Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-05-07 17:05:06
Borsodi
2014-05-07 16:08:37
Kuruc info:
"Vannak még csodák: Balczó Zoltán és Dúró Dóra is az ATV vendége volt"
További részletek: http://kuruc.info/#ixzz312KHOUnl

Csodák???? Micsoda???
Ízlések és pofonok: be nem tenném a lábam egy szekta tv-be, ahol a riporternek egy a dolga, nevetségessé tenni a riportalanyát.
Miért kell az szektAtv-t ilyen előnyben részesíteni, reklámozni?

Torzított értéktelen világrendben próbálják láttatni a világot...

Miért nem csinálnak a Jobbikosok egy saját tv-t? Az emberek már nagyon várnak egy pozitív világképre, a 12 pont elővételére és a megvalósításának megkezdésére.

Ez a Jobbik vezetősége egyre nagyobb butaságokat csinál.. :-(
Vona szétzavarta a Jobbik értelmiségi részét: vagy repül a pártból/parlamentből az illető vagy parkoló-pálya az EP-ben.

Lehet, hogy nem a Jobbikra, hanem a Fizess-MSZP nagykoalíció ellen szavaztak az emberek?
totya54
2014-05-07 15:26:48
Topi
2014-05-07 12:33:26
totya54
2014-05-07 11:56:35
Topi
2014-05-07 11:52:15
Érdemes körülnézni és olvasgatni http://foldvedelem.hu/
Borsodi
2014-05-07 09:46:56
A kuruc info is csak aprócska hírként hozza a nyitóoldalán, ám már a Jobbikosoknak is feltűnt ez az elhatárolósdi ..
http://kuruc.info/r/2/127533/
Borsodi
2014-05-07 09:37:14
Jah és a Jobbik oldalán egy darab hír sincs a megvédjük a magyar földet tüntetésről! Sőt a földkérdésről sincs!!!!

Beigazolódott mindenki félelme, amit csak kevesen mertek kimondani a Jobbikról.

Aki nem hiszi az látogassa meg a Jobbik honlapját!

Helyette a Jobbik EU-s sikerekről beszél: Unió és Oroszország közötti együttműködés bővítésének lehetőségeiről.
Kinek a sikere? Kinek lesz tőle jobb? Mi ez a nagy EU barátság?

Hol van az a Jobbik amely ki akart lépni az EU-ból? Hol van az a Jobbik amelyik elszámoltatásról beszélt? (Fizess párt dejavu)

Ehelyett miről beszél ma a Jobbik? A parlamentáris demokráciáról: "a parlamentáris demokrácia győzött".

Mindegyik parlamenti párt kiáll nyíltan a Európai Unió mellett. Miközben készül az EU Diktatúrájának készülő új Alkotmánya . Lesz majd mire mutogatni mint minden baj forrása, szükség van az ellenségképre, amely ellen megvédenek majd.

és a Jobbik elítéli ezt a Gaudit:
http://www.youtube.com/watch?v=mNhJggFQZk0
Borsodi
2014-05-07 09:13:46
A Jobbik kiáll Pásztor István mellet és elitéli Gaudit:
http://jobbik.hu/hireink/jobbik-eliteli-pasztor-istvant-ert-inzultust

A Jobbik betagozódott a nagy koalícióba.
Ki is ez a Pásztor István? :
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/05/06/ki-is-ez-a-pasztor-istvan-avagy-kiallas-gaudi-nagy-tamas-es-az-igazsag-mellett/
Topi
2014-05-06 21:49:31
Akinek nem tetszik az első sor, csak az nyavalyog az alatta lévő linkért!

Oroszország be fog avatkozni - polgárháború Ukrajnában? https://www.youtube.com/watch?v=dkFyIILFH8E
barodza
2014-05-06 21:02:00
Patyomkin álmagyar emberkék
kiárusították a mi hazánkat, mentsék
az életüket és a lopott vagyonukat
és itt maradtunk az emlékeinknél

(világ – panoráma tegnapi)
Borsodi
2014-05-06 20:56:34
Topi, az ilyen 0 tartalmú cikkeket azért írják, hogy "vitákat" gerjesszenek, erről beszéljenek
Tipikus példa két csoport összeugrasztása egy mindkét félnek részben igaza van tartalmú cikkel. (példa: gyalogos autós közlekedése)

Látszólag értelmetlen, de akkor miért csinálják? Azért hogy arról az oldalról beszéljenek, azt az oldalt belinkeljék a oldalukat linkkel erősítve és a látogatószámot növelve, amivel reklámot és bevételt tudnak elérni.

