Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

szilveszter
2014-06-14 17:27:31
Csíksomlyón nem fért meg a búcsúi megemlékezés a Hunyadiakról a Rákóczi - Szabadságharcról a Dózsa György vezette felkelésről,helyette" kiválasztódás" útján Ezekielt példázták aki a magyarok őseinek nem jótevője hanem ellensége volt.
Régi Jobbikos
2014-06-14 11:25:20
Nagyon nehéz jo magyarnak lenni, sokaknak nem megy. Elmentek szektás-buta gondolatok felé mint a csodaváró SzPéter, vagy hülyeségeket szajkóztak mint Baki Gábor aki ötvenezerre taksálta a fideszesek számát, mióta szembesült a valósággal, alig tud meg szólalni. A skype egy ingyenes program, tehát aki nem szólal meg, az nem tehnikai okok miatt rejtőzködik, hanem mert ilyen fajta. Nehéz jó magyarnak lenni, aki nem annak született, annak nem is sikerül. Marad a rajongás egy párt iránt amely zsidókat bujtat, üzlettárs Csanádot, barát hitgyülist, sok-sok hálózati embert és fügefalevélnek néhány díszmagyart, meg az elbutitott választókat. A vezetője is az, ezért oszlat fel minden magyar szellemű alapszervezetet.
Martin Killeen
2014-06-14 10:45:22
Kedves Catie esTopi!
Gratulalok a fomufti megnevezesedert, ami nagyon rovid, de nagyon velos! Catie-nek meg azt uzenem, hogy nekem pl.nincs es nem is lesz skypom (?), mert fogalmam sincs hogy lehetne felszerelni es el sem tudok menni megvenni, hiaba szeretnek telefonalni. Ezert IS nagyon orulok es biztos vagyok benne, hogy Kubinyi Tamas ezt a reform javaslatodat nem fogja bevezetni, kulonben is bizd ezt az ugyet az adminisztrativ holgyekre! Szebb jovot! Barbara
Topi
2014-06-14 09:04:09
fogyunk... sajnos elment a legendás kapus is. -nyugodjon békében- http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140613-elhunyt-grosics-gyula.html
Topi
2014-06-14 07:56:32
EGY FÖMUFTIVAL KEVESEBB VAN!!!!!!! (PressTV - David Rockefeller fia halt meg New York-i repülőgép-szerencsétlenségben)
http://www.presstv.ir/detail/2014/06/13/366824/rockefellers-son-killed-in-plane-crash/
Martin Killeen
2014-06-14 05:48:56
KEDVES SZENTKUTI PETER! Regota varlak/vartalak mar vissza ide teged es nagyon orultem, amikor hallottam a jo hirt Ilonkatol! Aztan azt olvastam, hogy bucsuzol! Nem akartam, meg nem is volt ra idom, hogy utananezzek miert dontottel ugy, hogy ujra "visszavonulsz", mint annyian masok, pl. DEBRECENI, Nagy Jano, Arpad, voltjobbikos, Baki Gabor (aki napi betelefonalo volt, de most mar nagyon ritkan telefonal) es foleg, akit a legeslegjobban hianyolok Vajda Miklos, stb., stb., aki talan a te toritanarod volt! Nagyon szepen kerlek, ha csak rajtad mulik, telefonalj, legy szives, mert nagyon varunk, tobben is! Biztonsag kedveert megadom az e-mail cimemet: jofika@att.net Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-06-14 05:26:13
Csak most tudtam meghallgatni a penteki musort es ami meg sosem fordult elo velem itt, hogy konny szokott a szemembe azert, amit a masik Laci mondott, hogu van ezeknek semmi-taknak hazajuk eleg messze Magyarorszagtol, csak az a kerdes, hogy lehetne rabeszelni oket, hogy elhuzzanak innen, a mi hazankbol? Szebb jovot! Udv. Barbara
HunorMagor
2014-06-14 01:17:07
Nos Benedek testvér, ez a kép nagyon, nagyon, nagyon tetszik, kéne szerezni néhány kétlábú mongúzt, mert ezek a lények a mérges kígyók réme .
Volt egy sziget valahol a nagy világban, Japán térségében a két ellenséges fél egyike, mérges kígyókat telepített az ellenfél szigetére, mivel elszaporodtak a ronda dögök, sok embert megmartak. Évekkel később, valaki néhány mongúz családot telepített a szigetre, majd távozott. Hogy mennyi idő múlva ment vissza nem tudom, de a kíváncsiság úgy vezette, hogy megnézze mi lett a mongúzokkal.
Arra gondolt, hogy nem élték túl, de a következő dolog történt, a kígyók eltűntek a mongúzok meg benépesítették a szigetet, most a mongúzokat kellett ritkítani, mert kevés volt az élelem a számukra.
HunorMagor
2014-06-13 23:18:29
Birobidzsán a vörös Izrael http://sziberia.postr.hu/visszater-az-elet-a-zsidok-sziberiai-kanaanjaba

