Mariann
2014-04-15 09:26:24
Szegény Barabara!
A jobbikimádatod elvette a józan eszedet. A habsburg trónfosztás napján sokallod a habsburgozást, miközben Magyarország 500 éve és ma is ettől vált gyarmattá. Kérlek szépen ha nem tudsz jót mondani, legalább a gonosz hatalmát ne védd mert a Habsburg család a legnagyobb zsidó maffia amely minden parlamenti pártba befészkelte magát. Ez védhetetlen, ne próbáld meg, magyar ilyet nem tesz.
Martin Killeen
2014-04-15 09:19:12
Totya54
A Jobbik a svajci frank felvetelekor ervenyes Ft arfolyamon akarta visszafizettetni az emberekkel a hitelt, de mint mindent (3 kivetel volt, de csak azert, mert azt a zsidesz lenyulta es sajatjakent nyujtotta be) ezt is leszavazta a nem...zeti katyvasz. Udv. Barbara.
Martin Killeen
2014-04-15 09:09:21
A belso udvaron tortentek ellenere, - mint Kubinyi Tamas ma megemlitette, egyedul a Jobbik kapott tobb szavazatot. Ez teny, viszont a Habsburgokat es a monarchiat mar annyiszor emlegette Vona Gaborral kapcsolatban, hogy ez mar fobianak tunik nekem. Ezen kivul azt is megemlitem, hogy Vona Gabor talan csak egyetlen egyszer emlitette. Szebb jovot! Csak a Jobbik! Udv. Barbara
barodza
2014-04-14 16:34:32
barodza
2014-04-14 15:32:38
Reményik Sándor: Eredj ha tudsz
Egy szívnek, mely éppúgy fáj,
mint az enyém
Eredj, ha tudsz… Eredj, ha gondolod,
hogy valahol, bárhol a nagy világon
könnyebb lesz majd a sorsot hordanod,
eredj…
Szállj mint a fecske, délnek,
vagy északnak, mint a viharmadár,
magasából a mérhetetlen égnek
kémleld a pontot,
hol fészekrakó vágyaid kibontod.
Eredj, ha tudsz.
Eredj, ha hittelen
hiszed: a hontalanság odakünn
nem keserűbb, mint idebenn.
Eredj, ha azt hiszed,
hogy odakünn a világban nem ácsol
a lelkedből, ez érző, élő fából
az emlékezés új kereszteket.
A lelked csillapuló viharának
észrevétlen ezer új hangja támad,
süvít, sikolt,
s az emlékezés keresztfáira
téged feszít a honvágy és a bánat.
Eredj, ha nem hiszed.
Hajdanában Mikes se hitte ezt,
ki rab hazában élni nem tudott
de vállán égett az örök kereszt
s egy csillag Zágon felé mutatott.
Ha esténként a csillagok
fürödni a Márvány-tengerbe jártak,
meglátogatták az itthoni árnyak,
szelíd emlékek: eszeveszett hordák,
a szívét kitépték.
S hegyeken, tengereken túlra hordták…
Eredj, ha tudsz.
Ha majd úgy látod, minden elveszett:
inkább, semmint hordani itt a jármot,
szórd a szelekbe minden régi álmod;
ha úgy látod, hogy minden elveszett,
menj őserdőkön, tengereken túlra
ajánlani fel két munkás kezed.
Menj hát, ha teheted.
Itthon maradok én!
Károgva és sötéten,
mint téli varjú száraz jegenyén.
Még nem tudom:
jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
de itthon maradok.
Leszek őrlő szú az idegen fában,
leszek az alj a felhajtott kupában,
az idegen vérben leszek a méreg,
miazma, láz, lappangó rút féreg,
de itthon maradok!
Akarok lenni a halálharang,
mely temet bár: halló fülekbe eseng
és lázít: visszavenni a mienk!
Akarok lenni a gyujtózsinór,
a kanóc része, lángralobbant vér,
mely titkon kúszik tíz-száz évekig
hamuban, éjben,
míg a keservek lőporához ér.
És akkor…!!
Még nem tudom:
jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
de addig, varjú a száraz jegenyén:
én itthon maradok.
http://www.youtube.com/watch?v=NJxEzF8zf1g
Borsodi
2014-04-14 13:57:12
Európában: 10-12 millió roma él.
Ebből Magyarországon : 2 millió .
Nyugat-Európai társdalom nem fogadja be őket. A franciák és olaszok több alkalommal is felszámolták a táboraikat és kitoloncolták őket.
Kanada már pénzt is adott Magyarországnak, és fizetett hirdetéseket juttat el a cigányokhoz, hogy nem várja őket tárt karokkal.
