Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2014-05-01 17:25:46
Balczó Zoltánt pedig elküldik az EP-be..
Teljesen leépült a parlamenti Jobbik 2014-2018-as csatársora.
Vonának nem maradt belső kihívója a pártban.. , nincs akit megválaszthatna az ébredező Jobbik tagság.
Sakk!!!

A szakadék felé száguldó vonatot a terveknek megfelelően 2018-ban átveheti a ballib kommunista szárny ..., akiket visszaszavaz az élelmiszer árakat megfizetni nem tudó városi csűrhe..
Borsodi
2014-05-01 17:17:29
Rendkívül sok hír jelent meg a "nemzeti" portálokon a Balló család EP szerepléseiről az utóbbi két hónapban, már már kezdtem agymosott lenni, hogy mennyire szolgálta a nemzeti ügyet , hisz a Jobbik első számú EP jelöltje a Jobbik pártjába be nem lépő Morvai.
Ám kijózanító statisztikát hozott az index portálja:
index.hu/kulfold/eurologus/2014/04/30/ki_volt_a_legjobb_ep_kepviselonk/

Mindenki megtekintheti, hogy ki hányszor szerepelt , s a nyíltan magyarellenes Gönz mennyivel többször szerepelt a Jobbikosoknál.

S ha már itt vagyunk, akkor nézzük a Jobbik EP listáján a harmadik Kovács Bélát, aki a lista végén van, szereplésével alig előzi meg az egykor nemzeti színekbe öltözött Szegedi Csanádot.

Mai mottó:
EU-s BÁBSZÍNHÁZBA NEM SZAVAZOK BÁBOKAT!
LacháziGábor
2014-05-01 13:45:15
Ma elmentem a helyi majális előtt, nagy nevetés és ünneplés, a Jobbik által is támogatott polgármester is majd kicsattant a boldogságtól. Népviseletbe öltözött lányok mosolyogva várták a fellépésük kezdetét, az édességes előtt az emberek vártak a sorukra, vették a édesítővel és színezékkel teletömött szemetet. Hazafelé betértem az egyetlen ma is nyitva lévő helyi kis élelmiszerboltba, közel fél órát álltam a sorban, annyian voltak. A sorban többeknek is a kosarai rogyásig megpakolva zacskós "élelmiszerekkel" üdítőkkel, energiaitalokkal, csupa külföldi árúval. A pénztáros bosszankodott hogy szinte mindenki tíz és húszezressel fizet, már alig van aprója. A hosszú sorbaállás közben hallgattam a nép hangját, megbeszélték az aktuális televízió-műsorokat, hogy ki kivel kicsodát csalt meg, és hogy melyik boltban milyen ruhát nézett ki magának. A földkérdésről és a való élet dolgairól egy szó sem esett, lehet hogy ők látják jól a világot és én ülők fordítva a lovon? Lehet hogy minden rendben van? Ha igen, akkor megyek és Bécsben nyitok egy cukrászdát..
kurucPista
2014-05-01 11:06:24
Topi
2014-05-01 10:17:57
Hazugsággal nem lehet május 1-ét ünnepelni – A valóságot pedig gyűlöli a polelit- http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/04/30/hazugsaggal-nem-lehet-majus-1-et-unnepelni-a-valosagot-pedig-gyuloli-a-polelit/
kurucPista
2014-05-01 09:39:07
Földtörvény és majális - 2014május1 ... http://youtu.be/nbYe7Kp4Dq4
Majális keretében csusszantja le az 'új földtörvény't a 'magyar kormány' a magyarok torkán...
Ma - 2014. május 1-jén - vagyis pontosan tíz évvel uniós csatlakozás(unk) után jár le a földmoratórium és lép életbe az eu-diktálta földtörvény és szabadítja a magyar földre a 'felvásárló'kat...
OVI: https://www.youtube.com/watch?v=sH6WfR3Mlaw
HunorMagor
2014-05-01 01:22:54
MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

NYÍLT LEVÉLLÁZÁR JÁNOS ÁLLAMTITKÁR ÚRNAK

A MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐJÉNEK

BUDAPEST

TISZTELT ÁLLAMTITKÁR ÚR!