Elérték a céljukat : belinkelted!

Leírtam már itt a fórumon: galádokat nem kell belinkelni. Nem kell másokat galádsággal zaklatni, senki nem kíváncsi rájuk!
Topi
2014-05-06 18:35:21
A libsi-bibsi ide süllyesztette az országot a sok mocsok hazaáruló kollaboránssal együtt! ápr.6 jól elszúrva!!!!

http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/05/05/a-fiatalok-menekulnenek-itthonrol-es-az-alkalmazotti-lettol-is/

http://www.ma.hu/webbulvar.hu/211049/A_fa_bosszuja_a_csonkitasert__VIDEO
Topi
2014-05-06 18:15:47
Világ Panoráma Hossó Andrea május 5 http://www.echotv.hu/
Topi
2014-05-06 12:40:41
Topi
2014-05-06 12:10:48
Borsodi
2014-05-06 10:48:35
Budaházy és Gaudy beszélgetésben http://www.youtube.com/watch?v=LEkXxe7I2_w

Budaházy szintén megfogalmazta azt a korábbi gondolatomat, hogy a Jobbiknak fel kellett volna vállalnia azt az álláspontot, hogy az EU-ból annyira elegük van, hogy nem is indulnak rajta. (39-ik perc)
Gaudi szerint ez nem járható, mert ott kell lenni és verni a dobot...

Biztos lesznek, akik Gaudi véleményén vannak, ám Budaházy véleményét osztom:
Bábszínházban dobot verni, csak a bábszínház legitimitását érjük el, de semmi nem fog változni.

Gaudi az egyik legharcosabb ember, ám néha elvész a részletekben, fentről képzeli el a megoldást, hisz abban, hogy meg lehet változtatni a hatalmon lévők akaratát... (Sz. I. típusú)

Szerintem a Jobbik tarolhatott volna a hazai választásokon azzal, hogy nyíltan kimondják: az EU egy népvakítás, a törvényeket az EU felett mondják ki bankárok, a képviselők csak gombot nyomkodnak.. és évi 6ezer milliárdba forintba kerül az EU Magyarországnak, aminek a töredékét kapjuk vissza..

Miért nem választja az őszinte utat a Jobbik vezetése?

Májusi mottó:
EU-s BÁBSZÍNHÁZBA NEM SZAVAZOK BÁBOKAT!

és hamarosan jön majd az augusztusi mottó: Forró ősz lesz!
totya54
2014-05-06 10:19:33
Sziasztok! Amit titkol a MTA
https://www.youtube.com/watch?v=974IxyIVlWs
HunorMagor
2014-05-06 03:49:35
Lajdi Tamás: Saul Rabbi iratai (pdf)
www.magtudin.org/Lajdi_Tamas_Saul_Rabbi_iratai.pdf
HunorMagor
2014-05-06 00:47:39
ISTEN MALMAI
Írta: Lajdi Péter
Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése Add new comment
Értékelés:1 2 3 4 5 (2 szavazat)
Isten malmai Lajdi Péter A Magyar Birodalom utódállamai, a Kisantant útonálló, tolvaj országai sem kerülhetik ki az isteni igazságszolgáltatás számonkérését. A közelmúlt eseményei is ezt látszanak igazolni.
Lássuk csak, mi történt, történik a hajdani Jugoszlávia megálmodóinak és ezen az államalakulaton belül hegemóniára törekvő részének, Szerbia sorsának alakulásában. Miután szertefoszlottak a nagy-szerb álmok, és akárcsak mi magyarok Erdélyt, szkíta őseink kultúrájának ősi központját, elvesztették a szerb történelem nemzeti önazonosságával egyenlő tartományt, Koszovót, magyarul Rigómezőt. Ha egyikük-másikukban még maradt valami a más népek sorsával együttérezni tudás képességéből, most alkalmuk lehetne átérezni kicsiben, mit jelentett nekünk, magyaroknak nagyban Trianon.

