Martin Killeen
2014-04-10 03:18:17
Mariann! Bocsanat, hogy ide szemtelenkedek de fel kell vilagositanom teged arrol, hogy a nagy hevvel beharangozott N1 tv tovabbra is mukodik. Arrol is, hogy nemcsak egyedul a jobbikos kepviselok kapnak fizetest a parlamentben, hanem a tobbiek is mind. Szebb jovot! Barbara
Apista
2014-04-09 22:22:06
Olivér, gyanítom, hogy mobilneted van.
Apista
2014-04-09 21:55:09
Ferenc!
Miből gondolod, hogy az a 230000 meg az a 61-62000 az egy valós adat, amikor tudod jól, hogy csalás az egész? Mindig itt ragadtok le, de szerencsére a mai adás végén felcsillant a szemem, mikor végre Laci és Tamás is odajutott, hogy koponyabögréket kellene most már gyártani.
Ferenc
2014-04-09 20:46:26
Tiborral azonos véleményem van és szerintem is az elmult évtizedek legnagyobb és legrafináltabb választási csalása volt a 2014 –es választás. Különösen, ami a postai választást illeti( ezek között voltam én is), aminek feldolgozása teljességgel ellenörizhetetlen. De az emlitett számok és az eredmény az egyértelmüen csalásra enged következtetni. Mert ha a kb. 230 000 külfödi szavazatból végül is csak 61- 62000 marad és abból a Jobbikra csak, 1600 –2000 szavazat esett, akkor ez nem lehet igaz, mivel a külföldön élö magyarok – nincsennek a magyar média befolyása alatt – igy statisztikai valószinüség szerint is jóval magasabbnak kellene a Jobbikra leadott szavazatoknak lennie!!
Ennek ellenörzésére javaslok egy egyszerü módszert!
A külföldön állandó lakhellyel rendelkezö magyar állampolgárok túlnyomó többsége internettel rendekezik, különben hogyan nézné az ÁKTV – t is?
Nyisson az ÁKTV portál egy oldalt, ahol - a csalás elkerülése végett, az internet cim megadása mellett - választani lehet az alábbi kérdések egyikére.
O Nem szavaztam
O A Jobbikra szavaztam
O A Jobbikra nem szavaztam.
Ezt a módszert a közvélemény kutatásánál is alkalmazni szokták.
Egyszerü program, amely gyüjteni és összegezni fogja a beérkezett válaszokat. És ha egy pár nap alatt több ezer Jobbikra adott válasz érkezik, akkor a Jobbiknak kötelessége egy bizottságot kell felállitani a választáson történtek hiteles kivizsgálására. Ez, egyúttal a Jobbikot is vizsgáztatná valódi politikai szándékát illetöen
LacháziGábor
2014-04-09 20:18:20
barodza, megszámlálhatatlan oka lehet annak hogy akadozik az adás, innen távolról nem tudunk egy biztos tippet sem adni, javaslom kérdezze meg a közeli ismerőseit hogy ki ért a számítógéphez, és ő nézze át a rendszert. Egy ügyes és lelkes fiatal a családból, rokonságból, baráti körből, lehet hogy 10 perc alatt rátalál a hibára.
barodza
2014-04-09 19:06:27
Winyo hetem van, a felső adást szaggatva tudom nézni és hallgatni
egy fél honapja mi tévő legyek, hogy folyamatosan tudjam
látni mit és hol kell beállítatnom?
SEGITSEN VALAKI ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
UI.
Idegrendszeri károsult is vagyok, így minden nehezebb
nekem mind másnak.
LacháziGábor
2014-04-09 17:50:56
totya54
2014-04-09 16:39:11
Borsodi
2014-04-09 14:36:42
Borsodi
2014-04-09 13:59:42
Volt Jobbikos, köszönöm a kiigazítást.