Oroszország Hangja:
Ugyanakkor a vezető európai országok pénzügyi segítséget nyújtanak Romániának, hogy csökkenteni tudja a romák Nyugatra áramlását.
De ez a kérdés nem csupán Romániát érinti, hanem Magyarországot, Szlovákiát és más kelet-európai országokat is, ahol, több nyugat-európai politikus szerint, egyszerűen rárakták a felelősség terhét a szomszédos európai országokra.
Teljes szöveg:
http://hungarian.ruvr.ru/2014_04_12/A-ciganykerdes-megosztja-Europat-1559/
és Gábor betelefonálása óta tudjuk, hogy milliárdokat juttatnak korrupt magyar politikusoknak is, hogy pénzeljék ezt a népcsoportot, hogy ne menjenek nyugatra.
A magyarországi cigányság most jólétben él. Míg 10-20 éve már messziről felismerhetőek voltak a lepusztult ruházatukról, ma már munka nélkül is hozzák a dolgozó többség színvonalát.
Ez szép és jó, a nagykoalíciónak belefér az évi x db gyilkosság és az egy-két ezer kilátástalan magyar öngyilkos..
de mi lesz azon a napon, amikor az EU hirtelen elzárja cigányoknak megnyitott pénzcsapokat és bezárja a határt?
Borsodi
2014-04-14 13:38:07
kurucPista
2014-04-14 00:31:19
kurucPista
2014-04-13 22:00:16
Benedek-Re: hát igen... Putyin mégis csak fehér-ember! - obama meg csak nem... rasszPista
barodza
2014-04-13 20:53:01
totya54
2014-04-13 11:33:14
totya54
2014-04-13 11:23:19
Sziasztok! Facebokon találtam nem tudom menyire hiteles:
Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2014. április 10., csütörtök
Ma érdekes két telefonhívásom volt. Az egyik egy idősebb hölgy részéről Gyuláról, Ottlakánné-ként mutatkozott be. Azért keresett mert olvasta, hogy én esetleg tudnék segíteni a devizahitelével kapcsolatban, mert nagy bajban van. Még mielőtt elpanaszolta volna egész életét rákérdeztem, hogy volt-e szavazni vasárnap? Azt válaszolta igen és Ő a Fideszre szavazott.
Nos, kezét csókolom, akkor tessék a fideszhez fordulni segítségért, volt a válaszom.
A másik telefonáló egy férfi volt és azután érdeklődött, hogy megkaptuk-e a „csomagját” amiben a devizahitel szerződését küldte el nekünk egy-két hete. Nála is rákérdeztem a választásokra. Ő azt válaszolta, hogy nem volt szavazni, mert külföldön dolgozik, kénytelen a devizahitel miatt, de a feleségét elküldte és az a Jobbikra szavazott.
Az illető urat is átirányítottam nagy szeretettel a Jobbikhoz, oda küldje a szerződését és ott kérjen segítséget.
A magyar társadalom elengedett egy hajót elúszni, aminek a következményeit sajnos nagyon sokan fájóan fogják érzékelni. Mint hallhatták a fidesz „majd” ősszel kezeli a devizaügyeket. Volt már itt utolsó határidő őszre is, mármint tavaly őszre most idén őszre. Sajnos hülyére veszik a magyar társadalmat és ez elég könnyen megy nekik.
A jövőben könyörtelen leszek azokkal, akik nem akarnak felzárkózni, könyörtelen mert annak kell lennem.
Kásler Árpád.
totya54
2014-04-13 10:55:18
Régi Jobbikos
2014-04-13 00:01:32
Nekem Was Albert a legfontosabb a legutóbbi magyar irodalomban, ezt soha nem fogják megérteni a liberálbolsevikok. A történelmet a Mátyás királyról szóló előadások és a mostani aranybulla teljesen másként mutatja meg, látom magamat is benne, mintha évszázadokat élnénk át. Nagy szükség van az Álmos király Akadémiára, Tamás nagyot alakított.
miskolcilaci
2014-04-12 22:39:51
VALAKI ÁLTAL ÁTÍRT...Nemzeti Dal
Nemzeti Dal
Talpra Magyar, hí az urna!
Meg ne válaszd Viktort újra!
Kibírsz vele még négy évet?
Ez a kérdés! Válassz, kérlek!
Mi magyarok annyi mindent elcseszünk,
Elveszünk, ha nem maradt egy csepp eszünk!
Alkotmányunk véres kardja
Hajszálon függ, rozsda marja.
Nevet rajtunk Európa:
"Lázadj már, te idióta!"
A magyarok szégyene, hogy kertelünk,
Felkelünk, de odacsapni nem merünk!
Nincsen jövőnk, csúf a múltunk,
Jelenünkből nem tanultunk!
Sírunk, hogy a sors lecsap ránk,
Nem hogy inkább észbe kapnánk!
