Borsodi
2014-04-08 14:37:24
LacháziGábor, az oroszvilag . HU oldalt Magyarországon jegyezték be. Kétlem, hogy Oroszországból szerkesztik..
(ne tévesszen meg meg a weboldal elnevezése) dübörög az állami média, ez jól látszik az eredményekben.., minden kétértelmű döntést , sőt még a rosszakat is pozitív színben feltüntetni!
Az Oroszország Hangja, ami állami "felügyelet" alatt tevékenykedik már a címében is kérdőjelet használ.. és egyedül azt emeli ki, hogy Orbán hajlandó volt tőlük is felvenni a visszafizethetetlent...
Orbán jó a pénzvilágnak, jó a retek klub népének, de nem jó az önállóságra törekvő gondolkodó magyarnak.
Túlélésünk záloga a magyarságtudat! Aminek két kézen megszámolható (ismert) igaz képviselője van országunkban.
Két tucatnál többet már kevesen tudnának felsorolni.
(én titkon továbbra is várom az összefogásukat! - nekik csak fél órát kellene beszélgetniük egymással, hogy megértsék, hogy azonos hullámhosszon vannak és nekik közösen kell fellépniük)
Ennek tudatában kell Mátyás 550-t értékelni! Korábbi beírásomban már felsoroltam, hogy ki volt az az 5-6 megemlékező, akinek eszébe jutott a legnagyobb királyunk megkoronázása!
LacháziGábor
2014-04-08 12:55:28
Tamás István: Koppány
Látod-e, Koppány, hogy könnyezik néped?
Már sebzetten tollát hullajtja a Turul.
Hallod-e, hogy reccsen a Nagy Tölgy?
S a fiatal Nyír, sírva anyjához simul!
Bús keresztény papok húzzák a harangot,
édes tömjénfüstje közt, szomorúak a dalok.
Látod-e Koppány a bérenc, csürhe népet,
aki alamizsnájáért, vezényszóra béget!
Hol vagy István király? Most kéne látnod,
hogy teszi pénzé Júdás a legszentebb álmod!
Jönnek, gyülekeznek, idegen rosszarcú emberek,
átgázolnak rajtam és rajtad, ha kell a nemzeten!
Lázadj hát Koppány! A szél a Sólyom neked dalol!
Vidd győzelemre néped, érted milliónyi szív dobol.
Halljátok most vén fák, hajlongó zsenge nyírek,
a Nemzetért a szabadságért zengjen újra az ének!
Hallod-e Koppány?
Könnyezve kiált megalázott néped, érted!?
S ahogy a hatalom kettéoszt, úgy jön el a végzet!
Tort ülnek fölötted, fölöttem, rút farizeusok,
meddig tűritek a gyászt, Nemzeti Magyarok!?
Hallgass meg Koppány, hallgass meg Nemzetem,
ne engedjétek a keresztet egyedül cipelnem!
Reményben élnek még a hazánkban Magyarok,
mennek, ha menni kell, ha szólnak a harangok.
LacháziGábor
2014-04-08 12:50:20
LacháziGábor
2014-04-08 12:49:05
18-20% közé tippeltem a Jobbikot, árnyalatnyit meghaladták a várakozásaimat, de valóban, ez nem siker, sokkal inkább kudarc, főleg azoknak akik csodát vártak ettől a választástól.
Topi
2014-04-08 11:59:53
Az egész antibutuzmust és a többi hazudozást csak előre tolt fegyverként használják a világ méretű gyarmotosításukhoz!
kurucPista
2014-04-08 11:58:29
Borsodi
2014-04-08 10:53:28
Topi, pontosítanám: az ATV nem a Jobbik erősödését, hanem az anti-butusizmust ismeri el és tartja szükségesnek állandó napirenden tartani, mint legfőbb megélhetési-létfentartási forrását. Az teljesen lényegtelen számára, hogy kire nyomja rá a bélyeget, ha nem lenne egyetlen magyar ember sem az országunkban, akkor is keresne magának anti-butust, aki megijed eme rémisztő kifejezéstől.
Összefoglalva: az anti-butuzismus létét próbálja ismételgetni jelezve a hűséges Fizess pártnak, hogy elmúltak a választások és most már nyíltan ki lehet nyitni a pénzcsapokat a 70 éves ünnepségekre.
kurucPista
2014-04-08 10:26:50
Apista
2014-04-08 10:18:38
Még mindig nem értik a magukat felébredtnek tartók, hogy addig amíg a Jobbikban túl sok a magyar, addig az irányítók nem engedik, hogy nyerjen. Na persze nem a vezetésben van sok magyar, ott csak pár díszgój van, jó kis fizuért. Majd amikor sikerült teljesen elzsidósítani, akkor akár nyerhet is választást. Úgy látszik nem tűnik fel egyeseknek, hogy itt nem megtisztulás folyik, hanem az ellenkezője. A műsorban is elhangzott az a naiv gondolat, hogy az egy ostobaság, hogy a Jobbik nem indít saját televíziót. Ez kérem nem ostobaság, hanem szándékos kussolás a nagy nyilvánossá előtt, mert még nincs itt az idő, hogy igazán megynyilvánuljon. Sok még köztük a magyar, amint fentebb írtam.