Szíves figyelmébe ajánlom, egy minapi interjújában elhangzott, legújabb kori történelmünk hiányos ismeretére utaló megjegyzését érintő észrevételünket, mivel Ön pejoratív szövegkörnyezetben marasztalta el a magyar államot, mert nem volt képes megvédeni állampolgárait a Németországba történő deportálástól. Sajnálatos tény, hogy nem először és nem utoljára fordult elő 1944-ben, hogy a hazánkat megtámadó vagy megszálló idegen hatalmak (török, osztrák, orosz, német, szovjet) magyar állampolgárokat hurcoltak el és a regnáló hatalomnak nem volt lehetősége megakadályozni (meggátolni) ezeket az akciókat.
Csupán az 1944-es deportálás eseményére szorítkozva, - megállapítható -, hogy Horthy (és/vagy a kormány) nem léphetett fel Hitler ellen, mert nem állt rendelkezésére olyan fegyveres erő, amely sikerrel szerepelt volna a megszállókkal szemben. Horthy volt viszont Európa egyetlen olyan államfője, aki nem egyszer nemet mondott Hitler kérésére vagy követelésére, megtiltotta a német csapatok átvonulását magyar területen Lengyelország felé, majd lengyel menekültek tízezreit fogadta (köztük kb. 16 ezer lengyel zsidót is) és biztosította számukra a letelepedésüket, ellátásukat vagy más országokba való távozásukat. Ha azt vesszük figyelembe, hogy a semleges Svédország például szabad utat adott a Wehrmachtnak Norvégia lerohanására, akkor értékelhetjük valójában Horthy magatartását és azt a politikai "húzását", amellyel Hitlert az "orránál fogva vezette" a magyarországi ún. zsidókérdés megoldásában a német megszállás bekövetkeztéig.
Ha a magyar állam (Horthy és kormánya) katonai erővel lépett volna fel Hitler ellen, akkor ma nem lenne zsidó állampolgár hazánkban, mivel a magyar haderő nem volt "egy súlycsoportban" azzal a technikai, számbeli és kiképzési fölényben lévő német fegyveres erővel, amely napok vagy hetek alatt gázolta le Lengyelországot (a szovjetekkel együtt), Franciaországot, Norvégiát, Belgiumot, Dániát, Luxemburgot, Csehszlovákiát, Ausztriát, Görögországot, Jugoszláviát, Albániát és az ott élő zsidók többségét likvidálták. Ami Magyarországot illeti, (bizonyíthatóan) számos nemzetközi zsidó szervezet és közismert politikus ellene volt Horthy "kiugrási" szándékának, mert véleményük szerint Magyarország volt az egyetlen hely Európában, ahol biztonságban voltak a zsidók (ezen belül osztrák, lengyel, szlovák, román és szerb állampolgárságúak is) !
Horthyt a 2. világháború után nagyon sok zsidó támogatta, mert "földönfutóvá lett" és mint kormányzó, mintegy 24 évi tevékenysége során, egyetlenegy pengővel sem gyarapította vagyonát és egyetlenegy fillér sem tapadt a kezéhez, nem úgy mint például Kun Béláéhoz, aki "gondoskodott" magáról és amikor kimenekült az országból, magával vitt 478 ezer aranykoronát!
Vita tárgyát nem képezheti, hogy a deportálás során az állampolgárok nem léptek fel a németek ellen, mert megvoltak félemlítve, valamint félre lettek vezetve a deportálás célját illetően, és ugyanez elmondható a 600 ezer (?) zsidó állampolgárainkról is, aki közül egyetlenegy sem emelt kezet a deportálók ellen! Gondoljuk csak a varsói gettó felkelésre, amelyben ezer főnél is kevesebb zsidó több mint egy hónapig harcolt a légierőt, tüzérséget és harckocsikat bevető németek csapatok ellen. Ezeket a felkelőket aktívan támogatta a lengyel lakosság. Magyarországon is támogatták (rejtegették) a németek elől kisebb számban bujkáló zsidó menekülteket, kockára téve életüket vagy szabadságukat, akikről a MAZSIHISZ vagy a YAD Washem nem akar tudomást venni. A "szelektív emlékezők" csak Horthy besározásán és a magyarság lejáratásán fáradoznak. Nap mint nap sajnáltatják magukat, valamint különféle kiváltságokat követelnek maguknak, még azt is meg akarják szabni, hogy kiről és hol lehet szobrot emelni vagy utcát (teret, parkot, intézményt, stb.,) elnevezni, milyen nemzeti szimbólumhoz lehet ragaszkodni, mit kell tanítani az iskolákban, meghatározzák, hogy ki a fasiszta, rasszista vagy antiszemita. És ezek a hangadók szítják legjobban az emberek közti ellentétet, mérgezik a közvéleményt, mivel olyan nyíltan és bátran hazudnak, mint Gyurcsány Ferenc, Heller Ágnes, Horn Gábor, Szanyi Tibor, Tabajdi Csaba, Bokros Lajos vagy hasonszőrű társaik.
Tisztelt Államtitkár Úr! Tudomásunk szerint Önnek szépszámú helyettes államtitkárai vannak. Nem ártana, ha olyan is lenne köztük, aki hasznos tanácsokkal látná el Önt történelmi kérdésekben is, mert ezen a területen sem szabad "bakizni"! Ha pedig az Ön nyilatkozata nem baki volt, hanem tudatos félrevezetés, akkor szíveskedjen ezt a kis tanulmányt semmisnek tekinteni, mivel közismert, hogy a történelem hamisítókat semmilyen kőkemény érvekkel nem lehet meggyőzni.
Tisztelettel:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke.
kurucPista
2014-04-30 23:28:44
BenedekRe-PutyinRa:
Jó olvasni...! és milyen egyszerű...! és Putyin cselekedeteiből úgy tűnik - hogy ezen is dolgozik!
Mindehhez persze - erőt kell mutatni! Kell jó fegyver, jó katona, ravasz taktika. - és egy Snowden sem jön rosszul...
Putyin nem szórakozott sokat Krím ügyében és a 'Győzelem napját' már ott fogja ünnepelni...
kisHazánkat közben a Trianon 2.0-val lopják-szaggatják még mindig szanaszét...
totya54
2014-04-30 18:56:57
barodza
2014-04-30 17:55:15
kurucPista
2014-04-30 14:52:40
sabbath shalom! - oszt Marcsit kidobták - éhen...
Csaba ajánlata: ... https://www.youtube.com/watch?v=imFUTnA8y6A
de'hát - nem is ez a Lényeg ...
hanem'hogy zsidó testvéreink jól vannak, szépen élnek, szépen-terített asztálnál jó ételeket ehetnek és péntekenként még virágra is fussa ...
miközben meg - odakint - dúl az antiszemitizmus ... (jujj!)
Borsodi
2014-04-30 14:40:23
Egy felmérés EU Ukrajna - Oroszország viszonyáról:

http://www.ipsos-mori.com/Assets/Docs/Polls/ipsos-mori-european-pulse-ukraine-poll.pdf

A magyarok ellenzik a legjobban, hogy az EU mögött levő gyarmatosítók területi hódításait az EU finanszírozza, és háborút indítson Oroszország ellen.

Természetesen ez nem így van leírva, hanem ellentétesen úgy van megfogalmazva, hogy az EU egyes tagországai mennyire állnak ki az amerikai párti ukrajnai politikusok mellett.

Öööö..
Szóval újra nekifutok, hogy mit is kérdeznek:
Mennyire támogatja Ön Ukrajna jelenlegi egységét?

Gondolatébresztő:
Irak háború előtt hónapokig ment az agymosás és a véleményfelmérés..
Mi a küszöbszint? Mert nem az a kérdés, hogy beavatkozzanak-e (hiszen ők a kirobbantók), hanem az, hogy mennyire nyíltan hódíthatnak?
Borsodi
2014-04-30 14:23:30
(az előbb gondolkodtam, hogy beírom, áá mégse mert már megtették, de úgy gondolom a dicséretből sohasem elég! )
Jó volt Csaba! :-)
kurucPista
2014-04-30 14:11:34
Re: CSABA CN-140429 (1'21'00) ... Nagyon teccett!
Csókoltatom az egészséges jóMagyar református Szívét!
Csaba méltó lenne -ezügyben- egy ÁKA-előadásra !!
Borsodi
2014-04-30 13:40:44
Ismétlés, mert a közmédia sulykoló szerepét mindenki képes csökkenteni, aki elmondja a másiknak:

EU-s BÁBSZÍNHÁZBA NEM SZAVAZOK BÁBOKAT!
Topi
2014-04-30 12:29:19
Svédben, a jólét,
Lengyelben, az Orosz ellenesség,
Németben, az idiótizmusuk a jólétben, míg Magyarban, csak a "külügyet" kérdezték, különben magasabb lenne az elutasítás, a szankciókat illetően.

- Annyi barom van, aki nem éri fel ésszel, hogy Putyin védi az "összes" jóléti államot, sőt télen ő melegít...? - IGEN !
- Valamint, a pénz-hatalomnak elég lenne 500 millió ember a földön, ( a mostani 7 milliárddal szemben. ) hogy a modern technika használatával, annak kezelésével a maihoz hasonló, vagy még jobb életszínvonalat biztosítson a 300 leggazdagabb világkifosztó "bankcsaládnak."

ie. 2. évezred, a zsidó hazakeresés .
...És mondá az örökkévaló Ábrahámnak, :
" Menj el...azon országokba, melyet én mutatok neked...megáldom a téged áldókat
és megátkozom a téged átkozókat..."

Mi is van ma az OROSZOKKAL, mit is nem akar Putyin az Ukránokkal...?
Valószínű azt nem, hogy a bankok térhódítását követően a NATO is közelebb települjön Moszkvához .
Előző pld.alapján: EST, LV, LT ahol már "parádézik" a Nato...

Mit nem lehet ezen érteni ?
- Persze megérhetjük, hogy "...ami nem megyen ésszel, megyen az majd erővel..."
MAGYAR vagyok !

http://kuruc.info/r/2/127175/
totya54
2014-04-29 21:36:19
Topi
2014-04-29 21:36:07
MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

NYÍLT LEVÉLLÁZÁR JÁNOS ÁLLAMTITKÁR ÚRNAK

A MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐJÉNEK

BUDAPEST

TISZTELT ÁLLAMTITKÁR ÚR!