Ám ez így is fura, hisz mindkettő a jobbikhoz tartozó.. megtévesztő vagy sem?
egyik: atillaakademia.hu 2012-04-05 a bejegyzési dátuma. (html title) weblap címválasztása: Atilla Király Akadémia
másik: atillakiraly.hu 2013-06-07 jegyezték be. (html title) weblap címválasztása: Atilla Király Népfőiskola
Ember legyen a talpán aki elsőre megjegyzi a domain neveket és megmondja, hogy van-e a kettőnek egymáshoz köze.
volt jobbikos
2014-04-09 12:35:59
Borsodinak
Összekevered az Atilla Akadémiát és az Atilla Szellemtudományi Akadémiát. Előbbi elérhető a kurucról, utóbbi a
http://atillaakademia.hu/ oldalon található, ez az a titkos akadémia ahol Vona, Baranyi és más magyargyűlölők is tanítanak. Közöttük van továbbra is László András, aki Kossuthot, Rákóczit gyalázza és a Habsburgokat visszahozná. Szóval semmi nem változott...
barodza
2014-04-09 12:32:44
Sokszor mondta édesapám, hogy csípjél meg fiam,
nem e - álmodom.
A kegyetlen kietlen világban azt sem tudta, hogy mi
lesz vele, minden pillantás és lehelet vétel ajándék
volt számára. HIT és REMÉNY tartotta benne az ÉLETET.
Amelyik szél ide fújta ezt a gonoszságot az el is tudja fújni,
sokan reménykedjünk benne mert másunk nincs .
Annak a száraz félig penészes kenyérnek meg a büdös nyálkás
halnak nagyobb becsülete volt mind ,, Göncz Árpádtól máig".
Topi
2014-04-09 12:17:32
Topi
2014-04-09 11:55:42
Borsodi
2014-04-09 11:14:20
Borsodi
2014-04-09 10:09:28
köszönöm a kiegészítést kurucPista (erről már nagyon rég hallottam, el is felejtettem),
minthogy az is feledésbe ment , hogy a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére összegyűjtött (közemberek által felajánlott) pénzeket a mai napig nem adták oda az áldozatok hozzátartozóinak (legalábbis fél éve még ez volt és azóta nem jött újabb hír)
Ha tud valaki hírt róluk , valós információt, az közzé tehetné, mert a "köz"-média nagyon hallgat..
Én is küldtem több sms-st is annak idején..
Borsodi
2014-04-09 09:54:34
A kuruc.info az Attila Király Népfőiskolát hirdeti:
Az oldalt átalakították, az ÁKTV -nek , a Magyar Hajnalnak és a Két Hollósnak köszönhetően eltűntek a Habsburg igéket hirdető kétes idegen érdekeket szolgáló alakok nevei. (legalábbis nincs feltüntetve, hogy ott oktatnak továbbra is vagy sem, előadóknál csupán három név van feltüntetve).
Igazgató : "Z. Kárpát Dániel az Atilla Király Népfőiskola új igazgatója."
Hogy jobb lesz-e vagy sem... az új előadok nevei számomra teljesen ismeretlenek.
kurucPista
2014-04-09 09:43:23
'5 milla' ... Borsodi-Re
nemhogy nem ajánl fel, hanem pl nem is segít -jogilag legalább- egy 2006 miatt meghurcolt, pénzbüntetésre ítélt idős magyar asszonynak...
Borsodi
2014-04-09 09:05:58
Az MTI megemlékezett Dózsa Györgyről...
ám még mielőtt bárki is örülne: Kallos Bea az MTI fotósa (?) addig ügyeskedett míg sikerült Dózsa György szobrát galambbal a fején lefotóznia. Két különböző galambos képét is lehozták!
Gondolom az volt a szitu, hogy sokáig kellett ott várakozni és nem volt az alapfelállás egy profi fotós számára, hogy a fotótémát pozitív színben tüntesse fel - jó képet csináljon (ami egy fotós zsigereiben benne van..)
no és persze parasztoztak.. ám nem a pozitív hangszínben..
Borsodi
2014-04-09 08:41:15
Egy EP képviselő havonta 5 millát keres a besimulásáért.
Ha egy hazáját szolgáló képviselő megelégedne havi 1 millával, amiből vígan nagylábon élhetne, akkor is évi 50 millát feltudna ajánlani az őt bejuttató párt számára a magyar emberek szolgálatára.
Szóval pénz az lenne, ha akarnák...
Nem tudok mit mondani azoknak az embereknek a véleményéhez, akik annyira tájékozatlanok, hogy még a műsort sem értik , mert félreértik... biztos nem ebben az országban élnek!
S van olyan párt amelyik nem párttagot juttat be az EP-be! Miért?