:01
Kedves Kubinyi Tamás és Seraf !

Tisztelettel föltenném a kérdést, hogy Mel Gibson számára nem kellene egy felvilágosítást adni arról, hogy a mi áldott Jézus Urunk nem volt zsidó, hanem Pártus Szkita Magyar Jézus ? És arról, hogy a Magyar nép az ősi, IZ-RA-EL ? És semmi köze a zsidósághoz ennek a nagyszerű IZ-RA-EL népnek. Mert Jézus kijelenti a zsidóknak azt, hogy az ő apjuk az ördög, és az ő kívánságait cselekszik.
És a Mennyei Atya a Jó Isten, aki Jézus Urunk édes Attya, akiről azt mondja Jézus, hogy én azt cselekszem, és azt szólom, amit az én Atyámnál láttam és hallottam, a zsidóknak mondja ti is azt cselekszitek amit a ti apátoknál láttatok és hallottatok, az ember ölő volt kezdettől fogva, hazug és a hazugság apja ha vesz is, a magáéból vesz és azt szólja.
Topi
2014-03-14 19:54:40
Kína figyelmeztette Putyint: az USA világháborút akar.

Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára. Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy „Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót." Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat. A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont.

De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni. De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.

Underwood – akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.

Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.

Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.

Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.

Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre.
Topi
2014-03-14 19:47:44
Gróf Széchenyi István fia Petőfi Sándor

https://www.youtube.com/watch?v=0DUISswvZ_I
barodza
2014-03-14 16:52:19
Hóhér!

Gondolj rám, ha lesújt a bárd
Ugye hallod még az Isten szavát
Mert parancsolták, elárultál
Fegyverük a kezedbe adták
Amit teszel az ő nevükven
Sorsod az ő kezükben
Engedj még szemedbe néznem
És teljesedjék be az ítélet

Megfakult a régi kép
Nincs más csak a büszkeség
Hóhér, a két szemembe nézz
Itt állok rendületlen
A halálra felkészülten
Tetteink, ítélje az ég

Gondolj rám, a békesség éjén
Ma meglátom az Éden fényét
Fejem lehull és nevettek rajtam
Kéz a kézen ujjongva csattan
De kérdem tőled csukyád megett
Lát e még bár mindkét szemed
Vagy tán te is sorba álltál
Mint pestis terjed a vörös járvány

Megfakult a régi kép
Nincs más csak a büszkeség
Hóhér, a két szemembe nézz
Itt állok rendületlen
A halálra felkészülten
Tetteink, ítélje az ég

Megfakult a régi kép
Nincs más csak a büszkeség
Hóhér, a két szemembe nézz
Itt állok rendületlen
A halálra felkészülten
Tetteink, ítélje az ég

Megfakult a régi kép
Nincs más csak a büszkeség
Hóhér, a két szemembe nézz
Itt állok rendületlen
A halálra felkészülten
Tetteink, ítélje az ég
Topi
2014-03-14 16:47:40
Tiltakozunk a vereckei magyar emlékmű meggyalázása miatt

Ukrán soviniszták 2014. március 10-én éjszaka éghető folyadékkal leöntötték és felgyújtották a kárpátaljai Vereckei-hágóban álló magyar honfoglalási emlékművet. A Magyar Patrióták Közössége 2014. március 13-án közleményben adott hangot tiltakozásának. Nemzeti emlékhelyünk meggyalázása nemcsak kulturális károkozás, hanem nyílt magyarellenes provokáció is egyben. Álláspontunk szerint a magyar kormánynak ki kell használnia az ukrán válságot annak érdekében, hogy a kárpátaljai magyarság visszaszerezze az őt megillető jogokat.
http://www.magyarpatriotak.hu/wp-content/uploads/2014/03/2014.03.13.-Vereckei-eml%C3%A9km%C5%B1.pdf
totya54
2014-03-14 16:20:16
Topi
2014-03-14 15:56:46
Ritka és elementáris tanuságtétel a Passio c. film főszreplőjével-
Nagyon megrendítő és nagyböjti elmélkedésre való tanúságtétel. Adjátok tovább minden kereszténynek és keresőnek.

