Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

miskolcilaci
2014-07-17 18:09:57
Nagy farokkal, és vagina plüss bábokkal, valamint videóval tarkított a piacra dobott legújabb "Sex-box, amit 30 általános iskola kapott meg Svájcban. A tiltakozások ellenére a szexuális nevelést már négy éves kortól kívánják megindítani. A hat-tíz éveseknél már az emberi test, a maszturbáció, a fogamzásgátlás, a szexuális irányultság, és az első ejakulációról tanítanának. Várhatóan 2014/15-ös tanévben már kötelező jelleggel menne, ez a fos, hogy a fiatalok orrba -szájba dugjanak 0-24-óráig. Hatását más módon, de egyre erősebb mértékben tapasztaljuk az erre fogékony re-habos fiatalok körében.
http://www.tempi.it/svizzera-in-30-scuole-arrivano-le-sex-box-con-peni-di-peluche-per-insegnare-ai-bambini-4-anni-masturbazione-e-piacere-fisico#.U8fnf5R_uWN
http://elitedaily.com/envision/childhood-cartoons-werent-innocent-photos/672979/
Ajózsef
2014-07-17 14:04:23
Kedves szekelyfoldi, a másik oldalon állók szabják a videókat és még sok mást is, ha ön nem tartozik közéjük akkor ne segítse tovább ezt a Magyarszomorító cion bandát. Kérem ne tegyen fel több linket, mert szemlátomást Ön képtelen vagy alkalmatlan a szelektálásra. Nekünk is megvannak ugyanabból a bizonytalan forrásból fakadó híreink. Mielött felteszünk egy linket, előbb végignézzük, megemésztjük és a véleményűnkel együtt adjuk tovább.
Kérem ne vegye személyeskedésnek, a véleményére a gondolataira kíváncsi vagyok de a linkmoslékjára nem.
Zsuzsi
2014-07-17 10:11:37
Kedves szekelyfoldi!

A Hősök terén forgatott videót te raktad fel.
A videó készítőjét közülünk egyedül te ismered.
A videóról kiderült, hogy ügynöki munkával meg lett csonkitva.
Ezzel te is belekeveredtél a történetbe.
Többen kérdezzük, mit tettél saját becsületed megvédése érdekében?

Mond meg nekem, mi ebben a rágalmazás?
barodza
2014-07-17 10:03:05
http://www.youtube.com/watch?v=o3nj6Cdkmzg


Vádló Bitófák - Kamukausz-Holokacsa
barodza
2014-07-17 09:03:38
http://www.youtube.com/watch?v=dFdRJT3fyKw

Ismerős Arcok - Zuhanó madár
barodza
2014-07-17 08:52:13
Martin Killeen
2014-07-17 07:41:01
Catie! "Ha egy politikus egy lakossági fórumon megengedi magának, hogy nem a közönséget szemléli, hanem az oldalsó kijáratnál illegő-billegő hölgyikét, annál, már feleslegesek is a kiszivárgott pletykák valóságtartalmát kutatni. Ez is hozzátesz az illető "komolytalan" jelzőveli minősítéséhez." Ez melyik politikusrol regel es mi a valosag-alapja? Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-07-17 07:31:09
Kedves Catie! Fogalmam sincs hogy jottem en ide ":M.Kil. "Te Jó Isten! És hogy leplezte! " Szebb jovot! Udv. Barbara
Zsuzsi
2014-07-17 00:00:54
székelyföldi!

Kb húsz beírás bizonyitja, h ügynöki munkában veszel részt, célirányosan vágott anyagaidból a legfontosabb részt vettétek ki. Tudod Hősök tere, Kubinyi beszéd. Ezek után fapofával figyelmen kivül hagyni minden kérést és folytatni a dolgot, nem akármi. Mondom neked: EZ ÜGYNÖKI FELADAT.
Nem zavar? Nem akarsz nekünk mondani valamit?
volt jobbikos
2014-07-16 23:55:34
Az alábbi beirást a kurucon tettem Tarnócynak, másnapra eltűnt.

Kedves cikkíró!
Lenne egy kérdésem a Miért szeressük Haynaut? c. Horváth Róbert cikkből származó idézet után:

„Jobboldali nézőpontból elévülhetetlen fő érdemei Haynaunak a baloldali és szabadkőműves itáliai forradalmi megmozdulások és az ugyanilyen magyarországi „szabadságharc” leverése volt.”

Horváth Róbert a legjobb barátja Baranyinak, együtt több szektát és más vállalkozást alapítottak és az Attila Akadémián most is együtt tanítanak. A magyar szabadságharc gyalázása szerinted belefér a Jobbik sokoldalúságába?
Topi
2014-07-16 21:33:12
Világ Panoráma - Vigyázó szemetek Moszkvára és Mekkára vessétek! https://www.youtube.com/watch?v=aSDu9tlh0q8&list=UUKDvZ6qsycgZ_9XIVHMBVyw&honnan=Nemzeti_Hirhalo
Barteli2
2014-07-16 16:36:48
Tarnóczyt óriási igyekezettel próbálja meg helyretenni a kommentelőket.

