Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Apista
2014-04-16 22:35:36
Atyavilág! Morvai zsidót Köztársasági Elnöknek? Gyorsan keresd meg a gyógyszered!
Borsodi
2014-04-16 21:56:01
2014-es év nagy kérdése:
Miért segítette a Fidesz az MSZP-t a választásokon?


A megoldási kulcs ma elhangzott a műsorban...:
A Fidesz meghállálta a 2010-ben kapott 2/3-ot, amellyel simán bebiztotsította magát 8 évre.
Kigészítem:
+ támogatni kell a váltópárt talpon maradását (egy kívülálló párt ne erősödhessen meg)



Előzmények:
2006-ban mindenki meglepetésére MSZP nyert.. , a Fidesz "rosszul" kampányolt. - sokaknak ma már összeáll, hogy szándékosan.
Majd a második ciklusban az MSZP mindent elkövetett, hogy 2/3-al nyerjen Fidesz.
- bevallották, hogy mindent elk.rtak, Gyes csökkentése, áremelések , új adók, ingatlanadó bevezetése, deviza alapú hitellel a nép kirablásának engedélyezése, közszféra sanyargatása, nyugdíj csökkentése, iskolák leépítésének megkezdése, rendőrterror bevezetése és még hosszasan lehetne sorolni..

Az MSZP 8 éve után (USA mintára) 8 évre tervezték a Fideszét is.
2010:
A brutális MSZP terroron egy kicsit lazított a Fidesz , pl ismét 3 évig lehet gyerekkel otthon maradni, de utolsó éven már csak aprópénz jut, megemelt túlzott BKV tarifák, két évig nem emelik, .. stb. stb..
Retek klub népe tapsolt a sok jónak.. (ami összességében megszorítás volt az elmúlt évtizedhez..)


2014:
A FIDESZ most meghálálta az MSZP-nek a 2/3-ot, és az közben (gyur-)csányi jelzi, hogy a váltópárt is biztosítsa a pénzcsapokat a páholycsere után..
A hála mellett természetesen szükséges az is, hogy a Jobbik ne erősödjön meg.., ezért a választások előtt lepacsizták a kerületeket és egymást segítették - önmagukra kötelező kampánycsenddel a másik váltópártot segítették, hogy a szavazatok ne egyenlően oszoljanak kétfelé az MSZP és a Fidesz között - a nemzetinek tűnő Jobbik ne nyerjen körzetet.

A Jobbik vezetését a háttérből irányított hamis tanácsadók ráveszik a mérsékelt kampányra, visszafogottságra stb. Az index.hu agyba-főbe dicséri a Vona új stratégiáját..
Vona megeszi amit főztek neki..
A Jobbik vezetése most egyfelől a párttagok nemzeti nyomásától , másfelől a Fidesz segítünk neked, cserébe.. megalkuvó korupcióba szorult nyomásától őrlődik.


Az őszi önkormányzati választások után a Fidesz teljes erőbedobással fog dolgozni azon, hogy négy év múlva a retek klub népe sikeresen visszatapsolhassa a baloldalt.
A Jobbikot pedig beszántják 2017-ben, célzott média lövéssel a padlóra küldött "Csanád" dalolni fog, hogy mit tudott, amiért nem rúgta ki őt a Jobbik vezetője az EP-ből.
(egyébként minden politikus zsarolható vagy jön a - kitálalt - szexbotrány)

Köztársasági elnök megemlékezése a Cipő "emlékműnél" és Kishantos csak a "kezdőrúgás" .. egy idegen nép uralmához, Magyarország , de elsősorban a magyarság végső felszámolásához.

ahogy Olivér mondja "Csúnya világ" következik..


Kiút: rebellió , hacsak nem jön előtte egy ribillió
Vona: "Ribillió lesz" Magyarországon, ha újra elfogadják a földtörvényt (http://hvg.hu/gazdasag/20130626_Vona_Ribillio_lesz_Magyarorszagon_ha_ujra)

Békés kiút?
Megtisztulás a Jobbik vezetésében, magyar vezérek választása, ha a tagság felébred...
barodza
2014-04-16 20:53:09
Kivetítőről meg kéne kérdezni a sárga csillagosokat,
a mai napon miért nem emlékeznek meg azokról is,
akiknek tovább ment a vonatjuk kelet felé, többet
nem láthatták az Övéiket, pedig ugyanazt a borzalmakat
éltek át, mind, akiknek letették a cipejüket csak valamivel
később szenderültek el.
Ők mennyivel kisebb értéküebbek mint a társaik?
Ez örökké megválaszolatlan kérdés maradhat részükre?

Olivér
totya54
2014-04-16 20:03:11
totya54
2014-04-16 17:39:02
LacháziGábor
2014-04-16 12:50:10
Gaudi túl aktív és radikális a Jobbiknak, ezért a cukikampányt felvállaló, és a "konstruktív" ellenzékre törekvő párt nem indítja.

