Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Mariann
2014-04-09 08:38:02
Kedves székelyföld, sztem jobb lenne, ha nem itt és nem azzal szemtelenkednél, aki ezt a televiziót elinditotta. A jobbikos pénzekről máshol keress információt, több milliárdot kaptak az elmult évben, lásd párttámogatás és hasonló cimkék, és még azt a tévét is leállitották, amit nagy hévvel élő adással elinditottak. Az Áktv-hez hasonló élő adást sem mernek bevállalni, mert a disznóságaik védhetetlenek. Netán rákérdezne valaki Barcs Endrére, a jobbik pártalapitványára, az onnan Mszp-nek juttatott pénzekre, ez mind megtalálható a neten is. A képviselők külön külön kezdetkor 46-an segithettek volna bármely médiafelületet ami jobb helyzetű lett volna, együtt pedig csodákra képesek a smart tévék és az internet korában. Ha jót nem tudsz tenni, legalább ne bomlassz.
Martin Killeen
2014-04-09 06:31:18
Mas! Varga B. Tamas ugy latszik ott maradt nagyon melyen, ahova sajnos"le kellett mennie" a gardistak erdekeben, es meg nem emelkedett meg fel a JOBBIK szintjere! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-04-09 06:08:47
Kedves Szekelyfold-i!

Biztosan tudom, hogy Tamas nem fog valaszolni, hiszen millio mas, sokkal fontosabb dolga is van, de kuloben sem valaszolna, mert altalanositani sokkal-sokkal 1szerubb! Ezen kivul egeszen biztos, hogy a jobbikkosoknak, egyikojuknek sincs olyan hosszu gyakorlata szerepelni a kozmediaban, pl. musort vezetni (ha nem szamitjuk ide a parlamenti felszolalasaikat) mint Kubinyi Tamasnak. Szebb jovot! Csak a Jobbik! Udv. Barbara
szerkesztő
2014-04-08 21:25:49
Az elmúlt két nap műsorai:

SOKK – Cenzúra nélkül! 140407 – 1.rész
http://youtu.be/ZS9dd6U6xE0

SOKK – Cenzúra nélkül! 140407 – 2. rész
http://youtu.be/IpYUWAMF8LU

IKONBONTÁS – Cenzúra nélkül! 140408 – 1. rész
http://youtu.be/nsKyrpFOZ2I

IKONBONTÁS - Cenzúra nélkül! 140408 – 2. rész
http://youtu.be/A3g8_JHXqkM
totya54
2014-04-08 20:24:09
HunorMagor
2014-04-08 20:17:08
Drága Magyar testvérek !

Ebből az állapotból lesz, a dicső feltámadás s az ellenség beleremeg, és úgy tör rá a magyar szabadság, amit soha nem akarnak, mint az emberre a lidérces álom. De nekünk itt van a sarkunkban a várva várt szabadság, most nem látjuk a ránk erőltetett fátyoltól, de lehullván a fátyol és beleremeg a föld, örökké él Nagy Magyarország, s ellensége a pusztító utálatosság vigyora a porba hull, nem is sejti, hogy küldetése pillanatokon belül elillan mint a délibáb. Európa s a nagy világ döbbenten megáll, mert nem számítanak arra, hogy feltámad, és örökké él a Nagy Magyarország.
Az ebűl szerzett vagyonuk, ebűl is vész el és ezt a dolgot most, nem érik fel ésszel. Most győzelemről szól a fáma 1000-rrel, de ebben van a bukásuk, ébredjetek fel.
Az ki ma ujjong, hamar siralomra fogja, s ki ma sír feltámad a teljes vígalomra, jöttek a keselyűk, és karvajoknak népes hada, a kánya seregnek is a színe és a java, de azt a pillanatot örökre bánni fogják, mert csapdába ejtette őket, a Nagy Magyarország. Mennének ők vissza oda ahonnan jöttek, de bezárúlt a kapu számukra örökre, megmondtuk számukra nem egyszer és nem százszor ha valaki a Magyarsághoz nyúl, a szerencséje örökre elpártol, nem hallgattak ránk csak gúnyosan kacagtak, de rájuk borúl a sötét éjszaka.
Eljött a kaszás hideg vigyorral az arcán, s kaján mosojjal méregeti a keselyűk, karvajok, és kányák széles táborát, de mit sem vesznek észre ebből s az ítélet a számukra, nagyon hamar eljő.
A magyarnak a koporsót már sokszor legyártották, a sírját már évezredek óta ásták, de a lököttje nem méri fel ésszel, hogy aki másnak megássa a vermet abba maga esik bele, ez igazából nem közmondás, hanem a Jó Istentől való örök igazság.
Hely ha tudnák azt, hogy mi vár rövid időn belül rájuk, ebbe belegondolni sem merek, úgy futnának mint macska elől az egerek. Mindent itt hagynának amit összeharácsoltak, csak hogy a tyúkszaros életüket menteni tudják.
Nem segít rajtuk sem harckocsi, vagy páncélos kommandó sereg, a legszuperabb fegyver amit itt halmoztak fel, mert Drága Magyar Népem ezt Jól Jegyezd meg, hogy egyetlen ellened készült fegyver sem lesz Jó Szerencsér ami az elpusztításodra rendeltetett.
A rengeteg fegyver amit ellened felhoztak, azok mind a gaz elleneidre irányúlnak, itt kezdődött minden és itt is felyeződik be, és pontot teszün e gyalázatnak a végére, hely ha tudnák elleneink, és elpusztításunkra törő sisera sereg, hogy itt van minden gonoszságuknak a vége, jöjjenek csak a keselyűk a kányával, és a karvajjal egyetemben, itt lesz végük mindörökre rendesen, s ekkor a gyönyörű turúl madár szeli át a kárpát hazát széltében és hosszában, s a Magyarok örökre felvirágozának.
Temetője ez keselyűnek, kányának, és karvajnak e gyönyörűszép Kárpát haza.

