Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2014-04-29 15:40:09
Szia Benedek !

Az eredeti szent írást, a Jelenések könyvét hol lehet elolvasni ? Ha fönn van a neten, add meg kérlek az URL címét, és szívesen elolvasom .

Köszönöm !
HunorMagor
2014-04-29 14:10:24
De azért tegyük fel a fogas kérdést, igazából vannak e zsidók ???

A jelenések könyve igen határozottan szól azokról akik zsidónak vallják magukat, íme .


Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; ímé azt mívelem, hogy azok eljőjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, és megtudják, hogy én szerettelek téged.

A szmirnai egyház angyalának ezt írd:"TALÁN NEM SZMÍRNAI HANEM SZKITAI AZ AZ EGYHÁZ" ??? Ezt mondja az első és utolsó, aki halott volt, de életre kelt:
Jel 2.9
Tudok szorongattatásodról, arról, hogy szegény vagy, de valójában mégis gazdag. Tudom, hogy gyaláznak, akik zsidónak vallják magukat, noha nem azok, hanem a sátán zsinagógája.

ELGONDOLKODTATÓ ???
Topi
2014-04-29 13:56:49
"Nyugati demokrácia"= A LEGMÉLYEBB ALJASSÁG. https://www.youtube.com/watch?v=S65wGb3boAg
HunorMagor
2014-04-29 13:54:56
Kedves Benedek !

A zsidók csak akkor fognak felhagyni az atom és pénz játékszerükkel, ha mindkettőt elveszed tőlük. Az esküik, és a szerződéseik teljesen semmisek, akárhányszor fogadják is meg, vagy írják alá. Ők minden esetben semmibe veszik az egészet, ezért kár a gőzért olyan dolgot kell tenni velük, amely örök életre garantálja azt, hogy más népek számára ne váljanak kártékonnyá .
Topi
2014-04-29 12:49:01
Bűnösök vagyunk, és azok is maradunk-
"Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen" http://www.szittya.com/Ezahaborumindenidokre.html
Élősködők menete: Izraelben is aggódnak a Jobbik előretörése miatt, mert a pártnak "neonáci programja van" www.szittya.com/
Őrjöngés a Mazsihiszben - hatalmas rés a cionfalon
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/04/28/sikertelen-volt-martonyi-haborus-uszitasa-a-v4-ertekezleten/
HunorMagor
2014-04-29 11:52:21
Szia székelyföldi !

Nagyon szívhezszóló volt a föltett filmjeid, azonosúlni tudtam ezekkel a hős atyafiakkal. Valahogy úgy érezten, olyan érzetem volt mintha én is köztük lettem volna, annyira szívhezszóló .
HunorMagor
2014-04-28 23:57:47
Nézzétek meg ezt a filmet, és meglátjátok azt hogy egy a sorsunk !
Geronimo – Az amerikai legenda http://online.film.hu/geronimo-az-amerikai-legenda/
barodza
2014-04-28 20:44:06
KÁDÁR VEZETŐ HIVATALNOKAI KÖSZÖNIK SZÉPEN
JÓL MEGVANNAK a HELYÜKÖN, A MAI NAPIG MINT BISZKU-
PORONTYAI STB 1944.03.19. TŐL SZÁLASI LECSERÉLTE
A VEZETŐ HIVATALNOKAT AKIT AHOL TUDOT.
MI VÁLTOZOTT EBBEN A HONBAN?
VOLGÁBÓL = AUDI LETT.
A MI NYOMORUNKBÓL.

OLIVÉR
Topi
2014-04-28 20:35:51
Elszámoltatás: megduplázta Gyurcsány fizetését a kétharmad
Bár több mint háromszorosára nő a parlamenti képviselők alapfizetése az új ciklusban, a pótdíjak, a költségtérítés és a lakhatási támogatások elvesztése miatt a túlnyomó többségük kevesebb pénzt tud felvenni az Országgyűléstől. A honatyák fizetését ugyanis a helyettes államtitkárokéhoz igazították, vagyis alapesetben 748 ezer forintot keresnek majd.
Hiába csupán 232 ezer forint most még a képviselői alapfizetés, egy átlagos honatya több mint 950 ezer forintot kap jelenleg a parlamenttől, mivel a bizottsági pótdíjak, választókerületi pótlékok milliós fizetéssé duzzasztották a járandóságukat.
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/gyurcsany111012.jpg