Összefoglaló dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti radikális országgyűlési képviselő 2010-2014 közötti parlamenti munkájának legfontosabb eredményeiről
Úgy érzem azon a napon, amikor a Jobbik vezetése nyilvánosságra hozza a pártvezetés - a tagság és szimpatizánsok véleményének kikérése nélkül meghozott - döntését a párt európai parlamenti listájának Morvai Krisztina jogvédő harcostársamon kívüli további tagjairól szükségesnek éreztem közzétenni egy összefoglalót (http://goo.gl/su2UBv) 2010-2014 közötti parlamenti munkám legfontosabb, kézzel fogható eredményeiről.
Mindezek remélem segítik megítélni azt, hogy vajon tényleg a legerősebb csapatot állította-e össze a pártvezetés. Emlékezetes, hogy tekintélyes nemzeti értelmiségiek Budaházy Edda kezdeményezésére nemrég petícióval fordultak Vona Gáborékhoz annak érdekében, hogy vegyenek fel az EP listára figyelemmel eddigi teljesítményemre. (http://goo.gl/5h7MXV a március 31-i poszt)
Csak remélni lehet, hogy kérésük meghallgatásra került és a bölcsesség felülkerekedett a pártérdekeken, és valóban a legfontosabb a nemzeti érdekeinket súlyosan veszélyeztető szuperállam szétzúzása, és ennek érdekében a legkeményebb harcosokat küldik bevetésre, akik egyúttal képzettségüknél, nemzetközi viszonylatokban való járatosságuknál, tapasztalataiknál fogva is a legalkalmasabbak.
Strasbourg, 2014. április 16.
Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő
www.gaudinagytamas.hu
Borsodi
2014-04-16 09:45:08
Borsodi
2014-04-16 09:39:22
Saját egyéni véleményemtől függetlenül írom ezt be:

Most is összejött a 3/3:
Minden bejutott párt (vezetése) az "Új Világrendet" szolgálja:
http://pirospirula.blogspot.hu/2014/04/megvan-haromharmad.html

( a szövegben a Ragyogó Nap , stb Nap pártja az Új Világrend szimbólumkiválasztását jelöli, részletesebben http://pirospirula.blogspot.hu/2014/03/madagaszkar-2012-elotted-jovo-ii.html )
titiba
2014-04-15 23:51:15
Nem lehet veletlen,hogy OV a gyözelmi beszedeben kulön kiemelte,a valasztasi eredmeny azt mutatja/csak a szamara/ hogy az emberek az EU-ban maradasra is szavaztak!Boross Peter egy regebbi interjuban nyilatkozta:A magyarok hatan szantani is lehet,csak nemzeti szinu legyen az ekevas!....Ennyit a politikusokrol.A musorban Csabaval egyet ertek,szerintem jol latja a helyzetet,kulon elmeny hallgatni azt az izes szabolcsi tajszolasat!Egy masik hozzaszolo felvetesevel viszont apszolut nem ertek egyet,hogy ver nelkul nem megy.Csak ugy mehet!A törtenelmunkben hanyszor volt magyar a magyar ellen?Eleg volt!Addig nem is lesz valtozas,amig a magyarok nem valnak egy nemzet egy lelekke!Addig pedig szemlelhetjuk kifosztasunk,megalaztatasunk stb.Az AKA-TV es Kubinyi Tamas tartja a fenyt a magyar lelkekben,a langot a sötetsegben!Isten aldja meg munkajaert!
kurucPista
2014-04-15 21:29:09
Kedves Éva!
1. legtöbben azért a Jobbikért és nem a Jobbik ellen 'haragszanak'.
2. ha valakinek nem a Nemzet, a Haza, hanem egy párt a legfontosabb - rajongásig -
nap-mint-nap mantrázva a 'Csak a Jobbik'-ot - az inkább ellenszenves
3. Ha belegondol, hogy már hány párt verte át a jóhiszemű választókat...
4. hogy 'jó magyar ember' a hatalom közelébe sem kerülhet...
Mert mindig ezt csinálják: felültetik az embert a vonatra - szép célokat megjelölve -
aztán szépen lassan elkanyarodnak - általában szegedi csana irányába...
Mariann
2014-04-15 20:18:42
Kedves Éva, nem kell olyan érzékenynek lenni, a jobbikosokat senki nem utálja, sokkal inkább a jobbikos vezetők fals döntéseit. A magyar párt megtisztítása létkérdés, ha sikerül, akkor nyerünk. most éppen vesztésre állunk.
totya54
2014-04-15 20:17:19
Sziasztok! Az Oroszoknak nemkel üzeni tudnak mindent.
https://www.facebook.com/gaudinagytamas/posts/713242188728739:0
Éva
2014-04-15 19:06:19
Fideszesek, hallottátok, láttátok ezt a csodálatos versmondást-Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled. Ez a vehemencia, tele rosszindulatú átkokkal, jellemző erre a táborra sajnos. És a legszomorúbb, hogy a liberálisokat/ciánokat nem utálják olyan vehemenciával, mint a jobbikosokat. Pedig, most a pártokráciát félretéve, azok mégiscsak magyarabb emberek, mégis a fideszes magyar féktelenül utálja a jobbikos magyart. Amíg ez így van, addig nem lesz egységes a nemzet. Amíg erről az oldalról is ki akarják tiltani a magyar embert, azért, mert oda szavaz. Kérik az Admint, hogy tiltsák ki innen őket, pedig nem átkozódunk, nem sértegetünk, mint itt egyesek.
Éva
2014-04-15 17:57:05
Benedek
2014-04-15 09:11:31 NEK:
ITT AZ ALAPTÖRVÉNY ÁTMENETI RENDELKEZÉSEIRŐL SZÓLÓ LINK.
Egyebekben a Záró rendelkezés szerint az 1949-es kommunista alkotmány veszti hatályát. Ehhez kéne úgy ragaszkodni?
A Jobbik ennek az 1949. évi alkotmánynak a módosítását szavazta meg, NEM a Szent Korona-tan történelmi akotmányát tagadva ezzel. A Jobbik Választási programjának 79. oldalán ez utóbbiról ír.
Az már viszont való igaz, hogy a kormánynak kötelessége lett volna népszavazást kiírni az új alkotmány elfogadásáról. Persze arra is kiváncsi lennék, hogy hányan olvasták el azt, illetve az itt lévők közül ki olvasta.

