Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ica
2014-05-15 10:58:10
Benedek, igaz az, hogy Kárpátaljának vissza kell térnie, és ehhez nekünk is kell tennünk?
Borsodi
2014-05-15 10:47:06
Benedek, Te már mindenkiben idegent látsz.. vagy ráfogod mindenkire, hogy idegen, még a magyar szívű emberekre is.
Logikáddal élve egyszerűbb lenne, ha felsorolnád, hogy ki az aki nem idegen! Mindig csak az ellenségről írsz, de pozitív példákat nem hozol! Amit felsoroltál eseményeket azok önmagukban igazak, de csak rész igazságok, az ellenkezőjét is le lehet írni,hogy kik azok akik ellenálltak , kik azok akik küzdöttek, mely események voltak magyarok, minden éremnek két oldala van. Ám megosztásra nincs szükség! Ukrajnai álláspontodról semmit nem írtál, ám elkezdtél szalámizni..


Szóval hosszas irományom után várnám, hogy mások is mondjanak véleményt Ukrajnáról.
Topi
2014-05-15 10:30:35
Lauder nekiment Hollywoodnak
A Palesztin (de akár a többi) nép igazságát nem lehet örökké a szőnyeg alatt rejtegetni. Amon Oz, Günter Grass, Mel Gibson, Danny Glover, Norman Finkelstein, Susan Sonntag csak a "kirakat"... mellettük "látó", érző emberek milliói mondják ki nap mint nap, először halkan, majd egyre hangosabban az igazságot, a pillanat pedig egyre közeleg... hogy klasszikust idézzek.
"Likasszák már az égben fönt a rostát s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. És lészen csillagfordulás megint és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat..."

http://kuruc.info/r/6/127835/
Borsodi
2014-05-15 10:11:16
Miskolcilaci, Gáborunk már elmondta, Te azt sohasem fogod megtudni, hogy megfigyelnek - na nem azért mert olyan okosok és ügyesek, hanem mert a közelkeletről kapják a legjobb legdrágább szoftvereket, amik együttműködnek az operációs rendszereket gyártó óriásvállalatok rendszereivel. Lásd a példa: a microsoft segítette izraelt az iráni atomprogram megvalósításának késleltetésében, amikor olyan szoftvert írtak, ami csak a windows op rendszer kódjának ismeretével lehetséges és bejutott offline adathordozókon keresztül az erőműbe és francia hw irányítóelemeken keresztül (mert hát azok is segítették a felszámoló műveletet) mindent tönkretettek...

Természetesen ha már működött volna az erőmű, akkor az felrobbantható lett volna..

Hogy mi történt Japánban? Inkább az a kérdés, hogy miért hallgatnak Japánban? Ki van ott hatalmon?
Ica
2014-05-15 00:10:54
szomorú, hogy nem érted Benedek, mi nekünk Kárpátalja. Nem vagy egyedül, kezet foghatsz majdnem tizmillió magyarul beszélővel.
Ica
2014-05-15 00:01:29
mellényultál Benedek, ezek nem a legjobbak, de magyarok. biztos van közöttük, aki kakukfióka, de a közönség csalódott, kifosztott, mégis hisznek a változtatásban. helyetted is voltak ott.
Ica
2014-05-14 23:30:59
összesen annyi magyar van a városban ahányan Ukrajna rabjaiért elmentek tüntetni. a többieknek csak a szája jár, legjobban a jobbikosokat hiányolom. aki megtagadja a sajátját az méltó arra, hogy elhulljon. köszönet az ÁKTV-nek, nélkülük ezt sem tudtuk volna meg.
Rózsa
2014-05-14 19:31:20
Nem megy az adás!
Topi
2014-05-14 19:02:30
miskolcilaci
2014-05-14 18:43:19
Tisztelt Kubínyi Tamás, Tisztelt Á.K.TV nézők!
A tegnapi műsorban elhangzott a Miskolci Fészekrakó program által megvalósult betelepítés eredményeképpen, a cigányságot, mint biológiai tömegpusztító fegyverként kívánják érvényre juttatni itt is. Tudjuk, hogy ami most történik nem csak itt, hanem az egész országra érvényes. Már sokan felismerik azt, hogy a Jezsuita-Kazár-zsidó, annak csahosai, a sábeszgólyok ha látszatra is, de valami jót szeretnének az itt élő, lassan kisebbségben levő bennszülötteknek. Véletlenül, de valahogy mindig visszafelé sül el, ami a kifosztottak számának hatványozott növekedésén, valamint a sátán kutyáinak javát, gyarapodását szolgálja. „Miskolc mindig büdös volt a zsidóktól”, mondta Sándor bátyám ezelőtt 70-évvel. Tudni kell azt, hogy itt a városban nagymértékben megnövekedett a cigány-bűnözés, és a folyamatos cigány-terror, ami a gazdagabb városrészeken lakó idegen megszállók vagyoni dolgaik szinten tartásában sem közömbös.