A magyarok kedvelik a bánatot,
Állnak, mint a vágóhídi állatok.
Fényesebb a lánc a kardnál,
Fegyvert fogni mér' akarnál?
Fogjál inkább papírt-tollat,
Valljad be az adót holnap!
A magyarok jámborsága végtelen,
Képtelen ezt felfogni az értelem.
Gazdaságunk büszke gálya,
Nyugdíjpénzünk elment rája!
Lyukas csónak nem gyorsnaszád,
Lapát helyett fogjunk kaszát!
A magyarok istenére, mit teszünk,
Kik leszünk, ha hullámsírban itt veszünk?
A magyar név megint szégyen,
Nem mutat jól nagy mellényen!
Még hogy e nép vitéz, bátor?
Mit keres itt a diktátor?
A magyarok istenére, mit várunk,
Kit ámítunk azzal, hogy mi diktálunk?
Száz trafiknak egy a vége,
Megy a Lázár bal zsebébe!
Jobb felől a Közgép tömi:
Ettől szép a rablórömi!
A magyar nép önérzete szép dolog,
CBA-val jobban megy a mély torok.
Orosz testvér, orosz atom,
Levizsgáztunk pribék szakon!
Büszke ránk az elvtárs, Putyin:
Soha nem nyert ennyit mutyin!
Jövőnk múltján ötágú a szégyenfolt,
Vörösebb a vérnarancs már régen volt!
Hol sírjaink egykor állnak,
Nyugodt földet nem találnak.
Verejték lesz ott a harmat,
Ez a sorsa a magyarnak!
Mi magyarok, áprilisban választunk,
Elűzzük a rablókat, vagy ráb@sztunk!
Topi
2014-04-12 22:24:25
barodza
2014-04-12 17:05:24
Előhang (Wass Albert)
Volt egyszer egy ember, aki az ő háza udvarán oszlopot épített az ő Istenének. De az oszlopot nem márványból faragta, nem kőből építette, hanem ezer meg ezer apró csillámló homokszemcséből. És a homokszemcséket köddel kötötte össze. És az emberek, akik arra járva látták, nevettek rajta, s azt mondták: „Bolond!” De az oszlop csak épült, egyre épült, mert az ember hittel a szívében építette az ő Istenének. És amikor az oszlop készen állott, az emberek még mindig nevettek, s azt mondták: „Majd a legelső szél összedönti.” És jött az első szél, nem döntötte össze. És jött a második szél, az sem döntötte össze. Akárhány szél jött, egyik sem döntötte össze, hanem mindegyik szépen kikerülte az oszlopot, ami addig felépült. És az emberek, aki ezt látták, csodálkozva összesúgtak, azt mondták: „Varázsló!” És egy napon berohantak az udvarára, és ledöntötték az ő oszlopát. És az ember nem szitkozódott, és nem sírt, hanem kiment megint az ő udvarára, és hittel a szívében kezdett új oszlopot építeni az ő Istenének. És az oszlopot most sem faragta márványból, sem nem építette kőből, hanem megint sok-sok apró homokszemcséből. És a homokszemcséket köddel kötötte össze
http://www.youtube.com/watch?v=4YbHeOM5q58
kurucPista
2014-04-12 15:48:19
végre egy 'jó-hír' - a kanális túloldaláról:
Ed Miliband Nagy-Britannia első zsidó miniszterelnöke lenne!
Nagy-Britannia első zsidó miniszterelnöke szeretne lenni az ellenzéki brit Munkáspárt vezetője. (zsHír)
Akkor mi 60 évvel megelőztük Angliát...! (kP)
kurucPista
2014-04-12 15:08:35
tegnapi nemzetközi József-Re ... (bocs!)
nekem gyurcsány ugrott be, mikor hol 'cigány vagyok!', hogy 'zsidó vagyok' táblát aggat a nyakába...
DE - Tamás most is jól teljesített...!
(ha rosszul érzem - a Net-kapcsolatommal lehet baj)
Borsodi
2014-04-12 14:55:24
FIDESZ- MSZP ÖSSZEJÁTSZÁSA, A NAGY KOALÍCIÓ választási csalása, 3. helyszín:
Erzsébetváros:
Kezdjük rögtön a Fidesszel: NEM PLAKÁTOLT! S nem volt szórólap. Egyedüli "szórólap", megjelent a szokásos Helyi téma újság..
Standok:
legtöbb a Jobbik, de sok volt az LMP is.
Szerepelt még a DK, de nem jelentős.
Szórólap: MSZP tarolt, két külön oldalban csak Hillert dicsőítették. + sorolták, hogy a Fidesz mi mindent rontott el.
Nyert Hiller.
Háromból három.