Növekedési rekord: 371 ezer Ft-ból 748 ezer Ft - elszámoltat a Fidesz
A képviselők többsége az új ciklusban csupán a 748 ezer forintos alapfizetésre lesz jogosult, hiába lesznek tagjai akár több bizottságnak is. A Blikk számításai szerint 75-en kaphatnak ennél magasabb illetményt. A bizottsági alelnököknek 20 százalékkal jár több, így bruttó 897 ezer forintot kapnak. A tíz jegyző, a 15 bizottsági elnök és a tizenegy frakcióvezető-helyettes államtitkári fizetést húzhat, azaz 997 ezer forintot vihet haza. Az öt parlamenti alelnök és az öt frakcióvezető miniszteri besorolásba kerül, azaz havonta 1,1 millió forint üti a markukat. A házelnöknek miniszterelnöki bér jár, azaz 1,5 millió forint, amelyet azonban kiegészül a képviselői alapfizetés 30 százalékával, vagyis 1,735 millió forint az elnöki fizetés.

Kövér László leendő házelnök bruttó 2,4 milliót kapott, májustól 1,7 milliója lesz, ami így is a legtöbb
Bár szinte biztos, hogy Kövér László lesz a házelnök, vagyis ő keresi majd messze a legtöbbet az új ciklusban is, mégis ő a legnagyobb "vesztese" a bérrendezésnek. Eddig ugyanis felvette a 626 ezer forintos költségtérítést, hiába járt neki hivatali autó, és a lakhatási támogatást is igénybe vette. A havi fizetés 2,481 millió forint volt idáig, így 30 százalékkal csökken a keresete.
A képviselői bérrendezés legnagyobb nyertese Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök lett, akinek pikáns módon éppen Fidesz-KDNP-s képviselők duplázták meg a fizetését.
Ő jelenleg 371 ezer forintot keres, ezzel sereghajtó a politikusok közül.
A Demokratikus Koalíció elnöke nem magára költi majd ezt a pénzt, hiszen rovott múltú cégei által enélkül is mesés jövedelemhez juthat. – Az első perctől kezdve minden, a politikából származó bevételemet civil szervezeteknek ajánlom fel. Így tettem annak idején a miniszterelnöki fizetésemmel is, és ugyanígy hozzájuk kerül a jövőbeni képviselői fizetésem is. Ők lesznek ennek az igazi nyertesei – reagált az alaposan elszámoltatott Gyurcsány.
Magyarok! - meddig néznék még hülyének benneteket?
Topi
2014-04-28 20:20:48
Kásler Miklós orvosprofesszor: A hatmillió abortusz nemzetünk legnagyobb katasztrófája
http://www.magyarhirlap.hu/nem-tudjak-felszamolni-a-magyarokat#sthash.9xNF3c
Borsodi
2014-04-28 18:57:44
Topi, például plakáttengerrel, amivel most körbeplakátozták az országot az EP választásokra.
Valamint sorolhatnám még a Jobbik közeli médiákat: kuruc , alfahir, jobbik.hu és aloldalai, és számos szimpatizáns oldal: hunhir-től kedzve az alfahírig , radical puzzlétől a magyar vagyok-ig, ÁKTV-től a N1tv-ig mindenki fogékony lenne a témára és átvenné a nagy koalíció összejátszásainak leleplezését. A lakosság legalább harmadáig eljutna a hír! és innentől kezdve a megmondónak számító index és origó is kénytelen lenne beszállni, hogy ne tűnjön nevetségesnek.

Ki emlékszik rá , hogy a volt NAV-os Horváth András kitálalását mely hírportál kezdte? Ugyanis az index kénytelen volt rárepülni a témára és hogy saját elképzelése, tálalása szerint írhasson róla..
Topi
2014-04-28 18:48:24
Egy nyíregyházi bíróság tárgyalásának margójára... https://www.youtube.com/watch?v=78KlipnziLk
LacháziGábor
2014-04-28 18:22:21
Aki tanult fizikát, csak jót röhög az önjelölt "gróf" találmányán
http://www.jozanesz.info/content/viz_eg_ii
Az egyetemek nyilatkozata
http://szkeptikus.bme.hu/spanyol/
Topi
2014-04-28 16:55:44
Kedves Borsodi!
Ha már ilyen érdekes dolgokat feszegetsz, akkor gondolom azt is megtudod mondani, hogy milyen zsidesz vagy liberális kézben lévő médiával támogatták volna hatalmas lendülettel a Jobbikot?
Borsodi
2014-04-28 15:33:07
Jut eszembe, meglepett, hogy az Jobbiknak(?) még ilyen sok pénze maradt EP választási plakátokra , az ország minden településén óriásplakátok vannak (feltételezem ők plakátolnak ha a logójuk rajta van). Miért nem a hazai parlamenti választásokra költötték el??????