Mivel a Miskolci polgármesteri hivatalban csupa tisztességes, és becsületes emberek dolgoznak egytől egyig több évtizedeken keresztül, azok egyenes ági leszármazottjai, és egyéb családtagjaik kimagasló munkát végeznek: Izzadva, lehetetlent nem ismerve, felelősséget vállalva sokszor a munkaidő után és gyakran hétvégén is, ingyen dolgoznak a közpénzek felosztásában, ismerik a problémákat, mindent megtesznek azért, hogy ez a város olyan szintre emelkedjen, ami vetekszik a gazdag országokéval. Megtehetik, hiszen ez a tudás száll apáról fiúra, míg a világ a világ. A hatékonyabb munkavégzés céljából lehetőség adódik az itt élő polgároknak, hogy elmondják a véleményüket. A város növekedését elősegítő építő jellegű kritikákat is szívesen fogadják, és a véleményt nyilvánítónak egyáltalán nem kell aggódnia munkahelye elvesztésétől, retorzióktól, burkoltan, de végérvényes kitiltást a közfoglalkoztatásból. A T.E.K. nem figyeli üzeneteit, és nem töri fel a számítógépét, ezáltal nem telepítenek vírusokat sem a gépére. Bízom abban, hogy más városokban is ugyanaz a helyzet figyelhető meg.

A cigányság mint biológiai fegyver kitelepítése a településekre, elősegíti a még meglévő mezőgazdasági gazdálkodás fokozatos leépülését, az elvándorlást, az ingatlanok elértéktelenedését, és a föld fillérekért történő megvásárlását is, helyet biztosítva az „új” telepesek számára. Természetesen a hivatalos változat: A Kommunista műszakokban önzetlenül résztvevő politikusaink, és vezetőink által összegyűjtött „köz”pénzből kívánják a szegény cigány családok felzárkóztatását elősegíteni. De azért kíváncsi lennék még Baki Gábor Verziójára is. Lehet, hogy mindez amit leírtam összeesküvés elmélet?
Borsodi
2014-05-14 16:15:31
Megbukott-e Martonyi? Mit is akar Orbán Kárpátalján?

Orbán ukrajnai politikájának megértéséhez a bábfigurák cselekedeteit kell megfigyelni, - hiszen Orbán már régóta hazudik, mindenkinek azt mond, amit hallani akar , és a bankárok utasításait mással hajtatja végre...


Tényleg megbukott Martonyi? A kormányban a magyarság nemzetstratégiai kiirtásában résztvevő pozíciókat az arra legalkalmasabb bábuk látják el.
Tulajdonságaik: gondolkodás nélkül végrehajtják a kapcsolattartó utasításait.
Lehetőleg megvesztegethető, zsarolható emberek legyenek, jellemezze őket a birtoklási vágy, a korrupció, a hazugság az erkölcstelenség s egyben a butaság is.


Rendőrség, Igazságügy, Honvédség, Oktatásügy, Nemzeti Vagyonkezelő, és minden ami pénz..
Ezen pozíciókat betöltő személyek a lehető legtovább, 4/8 évig próbálják kihúzni, ha azt elérik, akkor tisztes (vég-)kielégítést kapnak.. , ha ellenkeznek vagy rosszul csinálják, akkor lecserélik..

A csere gyakori , 4-8 évenkénti térfélcsere közben is. Gyakori a mezcsere..
A miniszterek elhasználódnak, hisz tisztességtelen játékot űznek ... na nem feltétlen egymással (az öltözőben kapott bunda- mezpénz az jó üzlet), hanem a meccset, a tv képernyők előtt ülő magyarokkal, akik fentről várják a jobb sorsa fordulásukat.
Néznek mint a moziban és hallgatják a kommentárok magyarázkodásait a csapnivaló eredményekről..

