Martin Killeen
2014-03-27 04:54:05
Kedves Szekelyfold-i! Nem tudom hanyan hallgathattak meg Dr. Gyure Csaba Kolozsvar-i beszedet, de abban biztos vagyok, hogy varadiek es labancek biztosan nem. Itt arrol beszel a hazafi, hogy egyetlen egy part sem, - beleertve a KDNP-T IS - szavazta meg azt a javaslatukat, hogy az Alkotmanyba belekerulhessen az a kitetel, hogy Magyarorszag kereszteny allam, arrol is szot ejt, hogy 100 torvenymodositasukbol 3-at fogadtak el zsideszek! Biszkut mar emlitettem, a sor vegtelen lenne. Ebredjetek emberek, nyissatok ki a fuleteket es a szajatokat, ne csak nezzetek, lassatok is, ne csak halljatok, hallgassatok is az igaz szora! Szebb jovot, Magyarorszag! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-03-27 04:25:07
Labancek!
Ha csak egy csoppet tajekozott lennel a Jobbik tevekenysegevel kapcsolatban, akkor mar eleg regota megtudhattad, rajohettel volna, hogy a Jobbik tobbszor is felvetette, hogy visszahivhatok legyenek a kepviselok, de ahanyszor probalta, pontosan annyiszor szavaztak le oket a kedvenc partokrataid. Legalabb a konkret tenyeket ne probalnad meghazudtolni es ne tagadnad le a csillagot is az egrol! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-03-27 04:14:50
Varadi!
Lattam, hogy megszolitott, de ahogy tegnap leirtam, nem sullyedek le olyan melyre! Szebb jovot! Csak a JOBBIK! Barbara
kurucPista
2014-03-26 23:52:30
Persze - megértem Magát - kedves Edit. DE - TUDJA?
- hanyadik pártnak ad esélyt - a 25 év alatt... ?
- hány játszotta el a bizalmat?
- milyen a Jobbik - VALÓJÁBAN?!
- hogy milyen lesz, ha 'helyzet'-be kerül?
- hogy mért élhetnek vissza felelőtlenül,visszahívhatalanul a megválasztottságukkal?
Borítékolom, hogy a Jobbik a következő csapat a Nagy Átverő Show-ban!
Azt tanácsolom - gondolja meg és legalább Anyukát hagyja ki a párt-színjátékból...!
kurucPista
2014-03-26 23:51:38
Kedves Apista!
Nagyon tecc a cián-terápia! (természetesen-szigorúan a pártokráciára vonatkozóan!)
Lehet: a 'kimosás-fázist' nem is kéne mindenkinél alkalmazni...
Apista
2014-03-26 21:58:31
Aki szerint előbb be kell szavazni valamelyik pártot, aztán ráér utána is megtisztítani, annak javaslom, hogy vegyen be egy kiskanál ciánkálit, én meg másnap kimosom a gyomrát.
Edit
2014-03-26 21:58:09
Tévedésbe vagy, nem vagyok fanatikus és a "szegény" Anyukámat sem kényszeritem rá semmire, ez az Ö saját döntése ,a kora ellenére még vannak saját gondolatai , számos évek tapasztalatai alapján .
Kati
2014-03-26 21:34:39
Ha tudnád Edit, hogy miként zajlik a habsburg-botrány, nem mndanál ilyet. Kubinyi Úr a legnagyobb körültekintéssel tájékoztat, csöppest sem jobbikellenes, csupán azt szeretné, hogy a hozzád hasonló fanatikusok is megvilágosodjanak és kiköveteljék a szélhámosok eltávolitását. Ha szegény anyukádat rákényszerited a vállalhatatlan szavazásra, később duplán bánod meg. Inkább segíts az ébredésben és kérdezd meg a pártelnöködet, miért tart ő is előadást ugyanott ahol László András gyalázza Rákóczit, Kossuthot? Miért nem nyilatkozik erről?
