totya54
2014-03-23 14:04:38
barodza
2014-03-23 13:53:50
barodza
2014-03-23 13:46:42
totya54
2014-03-23 09:41:38
totya54
2014-03-22 22:36:41
Martin Killeen
2014-03-22 21:38:06
Meg valami eszembe jutott a zsidozasrol: par eve nalunk talalkoztunk az itteni magyarokkal, amikor, az azota mar 40 even feluli kislanyom tarsalgas kozben megemlitette, hogy nalunk, a szuleimnel, sokszor hallotta a budos zsido kifejezest. Es azok, tenyleg zsidok voltak! Szebb jovot! Borbala, vagy Barbara
Topi
2014-03-22 19:28:47
Éva
2014-03-22 19:07:46
Ma délután egy kampós öreglány dobogatott be a levládákba "szavazz a jobbik ellen" szórólapot. Sajna nem tudtam elküldeni a fajtájába, mert az unokámmal voltam elfoglalva. A benedek-félék beállhatnak ilyen szórólapokat osztogatni- hacsak már nem teszik- még kereshetnének is vele. A baloldal=fidesz biztosan meghálálja a jobbikellenes propagandát.
Topi
2014-03-22 19:05:28
Kedves Mariann!
Majd ha az ál magyar és ál tudományos akadémia hazugságain már ki röhögtem magam, akkor talán a magyar hajnal agymenéseivel is fogok foglalkozni. De az itteni ösznépi jobbik elleneseknek adig is egy kis apróság: The holocaust of 2009
http://radioislam.org/eng/gaza2.htm
Éva
2014-03-22 18:59:48
Benedek
2014-03-21 22:03:25
Figyu, rózsaszín telefont csak a buzeránsok tartanak. Egyebekben több jobbikos jelöltet ismerünk, de a nevükben kikérjük magunknak a zsidózást. Üdvös lenne, ha beépített ügynökök visszafognák magukat, mert kilóg a lóláb!
Martin Killeen
2014-03-22 18:29:40
Kedves Mariann!
Igaza van, de sajnos, 1, vagy 2 nagyon helytelen es elitelheto mondattal szemben (esetleg kiragadva a kornyezetebol) nem lehet valakit teljesen lenullazni. Ettol fuggetlenul ezt a hibat teljesen jogosan meg is kell emliteni. Udv. Borbala, Barbara
Martin Killeen
2014-03-22 18:23:24
Kedves kurucPista!
A felmenoimet azert emlegettem, hogy ebbol talan meg Benedek is ki tudja kovetkeztetni, hogy nem vagyok zsido! Jo regen mar kertem a szerkesztoket, hogy az en nevemet irjak a hozzaszolasomra,- ne az ir szarmazasu, o sem zsido, Benedek - ferjemet, de az o neven fut a computer, ezert gondolom, nem valtotattak meg. Az egesz Jobbikot es engem is lezsidozo zsidofobiasnak akartam bizonyitani, hogy legalabb en nem vagyok az. Nagyon nagyra tartom es a lelkemben meghajolok minden igaz magyar elott a tortenelem folyaman, de a mostani 2/3-os birkamagyarokat melyen megvetem. Ezert is allok ki a Jobbik mellett, de azt is tudom, hogy mivel ok is emberek, hibakat is elkovetnek. Szebb jovot! Borbala
Topi
2014-03-22 15:49:36
Topi
2014-03-22 14:43:25
kurucPista
2014-03-22 13:15:27
Kedves Barbara!
Méltányolom a Felmenői felsorolását. Ugyanakkor - ne haragudjon! - de:
1. nagyon fura -egy 'jó magyar' oldalon 'Martin Killeen'-t olvasni...
2. mért a Jobbikot emeli rajongva mindig mindenek fölé?!
mért nem a Magyarságot, Magyarországot? például
Mariann
2014-03-22 12:49:15
Kedves Topi és Barbara!
Együttérzek Barbarával a hazafias gondolatokban, amikor ősit említi! Kérdésem, hogyan tudja mindezt összeegyeztetni annak a Jobbiknak a támogatásával, akinek az akadémiáján a Vona Gáborra együtt tanító László András saját írásaiban ilyeneket ír: „Thököly, Rákóczi és a hasonlók megvetésen kívül másra nem méltók”.
Nincs itt valami ellentmondás? Mert hogy magyar ember ilyet le nem ír, az biztos.
Borsodi
2014-03-22 12:41:40
Orbán és Vona törökországi rajongása (2013 júl) óta keresem az indokokat, mi a csuda van a Törökországban....
Újabb adalék a Világpanorámából: Törökországban amerikai haditámaszpont is van!!!
ha Iránt sikerül(ne) megszállniuk, akkor a kizsákmányoló vezetékek szintén a törökökön át vezetnek..
Törökország szintén megszállt ország? Kik által?
Ti miért rajongtok Törökországért?
Borsodi
2014-03-22 12:10:02
mivel hogy pásztázzák Budapestet is (képpel:)
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6838
majd az Imre oldalát összeesküvésnek próbálják beállítani, a hivatalos közeg és kiadnak egy közleményt, hogy térképészeti céllal fotóztak.
Ám aki minimális képességekkel rendelkezik fotózás terén az tudja, hogy közelről (alacsonyan szálló gépről) nem fotózunk nagy sebességgel mozgó tárgyat (hacsak nem létezik a mozgás sebességét lekövető objektívmozgást, de ebben az esetben a sorozatos felvétel miatt nem lenne célszerű), mivel elmosódott lesz a tárgy.
Műholdakról a golflabdát is lefotózzák és ez már őskövületi hír...
persze térképészeti, csak azt nem mondták meg, hogy mit térképeznek fel!
Borsodi
2014-03-22 11:49:24
Német Zsolt: a magyar adófizetők fizessenek a nyugati hatalomnak, áldozzanak arra, hogy az amerikai érdekek szankciókkal bünteti Oroszországot.
kivonatként , a forrás alapja:
http://gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=2926
Nem ez az első eset hiszen bojkottáltuk, bojkottálunk ősi népeket és nem vesszük meg az olcsó iráni energiahordozókat.
Természetesen hitelből finanszírozza az egészet a "demokratikusan" fejünkre ültetett politikai réteg, hogy
fenntartható legyen a nyugaton élő állampolgárok közt az a nézet, hogy ők állják a békefenetartó háború költségeit és ők finanszírozzák segélyezik a háború sújtotta emberiséget.
Sajna ezt saját fülemmel hallottam Kanadában élő magyar születésű ember szájából, aki a kommunizmust elítéli és amerika áldozatkészségét malasztalja.
De elegendő megnézni: Ha Anglia hirtelen Szíria lenne
http://youtu.be/RBQ-IoHfimQ hozzászólásait.
Az egész egy népbutítás, s aki figyel az megértheti, hogy a zsidók miért vették át már a xvi. században a színházak működésének irányítását, majd később az újságokat, a rádiót a televíziót az internetet, és most miért pásztázzák Budapestet (folyt köv)
Topi
2014-03-22 10:07:16
Kedves Barbara!
Nem érdemes az itteni szószolókkal foglalkozni ha már a cionisták is a kedvenc témájukkal, és a portállal kampányolgatnak
a Jobbik ellen!