A tettek helyett a passzivitást fogadtatják el.., megy a magyarázatgyártás..
Hűtik a népet a forró nyárban, hogy teljenek az évszakok.. miközben vonatvezető és kalauz nélküli szerelvényen robogunk a szakadék felé..
Bebeszélik az embereknek, hogy nem értenek semmihez, hiszen ezek a butuskák azt se tudják mi az a tradiCionizmus és metafizika..


Minden helyzetelemzőt megpróbálnak lejáratni, mert nem érdekük az igazság feltárása.
Ebből látszik, hogy nagy a baj.. csak a diktatúra nem bírja a kritikát..
Ennél a Jobbiknál nem lesz cenzúra nélküli betelefonálós tv műsor.. csakis egyirányú megmondó műsorokat sugároznak majd...

Kuruc.Info szerkesztői, tradíció vagy nem tradíció?
Olyanok vagytok mint az index vagy a retek klub, sokkoljátok az olvasókat a rossz hírek tömkelegével! Az embereket kiábrándítjátok és elüldözitek ..
Rész igazságokat feltártok, de eszetek ágában sincs megoldásokat vagy jó példákat mutatni!
A jó példákat elhallgatjátok : Dózsa, Mátyás, Pozsonyi csata.. csak a Jobbikot propagáljátok! Nem furcsa ez?

10 kuruc.info-s írásból 9 depressziót okoz!
Hát jól van ez így?
LacháziGábor
2014-07-16 16:08:36
Talán fordul a kocka, és a kijevi bábkormánynak menekülnie kell. http://www.hidfo.net/2014/07/16/igor-sztrelkov-felszabaditjuk-nyugat-altal-elcsatolt-teruleteket
Ajózsef
2014-07-16 15:33:10
Aki a sorok között is tud olvasni és nem veszik el a magasröptű filozofikus semmitmondásban, annak talán egyszerűsödik a képlet, (mármint, hogy ki ki hol helyezkedik el) ha elolvassa a következő cikket, Tarnóczy Szabolcstól, aki "a nyuszi sapkája, a zsidókártya és a labancok" c. cikkével, a kurucinfón, megpróbálkozik a szerecsenmosdatással, azaz a zsidó polgármesterjelölt és a metafizikai tradiCIONIZMUS, címeres képviselőinek mentegetésével, és Pap Gábor valamint Kubínyi Tamás lejáratásával.
Nem sok sikerrel, sőt, szerintem több öngólt is lőtt a szerencsétlen.
Pl. Megmagyarázza miért nem tetszik egyeseknek a miskolci jobbikos jelölt:
-"szimpatizánsaink táborában nagyon sok jó szándékú, de képzetlen, tudatlan és szellemileg fegyelmezetlen hazafi tömörül. Ők azok, akik csak jelszavakból értenek, akik számára a világ fekete-fehér választásokból áll. Az ő gondolkodási modelljük szerint valaki vagy imádja a zsidókat vagy utálja..."
Tehát aki azt szeretné, hogy csak magyar jelölteket indítson a nemzeti párt az képzetlen, tudatlan és szellemileg... Én például se nem imádnám, se nem utálnám a zsidókat, ha jó távol volnának tőlem és nem keserítenék az életem nap mint nap. Na de azt, hogy ők irányítják és ahogy irányítják hazámat, azt egyenesen rühellem. Azt se szeretném ha a Magyar politikai vezetésben a kínaiak lennének túlsúlyban, de ettől még amblokk nem utálom a kínaiakat, csak azt szeretném, hogy a Magyarok sorsáról, Magyar emberek döntsenek, már önkormányzati szinten is. Azt hiszem a jobbik arra hivatott, hogy egy kis képzéssel, tudatszint emeléssel és szellemi fegyelmezéssel orvosolja az enyémhez hasonló hiányosságokat.

A következő mondata is épületes:
-"Pap Gábornál felléptek a demencia első sajnálatos tünetei, akár az öreg Csurkánál? Kubínyi Tamás is nyilván jó médiaszakember, de akkor mért nem a lényegről beszél:
mért kellene Vona Gábornak elhatárolódnia egyik legjobb barátjától és tanácsadójától csupán annak egy olyan elve miatt, amit talán maga sem képvisel, nemhogy tanácsként szuggerál?"
Kérdem én, milyen ember az aki "talán" nem is képviseli a saját elveit és nem is aszerint ad tanácsot. Azt hiszem az ilyen ember enyhén szólva jellemhibás.