A szlovákok azzal, hogy különváltak a nagy pánszláv testvértől és szláv háttértámogatójuktól, Csehországtól, magától a szláv összetartozás és sorsközösség romantikus lázálmától vettek búcsút. Mivel saját történelemmel egyáltalán nem rendelkezik ez a néhány évre visszatekinteni tudó, csecsemőkorú államalakulat, melynek vezetői a tudatlan és elfogult kisgyermek felelőtlen bohóságainak szintjén politizálnak, és melyet ma a Magyar Felvidék helyett a világ jobb híján Szlovákiának nevez, kénytelenek a tót atyafiak kései, elgonoszodott leszármazottai lépten-nyomon történelemhamisításokkal tákolni maguknak egy sosemvolt, hazug álhistóriát. Pedig mindenkori nemzeti létük mindig is szorosan összefonódott a magyar államisággal, s történetiségük a Magyar Szent Korona oltalma alatt formálódott. Ezzel mindannyian tisztában is vannak mind a mai napig, ám ennek számukra megalázó tudata szolgáltatja az olajat arra a tűzre, melyben a valódi kárpát-medencei együttélés hiteles történetét s vele együtt az egyetemes igazságot is hamuvá égetik a tolvaj szlovák sovinizmus kohóiban.

Így lett Thúróczy Jánosból szlovák nemes, csak mert krónikaírónk a Magyar Felvidéken született, s mert a hajdani Túróc vármegye területe is ott található. Ennek köszönhető, hogy II. Rákóczi Ferenc Rakoczovszki néven szlovák szabadsághősként szerepel jónéhány magyarellenes szlovák propagandairatban, hogy a címertolvajlásról (kettős kereszt a hármashalommal) bővebben ne is szóljunk. Emiatt a történelemhamisítás miatt hirdetik Szent István királyunkról, hogy azért hívott be idegen fegyvereseket és papokat az országba, mert meg akarta ezzel védeni Európát a vérszomjas és barbár magyaroktól. Ezért vedlett át a szlovákok elhomályosodott tudatában Csák Máté szlovák szabadsághőssé. Ezért keringenek szlovák forrásból a Magyar Szent Koronáról a világhálón német nyelven olyan hazug információk, hogy a XVI. században készült. Stb. Az ebből könnyen kikövetkeztethető, következő hazugság nyilvánvalóan az lesz, hogy a legfőbb magyar szakrális ereklye szlovák műhelyben, szlovák ötvösök remekműveként a szent methód-i szlovák hagyomány (?!) szellemében készült.

Jugoszlávia és Csehszlovákia szétesése és az ebből következően átrajzolt és módosított határoknak köszönhetően újra fölismerhetővé váltak, újra kirajzolódtak a térképen hajdani, látens módon még mindig létező és jövendő hazánk, a történelmi Nagy-Magyarország körvonalai.

Románia, legádázabb, legaljasabb és legveszélyesebb ellenségünk, akikhez a hasonló módszerekkel próbálkozó szlovákok beállhatnának kezdő inasnak, egyelőre még látszólag tartja magát, területileg látszólag még nincs szétesőben, de meggyőződésem, hogy a párjátritkító történelemhamisítás és a legpimaszabb módon, művileg gyártott irodalmi nyelvfércelgetés (latinizálás) cégéres hamiskártyásainak hazájára vár az Isteni Igazságszolgáltatás legkeményebb büntetése.

Szaniszló Ferenc hívta föl arra a figyelmet, hogy ma már millió számra jól bevált, régi oláh pásztor módjára a kövérebb legelő hívó szavára elözönlötték az olaszországi, spanyolországi nagyvárosok peremkerületeit. Bárcsak kiürülne tőlük Erdély! S bárcsak erdélyi magyarjaink zöme otthon maradva megtalálhatná egy emberibb, élhetőbb élet körülményeit ősi honukban! Mert a víz szalad, de a kő marad! (Wass Albert)

Beállnánk azonban a valótlant állítók sorába azzal, ha hallgatnánk az erdélyi románság köreiben is elég széles körben megfogalmazódó azon véleményről és törekvésről, melyet egy szóval transzszilvánizmusnak nevezhetünk, és melynek tartalma a Bukaresttől elszakadt, független Erdély megteremtésében ölt testet, mely Svájc mintájára egy két-három nemzetiségű, kantonokra tagolódó szövetségi államalakulat formáját öltené magára.

Az utódállamok vezetősége a hazugság, a csalás és a gyűlölet szellemének rabságában, démoni erők szolgálatában sínylődik. Sokkal inkább méltóak szánalomra, mint irígységre. Ez az irántunk, az általuk meglopott és megalázott magyarság iránt bennük tomboló gyűlölet előbb-utóbb fölemészti őket, mert a hosszantartó negatív erők a rombolás, a pusztulás és a halál ördögi szellemét idézik meg a világban.

