Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Régi Jobbikos
2014-05-21 12:56:41
Én nem értek ehez, de a régi civilizációkban Mezopotámiában is Isten, Istenanya és Istenfiú a szent család. A Szent Lélek valamennyiőjükhöz kötődő alaktalan tehát szellemlény. Másolok az ősi szentháromságról:

1.) Jézus 12 éves korában került el Izraelből és 30 évesen tért vissza. A kettő között keleten tanult és tanított (Egyiptomban, Indiában és Tibetben), amit mind kivágtak a Bibliából!
A Koránban és tibeti írásokban viszont szerepel Jézus ezen útja! (ők Isszának nevezik).

2.) "Halála" után 300-400 évvel különböző zsinatokon:
-Kivették Jézus tanításaiból a reinkarnáció, asztrológia, numerológia tanait, és ... hogy "Isten országa Bennetek van!", "Ugyanaz a Fény van Benned ..."

Ezek "helyébe" írták: hogy Isten rajtad Kívül, elérhetetlen magasságokban van, és így az Isten és közted szükség van egy közvetítőre: a papságra.

De elkerülte a figyelmüket ez a 2 rész:
Károli Gáspár fordítás, 82. zsoltár 6. vers:
"Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan."
Illetve: "Én vagyok a világ világossága" - mondta Jézus. Később pedig a tanítványainak mondta: "Ti vagytok a világ világossága." - Tehát nem azt mondja, hogy .. én vagyok az Isten fia, ti pedig csak emberek, hanem hogy ugyan azok vagyunk!

-Kitalálták, hogy legyen bűn, amiért büntetés jár,
és hogy legyen pokol, és ördög.

Míg Jézus azt tanította:
"Nincs bűnös, csak tudatlan. Ezért meg kell Tanítani!
Nincs gonosz, csak beteg. Akit a Szeretet gyógyíthat meg!"

-Próbálták összemosni Jézus tanait a zsidó vallással (ami valójában Ég és Föld):
Elnevezték Jézus tanait Újszövetségnek,
Jézus származását átírták zsidóra,
és egy zsinaton kimondták, hogy Jézus apja: Jáhve.

[Ez még a papok között is akkora felháborodást váltott ki, hogy lázadás tört ki az egyházonban!
Miért?
Jáhve Egyiptomban csecsemőket ölt (Kivonulás 11.1),
Kánaánban pedig népirtást végeztetett.
Jézus tetteiből és szavaiból pedig mindig a SZERETET áradt. Még keresztre feszítése közben is: "Bocsáss meg nekik Atyám, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek." > Ugye, nem mindegy hogy ki az apja ? :) ]

-"A női princípium kitörlése:
-Az Atya, Anya és Fiú szent-háromságot átírták

Atya, Fiú, Szentlélek -re.

-Jézus mindig azt mondta: "... az Isten és az Istennő ..."
Mindenhonnan kiradírozták, hogy: Istennő.

-A történetből (ahonnan csak tudták) kitörölték Mária Magdolnát - Jézus legKözelebbi Tanítványát - a 12 tanítvány közül " , ... de Leonardo Da Vinci odafestette az "Utolsó vacsora" című művére Jézus mellé.

-Jézus, amikor feltámad, Mária Magdolnával találkozik először (mintha megvárná, míg a többiek elhagyják a sírt), és Jézus úgy szólítja Mária Magdolnát, ahogy egyik tanítványát sem ! Ez a megszólítás csak a legközvetlenebb tanítványnak járt ki !

-Mária Magdolnát (aki Egyiptomban tanult, és felnőtt korára már nagy hatalmú mágus főpapnő volt),

"bűnös nővé" írták át, ... amit később egyesek prostituáltként értelmeztek.

Visszatérve és összefoglalva az írások szerint Jézus:
-A SÓLYMOT tisztelő kánaániták PÁRTUS helytartójának fia volt, PÁRTIA trónörököse!
-Akit SZKÍTA névre kereszteltek! aminek a jelentése: a FÉNY fia!
-Tudott HUNUL!
-A Talmud NIMRÓD fiának nevezi. (Talán arra gondolnak, hogy leszármazottja.)
Topi
2014-05-21 12:06:36
Martin Killeen
2014-05-21 08:51:34
Kedves Benedek!

Nagy orommel olvastam jo par hozzaszolasat, ami most mar nem jobbik ellenes! Hala a Joistennek a kuruc.info is mukodott otthon 8. 50-kor. Udv. Barbara Szebb jovot, Magyarorszag!
Régi Jobbikos
2014-05-21 08:24:44
Tisztelt Váradi

Nem kellene kaliforniai Lászlót itt megszólítanod, ahol soha nem ír, sokkal inkább beszólhatnál a müsorba. Az ősi szentháromság Atya Anya és Fiú, ha ezt sem tudod, nézz utána és ne máson kérd számon a műveletlenséged.
Borsodi
2014-05-20 20:22:21
Ha hozzászokik a nép, akkor mindent, de főleg az eladott földeket körbekerítik...

