Barteli2
2014-07-10 11:12:24
Egy érdekes írás a prolikról:
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/07/a-proli.html
Hogy jelen vannak-e ? Netán nő a számuk?
Tapasztalatom:
Évről-évre érezhetően nő azok száma, akik beszólnak - kioktatnak, hogy hol és hogyan közlekedjek, miközben egyre óvatosabban közlekedem. Növekszik az utcán az egymás felmenőit szidó autósok száma, akik gyakran tettlegesen is bántalmazást is kilátásba helyezik.. (többnyire az erősebb fizikumú a gyengébb irányába)...
Valósítsd meg önmagad?! Közösségek szétverése?! Erkölcsi züllesztés?! Minek a következménye ez?
Van-e összefüggés az egymás marása és az emberek egységes politikai fellépésének hiánya között (legyen az Paks, Föld, devizahitel, politikai átverés) ?
Szándékos -e a züllesztés, az elszegényítés?
Kati
2014-07-10 09:30:50
Kedves Székelyföldi!
http://www.youtube.com/watch?v=8TBe4YkaS1U
Köszönöm neked, hogy értékes videókat teszel fel, ilyen volt a legutóbbi pozsonyi csatáról július 5. Amikor rákattintok, sokszor tíz alatti vagy annál kisebb 1-2-3 nézőszám jön ki, ami azt jelenti, hogy te ezeket első kézből kapod és terjeszted. Ott voltam a téren 5. és 7.én is, rajta vagyok a képeken, ugyanakkor megdöbbenve látom, hogy a legfontosabb beszédet, Kubinyi Tamásét kivágták a filmből. Tudsz erre magyarázatot? Ki az aki cenzúráz? Mely szervezet készitette ezt a filmet? Megtennéd, hogy utána kérdezel és a kivágott beszédet is felteszed? Köszi!
Martin Killeen
2014-07-10 06:50:53
Kedves Admin03!
A mult csut-i sem jott be, (nem tudtam megnyitni, amikor rakattintottam a vimeora) de azert kerem a segitseget a keddi musorral kapcsolatban, amit elore is koszonok!
Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-07-10 06:44:03
Kedves Barodza!
Sardy Janost emlegetve szep emlekeket ebresztettel fel bennem. Nem emlekszem hanyszor, mert nagyon sokszor hallottam ot enekelni a Janos vitez Jancsijakent. Szebb jovot! (Akinek nem inge, ne vegye magara, mert csak az igaz, jo magyar embereket koszontom igy) Udv. Barbara
barodza
2014-07-09 17:59:55
Barteli2
2014-07-09 16:17:25
Kedves Szerkesztők! Jó lenne Búvár Kund történetét is helyre rakni, még mielőtt többen kevernék..
A Pozsonyi csatában több forrás szerint búvárok is részt vettek a hajóhad felgyújtásakor, ám olyat nem láttam, hogy Búvár Kund.
http://youtu.be/0UzhQeDIxnc
A történelemhamisítás ma már minden szinten folyik állami segédlettel, pénzelt bértollnokokkal. Senkit nem szabad megítélni ha valaki miattuk téved (jó szándékú kérésem Benedek felé is) . Inkább az okokat és a megbízó kilétét kell feltárni.
Fenntartással kezelje mindenki a wikipédiát! Különösen, ha magyar történelmünket olvassa!
Admin03
2014-07-09 13:36:50
TÁJÉKOZTATÁS
A keddi műsor 1 óra 19 percnél képben megszakadt, az időmérő sem működik tovább, de a hang megy.
barodza
2014-07-09 12:57:44
Dotika
2014-07-09 12:44:23
Kedves Tóth Csaba! Szeretnénk felvenni Veled a kapcsolatot (én és a férjem), mi is Debreceniek vagyunk. Biztos lenne közös témánk. viragnekati@freemail.hu
barodza
2014-07-09 12:03:52
Pataky Attila ment a hütlen, a felvonúláson, a Gábor Széles nyomában
azt énekelte "Egy vérből valok vagyunk"?
Barteli2
2014-07-09 11:38:33
Csatlakozom a korábban előttem szólókhoz, akik a visszatérő e-me-sét továbbra sem kívánják itt látni..
Barteli2
2014-07-09 10:59:36
Ugyan mindegyik támogatót ki lehetne elemezni...
Hogy kerül egy kertészet a buzitámogatók listájára?
Oázis Kertészet autóit látni lehet a Fidesz gyűlésén (biztosítják a háttérmunkát, felszerelések pakolása stb).
Barteli2
2014-07-09 10:27:23
Tudatosság vagy megvezetés:
tudatosvasarlo.hu
Tudatos vásárlók mögött állóak:
Minisztériumok, EU, Soros György
Vajon tényleg tudatosak a vásárlók? Vagy vakítás az egész és a lényeg elsikkad: vásárolj!