Hogy nehogy eluralkodjon a magyarok között a bénító csüggedés és borúlátás, minél szélesebb körben tudnunk kellene azokról az égi üzenetekről, melyeket az elmúlt évszázad során magyar és külföldi látnokokon keresztül intézett hozzánk Jézus és Boldogasszony Mária. Ezekben többek között nemzetünk megmaradásáról és a Teremtő által népünre ruházott, kitüntetetten fontos üdvtörténeti kulcsszerepről kaptunk híradásokat. (Szent Pió atya üzenetei is ezek közé tartoznak, ám ezek széles körben oly nagy mértékben ismertek, hogy ezúttal nem térnék ki rájuk részletesen.)

Ezek közül hadd említsek néhányat:

„Ez a kicsi ország lesz az egész világ engesztelése.”

– mondta Jézus a Bács-Kiskun megyei Sükösdön Takács Zoltánné, Rogács Mária látnoknőnek, aki a Magyar Szent Korona működéséről és üdvtörténeti szerepéről is kapott tanításokat. Ugyancsak neki üzente Jézus a következőket:

„Nagy jövő vár Anyám országára, s általa az egész világ kegyelmet nyer.”

Egy olasz pap, Don Gobbi a Szűzanyától kapott Magyarországgal kapcsolatos üzeneteket. Ez azért is döntő jelentőségű, mert eleinte fogalma sem volt, mely népről, mely országról van szó, tehát nem találhatta ki az üzeneteket.

„Isten tervében különlegesen fontos helyet foglal el egy nép.”

Majd másutt:

„Én vagyok a Szeretet Királynője. Ezért hívlak benneteket, papokat, és rajtatok keresztül minden hívőt, hogy szentelje magát az én Szeplőtelen Szívemnek. Így valóban birtokomba tudom venni életeteket és Szeplőtelen Szívem egész világon való győzelmének eszközévé tudlak tenni benneteket. Ti vagytok a fénysugár, amely Szeplőtelen Szívemből sugárzik Magyarországra, amely oly sok próbát kiállt.”

És ismét máshelyütt: Az Úr Jézus előre megmondta, hogy

„a változások Magyarországról fognak elindulni. Nekem ezzel az országgal terveim vannak. Papok és hívek engeszteljenek, ennek illata áradjon el az egész világon.”

Hogy Isten mennyire nem személyválogató, annak az is egyértelmű jele, hogy mindezekkel tartalmilag egybecseng egy másik nagy vallás, a buddhizmus nepáli képviselőinek nemzetünkhöz intézett üzenete, melyet a nepáli Királyi Fehér Kolostor perjele eképpen fogalmazott meg, nyilván szintén égi forrásból:

„Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél! ... Most vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt.”

Natália nővérhez, született Kovácsics Máriához Jézus eképpen szólt egy alkalommal:

„Ahogy a megváltás a betlehemi istállóban kezdődött, úgy az én nagy művem, a bűn eltörlése, a lelkek megszentelődése, a sátán leverése és győzelmem Magyarországról indul el.”

„Más országok is felajánlották magukat nekem, de örökségem csak ez az egy ország. Történelmében megjárta keresztútját, de soha el nem pusztul.”

Szintén Natália nővér kapta e bíztató tartalmú, buzdító üzenetet:

„Szeretném minden magyar ház kapujára arany betűkkel írni ezen szavakat: Magyarország tisztul, de nem pusztul el.”

Sükösdön a következő üzenetet kapta Rogács Mária:

„Ne félj, gyermekem! Megmentem országotokat a nagy borzalmaktól. Ez a kis ország egy kis sziget lesz a világ tengerén. Megvédelmezem népemet. Ráborítom védő palástomat egész országotokra, mert ez az én országom.”

Lourdes-i zarándoklata során így szólt hozzá a Szent Szűz:

„Kislányom, már többször megígértem neked, hogy Magyarország különleges védelmem alatt áll annak ellenére, hogy nem érdemlitek meg. Az Atya nekem adta országotokat. ... Ne nyugtalankodj, gyermekem, megvédelmezlek titeket a pusztulástól. Jövőtök és szenvedéstek mértéke azonban tőletek függ, a ti engesztelésetektől.”