Lehet, figyelemre méltóak Johnny Gary Lee filopofázásai, de nem kéne állandóan másokat idézve-magyarhajnal és egyebek mocskolódásai-lejáratni a Jobbikot. Na és persze 2011-ben volt a szavazás, idáig tartott, amíg sikerült megint előbányászni valamit?
Egyébként ez a Johnny Gary Lee nem említett pártokat az írásában, a "nyomaték" kedvéért Benedek Jobbikozik.

A Habsburgozásról mégegyszer: Vona Gábor egyszer mondta, hogy monarchista, de nem volt szó a Habsburg-imádatról. Azt elismerem, hogy jogos a népfőiskola tanárával kapcsolatos felháborodás-én is olvastam az írását- és remélem, hogy megoldódik ez a kérdés.

Tehát itt a link, és pár sor az oldalból:

2011.12.30-i szavazás
http://www.parlament.hu/irom39/05005/05005.pdf

MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI

A KOMMUNISTA DIKTATÚRÁBÓL A DEMOKRÁCIÁBA VALÓ ÁTMENETRŐL

ÁTMENETI RENDELKEZÉSEK AZ ALAPTÖRVÉNY HATÁLYBALÉPÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

5.cikk
Az Alaptörvény hatálybalépése nem érinti a hatálybalépése előtt alkotott jogszabályok, kibocsátott közjogi szervezetszabályozó eszközök és állami irányítás egyéb jogi eszközei, meghozott egyedi döntések, valamint vállalt nemzetközi jogi kötelezettségek hatályát.

Záró rendelkezés:
Javaslat értelmében a Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949
évi XX. törvény és annak módosításai 2012. január 1-jén hatályukat vesztik.
totya54
2014-04-15 17:37:36
Marcsi
2014-04-15 16:55:00
totya54
2014-04-15 16:53:31
Tamásnak az előadásait nagyon szeretem hallgatni,tisztán és érthetően beszél.
Remélem egyszer elmagyarázza a Szent Korona Tant is mert nagyon érdekes egy téma lenne.
totya54
2014-04-15 16:40:46
volt jobbikos
2014-04-15 12:47:23
Pontosan azért hagytam ott a Jobbikot mer Barbarához hasonló fanatikusok félrevitték az ügyet. A nemzet érdeke elé helyezték a pártimádatot és nem törődnke ma sem azzal, ha hazaáruló döntések keverednek a jó intézkedésekkel. Szerintem Adminnak kell beavatkoznia hogy ez az oldal ne legyen nemzetáruló propaganda türelmes gyüjőhelye. Menj a birkák közé Barbara és ott bégess. Jobbikot Paksra fútőanyagnak! Jobbikot Habsburg Gyuri mellé királyi ajtónállónak! Jobbikos érdemrendet a kommunizmussal jogfolytonos alaptörvény megszavazóinak! Birkák! Beveszitek Barbarát?
kurucPista
2014-04-15 12:40:04
Súlyosak -emésztésre méltóak- Benedek szavai. ... (Felfogásukat 'szegény Barbi'-tól nem is várom el...)
Ha írása helytálló - annál is furább, hogy a Jobbik -emlékezetem szerint- parlamentbe jutásakor a Szent Koronára esküdött fel!
Akkor...? most mit gondoljunk...?
valamint:
Egy dolog a jog, a törvény - de annak ÉRVÉNY-t is KELL szerezni!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.