és akkor nézzük, hogy kik pénzelik, illetve kik adják a nevüket a buziparádéhoz:
Buzifesztivál mögött álló multinacionista cégek (a lista a magyarországi képviseleteiket jelenti, de nem írom ki, hisz önmagában megtévesztő magyar nevet adni egy külföldi cégnek):
Gopogle, Prezi, Espell, Auchean, BP BSC, GE hungary, Ikea, Microsoft, Morgan Stanly, Vodafone, IBM,
Ustream, Viacom, Sziget feszt, NNG,
Origo, Index, 444, HVG, RTL, Sanoma, Népszabadság, Tilos Rádió, 168 óra, Napi Gazdaság, Élet és Irodalaom, Klubrádió, Népszava, Port.hu, Laza Rádió, Roma Sajtóközpont
Velvet, Divany, Femina Media
Amnesty International, Helsinki Bizottság, WWF, atlatszo.hu, NANE, Transparency International , Krétakör, Unicef, József Attila Kör (JAK),
Bonusz Brigád, egyszervolt.hu, Extrem Digital, Hajtás Pajtás, MagNet Magyar Közösségi Bank, NoSalty, Oázis Kertészet, Magyartanárok Egyesülete, AHA! Counsellors, Argus film,
Drog Stop Budapest Egyesület, Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány, ELTE Bibó István Szakkollégium, ELTE Vitaklub, Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség, Magyar Termék Rajongói Oldal, mandiner design kft, Moly, SUHANJ! Alapítvány,
Rukkola, XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., Zöld Pardon,
Libri Könyvkiadó, Cser Könyvkiadó, Kiskapu Könyvesbolt,
Tudatos Vásárlók Egyesülete
teljes lista: nyitottakvagyunk.hu
Listaolvasás közben rájövünk: multinacionális cégek, parlamenti pártok (rejtetten az alapítványaikon keresztül), közösségi szervezeteknek látszó csoportok, multikat és politikai pártokat kiszolgáló médiabirodalmak mind részesei az agymosó gépezetnek.
Az erkölcs pusztítása a szabadság nevében!
Kati
2014-07-09 10:03:13
Kedves Székelyföldi!
http://www.youtube.com/watch?v=8TBe4YkaS1U
Köszönöm neked, hogy értékes videókat teszel fel, ilyen volt a legutóbbi pozsonyi csatáról július 5. Amikor rákattintok, sokszor tíz alatti vagy annál kisebb 1-2-3 nézőszám jön ki, ami azt jelenti, hogy te ezeket első kézből kapod és terjeszted. Ott voltam a téren 5. és 7.én is, rajta vagyok a képeken, ugyanakkor megdöbbenve látom, hogy a legfontosabb beszédet, Kubinyi Tamásét kivágták a filmből. Tudsz erre magyarázatot? Ki az aki cenzúráz? Mely szervezet készitette ezt a filmet? Megtennéd, hogy utána kérdezel és a kivágott beszédet is felteszed? Köszi!
barodza
2014-07-09 09:42:12
lonka néném úgy élünk, majdnem, mint édesapámék az orosz- kényszermunkatáborban.
Minden pillanat ajándék mi nékünk!
barodza
2014-07-09 09:11:20
Maradsz aki voltál !
Élhetsz akár százhúsz évig
Járhatsz iskolába végig
Nőhetsz fel a magas égig
Belül nem változol semmit!
Élhetsz nagylábon vagy térden
Járhatsz a világban vagy helyben
Kérhetsz aranyat vagy bármit
Belül nem változol semmit
Élhetsz gyár mellett vagy dombon
Ülhetsz hűvösben vagy trónon
Nyelhetsz melegen vagy forrón
Léphetsz másokra vagy félre
Szólhatsz hangosan vagy félve
Várhatsz sárgában a zöldre
barodza
2014-07-09 08:59:51
Martin Killeen
2014-07-09 05:53:26
Orosz!
"vityaval ugy egyezkedtek, hogy nem allt ki vele vitazni".... A primitivo tutto h.szolasod tobbi reszere mar nem terek ki, mert nem akarok olyan melyre sullyedni! Nem tudom, hallgattad-e a Jobbegyenes mindket adasat vitez Nagybanyai Horthy Miklosrol, arrol, hogyan segitette a kormanyzo ur a zsidokat? Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2014-07-08 23:17:24
Kedves Csaba !
Jó érzés töltött el az álmoddal kapcsolatban, és én is alá tudom támasztani azt amit te mondtál, hogy irtózol minden erőszaktól én is így érzek. De azt is észrevettem az életem folyamán, hogy az ilyen embereket mint mi vagyunk, a gonoszok mindig kispécizik és ahogy lehet a legmélyebben megalázzák. Az ilyen gonosz emberek a békés emberekkel szemben, olyan bátrak tudnak lenni hogy nocsak, de ha valódi küzdelemre kerülne a sor fülüket és farkukat behúzzák, és vonyítva odébb állnak. Ezek az ember típusok, ha lehet őket embereknek nevezni, a leggyávább alakok a földön. A világ hatalom háttérben meghúzódó diktátorai máskülönben rettenetesen gyáva, és link alakokból áll. Ha személyesen nekik kellene ki állni a küzdelemben, akkor fénysebességnél is gyorsabban a patkánylyukba bújnának . Ezek közé tartoznak a bankkárok, a háttérhatalom minden emberei, és a nemzetközi szabadkőművesség minden tagja. Nos ezeket a link társaságokat össze kéne szedni egy helyre, kést és kardot adni a kezükbe, és egy oroszlánokkal teljes arénába bedobni őket, hogy küzdjenek az életükért, csak akkor kapjanak enni, ha az adott oroszlánt kiiktatják . Vagy pedig, 200 link alakot közülük beküldeni, az egyik piros, a másik fekete övet viselne, és egyik száz link alaknak, ki kell iktatni a másik száz link alakot, amelyik csapat felszámolta a másik csapatot, annak lenne lehetősége arra, hogy ételt kapjon.
Ebben az álláspontban a bőrükön érezhetnék azt, amit ők tisztességes és becsületes emberekkel tesznek.STB !
Topi
2014-07-08 21:32:51