Amerikaias stílusban kezdődik a riporter lezserségével, hogy aztán torkon ragadjon bennünket, a Jézust alakító szinész nagyszerű vallomása.
https://www.youtube.com/watch?v=GU8ekSLiRwo
Topi
2014-03-14 15:52:56
A NEMZETHEZ - VÁLASZTÁS IDEJÉN - PETŐFI S. http://youtu.be/oqVL7C2SEMs
Topi
2014-03-14 12:14:50
totya54
2014-03-14 10:12:55
miskolcilaci
2014-03-14 06:53:40
Donyeck: Megrendezett tömeges verekedés. http://lifenews.ru/news/128973

Orosz tankok és páncélozott járművek az ukrán határnál: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2579168/Ukraine-warns-scale-invasion-Russia-moves-artillery-close-borders-Kiev-security-chief-says-Putins-troops-run-three-hours.html
http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=17256&fb_action_ids=648674901834887&fb_action_types=og.likes&fb_ref=above-post

Kossuth tér, visszatér. http://index.hu/nagykep/2014/03/14/kossuth_ter/

Nemzetközi zsidó szövetség alakult Debrecenben. http://www.dehir.hu/debrecen/nemzetkozi-zsido-szovetseg-alakult-debrecenben/2012/03/11/

Különleges ejtőernyő a hadsereg és a mentési szakemberek számára. http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_12/Kulonleges-ejtoernyo-a-hadsereg-es-a-mentesi-szakemberek-szamara-3907/

No komment: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1011581_664508716942052_1859405551_n.jpg

Rendszerváltók-Für Lajos megmondja NEM a zsidókra! https://www.youtube.com/watch?v=uQvt762jSMc#t=34&hd=1

Nagyon örülök, hogy megkaptam ezt a kitüntetést, mert azt hiszem, Európa nem idegen a zsidóknak. Ez a mi otthonunk. Meg a jó édes anyukád! http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_13/EJC-elnok-Az-ukran-jelenseg-rendk-vul-veszelyes-5812/?slide-1

Moszkvából kellett megtudnunk, hogy mennyire kemények a paksi feltételek. http://444.hu/2014/03/13/moszkvabol-kellett-megtudnunk-hogy-mennyire-kemenyek-a-paksi-feltetelek/ http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/igy_fizetjuk_vissza_az_orosz_gigahitelt.3.196494.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Transzponder kikapcsolva. Egyre több a homály a Malajziai gép körül: http://online.wsj.com/news/article_email/SB10001424052702304914904579434653903086282-lMyQjAxMTA0MDEwMzExNDMyWj http://galacticconnection.com/u-s-general-admits-remote-control-airliners/ http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/case-closed-hijacked-by-awacs-2916516.html http://intellihub.com/malaysian-airliner-may-commandeered-taken-secret-coco-island-base-new-info-reveals-plane-flew-4-hours-transponder-deactivated/

Az EU-nak semmi köze ahhoz, hogy Magyarországon milyen fák nőnek. http://szabadriport.wordpress.com/2014/03/13/az-eu-nak-semmi-koze-ahhoz-hogy-magyarorszagon-milyen-fak-nonek/
Borsodi
2014-03-13 20:56:27
Kormány és ellenzéki pártok kötödései: németek , törökök..

Újabb adalékok a török kérdéshez:
"Az amerikai energetikai minisztérium mellett működő nukleáris biztonsági hivatal azt tervezi, hogy kicseréli a törökországi Incirlikben levő légi bázis nukleáris fegyverzetét korszerűsített bombákra.

Az új variáció a B-61-es verziót váltja fel.

Hozzáférhető források szerint az Egyesült Államok németországi, olaszországi, belgiumi, hollandiai és törökországi támaszpontjain a nukleáris arzenálokban közel 300 darab B-61-es nukleáris bomba van. Ennek a taktikai nukleáris fegyvernek a modernizálása azt jelenti, hogy növekszik az amerikai nukleáris erőforrás – állapította meg Vlagyimir Jevszejev szakértő:

Az irányzási pontosság növekedése egyben két és félszeresére növeli azoknak a robbanótölteteknek a pontosságát, amelyekkel az amerikaiak Európában és Törökországban rendelkeznek. Ha ehhez hozzávesszük azokat a lehetőségeket, amelyekkel az Egyesült Államok rendelkezik a nagy pontosságú fegyverek terén – a tengeri és a légi indítású cirkáló rakéták formájában -, levonható a következtetés: az Egyesült Államok növeli a nyomást Oroszországra, miután más ellenfele egyszerűen nincs.
Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_12/Amerika-ujrafegyverzi-Europat-7778/
Martin Killeen
2014-03-13 19:33:51
Sajnos meg nem tudtam meghallgatni a mai adast, de mindenkinek ajanlanam a kurucrol: Fideszes mese naiv valasztoknak. Szebb jovot! Udv. Barbara
Topi
2014-03-13 19:02:36
Székely zászlóval kezében szólalt fel Morvai Krisztina az EP-ben https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9gLcgJdlypc
Topi
2014-03-13 18:36:35
Husvéti versike http://api.ning.com/files/hiOw4xekqhmRnOVDx8kXEJ-hEIUoumqdSobErQW64da45p6FD2KARNeO*wg4FHqw*76Le1JibtQ3yALtQGf5RXlQTKtLPC9P/image001.jpg

folyt.