Nos itt nyugodtan lehet békében élni a zsidóknak, lehet szántani vetni és aratni senki nem fogja őket háborgatni. Kedves zsidók, van otthonotok de ti valami okból kifolyólag elfelejtettétek, hát nem csodálatos az, hogy mehettek haza ?
HunorMagor
2014-06-13 18:02:05
Kedves Benedek testvér !

A hallgatásod számomra végtelenül nagy öröm, mert ide hallom hogy azt hogy mit gondolsz, és köszönöm hogy egyet értesz velem .

Áldott jó napot, estét :)
HunorMagor
2014-06-13 14:59:31
Köszönöm Benedek !

Én úgy látom, ahhoz, hogy kiegyenlítődjön a harc nagyon precízen kiképzett Szkyta harcosokat kellene küldeni szerte e világba, akik e gonosz világbírók fejét lenyisszantanák, azért hogy a mérges kígyó feje megváljék a testétől. Majd ezután már szétrúghatjuk a kedves szomszédok seggét is, mert nincs aki parancsot küldhessen nekik. A kígyó testén meg nyugodtan lehet taposni, mert a fej nélküli kígyó a legjobb kígyó amely képtelen a harapásra . Ilyen módon elkerülhető a nagy világégés, melyet a fő kígyó tudatosan kötelezőnek tart, ilyen módon nincs szűkség arra, hogy holmi véres háború törjön ki.
Ezek után nyugodtan el lehet kezdeni az igaz állam építését, vissza állítva az ősi Isteni rendet . Mely az igazságról, szeretetről, és az igazi békességről szól, és a nemzetek igazi szabadságáról .
Szerintem ez az igazi kaland !
Topi
2014-06-13 14:35:11
A CSERESZNYE gyógyító ereje(gy),,,

Egyetek sok cseresznyét!! Indul a szezon

Hamarosan érik a finom cseresznye, ne feledkezzünk meg a fogyasztásáról. Rendkivüli a gyógyító ereje.

A cseresznye őshazája Törökország és Nyugat-Szibéria. A kerti cseresznyét valószínűleg a pompázatosan gazdag lakomáiról hírhedtté vált Lucullusnak köszönhetjük, aki egyébként tiszteletre méltó és sikeres hadvezér volt. A pontuszi Kerasuntból (a mai Törökország területéről) ő hozatott egy akkor kiválónak tartott cseresznyefajtát Itáliába.
Emellett az ókori katonák legkedveltebb szomjoltója volt, hiszen 78-82%-a víz.

Minden része gyógyszer: a húsa, a magja, a szára.
Tisztító hatását a vérre, a húgy-, ivar- és emésztőszervekre fejti ki.
Mind az ízületi gyulladások, mind a cukorbetegség leküzdésében nélkülözhetetlen szerepet kaphat.
A szénanátha, a szénaláz legjobb orvossága.

Igen magas a vastartalma, ami a kövek oldása mellett a vérszegénység gyógyítására is alkalmassá teszi.
Alkalmas terhességi hányás megakadályozására, alacsony vérnyomás, alultápláltság és depresszió gyógyítására.

A cseresznye legfőbb gyógyereje az előbbieken túl, leginkább a vértisztításban mutatkozik meg. E tulajdonsága miatt több betegség természetes gyógyszerévé vált.

Köszvény:
A téli húsos táplálkozás következtében a szervezetben felhalmozódik a húgykősav, aminek lerakodása a
csuklókban vagy az ujjakban erős fájdalmat okozhat. A cseresznye segít megtisztítani a vért, aminek következtében enyhül, vagy teljesen elmúlik a fájdalom.

Reuma:
A reumatikus megbetegedés szintén a végtagok csatlakozásainak kikopásával, kihasználtságával függ össze. A csuklók, forgó pontok érzékenyebbek a támadásokra. A beteg részek begyulladhatnak, a mozgatásra fájdalommal reagálhat. Ha megváltoztatjuk táplálkozási szokásainkat, és megtisztítjuk a vért, enyhíthetjünk ezeket a tüneteket.