Ne féljetek Igaz Jó Magyar emberek, mert számotokra az üdvösség elérkezett !
Topi
2014-04-08 19:50:45
OpIsrael - magyar / http://pastebin.com/6DRuE3KC
Apista
2014-04-08 19:46:55
Éva, Borsodi!
Bogárt az ellenség fizeti, ne csodálkozzatok, hogy szinte minden vele készült műsorban Orbán hátsóját nyalja.
Borsodi
2014-04-08 16:18:28
Bogár László: ne felejtsük el megnézni, hogy mely egyetemen tanít.
S vizsgáljuk meg, hogy mely egyetemeken írják dicső Szlovákia középkori történelmét..
S ha véletlenül van közös metszet, akkor az pusztán a véletlen műve..

Szeretem Bogár előadásait, mert jól képzett.. ám mindig fenntartással kezelem, mert nem tudom mikor kinek akar megfelelni..
Nagyon csúnya volt Bayer Zs. legutóbbi megvédjük a magyar földet (színházi) előadása a zöld tévében a B B-k társaságában..
hamar kikapcsoltam...

Földtörvény? Már elkezdődött: http://www.delmagyar.hu/gazdasag/kulon_musor_lesz_megszabadulni_a_hobbikerttol/2377071/
Borsodi
2014-04-08 16:03:21
Kedves Éva, remélem, hogy "kajánul" válaszoltál vissza a telefonálónak, hogy mutasson olyat a Fideszben, aki nem zsidó!

Van egy kérdés, amire nem tudom a választ és nehezen élem meg:
Mit tegyünk a rokonságunkkal, ha mind tájékozatlan és ostobaságokban hisznek, ..
Senki ne javasolja, hogy győzzem meg,... nem lehet, van aki inkább kerüli a témát, mert hát jobban tudja..
Ha könnyű volna, akkor most a hazánkban élőek nem az idegenek megélhetését szavazták volna meg..

Jób megoldásai a legszimpatikusabb.. Kedves Jób, várom még az írásait!
LacháziGábor
2014-04-08 15:51:37
Az oroszvilág annyira nem orosz, hogy gyakran nyugati nézőpontból írják az oroszországi híreket..
LacháziGábor
2014-04-08 15:50:19
Borsodi, el kell olvasni a cikket, ők az orosz sajtóra hivatkoztak, erre http://www.gazeta.ru/politics/2014/04/07_a_5982773.shtml
miskolcilaci
2014-04-08 14:57:43
Tisztelt Gábor! Ezért. https://www.youtube.com/watch?v=pkvRTgkuvck
Putyin meg fogja védeni az ősi területet, és nem engedi, hogy valamiféle jött-ment blankolt pöcsűek azt csináljanak amit akarnak, és atomrakétákkal fenyegetőzzenek a szomszédban. https://www.youtube.com/watch?v=mom_s1a71ew
Éva
2014-04-08 14:56:11
Tegnap este megnéztem a világpanoráma műsort. Egy kicsit elcsodálkoztam Bogár László mondandóján a választással kapcsolatban:
Álmodtunk egy világot, itt állunk a kapu előtt - mondta. Miféle kapu előtt- a cion gyarmatosítás kapuja előtt? Erről álmodtunk netán?
Mert hogy stabilitás az van, meg rend is...miféle rend van, ahol egyre több a magyarok rovására elkövetett cigány bűncselekmény. Csak a statisztika mutatja a bűnesetek csökkenését, mert az 50ezer forint alatti lopások nem számítanak annak. Valóban csak csínytevés, ha 3 ezer forintért fejbe vágnak egy öreget?
"Csak a fidesz"-ről esett szó a műsorban a baloldal is kapott egy mondatot, a jobbikról említés sem történt. Úgy látszik már a panoráma is cenzúrázott.
Éva
2014-04-08 14:43:56
Kedves Kis Tibor! Megértem, hogy csalódott a választás eredményével, én is. Úgy érzékelem, hogy a Jobbikot hibáztatja a vártnál alacsonyabb eredmény miatt. A Jobbik, hibái ellenére-amit én is látok és helytelenítek-sok energiát, munkát fektetett a választási kampányba. Arra is gondolni kell, hogy a szavazók, illetve a nem szavazók is tehettek volna valamit a jobb eredmény éerdekében. Vajon a választás előtt itt a fórumon a Jobbik ellen megnyilvánuló gyűlölet és ellenségeskedés hány szavazót riasztott el, úgy hiszem ez is volt a céljuk. Engem személyesen egyik fideszes rokonom hívott fel szombat este, és kajánul kérdezte, hogy tudom-e, hogy ez meg az a jobbikban zsidó. Szóval, köszönhetjük ezeknek a honfitársainknak is a közreműködést.
Én azt vallom, hogy nem szabad elveszteni a hitet és a bizalmat, amíg azt megérdemli a nemzeti párt, inkább segíteni kellene tanáccsal őket, hogy hibáikat korrigálják, és jobb eredményt tudjanak elérni.
Nem ismerem a lehetőségeket, de nem hinném, hogy a Jobbik vehetne médiacsatornát, mert a média zsidó kezekben van. Még kiemelt díjért sem, hiszen ezek célja és eszköze a valós tájékoztatás félrevezetése.
Üdv. Éva
Borsodi
2014-04-08 14:37:24
LacháziGábor, az oroszvilag . HU oldalt Magyarországon jegyezték be. Kétlem, hogy Oroszországból szerkesztik..
(ne tévesszen meg meg a weboldal elnevezése) dübörög az állami média, ez jól látszik az eredményekben.., minden kétértelmű döntést , sőt még a rosszakat is pozitív színben feltüntetni!

