HunorMagor
2014-04-05 22:59:02
Kedves Topi !
Köszönöm a hasznos tanácsokat, de olyan kemény volt a föld, hogy ásóval tudtam átvágni, és nagyon nehezen ment, még nekem is . A tarackot kivertem a jó kemény földből, és bedobtam a tyuk udvarra, szárítás céljából, majd eggybe fogom gerebjézni száradás után és elégetem eredeti tervem szerint. Csicsókát honnan lehet beszerezni, menta az van a kerben mert tavaj ültettem és mostanra nagyon elbúrjánzott .
HunorMagor
2014-04-05 22:47:27
Topi
2014-04-05 21:56:56
Még 1x4 évet! Imádság
Óbersovszkyért,
a munkavállalókat kiszolgáltatottá tévő munka törvénykönyvért,
az új tákolmányért, és annak minden módosításáért,
a Klebelsberg-intézetért, annak Arankájáért,
no, és nem különben a megtért Hoffman Rózsáért,
továbbá a tákolmányt illusztráló elmebeteg festményekért,
a sokmilliárdos korrupciókért,
az új, de annál tisztességtelenebb választójogi törvényért,
a Simicskákért és Nyerges Zsoltokért,
a többszörös milliárdossá vált felcsúti gázszerelő- polgármesterért,
a 8:1-es magyar válogatottért, meg a szotyolázóvá avatott VIP-páholyért,
a 160-ról 248 Ft-ra emelkedett svájci frankért - külön imafűzér mind
ezért Kósának és Szíjjártónak,
a " megsegített" hiteladósokért,
a milliárdokért épített ócsai szellemfaluért,
és azért, hogy jöjjön még több "nemzeti konzultációs" levél a hülyéknek szánt kérdésekkel
alkalmanként 700 millióért,
a folyékonyan hazudozó kormányszóvivőkért, különösen pedig a kócos fogú
Selmecziért, aki "jól megőrizte" nekünk a 3000
milliárdnyi magán nyugdíjpénztári megtakarításokat,
a szinte azonnal elbukott MOL -részvényekért,
azért az eszement, félnótások által vezényelt "szabadságharcért", amit az Únió, az IMF , a nyugati értékrend, és az
USA ellen vívnak, jórészt csak a nyelvükkel,
no, és az újdonsült szövetségesekért, az oroszokért, a kínaiakért, és
az azeriekért is,
ja és el ne felejtsük, a Magyar Csapatért, akik máris harcban
állnak, hogy megvédjenek minket a pirézektől, és még nem is tudom kiktől ...
Mert Jó Uram! Nem is az lenne a legnagyobb baj, hogy nagy a Te állatkerted, hanem az, hogy túlon túl alacsonyra csináltad a kerítést!
Amen.
Az előzőben feltett kérdésekért- HOLNAP MINDNYÁJUNKNAK TENNI KELL, HOGY VÁLTOZZON!!!
Topi
2014-04-05 21:14:02
Topi
2014-04-05 21:02:07
barodza
2014-04-05 20:46:31
Reményik Sándor: Szól a cenzor
Szól a cenzor: Vétó; megtiltom ezt.
E hasáb üres marad és fehér!
S az üres lapon gyúlnak lángbetűk,
Betűk: mint a tűz, betűk: mint a vér.
Szól a cenzor: Vétó; hatalmam nagy;
A semmiségbe vetlek vissza én!
S a fehér lapról láthatatlan sorokban
Feltámad az elítélt költemény.
Szól a cenzor: Álom, megfojtalak,
Hogy lásd a napfényt: én megtiltom Néked!
S szól az Ige: én öröktől vagyok
S nem érintenek halálok, születések!
Szól a cenzor: Ez férfimunka volt,
Ma nem olvasta senki e lapot!
S szól a fehér lap: tévedsz, jó uram,
Látatlanul mindenki olvasott!
Topi
2014-04-05 19:16:08
Kedves Hunor Barátom!