A nézők szidják a játékosokat, szidják egymás szurkolótáborát, szidják a bírót, a partjelzőt, az orvost. Akit már sokat szidtak azt a csapatkapitány lecseréli.

Csere: Hoffman gyere le, a gyermekek már nem vevők a játékodra.. megújulás!
Szájer, még a Tescos főnököknél is megaláztad magad, hiába volt a sok barátságos a gyakorló mérkőzés, veled nem játszhatunk nemzetközi porondon..
S közben a jobb-szélsők a partvonalról szedegetik a labdát, adják vissza játékba; ülnek a cserepadon s várják a pályáralépést 2026-ban egy (számukra) szebb jövő reményében..

A csapatkapitány gyakran látogat más országokba tapasztalatszerzés céljából: hogyan kell a rossz meccset jó színben feltüntetni, a bizonyítványt magyarázni és hogyan lehet maximális hasznot kihozni a nézőkből.

Martonyi akiről már minden néző tudta, hogy ügynöki vonalon jutott a csapatba, már rég megérett a cserére.. mit csinált rosszul, hogy a következő félidőben nem játszathat?
Pedig bizony párthű ügynökként végrehajtotta a kapitány utasításait, még hozzá szó szerint!
Elfelejtette, hogy a kapitánynak sok a dolga most a pályák körül.. A részletes eligazító szöveg.. a pályára lépés előtt elmaradt.

Utasítás: nekünk nem kell több magyar néző, sem játékos. Maradjanak ott ahol vannak Ukrajnában.
(Még mit nem?! A meglévőktől is oly nehéz megszabadulni!)
Martonyi eleget tett a kérésnek, megmondta mindenhol, hogy Ukrajnából semmit nem kérünk.

Taktikázni elfelejtett, nem figyelt arra, hogyan is csinálja a főnök:

A csapatkapitány rendszeresen elmegy tárgyalni, dél- vidék, fel- vidék, ilyen föld , olyan föld. Az öltözőben megbeszéli a taktikát a szomszéd csapatkapitánnyal, ám a nézőknek már a stadion nyitásokról beszél: önnál- va-lóság, szabad mozgástér, nyugati edzők szerződtetése, játékos és nézővédelem. Megvédjük a focipályánkat , a gaz ellenségtől! A pályán kihaló játékosok rendszeresebb orvosi felügyeletet kapnak majd és elszámoltatást ha bundázni mernek!
Közben a nagyszámú tárgyalások ellenére, csak romlik és romlik a külföldi magyar szemlélők helyzete. Délvidéken és felvidéken keleten és nyugaton verések.. S fel- vidéken, aki szavazólap kitöltését is megengedő magyar címeres okmányt szeretne, annak a külföldi kapitányok elveszik a házát, földjét és minden járandóságát.
Mindezt annak ellenére, hogy oly sokszor közvetítik a tv-kben a jó szomszédok zászlajait egymás focipályáin..


Martonyi részletes utasítás nélkül nem értette: úgy kell tenni, MINTHA küzdenénk az ukránokkal és mindent megtennénk a határon túli magyar nézőink játékba hozatalának lehetőségeiért..
Ám nem tette, hanem nyíltan kimondta, hogy nem kell neki senki fia!
A nézők felhördültek, hogy Martonyi a legnagyobb lehetőséget kihagyta..
Ezért csak is kizárólag Martonyi a hibás, a vén csataló már passzolni sem tud.. Most aztán magyarázkodhat a kapitány, mit tegyen- mit legyen? Autó- no -mi A?!

Honnan tudható,hogy a csapatkapitány utasításait hajtotta végre Martonyi?
Más is ugyanezen utasítások alapján focizott:
A külügyes államtitkár Németh Zsolt is ugyanezt tette:
http://gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=2926
Kicsit taktikusabban nyilatkozott ugyan a hazai célokról, de a lényeg ugyanaz: nekünk nem kell Kárpátalja!