A teljes cikk: http://kuruc.info/r/7/130088/#ixzz37ZOu9SeV

Aki esetleg még mindig fontolgatja melyik oldalon vannak az Igaz Magyar Emberek, annak ajánlom felváltva nézzen a youtube-on Baranyi Tibor Imre és László András féle agymenést, valamint Pap Gábor és Kubinyi Tamás féle tanítást. Aki ez után se tudja eldönteni ki akarja megvezetni és ki akarja vezetni, az majd megtudja egyszer, de akkor neki már lehet, hogy késő lesz...
barodza
2014-07-16 12:18:09
Szabó Ferenc
2014-07-16 11:26:58
szekelyfoldi

Sokan kérték tőled azt a felvételt a Hősök terén, most csöndben vagy. Tegyél valamit, minden beiró nevében kérlek, hiszen sokan csatlakoztak és senki nem volt a hamisitók oldalán. Te ismered és megnevezted őket, remélem most azon dolgozol, hogy lássuk azt a beszédet. Az ide beirók jelentős része közömbös az Áktv fennmaradása iránt, nem vesz részt a müsorban, nem fizet 1000 ft ot, nem szólal fel a beépitett ügynökök ellen akik célirányosan vágott "dokumentumfilmeket" terjesztenek a világban. Jó lenne ébredni.
Martin Killeen
2014-07-16 09:36:33
A kaliforniai Lacinak uzenem, hogy a Jobbik legtobb javaslatat targysorozatba sem veszik, nem tudom, hogy a jo szot hasznaltam-e erre, ha meg veletlenul igen, akkor leszavazzak. Nagy neha elofordul, hogy a javaslataikat lenyulva ok vetik fel ugyanazt! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-07-16 09:30:21
Catie!
Az a szegeny Ferenc ongyilkos lett a szemetlada bankoktol felvett es nem tudom hanyszorosara megemelt tartozasa miatt. En ugy hallottam, hogy kb. tizezerre teheto az aldozatok szama!
Barteli2
2014-07-15 23:35:32
Felhívás az ebtartókhoz:
http://gonyu.network.hu/blog/gonyu-klub-hirei/felhivas-az-ebtartokhoz

http://mno.hu/ahirtvhirei/egyre-tobb-a-kobor-kutya-a-kutyachip-miatt-1179976

Megnövekedtek a kóbor ebek számai? Nocsak mi történt az elmúlt években?
Jah, hogy megszavazták a kutyák chippelését?
Hülyeségért nem kellett messzire menni:
http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=2816MMindenki hozzászokot a chipek beültetéséhez és nem váltott ki tiltakozást?!
Az embereket is meg kellene jelölni, nehogy elkóboroljanak a tulajdonostól.
Milyen jó és gyors lenne a reptéri utazás, ha nem kellene az útlevél, vagy éppen a metrón se kellene ellenőröket alkalmazni, akik nem látják futtában a bérletet, vagy éppen lehetne fizetni a Tescoban.. orvoshoz se kellene taj számot vinni... munkahelyen nem kellene időnyilvántartást vezetni , elveszett kisgyereket azonnal meg lehetne találni, bűnözők nem szökhetnének meg..........
és a hatalomnak nem tetsző renitens állampolgárokat azonnal el lehetne kapni.. fizetésüket azonnal zárolni, mozgásterüket lekorlátozni és minden lépésükről tájékozódni valós időben..

Megszűnnének a renitens állampolgárok! Szebb ÚJ Jövőt!


- a Jobbik ötleteit gyakran lenyúlták, két forrás alapján a kutyachip alkalmazása is az övék volt

Még meg se jelent, hogy mennyi lesz a chip ára, és egyáltalán semmilyen kalkuláció, de már óriási volt a tülekedés azért, hogy ki tarthatsa kézben az adatbázist!!! Hiába akinek egyszer referenciája lesz az állatok terén...


Hamarosan itt a az új emberbe ültethető sokáig működő chip, ami nem csak megjelöl, hanem távirányítással is vezérelhető lesz..
A költségeket természetesen az emberek fogják állni, méghozzá azok a nők, akik meddők akarnak lenni!

http://idokjelei.hu/2014/07/a-csipbeultetes-nepszerusitese-es-fogamzasgatlo-csip-bill-gates-jovoltabol/

E(m)B(er)tartók!!!
Barteli2
2014-07-15 23:21:11
Volt egy előadás : A hibbant Bill Gates szúnyogokkal házal

Azt hittem, hogy a jövőről van szó..., erre tessék , már egy éve GMO-s szúnyogokkal tenyésztenek és kísérleteznek Brazíliában:
http://idokjelei.hu/2014/07/a-gmo-szunyogkiserlet-forditva-sult-el-de-a-termek-forgalomba-kerulhet/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.