Topi
2014-06-10 22:04:34
barodza
2014-06-10 18:18:56
Nálam jó az adás!
HunorMagor
2014-06-10 15:49:08
Benedek !
Vigasztaljon téged is, és minden igaz jó Magyart az a tudat, hogy a Magyar nép még ebben a lerontott állapotban is olyan minőségben van, hogy messze felette áll a zsidóságnak.
HunorMagor
2014-06-10 11:29:54
Benedek !
Szerintem te bele sem néztél ebbe az előadásba, mert ez nem film hanem a háttérhatalmat leleplező irat, csak videón. Ez nem az a nagy sikerű mozi film, hanem egészen más.
Topi
2014-06-09 21:40:20
HunorMagor
2014-06-09 15:40:20
Topi
2014-06-09 13:22:42
Martin Killeen
2014-06-09 09:05:03
Nem tudom biztosan, ki celebralta a miset, en a szentbeszedet mondo Atyat szeretnem megemliteni, aki egy kis karpotlas volt nekem, hogy nem lehettem ot szemelyesen Csiksomlyon! Mindenkinek ajanlanam meghallgatni a szavait, esetleg meg azoknak is, akik nem hisznek, mert meg az is elofordulhat, hogy utana mar hinni fognak a Joistenben, mert csodalatos volt! Szebb jovot! Udv. Barbara
barodza
2014-06-07 14:06:57
barodza
2014-06-07 13:00:10
Martin Killeen
2014-06-07 07:39:36
Konnyezve hallgattam a tudositast Nagy Laci Csiksomlyo-i utjarol. 2007-ben es 2008-ban meg el tudtam menni Kaliforniabol, de azota mar sajnos nem, mert a ferjemet nem lehet egyedul hagyni. Csodalatosnal is csodalatosabb elmeny volt latni a rengeteg embert, beleertve a sokgyermekes csaladokat, az ''atszellemult" arcukat (nem tudom, hogy ez-e a megfelelo jelzo, ami kifejezi, hogy latszott az arcukon is a hituk) hallgatni az enekuket, a sok szekely ferfit fekete feherben, (a lanyok viseletere mar nem emlekszem). Bojte Csabaval is talalkoztam, pont akkor, amikor arra gondoltam, milyen nagyszeru is lenne latni OT! Bementunk a Deva-i gyermekotthonba is vele es meg az edesanyjaval is beszelgethettam! A csalad is, akiknel laktam nagy elmenyt jelentett szamomra. Lefele jovet a Kegytemplomnal nagy csoport gardistaval talalkoztam, stb., stb., stb. es stb., bar meg holnapig tudnam sorolni az elmenyeimet! Szebb jovot!
Topi
2014-06-06 22:21:14
Topi
2014-06-06 21:40:27
Bartelli
2014-06-06 15:13:40
Orbán szóltak = Orbánnak szóltak,
Bartelli
2014-06-06 15:12:51
Orbán szóltak, hogy a 3/3-os parlamenti "demokráciája" meztelen..
Megoldás? A háromharmad szó jelentésének átváltoztatása:
MTI:
"Bár a most megalakítandó kormány kétharmados parlamenti többséggel rendelkezik, mindig "a háromharmadot, vagyis minden magyart képvisel majd", minden magyar szolgálatára törekszik - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az újraválasztása után tartott szombati beszédében, az Országgyűlésben.
A kormányfő, a Fidesz elnöke köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az árpilis 6-ai országgyűlési választáson, függetlenül attól, melyik politikai erőre szavazott."
-----
A Háromharmad mostantól nem a parlamenti folyosói mutyit, a színfalak mögötti összejátszást, közös osztozkodást jelenti a választók becsapása által,
hanem a nép általi közös képviseletet !
Tetszik érteni?
Bartelli
2014-06-06 13:27:10
bagoly mondja verébnek:
Hisztiznek a legnagyobb politikai véleményformáló médiumok újságírói a sajtószabadság megsértéséről.