Meglepődne a nép, ha tudná..
Csak egy példa: még a MÁK ("Magyar" Államkincstár) előtti apró zöld terület is eladva.. és az is csak akkor derült ki, mikor megnőtt a gaz, mert nem volt leszervezve, hogy ki vágja a le "füvet"..
Borsodi
2014-05-20 19:59:06
Magyar föld:
Tesztelik a reakciókat, Debrecen szívét, a Nagyerdőt körbekerítik:

http://www.dehir.hu/velemeny/miert-kell-bekeriteni-a-debreceni-nagyerdot/2014/05/20/

Emlékeztetőül: Budapest után Debrecenben lakik a legtöbb magukfajta.
Topi
2014-05-20 13:01:31
Topi
2014-05-20 10:05:00
"A rasszizmus félreértésen alapul" - nyomorgó magyar családok pénzéből, washingtoni holokausztozást pénzel a "magyar" külügyminisztérium, a Mazsihiszti és Lázár parancsára.
A fotókkal illusztrált történeti tárlat négy civil szervezet - a Carl Lutz Alapítvány, az Amerikai Magyar Koalíció, a Lantos Emberi Jogok és Méltányosság Alapítvány és a Magyarország Kezdeményezések Alapítvány - összefogásával jött létre, a "magyar" külügyminisztérium támogatásával. http://api.ning.com/files/GDVu6mbJRoeL9ZOBVGsvYzKO2TNzWJcAIQUR*YWZVTyJU4leNocj5c1Aq0P6*64UFTZP38LULr2e412UOS9J81ifQi3GYpBr/609590006K_p_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg?width=389&height=600
A vándorkiállítást az Egyesült Államokban január óta az ENSZ New York-i székházában, majd a washingtoni "magyar" nagykövetségen és a bostoni Prudential Center bevásárlóközpontban lehetett megtekinteni, és a tervek szerint a következő állomása Houston lesz.
Topi
2014-05-20 09:02:25
Martin Killeen
2014-05-20 06:24:42
Sajnos csak felfullel hallgattam Lacit Kaliforniabol, igy nem tudom, hogy Obamajom es a 3 generalis kirugasa hogy fuggott ossze azzal, hogy megsem robbantott fel 3 atombombat Amerikaban? Szebb jovot! Udv. Barbara
Topi
2014-05-19 22:20:43
Emeld fel a fejed büszke nép! Géczy Gábor MAG-NYC New York City Magyar Ház https://www.youtube.com/watch?v=7wiZu1m2aE8&index=10&list=RDhxmR-54I4RY
Topi
2014-05-18 17:55:09
Topi
2014-05-18 12:40:03
kurucPista
2014-05-17 13:40:05
hallgatom Budaházy-t . . . mely fajtára is jellemző ez a szóvégi, mondta-végi (magyartalan) hangsúlyozás/elhúzás ... ?
Régi Jobbikos
2014-05-17 13:37:48
Nem kell az itt megfordulókat félretájékoztatnod Benedek!!!! Orbán nem Kárpátalja visszacsatolásáért hanem az autonómiáért szólalt meg, ami ma már csekély követelés. Soha nem fog kiállni Trianon mellett az aki kivonult a trianoni megemlékezésről.
kurucPista
2014-05-17 13:24:55
Benedek-Re:
Örülök, ha Más is így látja!
Ahogy PUTYIN - reményeink szerint - OROSZ és NEM szovjet és Orbán Viktor pedig NEM = fidesz.
hátha...?! ... SzebbJövőt!
Topi
2014-05-17 09:06:33
Öt eset, ami bizonyítja, hogy nincs magánélet az interneten-
Hogy mindez csak tengerentúli probléma lenne? Ami ma Amerikában történik, az nem áll meg az ország határainál.
épp ezért kell Putyin mellé állni, aki felismerte a veszélyt és mer is tenni ellene a többi normális csatlósaival együtt.

http://hetivalasz.hu/vilag/ot-eset-ami-bizonyitja-hogy-nincs-maganelet-az-interneten-76689/
HunorMagor
2014-05-16 20:31:34
Topi
2014-05-16 18:11:44
A magyaroké és a ruszinoké lesz Kárpátalja?

Az Ukrajnában élő magyarok nemzeti autonómiát szeretnének Kárpátalján. Ugyancsak kérik a kijevi főhatóságokat, hogy megválaszthassák „saját” képviselőiket, akik a Verhovna Radában képviselnék az ukrajnai magyarokat.

Időközben a hivatalos Budapest továbbra is útlevelet ad a kárpátaljai magyaroknak, annak dacára is, hogy Ukrajnában nincs kettős állampolgárság.

Kárpátalján a magyarok és a ruszinok nemzeti autonómiát sürgetnek. A jelenlegi ukrán hatóságoktól maximálisan távol tartják magukat. Már megvan az eljövendő autonómia elnevezése is, amely a magyar és a ruszin népek kárpátaljai regionális konföderációját ígéri. Az ukrajnai magyarok etnikai kisebbségnek számítanak, de a ruszinoknak még ilyen joguk sincs – mondja Genyisz Kirjuhin ukrán politológus.