Edit
2014-03-26 21:18:53
Tibor, szinte minden szavával egyetértek és én személy szerint elmegyek 6-án szavazni , söt a 84 éves Anyám is /ki se hagyná/ és mindenképpen a Jobbikra!Kubinyi Urat nem értem az utóbbi idöben , hetek óta , görcsösen mantrázva próbálja a hallgatókat lebeszélni /nekem igy jött le/ hogy a Jobbik ebben a felállásban nem jó választás, akkor kérdezem ki /kik/ ? Fidesz, Mszp, a különbözö cigánypártok ?Sajnos pártokrácia van, mindannyian tudjuk nem ez lenne a megfelelö, de a választásokig / kb 2 hét/ nem tudjuk megváltoztatni a rendszert, persze vannak hibák , ide is szép számmal befurakodtak különbözö romboló elemek , de még mindig sokkal több a tisztességes , becsületes magyar ember , mint a többi pártban, és ha nem megyünk, nem szavazunk, akkor jobb lesz/ igen,abban az esetben ha az egész ország otthon maradna , de ez megoldhatatlan/ újra jön valamelyik igazi magyar ellenzék , ellensúly nélküli váltópárt ezért és még sok mindenért meg kell adni nekik és magunknak is az esélyt a jó irányú változásra!
unmacdan@freemail.hu
2014-03-26 20:33:34
Tisztelt Seraf! Az előző bejegyzéséhez amit a két jómadár telefonbeszélgetéssel egymásközt lebonyolított, tudna magyar fordításról linket küldeni?
Mariann
2014-03-26 20:28:56
Tibor kitért a válasz elől. Támogatja a Fidesz ifjúsági szervezetét, akik együtt szavaztak a döntő kérdésekben maradék nélkül. Persze, hogy nem akarok cigánypártot látni, de látok, mert mind az.
Apista
2014-03-26 20:25:29
Üdv, Tibor!
Ez nem ilyen egyszerű, A Zsideszben is vannak magyarok, mégis ellenség, sőt még a szadeszban is volt. Ezek az ún. díszgójok. Ócska zsidó trükk. Olyan tökélyre fejlesztették a rendszert, hogy akit elvakít a cél, azt simán megvezetik. Meg aztán a legjobb színészek a zsidók, ha kell magyar, ha kell keresztény, akár szidja is a fajtáját, csak hogy becserkésszen. További megosztás a szavazók-nem szavazók. A nem szavazás önmagában tényleg nem ér semmit, mert pont tesz rá magasról, hisz le vannak osztva a lapok, szavazni meg csak az általuk irányított szervezetekre lehet érdemben, a kis gittegyletek nem osztanak, nem szoroznak. A cion barmai is leírták, hogy a legnagyobb veszély rájuk nézve az egyéni akciók, főleg ha tehetséggel párosulnak. Amit a barikádról írtál: ÚGY LEGYEN!
Mariann
2014-03-26 19:51:39
Kedves Tibo4!
Hegedüsné, Balczó Zoltán és Murányi Levente is megszavazta a finnugor napot, Paks bővitését és hasonlókat. Ne legyen ennyire elfogult. A rendszerváltás rendszerének működtetése azt eredményezi, hogy szavazataikkal ugyanazt támogatják, mint amit az állampárt tenne hasonló helyzetben. Igazuk van a távolmaradóknak, nem szabad őket gyaláznia.
barodza
2014-03-26 19:07:40
Juhász Gyula: Trianon
Nem kell beszélni róla sohasem,
De mindig, mindig gondoljunk reá.
Mert nem lehet feledni, nem, soha,
Amíg magyar lesz és emlékezet,
Jog és igazság, becsület, remény,
Hogy volt nekünk egy országunk e földön,
Melyet magyar erő szerzett vitézül,
S magyar szív és ész tartott meg bizony.
Egy ezer évnek vére, könnye és
Verejtékes munkája adta meg
Szent jussunkat e drága hagyatékhoz.
És nem lehet feledni, nem, soha,
Hogy a mienk volt a kedves Pozsony,
Hol királyokat koronáztak egykor,
S a legnagyobb magyar hirdette hévvel,
Nem volt, de lesz még egyszer Magyarország!
Hogy a mienk volt legszebb koszorúja Európának, a Kárpátok éke,
És mienk volt a legszebb kék szalag,
Az Adriának gyöngyös pártadísze!