Az Oroszország Hangja, ami állami "felügyelet" alatt tevékenykedik már a címében is kérdőjelet használ.. és egyedül azt emeli ki, hogy Orbán hajlandó volt tőlük is felvenni a visszafizethetetlent...

Orbán jó a pénzvilágnak, jó a retek klub népének, de nem jó az önállóságra törekvő gondolkodó magyarnak.

Túlélésünk záloga a magyarságtudat! Aminek két kézen megszámolható (ismert) igaz képviselője van országunkban.
Két tucatnál többet már kevesen tudnának felsorolni.
(én titkon továbbra is várom az összefogásukat! - nekik csak fél órát kellene beszélgetniük egymással, hogy megértsék, hogy azonos hullámhosszon vannak és nekik közösen kell fellépniük)

Ennek tudatában kell Mátyás 550-t értékelni! Korábbi beírásomban már felsoroltam, hogy ki volt az az 5-6 megemlékező, akinek eszébe jutott a legnagyobb királyunk megkoronázása!
LacháziGábor
2014-04-08 12:55:28
Tamás István: Koppány

Látod-e, Koppány, hogy könnyezik néped?
Már sebzetten tollát hullajtja a Turul.
Hallod-e, hogy reccsen a Nagy Tölgy?
S a fiatal Nyír, sírva anyjához simul!
Bús keresztény papok húzzák a harangot,
édes tömjénfüstje közt, szomorúak a dalok.
Látod-e Koppány a bérenc, csürhe népet,
aki alamizsnájáért, vezényszóra béget!
Hol vagy István király? Most kéne látnod,
hogy teszi pénzé Júdás a legszentebb álmod!
Jönnek, gyülekeznek, idegen rosszarcú emberek,
átgázolnak rajtam és rajtad, ha kell a nemzeten!
Lázadj hát Koppány! A szél a Sólyom neked dalol!
Vidd győzelemre néped, érted milliónyi szív dobol.
Halljátok most vén fák, hajlongó zsenge nyírek,
a Nemzetért a szabadságért zengjen újra az ének!
Hallod-e Koppány?
Könnyezve kiált megalázott néped, érted!?
S ahogy a hatalom kettéoszt, úgy jön el a végzet!
Tort ülnek fölötted, fölöttem, rút farizeusok,
meddig tűritek a gyászt, Nemzeti Magyarok!?
Hallgass meg Koppány, hallgass meg Nemzetem,
ne engedjétek a keresztet egyedül cipelnem!
Reményben élnek még a hazánkban Magyarok,
mennek, ha menni kell, ha szólnak a harangok.
LacháziGábor
2014-04-08 12:50:20
LacháziGábor
2014-04-08 12:49:05
18-20% közé tippeltem a Jobbikot, árnyalatnyit meghaladták a várakozásaimat, de valóban, ez nem siker, sokkal inkább kudarc, főleg azoknak akik csodát vártak ettől a választástól.
Topi
2014-04-08 11:59:53
Az egész antibutuzmust és a többi hazudozást csak előre tolt fegyverként használják a világ méretű gyarmotosításukhoz!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.