Bőrápoló:
A helytelen táplálkozás következménye a beteges kinézetű bőr, ami előbb- utóbb kiütésessé, pattanásossá válik. Amint megkezdődik a vér tisztítása -jelen esetben egy cseresznyekúrával,- a bőrünk állapota is rendbe jön. A cseresznye hatása a vértisztításban jut kifejezésre, az pedig a bőrt tisztítja meg.

A cseresznye nedve, de főleg a magja a szívizomzatot erősíti. Célszerű ezért a magokat összegyűjteni, majd a cseresznyehiányos időszakban naponta 10-15 magot megtörni és elfogyasztani. A cseresznye tartalmaz káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort továbbá A, B, és C vitamint.

Antocián és antocianidin nevű anyaga serkenti a kötőszövet újraképződését, amelyben a C vitaminnal és a cinkkel együtt elősegíti a fehérjékből alkotott kollagénrostok erős de egyben rugalmas fonadékká való összekapcsolódását. Semlegesíti a sejtkárosító szabad gyököket, és elbontja a kötőszöveteket károsító enzimeket, amelyek a bőr petyhüdségét és öregedését gyorsítják meg!

A cseresznye, kúraszerűen is alkalmazható, magas fehérje-, zsír- és szénhidráttartalma miatt önálló étkezésre is ajánlott több héten át, más tápanyagok mellőzése mellett. Ilyenkor több fajtája is fogyasztható, de csak érett állapotban. A cseresznyekúra szabályozza a bélműködést, elmulasztja a székrekedést, megköt bizonyos mérgeket a belekben (kelátképző).

Együnk meg egy hétig naponta minimum negyed kiló nyers cseresznyét. Ez a regenerációs kúra újjászületést jelent!

A cseresznye szárából főzött tea igen ízletes, szép, aranysárga színű. Gyomor- és tüdőbajok esetén igen hasznos, és minden esetben veszély nélkül iható, kellemes tea.

8 g fehérjét, 7 g növényi zsírt, 140 g gyümölcscukrot, 5 g szerves sót és 4 g rostanyagot tartalmaz kilogrammonként.
Míg a legtöbb gyümölcs a "szüret" után tovább érik, a cseresznye nem, így ajánlott teljesen érett állapotban leszedni. Érdemes közvetlenül csak a fogyasztás előtt megmosni.
HunorMagor
2014-06-13 12:59:02
Kedves Benedek testvér !

Te igen nagy tudású atyafi, szerinted hogy kellene az összes Nagy Magyarországon lévő cionista, hiéna, keselyű, és kánya hadat 24 órán belül kipucolni kitakarítani e szent és áldott Magyar hazából, kezdve a parlament tisztításával ?

Áldás rád !
Topi
2014-06-13 12:48:15
Budapestet választotta az amerikai színész - Béccsel és Prágával szemben http://valasz.hu/kronika/egy-amerikai-szinesz-aki-beleszeretett-magyarorszagba-es-maradt-100502
barodza
2014-06-13 12:47:57
http://www.youtube.com/watch?v=9fNeVp1kXlA

a jognak asztalánál lopnak Mennyit? - nekik semmi sem kevés....
Topi
2014-06-13 11:48:55
Felvidéki barátaink, Köböl Zoliék, a Péderi Vegyeskar Szolnokon, Trianon gyásznapján.
Nézzétek, hallgassátok !
Hangszórókat kapcsoljátok fel !
.
https://www.youtube.com/watch?v=B7hzvufCyV4
barodza
2014-06-13 08:24:58
A nagy félrebeszélő útolsó hazug szavai,magyarázza a semmit.
http://www.youtube.com/watch?v=0AD3Yi9zYMw
Viktoré is lehetne...

http://www.youtube.com/watch?v=L4pVf_SnBeM
Beatrice - '78-'88 (teljes/full album)
Martin Killeen
2014-06-13 01:26:07
"Jo" neked, hogy azt hiszed mindent tudsz es te tudod a legjobban "csak" az nem derul ki, honnan tudod a sok szemenszedett hazugsagot. En voltam Devan szemelyesen es sokat beszelgettem az ott elo gyerekekkel, emberekkel! Ajanlanam neked is, hogy menj el es tajekozodj a sajat szemeddel, fuleddel! Szebb jovot! Udv. Barbara
barodza
2014-06-12 20:04:35
ECHO TV :Különkiadás // 2014-06-12 Móksha világa
szilveszter
2014-06-12 12:26:59
Csíksomlyón a "kiválasztottak"most Ezekielt húzták elő a sifonérból érezzük úgy mintha csontjainkról rágnák ősi népeink csontját.Dicsőíteni no nem a magyarokat úgy gondolom nem nagy dicsőség.Ennyivel okosodhattunk ismét.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.