Most, hogy mindenki behúzta a kedvenc megosztó pártocskájához a ikszet (tisztelet a kivételnek), Pstához és Lacihoz csatlakozva megkérdem: ettől hány köcsög politikusnak és bankárnak repült golyó a fejébe, he?
kurucPista
2014-04-08 09:49:52
Re: M-laci - 1-link . . . (cigány-bűnözés) . . Döbbenetes!
2'54
"Semmi olyat nem tettünk és tehetünk, amivel megvédhetnénk magunkat,
mert a 'magyar' törvények értelmében nem védekezhetünk,
mert mi magyarok vagyunk."
Topi
2014-04-08 09:21:58
szerkesztő
2014-04-08 08:38:36
miskolcilaci
2014-04-08 08:26:38
miskolcilaci
2014-04-08 08:09:17
Pista! Lehet gondolkodni ezen is, de szerintem ez csak időhúzás! O'ljan mint a brékamenet. Jöhet az újabb ötven megszorítás. A változás Putyin segítsége nélkül nem fog megvalósulni. A csúzli kiváló, ha van hozzá acélgolyó!
Martin Killeen
2014-04-08 01:59:00
Kedves Krisz 78!
Nagyon szomoru, amit leirtal, ezert is kerdezem, hogy te kire szavaztal?
Martin Killeen
2014-04-08 01:55:04
T. Kis Tibor!
On fejezte ki legjobban es "legszebben" azt, hogy a szerintem agymosott, bunko, bugris magyarok es ciganyok vagy nem, vagy a szinten bunko, bugris, milliomos, zsido, cigany hazaarulokra szavaztak. Annak ellenere, hogy a Jobbik, amely part kis tulzassal ki lett tiltva minden mediabol , szivet-lelket kitette Magyarorszagert, a hazankert!! FOGALMAM SINCS, HOGY LEHET 40 valamennyi %-kal 2/3-ot nyerni, vagy zsidesznek a matekra is befolyasa van? Szebb jovot! Csak a Jobbik!
kurucPista
2014-04-08 00:30:02
Re: miskolcilaci
nem'nagyon értik... és még haragszanak is...
(de -talán- elmarad Barbi mai 'Szebb Jövő-Ye!' - az is valami!)
Azért még - késfenés előtt - nem kéne elgondolkodni valamiféle pártokrácia-ellenes megnyilvánuláson-mozgalmon vagy min...?
Van'megin 4 év 2/3-os időnk... - vagy - csak naív vagyok...? és csak csúzlim van...
miskolcilaci
2014-04-08 00:10:08
Emberek! Még midig nem értitek. Lehet ilyen-olyan pártra szavazni. Látszólag. De ha nektek ez kell… dagonyázzatok! No majd az első lövések után mindannyian észhez tértek. Kik itt, kik odaát. A zsidó leszavazott már korábban. Kintről. Rajtatok is múlik, hogy látszólag továbbra is valamiféle szimbólumot húztok valahányszor öt évenként, vagy késetek fenitek, és csendben kalasra is gyűjtötök.
Krisz78
2014-04-07 23:34:34
Mi lesz észak-kelet Magyarországgal?
Ez már 1990 óta nem hazánkhoz tartozó egy kormánynak sem,a fidesznek szintén,csak Győr,Sopron,Debrecen,Kecskemét!!
Máshol nem élnek magyarok,példa pétervásárai hátrányos térségnél?
A fidesz nyert tegnap,de hogy jobb lenne a tarnaleleszi lakosok és környező lakók élete az elkövetkező 4 évben,abban már nem vagyok ennyire biztos!Itt még munkahelyek,gyár nem lett,de másik 4 évben sem hinném,hogy erre lesz!Van Verpeléten,Bátor,Bélapátfalva,Gyöngyös,de azok ott vannak,nincs már munkás járatok mint régen 1990 előtt,és a drága buszbérletet se fizeti sok,amúgy több településre ezekből el sem lehet járni busz híjján!Itt Tarnaleleszen szülessen munkahely több száz embernek,és legyen kész a Bacsó Béla utcánk,amire évtizedek óta várunk már itt helyben!Ha ezek teljesülnek,akkor én is rá szavazok,addig szó sem lehet!De fontos,hogy Európa közepén lévő országban még egyszer jobban is éljünk,európai bér kell,de nem 30 év múlva,amikor már 66 leszek,és nincs értelme,mert én nem élhettem jobban!!Munka becsületét Orbán Úrnak pár éven belül meg kell adnia hazánkban rendes EU-s órabérekkel és havi bérrel,mert másképp ő csak kihasznál minket,vegyék már észre emberek!!Élni szeretnénk végre több millió magyar idehaza a hazánkban és nem kínlódni,vegetálni,aprókkal számolni havonta!
titiba
2014-04-07 22:21:29
Velemenyem a valasztasrol:Nincs ok az elkeseredesre;kb.1millio magyar ment el szavazni a nemzeti oldalon,kb.ugyan ennyi magyar nem ment,akiknek a Jobbik nem volt megfelelö alternativa,holott nemzeti erzelmu.Aggasztobb szerintem a 2 harmados diktatura!Remelni tudom,hogy nem teljesul a Nyirkai-joslat e korra vonatkozo jövendölesei!Aldas a Hazara!