Nekem nem kell, hogy bemutassad az eltarackosodott területtel kapcsolatos problémákat, mert a múlt hónapban is több mint egy hetet egy nagyobb tarackos terület kitisztításán tevékenykedtem. A munka során használt eszközök közül a legfontosabb egy csákányhegyéhez hasonló végű és erősségű két ágú villás kapa, ezenkívül a kiszedet tarack és gyökérzetének gyűjtéséhez zsák vagy talicska. A kiszedett és föld nélkül összegyűjtött tarack gyökérzetet nem a szomszédhoz kell átborítani, hanem egy helyre összehordva kiszáradása után elégetni. A kedves Cékus Yob által írt 3m-rel ellentétben, a több évtizedes tapasztalataim alapján viszont én azt állítom, hogy a tarack inkább csak a felső 25-45 cm-es rétegben terjed intenzíven és csak ott élősködik. A tarack eltávolítását ásóval vagy kapával nem nagyon érdemes megpróbálni, mert azokkal a kínlódáson kívül csak a gyökérzetet lehet eldarabolni, hogy utána könnyeben szaporodjon. Ha a tarack gyökeréből akár egy centi is bennmarad az megint kihajt és terjed. Ezért a megfelelő eszközzel megtisztított területre olyan haszon növényeket érdemes ültetni vagy telepíteni, amik az ismételt eltarackosodást meggátolják. Ez egyik ilyen nagyon hasznos fűszer és gyógynövény a (Mint) menta, amelynek a gyökérzete a tarackhoz hasonlóan terjedve kiszorítja a tarackot. A menta nem csak hasznos fűszer és gyógynövény, hanem az intenzív illatával azonkívül hogy tisztítja a levegőt, távol tartja a baktériumokat és a káros rovarokat. A másik ilyen igen hasznos növény a csicsóka , amely azon kívül, hogy igen egészséges mert a cukorbetegségre és több probléma hatásos gyógyszere, a tarackot is hatásosan kiirtja.
Topi
2014-04-05 18:10:03
Éva
2014-04-05 17:46:25
Benedek
2014-04-04 16:20:06 -RE MEGJEGYZÉSEK:
"A színtiszta zsidó pártokra -jobbikos is ide tartozik !!!- szavazgatni ÁTKOT von maga után." ÍRTA BENEDEK.
NA EZZEL KIMUTATTA, HOGY HOVA TARTOZIK, ÁTKOT SZÓRNI A HITGYÜLEKEZETBEN SZOKTAK!!!!
A " jobbik " jelszava ez lehetne : "mi kevesebbet lopnánk"-ÍRTA BENEDEK
A TÖBBIHEZ KÉPEST EZ IS VALAMI, HIHI!
Most mutatkozik meg, a választási hajrában, hogy egyesek az átokszórástól a zsidózáson keresztül milyen gyűlölethalmazra képesek
annak érdekében, hogy talán egynéhány szavazatot leátkozzanak a rivális pártról. Sajnálom az ilyen gyűlölködőket, a szentbeszédeket gyakran idéző Benedek tudhatná: A SZER-ETET, A GYŰL-ÖLET.
HunorMagor
2014-04-05 16:37:36
Topi
2014-04-05 14:08:41
Kedves Barbara, Szavaztál már? Az amerikai kontinensen az időeltolódás miatt szombaton lehet szavazni Magyarország külképviseletein, helyi idő szerint 6 és 19 óra között.
totya54
2014-04-05 14:02:27
kurucPista
2014-04-05 13:43:43
totya54
2014-04-05 13:41:33
Kis Tibornak: Úgy legyen
totya54
2014-04-05 13:39:36
totya54
2014-04-05 10:59:50
Topi
2014-04-05 09:19:15
Martin Killeen
2014-04-05 09:18:34
Csak most olvastam a masik "hirdetesedet", hogy Kubinyi Tamas is zsido, hiszen arra biztatott penteken is, hogy egyetlen valasztasi lehetoseg van: ez a JOBBIK!
Martin Killeen
2014-04-05 09:13:52
Kedves Topi! 18.59
Sajnos nem tudtam megnyitni a linket, tudnal esetleg segiteni ebben? Ettol fuggetlenul megjegyzem, hogy nagyon orulok Vona Gabor szuper 5letenek, hogy zorbandiktator hazugsagaira megis valaszolni fog! Szebb jovot! Csak a Jobbik! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-04-05 09:08:10
benne! Sokkal JOBBIK volt, amig kibirtad JOBBIKOZASzsidozas nelkul, de most ujra belelendultel egyetlen konkretum nelkul. Nehez lehet igy elni, de megerdemled! Szebb jovot! Csak a JOBBIK!