Szíves figyelmébe ajánlom, egy minapi interjújában elhangzott, legújabb kori történelmünk hiányos ismeretére utaló megjegyzését érintő észrevételünket, mivel Ön pejoratív szövegkörnyezetben marasztalta el a magyar államot, mert nem volt képes megvédeni állampolgárait a Németországba történő deportálástól. Sajnálatos tény, hogy nem először és nem utoljára fordult elő 1944-ben, hogy a hazánkat megtámadó vagy megszálló idegen hatalmak (török, osztrák, orosz, német, szovjet) magyar állampolgárokat hurcoltak el és a regnáló hatalomnak nem volt lehetősége megakadályozni (meggátolni) ezeket az akciókat.
Csupán az 1944-es deportálás eseményére szorítkozva, - megállapítható -, hogy Horthy (és/vagy a kormány) nem léphetett fel Hitler ellen, mert nem állt rendelkezésére olyan fegyveres erő, amely sikerrel szerepelt volna a megszállókkal szemben. Horthy volt viszont Európa egyetlen olyan államfője, aki nem egyszer nemet mondott Hitler kérésére vagy követelésére, megtiltotta a német csapatok átvonulását magyar területen Lengyelország felé, majd lengyel menekültek tízezreit fogadta (köztük kb. 16 ezer lengyel zsidót is) és biztosította számukra a letelepedésüket, ellátásukat vagy más országokba való távozásukat. Ha azt vesszük figyelembe, hogy a semleges Svédország például szabad utat adott a Wehrmachtnak Norvégia lerohanására, akkor értékelhetjük valójában Horthy magatartását és azt a politikai "húzását", amellyel Hitlert az "orránál fogva vezette" a magyarországi ún. zsidókérdés megoldásában a német megszállás bekövetkeztéig.
Ha a magyar állam (Horthy és kormánya) katonai erővel lépett volna fel Hitler ellen, akkor ma nem lenne zsidó állampolgár hazánkban, mivel a magyar haderő nem volt "egy súlycsoportban" azzal a technikai, számbeli és kiképzési fölényben lévő német fegyveres erővel, amely napok vagy hetek alatt gázolta le Lengyelországot (a szovjetekkel együtt), Franciaországot, Norvégiát, Belgiumot, Dániát, Luxemburgot, Csehszlovákiát, Ausztriát, Görögországot, Jugoszláviát, Albániát és az ott élő zsidók többségét likvidálták. Ami Magyarországot illeti, (bizonyíthatóan) számos nemzetközi zsidó szervezet és közismert politikus ellene volt Horthy "kiugrási" szándékának, mert véleményük szerint Magyarország volt az egyetlen hely Európában, ahol biztonságban voltak a zsidók (ezen belül osztrák, lengyel, szlovák, román és szerb állampolgárságúak is) !
Horthyt a 2. világháború után nagyon sok zsidó támogatta, mert "földönfutóvá lett" és mint kormányzó, mintegy 24 évi tevékenysége során, egyetlenegy pengővel sem gyarapította vagyonát és egyetlenegy fillér sem tapadt a kezéhez, nem úgy mint például Kun Béláéhoz, aki "gondoskodott" magáról és amikor kimenekült az országból, magával vitt 478 ezer aranykoronát!
Vita tárgyát nem képezheti, hogy a deportálás során az állampolgárok nem léptek fel a németek ellen, mert megvoltak félemlítve, valamint félre lettek vezetve a deportálás célját illetően, és ugyanez elmondható a 600 ezer (?) zsidó állampolgárainkról is, aki közül egyetlenegy sem emelt kezet a deportálók ellen! Gondoljuk csak a varsói gettó felkelésre, amelyben ezer főnél is kevesebb zsidó több mint egy hónapig harcolt a légierőt, tüzérséget és harckocsikat bevető németek csapatok ellen. Ezeket a felkelőket aktívan támogatta a lengyel lakosság. Magyarországon is támogatták (rejtegették) a németek elől kisebb számban bujkáló zsidó menekülteket, kockára téve életüket vagy szabadságukat, akikről a MAZSIHISZ vagy a YAD Washem nem akar tudomást venni. A "szelektív emlékezők" csak Horthy besározásán és a magyarság lejáratásán fáradoznak. Nap mint nap sajnáltatják magukat, valamint különféle kiváltságokat követelnek maguknak, még azt is meg akarják szabni, hogy kiről és hol lehet szobrot emelni vagy utcát (teret, parkot, intézményt, stb.,) elnevezni, milyen nemzeti szimbólumhoz lehet ragaszkodni, mit kell tanítani az iskolákban, meghatározzák, hogy ki a fasiszta, rasszista vagy antiszemita. És ezek a hangadók szítják legjobban az emberek közti ellentétet, mérgezik a közvéleményt, mivel olyan nyíltan és bátran hazudnak, mint Gyurcsány Ferenc, Heller Ágnes, Horn Gábor, Szanyi Tibor, Tabajdi Csaba, Bokros Lajos vagy hasonszőrű társaik.
Tisztelt Államtitkár Úr! Tudomásunk szerint Önnek szépszámú helyettes államtitkárai vannak. Nem ártana, ha olyan is lenne köztük, aki hasznos tanácsokkal látná el Önt történelmi kérdésekben is, mert ezen a területen sem szabad "bakizni"! Ha pedig az Ön nyilatkozata nem baki volt, hanem tudatos félrevezetés, akkor szíveskedjen ezt a kis tanulmányt semmisnek tekinteni, mivel közismert, hogy a történelem hamisítókat semmilyen kőkemény érvekkel nem lehet meggyőzni.
Tisztelettel:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke.
totya54
2014-04-29 16:09:56
HunorMagor
2014-04-29 15:43:42
A kertészkedőket áldja meg a Jó Isten, és a Felséges Isten Anya Nagyboldogasszonyunk . Legyen a kezetek munkája áldott, és bőséges jó termő még a kis területen is.

Áldás rátok !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.