Mikor változhat a felállás?
Nemzetközi mérkőzések esetén nagyobb kapitány utasításait kell végrehajtani.
Mivel már a lepusztult magyar focipályákat bárki szabadon adhatja veheti, ezért elképzelhető egy felvásárlás és ha már lúd akkor legyen Kövér, jöjjön vele Kárpátalja.
A focipályák tőzsdei bevezetése után még van egy óvatos kivárás a spekulációs ügyletek nagybani megjátszásáig, ám addig Kárpátalján maradjanak nyugton a magyarok, elégedjenek meg azzal, hogy magyarul beszélhetnek a magyar focipályák mérkőzéseiről, ez legyen az elsődleges céljuk! A magyarok csapatkapitánya nem fogja támogatni a nézők integrációját Magyarországgal.
Az irániak ez utóbbi integrációs szöveget nem tudták értelmezni, ezért tegnap lehozták, hogy a magyar csapatkapitány támogatja a külföldi magyarokat.. Lett is felzúdulás a
nyugati tudósítóknál, akik rendszeresen látogatják az irániak oldalait.
A magyarok csapatkapitánya hiába viseli a 66-os mezét, nem győzött nyilatkozni, hogy félreértették a mozdulatait és nem nekik üzent.


Most már csak egy kérdés a csapatkapitánynak utasításokat adó tulajdonos megegyezik-e az oroszokkal az ukrán tortán? Kinek a kezében van a kés, aki szeletelhet?
Ne feledjük: a tíz leggazdagabb oroszból 8 hagyományosan közel-keleti szurkoló!


Változást csak alulról jöhet!
Borsodi
2014-05-14 14:14:46
Lista:

Polt Péter legfőbb ügyész, Áder János , Kövér László, Rogán Antal, Lázár János, Navracsics Tibor, Hende Csaba , Pintér Sándor, Fazekas Sándor , Erdő Péter bíboros, Andy Vajna Palácsik Tímeával, Németh Lászlóné és a gazda Orbán Viktor.
Borsodi
2014-05-14 14:12:55
köztük:
Erdő Péter bíboros - akit pápának is jelöltek a Vatikánban-, ám akkor nem politizál ha Trianonról van szó!
Borsodi
2014-05-14 10:47:05
- MJ humánerőforrás elvonással próbálkozott felőrölni egy létéért küzdő ME-t.
- Gaudi most asszisztensi szerepkörben kaphat idejét felőrlő valós vagy ál problémákat, ám felesleges munkák tömkelegét.

A módszer azonos, a megbízói kör azonos.
Borsodi
2014-05-14 10:37:06
Benedek, milyen jelekből lehet felismerni?
Borsodi
2014-05-14 10:35:39
120 éve játszódott:. Kazárföldön c. könyv.
Idegenek tömeges bevándorlása, a teljes dolgozó magyarság elszegényedése, kilátástalanság és a kivándorlás....
A módszerek sem változtak: uzsorakamat, népek egymásnak ugrasztása, és a "jog" idegen kézbe kerülése, bíróságok, ahol a magyar csak vesztes lehet..

A baj az, hogy most minden nagyobb mértékű! A megcsonkított hazában sokkal nagyobb arányú a menekülő magyarok száma!
600 ezer a kivándorolt hivatalos adat (rokonsággal, nem hivatalosan... )

Egy kicsit csúsztattam a hatás kedvéért: nem ugyanaz történik , hanem azóta is történik.. Hogy volt-e benne szünet? Nem volt. Csupán a módszerek finomodtak.
Topi
2014-05-14 09:14:04
Épp ideje már nyílt lapokkal, hiteles történetekkel foglalkoznunk!
a szerző is bevallotta, hogy a könyve kitalált történet
http://www.ma.hu/uzlet/211963/Pert_vesztett_a_kitalalt_holokauszttortenet_iroja
kurucPista
2014-05-13 22:12:18
Benedeki 'azonnal'-Re: én megelégszem kis JÓ igazításokkal, Jó IRÁNY!-nyal is már...
(de én már öreg és bölcs vagyok - és nem forradalmár ... )
Borsodi
2014-05-13 21:45:26
Bendek, ha nem ma írtam volna..

Megismétlem:
OV üzen mindenkinek és minden üzenet tartalma más és más, attól függően, hogy ki a címzett.

Egyébként megnézted a videót ? Orbán egy EU-s zászlót kap kézhez.., a háttérhatalom utasítását hajtja most végre, semmi jóra nem számítok!

Most 1:1 , de azért mindenki tévedhet..

A lényeg, hogy tegyük a dolgunkat.

és folyt köv..
barodza
2014-05-13 18:19:08
Lemez modelszám,SAMSUNG SP1614N
Kondíció=0, Hard Disk

Nemsokára vége a gépemnek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.