Mert ha bízol, ráfázol!
Nem lesz többé libaól:/
Gyurcsány Feri nemcsak sunyi,
Ráadásúl jó nagy buzi!
Kóbor Fodor kis nyalóka,
Mindenkivel jó a móka!
Klubrádiós Kuncze maci,
SZDSZ-es kopott zaci.
Ebből lett az Összefogás!
Simontól meg Összefosás!
Gatyaváltás - Kormányváltás,
Jó nagy szoci hablatyolás!
Józsi
2014-03-13 17:40:55
Megkéne alapítani a független IGAZ MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT amelynek tagjai lehetnének igaz magyar történészek , tudósok, művészet történészek stb. Továbbá el lehetne kezdeni egy új tanügyi rendszer kidolgozását is és új alapokra helyezni az oktatást, amikor eljön az ideje a változásoknak.
barodza
2014-03-13 15:57:11
Kodály Zoltán: Túrót eszik a cigány
http://www.youtube.com/watch?v=6RSIadzTF6g
Topi
2014-03-13 14:07:46
Wass Albert : A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATA

Az Úristen kegyelméből azonban nincsen veszedelem a megmaradás lehetősége nélkül.

Ha fölismerjük a veszedelmet, és él bennünk az akarat, hogy segítsünk
magunkon, az Úr is velünk lesz! S ha már egyebet vénségemnél fogva nem
is tehetek: szavakba foglalhatom a törvényt, mely részben minden
nemzetre egyformán vonatkozik, de különösképpen a magyarra.

És elnevezhetem ezt a törvényt A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATÁNAK:

1.Tiszteld és szeresd a te Uradat, Istenedet, teljes szívedből, minden erődből, és rajta kívül más Istened ne legyen. Bálványt ne imádj! A pénz mindössze eszköz, nem istenség. Érdekimádat, ön-imádat hamis utakra vezet embert és nemzetet egyaránt.
!
2.

Magyar mivoltodat, az Úr legszebb ajándékát, meg ne tagadd soha! Őrizd, ápold, add át fiaidnak, mert csak addig marad rajtatok az Úr szeme, míg e nemzethez hívek maradtok. Ki nemzetét elhagyja: az Urat tagadja meg, s elvész nyom nélkül a népek tengerében.

3.

De ne gyűlöld azt, aki más nemzethez tartozik. A gyűlölet méreg, mely megmérgezi az elmét, és gyűlöletet terem. Rokonod minden Isten-fia ember, bármely nyelvet beszéljen is.

4.

Szeress minden magyart, mert testvéred Ő: nemzeted fia. Segítsd és támogasd, mert közös hazát adott nektek az Úr. Ki testvére ellen fordul, vagy megcsalja azt: önmagát rövidíti meg ezzel, saját nemzetét gyöngíti, s az Úr parancsa ellen vétkezik. Ki széthúzás magját veti el: romlást arat.

5.

Ki bántja a magyart: téged is üt. Nemzeted jussát, igazát védeni kötelességed. Csak úgy lesztek erősek, ha megvéditek egymást. Bárki magyar vesztesége a te veszteséged is.

6.

Légy becsületes, tisztességes és igaz! Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök kell. Hamis szó, hamis cselekedet ingoványba vezet. Aki csalásra ! épít: nyakát töri. A felelőtlen ember homokra épít, amit elfúj a szél, és elmos az eső. A becsületesség olyan, mint a sziklakő: kemény és maradandó. Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van.

7.

Legyetek bátrak és hűségesek egymáshoz és a magyar nemzethez, mert az Úr szereti a bátrakat és a hűségeseket, s megsegíti azokat, akik az igazság útjain járnak.
Őrizzétek szívetekben ezeket a parancsolatokat, s meglássátok: az Úr veletek lesz!

(1993. május)
Jó, ha nem feledjük: Az efftársak (D-209) jól érezték magukat http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/13/jo-ha-nem-feledjuk-az-efftarsak-d-209-jol-ereztek-magukat/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.