Ez az üzenet kiemelkedő fontosságú, ugyanis felszólít mindannyiunkat arra, hogy nincs itt az elernyedt végtagokkal, karbatett kézzel való csodáravárás ideje. Isten csak a mi tevékeny közreműködésünk és áldozataink árán képes segíteni rajtunk mind egyéni életünkben, mind nemzeti dimenziókban!!

E röpke írást kettő, a minap kezem ügyébe került értékes dolgozatból (Dr. Balogh Sándor egy tanulmányának 3. fejezete: A magyar nép küldetése) kölcsönzött idézettel zárnám, melyek igen tanulságosak nemzeti sorskérdéseink megítélésében.

„Tóth János ’Nyerésre állunk’ című könyvének ’Ne bántsd a magyart, mert ráfizetsz’ című fejezetében vizsgálja ezt a jelenséget. Így foglalja össze tapasztalatát: ’ ... valamennyi velünk összefüggésbe hozható nagyhatalmi törekvés hanyatlás-kudarca akkor következik be, mikor az a magyarságot megkísérli leigázni, vagy ezt már meg is teszi.’ Például felsorolja III. Henrik és a magyarok közti konfliktust, a tatárjárást, a török hódoltságot, a Habsburg uralmat, Anglia és Franciaország gyarmatbirodalmainak elvesztését Trianon után, a náci Németországot, a szovjet megszállást, a kis Entente országokat, és hazánk, ha megcsonkítva is, de mindezt átélte. A Trianonban megjutalmazott országok közül csupán Románia nem bomlott még fel, de Tóth János szerint, és a történelem tanulsága alapján, jó lesz, ha ők sem provokálják a magyarokat. Még az EU-ra, a Valutaalpra és a Világbankra is lehet vonatkoztatni ezt a szabályt, és a szerző szerint jó lesz, ha ezek az intézmények is vigyáznak, mielőtt kikezdenek Magyarországgal.”

Íme a második idézet:

„A természetes és természetfeletti rend misztikus viszonyából kifolyólag az engesztelés, illetve a szenvedés engesztelésül való felajánlásának a természetes rendben is lehetnek következményei. Nem csak élettani és lélektani, de természetfeletti tényezők is befolyásolhatják az ember fájdalomérzetét. Így pl. előfordulhat, hogy a sátán megsokszorozza a lyukas fogban kiálló ideg által okozott fájdalmat, remélve, hogy ezáltal majd kiprovokálja, hogy ezért a fájdalomért az Istent káromoljuk. Na, most ha a fájdalmat felajánljuk engesztelésül Isten dicsőségére, a sátán ezt nyilván nem akarja, tehát a fájdalom csökken.

Ugyanez állhat Trianonra is. Mikor Isten megengedte, hogy Trianonban a pokol erői összefogjanak nemzetünk ellen, és ezzel mérhetetlen szenvedést okozzanak egy ősi keresztény nemzetnek és azt a megsemmisülés szélére taszítsák, a sátán elvárja, hogy ezért Istent káromoljuk. Képzeljük el, ha mindezt nemcsak Jób-i türelemmel vesszük, hanem felajánlanánk engesztelésül, egyrészt mekkora kegyelem-áradatot eredményezne ez hazánknak, másrészt mekkora csalódás lene a sátánnak.”

E mély, igaz és magvas gondolatok szellemében ezúton fölhívást intézek az igen nemes és nagyságos Magyar Nemzet minden hazájáért aggódó tagjához, hogy mindazt a temérdek lelki - és az elszakadt nemzettestekben élő magyar testvéreink esetében a szűnni nem akaró üldöztetések miatti - testi szenvedést és gyötrelmet, melyeket a trianoni országcsonkolás következtében elszenvedni vagyunk és voltunk kénytelenek, tiszta szívvel, ünnepélyesen ajánlják, ajánljuk föl a Mindenható Úristennek dicsőségére és a sátánt káromolva, hogy mielőbb begyógyuljanak a Nemzet testén-lelkén ejtett sebek, s helyre álljon régi fényében Mária Királysága, a Regnum Marianum! Úgy legyen!

Mert az Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek. – ahogyan a régi magyar bölcsesség hirdeti. S a magyar történelem folyamának lassú vize előbb-utóbb tisztára mossa a partokat.

Forrás: http://www.magtudin.org/Lajdi_Peter_Isten_malmai.htm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.