Csak annyit kellett volna tenniük, hogy a FIDESZ-MSZP összejátszást feltárják és médiával megtámogatják (nagyon sok szavazatot vesztett volna a nagy koalíció).

MIÉRT nem tették, ha nincsenek benne?
Borsodi
2014-04-28 15:28:26
Az ország tele van plakátozva egy Európai parlamenti listavezető arcával, aki nem jobbikos, ám a jobbik.hu weboldal és a Jobbik logójával van kint és magyar népi motívumukkal és piros fehér zöld színekkel van díszítve a plakát.
Rajta a két követelés:
1. Európai Jogokat
2. Európai béreket.

Az elsőből én nem kérnék, nekem már így is sok(-k) a Liszaboni szerződés, az , hogy az eu rendőrsége ősztől nálunk fog állomásozni, mert a brittek kidobták őket. A holland katonákból, akik itt vannak. és pláne abból az eu jogból nem kérek, amelyben egy idegen bevándorlónak több joga van, mint az ott születettnek.
Például az izraeli kettősöknek nem kötelező a védőltásnak nevezett egészségkárosítás, vagy amikor az illegális határátlépők teljes ellátásban részesülnek, miközben az Ilonka nénik pedig a kaján spórolhatnak , mert a gyógyszer és a bank viszi a pénzét.
és még sorolhatnák az európai jogokat az akácról, a tokaji borról, a szürkemarháról, a határon túli magyarok vegzálásáról, a kommunista Martonyiról, a veteményeskertek felszámolásáról a gmo élelmiszerek engedélyezéséről , a tyúkketrecről, az akvárium alakjáról, a kutyák és állatok jogairől (amely több mint a magyar emberé) , az állatok majd emberek chippeléséről, az egyéni jogos életvédelem jogi felszámolásáról.

Mely csoportok állnak az Európai Parlament mögött? Kiknek a megbízásából írták a Liszaboni szerződést, amelyet Orbán olvasatlanul azonnal megszavaztatott, amellyel korlátozzuk és gyarmati sorba döngöljük országunkat? Csak nem a 8 általánost végzett Martin Schultz? Ezt senki nem veszi be!
Ezt kellett volna tisztázni az elmúlt években! és nem az utolsó két hónapban az üres parlamentben kérdéseket feltenni a falaknak. EP felszólalások amelyről a közvetítések az adott ország felszólalójának és annak a választóinak szólnak. (még a tolmácsolást sem hallgatják meg az éppen bent csücsülő képviselők, hisz jól tudják, hogy ez utolsó hónapok pusztán a választóknak szólnak és csak azért lézengenek bent néhányan, hogy ők is megkapják a reflektorfényt az úrjaválasztásukhoz.

2. populista
Őszintén, ki az aki elhiszi, hogy a brittek a németek vagy a franciák megszavazzák, hogy itt is annyi legyen a munkabér mint náluk? Ezt a doktornő komolyan gondolja? (csak egy adalék: két kézzel fogdossák a kelet európai munkásokat, a muszlim hatalomváltás elodázásához, közben pedig színészien fanyalognak, hogy milyen rossz az olcsó magyar diplomás mosagató-munkás az országuk számára)

Az európai béreket nem kint kell megszavaztatni, hanem Magyarországon kell jogszabályt hozni róla! Például: csak annak a multinaknak lehet országunkban hálózati lánca, amelyik a "hazai" (a cég bejegyzett országának) bérét is itt is tudja biztosítani a dolgozók számára. Nem túl bonyolult ez!

Tényleg van aki elhiszi , hogy az EU-t meg lehet jobbítani? Az EU mögött levő háttérhatalmat majd a nemzetinek tűnő pártok helyrerakják?

Aki erről akar meggyőzni az kollaboráns!!!!!!!!!!!

EU-s BÁBSZÍNHÁZBA NEM SZAVAZOK BÁBOKAT!
totya54
2014-04-28 15:26:55
Admin03
2014-04-28 12:30:11
Váradinak, Totya54-nek és minden túlfűtött hozzászólónak

Ne egymást provokátorozzák, zsidózzák.
Topi
2014-04-28 10:58:43
Topi
2014-04-28 07:31:57
Enigmák - Bizonyítjuk, hogy MIÉNK a legrégebbi Kultúra - 2014/04/23.

https://www.youtube.com/watch?v=mFb3L3pBbDA

Lánc, lánc, Eszterlánc

http://csabavezir.blog.hu/2014/03/27/lanc_lanc_eszterlanc_874
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.