HunorMagor
2014-04-10 20:47:38
kurucPista
2014-04-10 20:46:29
Évike
2014-04-10 20:34:26
Nagyon furcssa, hogy akkor szakítják meg az adást, amikor a legérdekesebb és a magyarok elől titkolt téma kerül sorra. Szurkolok az Áktv-nek, hogy sikerüljön helyreállitani a vonalat.
HunorMagor
2014-04-10 20:25:58
HunorMagor
2014-04-10 20:04:31
totya54
2014-04-10 18:47:00
Sziasztok! Magyar Vagyok.com oldalra mentem és amit láttam az új tagoknál attól dobtam egy hátast.
HunorMagor
2014-04-10 18:46:49
barodza
2014-04-10 18:43:47
Internet Explorer 11-et
HunorMagor
2014-04-10 18:19:31
Nagy Magyarország ! Gyönyörű Kárpát Haza ! Igaz Jó Magyarok, és igaz Jó társ népek áldott, és nagyszerű hazája. Számotokra édenkert e medence, tejjel és mézzel folyó gazdag áldott haza. Békességet ad minden áldott, és jó embernek !
A gonosz pedig nem veszi észre, hogy számára ez a hely ugyan nem azonnal, de láthatatlan csapdát tartogat . Az elveteműlteket a szent föld mindig kiveti, gaz népek az éden kertet csak pusztává, és sivataggá teszik, de a dolgos népek kik az áldott Teremtővel együtt dolgoznak, Mennyei hellyé változtatják, még a sivatagot is.
Topi
2014-04-10 17:45:41
Lenácizzák, lincseléssel fenyegetik Schiffert egyes toleráns zsidók
2014. április 10. 14:49
Hunhír.info
Nem csitulnak az indulatok Schiffer András körül az elhíresült ATV-s interjúja óta. Az LMP társelnöke a Facebookon írt arról, hogyan pocskondiázzák és fenyegetik őt magukat demokratának tartó emberek. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja Schiffer.
"Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, aljas sunyi kis mocsoknak nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek. Az idézetek nem a kuruc.info, hanem magukat demokratának tartó polgártársak Facebook-oldaláról valók. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja Schiffer.
A LMP vezetője azzal korbácsolta fel az indulatokat, hogy kedden a szektATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta a Szabadság téri német megszállási emlékmű elleni tiltakozásról, hogy az egy „túlméretezett hisztéria”, és hogy "az ellenzék jobban tenné, ha azokkal a problémákkal foglalkozna, amelyek a választási kudarchoz vezettek”.
Schiffer – aki egyébként nem ért egyet az emlékmű koncepciójával és a megvalósítás módjával már a műsorvezető Kálmán Olga primitív, erőszakos őrjöngését is kiváltotta a válaszával, szerdán pedig Fodor Gábor üzente meg neki a Facebookon, hogy egy politikusnak többek között az is kötelessége, hogy szimbolikus ügyeket is képviseljen.
Hunhír.info - origo
Mintha egy háromfős asztaltársaság parlamentbe taszigált bohóca, a volt pusztítópárti Fodor Gabriella üzenete valami kőtábla nagyságú kinyilatkoztatás lenne.
Topi
2014-04-10 14:12:46
Kedves barodza!
Ha a berakott hivatkozások előtt és mögött kihagysz egy üres karaktert,
vagy elfelejted a zárójeleket, akkor a berakott videóid másolgatás nélkül, egy kattintásra működnek!
Ezen kívül megkérlek, hogy írd meg nekem, hogy milyen böngészőt használsz? Mert annak alapján
tudok majd tanácsot adni, hogy a műsor szaggatása megszűnjön.
totya54
2014-04-10 13:16:48
barodza
2014-04-10 12:50:44
Pléhkrisztus
Vigyázz, mert turisták jönnek
Csak saját szemüknek hisznek
Tétlenül ne állj itt dísznek
Vigyázz, mert turisták jönnek!
Vigyázz mert turisták jönnek
Szükségük volna egy szentre
Néhány feltépett sebre,
Vigyázz mert turisták jönnek!
A házakat lebontják, a sarkokat meghagyják,
Hogy el ne tévedj
A házakat robbantják, az utcákat meghagyják,
Mert szeretnek téged
Pléhkrisztus - műemlék
Megvédik, újra feszítik,
Mindennap szögelik
Ameddig áll
Csak saját szemüknek hisznek
Tétlenül ne állj itt dísznek
Szükségük volna egy szentre
Néhány feltépett sebre,
A házakat lebontják...
Pléhkrisztus - műemlék
Megvédik, újra feszítik
Mindennap szögelik
Ameddig áll
Pléhkrisztus - műemlék
Megvédik, újra feszítik
Mindennap szögelik
Glóriát reszelnek
Koszorút hegyeznek
Vért adnak, vért vesznek
Virágot rendelnek
Ameddig áll
[http://www.youtube.com/watch?v=kl82rEcrf6E]
barodza
2014-04-10 12:45:53
Aranyásó szakkör !
Túrják a földet, az ördög nagyon fél
A lapáton nincsen nyél
Nem kell a doktor, hogy tudják hol az ér
A színarany nehéz fém
A gödör egyre mélyül, a napot soha nem látják
Pontos a mérleg, csendes az ékszerész
A névtábla rég nem réz
Zárva az ajtó, egy tégla sokat ér
Minden falba belefér
Mélyre ás, mélyre ás, mélyre ás a szakkör,
Mélyre ás, mélyre ás az aranyásó szakkör
Az aranyásó szakkör
Mélyre ás, mélyre ás, mélyre ás a szakkör
Mélyre ás, mélyre ás az aranyásó szakkör
Az aranyásó szakkör
[http://www.youtube.com/watch?v=XId-JNnjdck]
barodza
2014-04-10 12:44:00
Apista: Jelentem vezetékes,10 Mg
Segítsen valaki ennek a bárgyú embernek
magamról mondom.
Mariann
2014-04-10 12:29:00
Igazad van Barbara!
A jobbikosok ugyanúgy kapnak fizetést a parlamentben és ugyanúgy nem törődnek a média felállitásával mint a szocik vagy az lmp. Az N1 ismétlő televizió, élő adásuk nincs, ez azért alulról súrolja a televizió határát.
totya54
2014-04-10 12:17:17
Borsodi
2014-04-10 11:54:43
Mariann, teljesen igazad van. Élő adást csak az mer bevállalni, akinek nincs takargatni valója. Nyílt és őszinte!
Martin Killeen
2014-04-10 09:49:33
Ujrazok.. Kedves Tibor!
Most fejeztem be a telefonbeszelgetest, Novak Elod orulne, ha megtenne, amit emlitett es elore is megkoszonte. Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-04-10 03:24:00
Kedves Kis Tibor!
Elkepeszto volt, amit mondott a csalasokrol, ami tenyleg megegyesik a rakosista kekcedulasokkal. Igerem, ha el tudom erni csutortok reggel Novak Elodot, akkor megemlitem neki a lehetoseget, amirol beszelt es visszaterek ra.