Már több éve vannak problémák a ruszinokkal. Ez az egyedüli nemzeti kisebbség Ukrajnában, amelyet Kijev mindeddig nem ismert el. Elmondható, hogy a ruszinok és az ukránok közötti viszony soha nem volt egyszerű.

A magyar - ruszin autonómia mellett a kárpátaljai magyarok azt szeretnék, ha az ukrán parlamenti választásokon lenne „magyar” körzet. Vagyis magyar származású jelölt indulna a parlamenti mandátumért.

Budapest támogatja a honfitársak törekvését. Bayer Mihály, Magyarország kijevi nagykövete kijelentette, hogy az ukrajnai magyarok autonómiát szeretnének, maguk akarják irányítani dolgaikat. A nagykövet nem tagadta, hogy Kárpátalja magyar lakosai igényelhetik a magyar állampolgárságot, annak ellenére is, hogy Ukrajnában nincs elismerve a kettős állampolgárság.

Kijev projektje az „ukrán politikai nemzetről”, amely értelmében az ukrajnai állampolgársághoz hivatalosan is hozzátartozna az ukrán nemzetiség, megszüntetné Ukrajna etnikai sokféleségét.

Nagy-Magyarország alapköve a Tiszta Erkölcs.

Kérjük együtt az Urat, hogy hozza el nekünk a kufárokat a templomból kiűző Jézus Krisztus igazságát, tudva, hogy hazánk és nemzetünk eljutott arra a pontra, ahonnan elmozdulva már csak elpusztulni vagy újjászületni lehet.
Legyen az elkövetkező évek, az erős, egységes, élni akaró nagy magyar nemzet világra jövetelének évei, s ahogyan kétezer évvel ezelőtt megváltója született a világnak, úgy szülessen újra Európa eddigi védelmezője, magára találásának záloga itt, a Kárpát-medencében!

Isten áldása szálljon Nagy - Magyarországra!
HunorMagor
2014-05-16 17:39:08
Megtörtént esetek:

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be
belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig
csinálta.
Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú tüdőrákra.
A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten.
A onkológus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.

Néhány évvel ezelőtt egy ismerősöm kutatott a spárga után,
akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy
cikkről.

"Spárga a rák ellen" kiadva
Cancer News Journal,
1979. decemberi számában.

Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam az
információkat:

Egy biokémikus vagyok, aki specializálodott az egészséges
táplálkozásra az elmúlt 50 év során.
Néhány évvel ezelőtt hallottam Richard R. Vensal, D.D.S.
felfedezéséről a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozom
ezzel a témával.
Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunk
belőle néhányat:

1. eset:
Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett
(nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült.
Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak
nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes
fizikai erejét is.

2. eset:
Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett
16 éven keresztül.
Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek
bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nem
találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek.

3. eset:
Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971. március 5-én
műtőasztalra került.
A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy
nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás.
A férfi április 5-én hallott a spárga kúráról és azonnal
elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma
nem volt a rákos megbetegedésnek.

4. eset:
Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot
is diagnosztizáltak nála.
3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt
mondta, hogy a bőre teljesen rendbe jött.
Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra
meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdődött.
10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt
százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja a
veséje gyógyulását is.


Nem voltam meglepve az eredménytől, mert már 1854-ben a
Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga
népszer használatáról a vesekövek gyógyításában a
The elements of materia medica cikkében.
Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a
spárga vesekő elhajtó hatásával.

Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományi
szervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást.
Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerűsítse a
jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetről
kapjun információt, melyekkel sikerül meggyőzni a kételkedő
egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról.

A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv
spárgát is, épp olyan jó, mint a friss).
A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom,
ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat.

A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük
be a
hűtőszekrénybe.

Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal
este.

A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével.

Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként
egyaránt.

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de
nagyobb
mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású
bizonyos
esetekben.

Mint biokémikus meg vagyok győződve a régi mondás igazáról:
"ami a gyógyításra jó, az a megelőzést is
elősegíti."

E teória alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk
a
spárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként.
Mi 2 evőkanányit hígítunk vízben az ízlésünknek megfelelően.
Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja.
Mióta ezt iszogatjuk a rendszeresen végzett vérképvizsgálatok
eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk.

Mint biokémikus széleskörű tanulmányokat folytatok a
rákbetegségek
különböző fajtáinak a gyógyítását illetően.
Az eredmények alapján meg vagyok győződve, hogy a spárga
megállja
helyét a rákbetegségek gyógyításában.

A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet
histones-nek hívnak és aktív szerepe van abban,
hogy megakadályozza a sejtek növekedését.
Ez okból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot,
mely
normalizálja a sejtek növekedését.
Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség
legyőzésében és
az egész testre üdítőleg hatnak.

Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A US
National
Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi
jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabb glutathione
tartalmú
a tesztelt növények közül. Ezáltal sikeresen használható a
rákbetegségek gyógyításában.

Kérlek terjeszd a hírt..., ez a legönzetlenebb dolog, amit
bárki megtehet!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.