Hogy a mienk volt Nagybánya, ahol
Ferenczy festett, mestereknek álma
Napfényes műveken föltündökölt,
S egész világra árasztott derűt.
És nem lehet feledni, nem soha,
Hogy Váradon egy Ady énekelt,
És holnapot hirdettek magyarok.
És nem lehet feledni, nem, soha
A bölcsőket és sírokat nekünk,
Magyar bölcsőket, magyar sírokat,
Dicsőség és gyász örök fészkeit.
Mert ki feledné, hogy Verecke útján
Jött e hazába a honfoglaló nép,
És ki feledné, hogy erdélyi síkon
Tűnt a dicsőség nem múló egébe
Az ifjú és szabad Petőfi Sándor!
Ő egymaga a diadalmas élet,
Út és igazság csillaga nekünk,
Ha őt fogod követni gyászban, árnyban,
Balsorsban és kétségben, ó, magyar,
A pokol kapuin is győzni fogsz,
S a földön föltalálod már a mennyet!
S tudnád feledni a szelíd Szalontát, hol
Arany Jánost ringatá a dajka
Mernéd feledni a kincses Kolozsvárt,
Hol Corvin Mátyást ringatá a bölcső,
Bírnád feledni Kassa szent halottját
S lehet feledni az aradi őskert
Tizenhárom magasztos álmodóját,
Kik mind, mind várnak egy föltámadásra
Trianon gyászos napján, magyarok,
Testvéreim, ti szerencsétlen, átkos,
Rossz csillagok alatt virrasztva járók,
Ó, nézzetek egymás szemébe nyíltan
S őszintén, s a nagy, nagy sír fölött
Ma fogjatok kezet, s esküdjetek
Némán, csupán a szív veréseivel
S a jövendő hitével egy nagy esküt,
Mely az örök életre kötelez,
A munkát és a küzdést hirdeti,
És elvisz a boldog föltámadásra.
Nem kell beszélni róla sohasem
De mindig, mindig gondoljunk reá!
Martin Killeen
2014-03-26 18:03:24
Tisztelt.... Benedek es Varadi!
rakosi idejeben nagyon jo nyomozo lett volna, megdicsertek volna! Hiszen 1 kivetelevel (amikor az unokamat tartom a kezemben a tobbi hazugsag, vagy csusztatas, mert Komlon sosem jartam az eletben, Budapesten a Var Pestre nezo oldalan talalhato Hunfalvy Janos Gimnaziumban erettsegiztem, utana meg egy foiskolan diplomaztam. Az utolso kepen lathato gimnazium az, ahova a legidosebb unokam jar. Fogadja gratulaciomat.a kutaszkodasaihoz. Varadinak tegnap este probaltam valaszolni, kerdeseket tettem fel neki azokkal a nagyon alja vadaskodasokkal szemben,amit a Jobbikrol allitott, de sajnos nem tudtam elmenteni. Azok utan, hogy Kis Tiborba is belekotottek, amivel kozvetetten meg talan Kubinyi Tamast is megserthettek, aki mar tobbszor emlitette, hogy csak a vezetok (es talan nem mind?) hibasak, a valaszukat sem fogom elolvasni, mert innentol kezdve nem akarok olyan melyre lesullyedni!. Most is ugy koszonok el, ahogy Pongracz Gergely bucsuzott a Jobbiktol, amikor aldasat adta a megalakulasukhoz es kerte oket, hogy ok harcoljanak tovabb az 56-os forradalmarok nyomdokaiba lepve: Szebb jovot! CSAK A JOBBIK! Barbara
miskolcilaci
2014-03-26 17:43:11
Apista
2014-03-26 17:26:10
Azért Tibor, mert nem magyar az a párt, csak annak látszik!
Nem otthon kell maradni szavazás helyett, hanem..., berakom újra a linket (figyu kurucPista), mert nem reagált rá senki, pedig a megoldást elmondja az a Tibor 0:30-kor:
http://www.youtube.com/watch?v=zBwjbjtzKpE
Apista
2014-03-26 17:20:02
Most mit csináljak, kurucPista? Úgy látszik az a kép még a tinyurl-nek is sok. hehe
LacháziGábor
2014-03-26 17:15:11
totya54
2014-03-26 13:50:24