Azok hisztiznek, akik legjobban tudják, hogy is megy ez a piszkos "business" ..
Maguk is részesei: uszítanak, elhallgatnak, és folyamatosan csúsztatnak..
Ám most mégis nekimentek a "kenyéradó" gazdiknak.
A probléma oka: nem az önjelölt újságírócskák kapták a zsét. A hatalom talált egy számára hatékonyabb és olcsóbb megoldást ami számára garanciát is jelent: a tulajdonos megvételét.
Most aztán sírnak, mert kormányciklusokként váltva lesznek, mert hát nyíltan nem lehet csinálni, hogy egyszer jobb oldalinak tűnő, egyszer baloldalinak tűnő nézetek szerint írkál ugyanaz a személy. Túl átlátszó lenne.
Aztán meg elesnek a korrupciós pénzektől is, hisz a tulaj nem borítékot csúsztat, hanem utasításokat ad.
Most aztán nyüszítenek! Korrupt kiálltja korrupt! Véleményt torzító kiállt a véleménytorzítás szabadságáért! Sajtó? ugyan már..
Költői kérdés: Melyik életstílus képviselői tépik a szájukat a médiában?
Mik az eszményei ezen személyeknek?
Money - money? helyben vagyunk?
_
Emlékeztető: index hosszú éveken át szapulta a ballib pénzén a Fideszt, gúnyképek Viktorról stb..
Ám a választás finishében fizetett hirdetésben óriási mennyiségű pénzekért a Fizesstől is elfogadták a korrumpálást.. dőlt a lé..
aztán egy-két éve váltás volt ott is, most minden árnyaltabban megy..
Origo is váltott..
Most aztán kevesebbet kell majd költenie a szolgálatoknak médiakampányra és az agymosás befolyásolására...
A média tulajok vezényszóra fogják végrehajtani a szolgálatok utasításait, hogy ki nyerjen legközelebb: ballib, ballib, jobblib,..
Újságírók is kapják majd a vezényszót : bal jobb bal jobb
Hogy miért? Aki volt már multinál az tudja: első a hatékonyság! Gyarmaton nem hagyunk pénzt, még a kiszolgálók jutalékát is csökkenteni kell!
Topi
2014-06-06 09:11:46
Pintér mellett még egy milliomos van az Orbán-kormányban - Menedzsment Fórum, mfor.humiböl??? lopásból, csalásból ez nem vitás!!! őrületes vagyon 60 éves korára. -ki kell vizsgálni és elkobozni!!!
Pintérnek továbbra is 1,1 milliárddal tartoznak
Pintér Sándor belügyminiszternek 24 ingatlana van az idén vett szurdokpüspöki és pásztói szántóval, legelővel és erdővel együtt. A tárcavezető őrzi 1995-ben örökölt Wartburgját. Forintban továbbra is mintegy 67,5 milliója, euróban 760 ezre, amerikai dollárban pedig 761 ezre van. Nyilatkozatából kiderült, még mindig nem adták meg neki a cégei eladásából származó, 2013-ban esedékes 500 millió forintos vételárrészletet, ahogyan a 610 millió forintnyi családi, baráti kölcsönt sem.
http://www.mfor.hu/cikkek/Pinter_mellett_meg_egy_milliomos_van_az_Orban_kormanyban.html
Topi
2014-06-06 07:36:12
Martin Killeen
2014-06-06 03:28:36
Koszonom Ilonkanak, hogy megemlitette Szentkuti Petert, en Kis Tibort is nagyon hianyolom. Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-06-06 03:26:24
Kedves Bartelli!
On biztosan jobban tajekozott, miert tavozott Hegedus Tamas a Jobbikbol? Mi, jobbikosok ugy tudjuk, hogy Tamas megbeszelte Vona Gaborral, hogy a tovabbiakban nem akar partpolitikaval foglalkozni. Szebb jovot! Udv. Barbara