Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

barodza
2014-07-24 08:34:18
LGT - Madarak jönnek - Valaki mondja meg
http://www.youtube.com/watch?v=2OQVgm4H7fg
barodza
2014-07-24 08:12:11
Kárpátia - Ébredj Magyar!

http://www.youtube.com/watch?v=NmOePqITnJY
barodza
2014-07-24 08:05:43
barodza
2014-07-24 08:05:43
HunorMagor
2014-07-23 21:07:35
Szia Benedek !

A "nagy szocialista szovjet csűrhe banda" Magyarországot a tiszta erkölcs alól, a becsületes tisztességes magyar vezetés, és minden jó érzésű Magyar ember alól, és a tisztességes életmód és minden ami a jó és kiváló kategóriába tartozik, nos ezek a jó dolgok alól szabadítottak fel bennünket.
És ránk hozták a cionista rákfekélyt, a pokol minden ördögeivel együtt jehovával az élen. Azóta is érezzük e felszabadítás minden átkát, a mazsihiszt, a gazsihisz, és az europahisztériát.
De ennek a söpredéknek is a vége úgy lesz, mint a Pozsonyi csata vége. A Jó Magyar Emberek pedig, békességben fognak élni, Atilla Nagy Királyunk lelkületével.

Áldás, Áldás, Áldás !
szilveszter
2014-07-23 18:00:16
A gonosz birodalma létezett a bolsevizmus idején ez igaz,de a gonoszok birodalmát már nem Putyinékkal kellene értenünk.A legnagyobb gonoszságot Oroszország ellenében NATO bővítésnek hívják.Még szerencse hogy Putyinék felismerték a cionisták Oroszországot felszámolni akaró terveit.Ezek szerint az orosz elnök nem közéjük való,Isten tartsa meg szokását,erőt egészséget sokat kívánok Putyin elnök úrnak.A zárszámadást Ő vezesse és a cionistákat tanítsa meg büntetésből katyusatáncot lejteni. Ráadásul meg azt hogy nyema Pása ,nyema Pása nyema kukuru.
Topi
2014-07-22 19:34:20
Topi
2014-07-22 18:27:50
Topi
2014-07-22 18:21:13
Topi
2014-07-22 18:02:48
John ChristensenMagyarországot kirabolták - itt vannak a tények. 2013-01-06 23:11

1./

Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba.

Most akkor ezt forintosítjuk, hogy a nagyságrend még jobban látszódjon: 48, 000, 000, 000, 000, azaz 48 ezer milliárd forintot!!! (200 forintos dollár árfolyamon). (John Christensen, a Tax Justice Network igazgatója. Közgazdász, korábban offshore bankár volt.) Sajnos hazánk ezzel az eredménnyel a világon a 12. helyen áll a kirabolt országok között. Sokkal korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt is megelőzzük, ezt egy nemzetközi jelentés állítja.

2./

John Christensen a Hetek című újságnak ma elmondta, hogy példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek. Offshore számlákon az államadósság duplája! Ez az államadósság két és félszerese!!!

3./

Többéves kutatás után a héten jelent meg az első átfogó világjelentés az adóparadicsomokba menekített magánvagyonokról. Az igazságos adózásért küzdő, vezető közgazdászokból és bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet azt állítja, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött offshore számlákon. Ez az összeg - ami csak a pénzeszközöket vette számba, és nem tartalmazza az offshore ingatlanokat, jachtokat és céges tulajdont - megegyezik az Egyesült Államok és Japán együttes éves nemzeti össztermékével (GDP).

4./

"Az adóparadicsomok száma a gazdasági válság óta folyamatosan növekszik, csakúgy mint az ide menekített vagyonok mértéke" - mondta a Heteknek a Tax Justice Network igazgatója, John Christensen. Jelenleg 73 ilyen állam és önálló adójogi státussal rendelkező tartomány van, amelyek a nulla összegű vagy minimális adókulcsok mellett titoktartást - beazonosíthatatlan tulajdonú, anonim számlákat, alapítványokat és cégeket - kínálnak a külföldiek számára.

"Az adóparadicsomokba nem azért viszik a vagyonokat, hogy ott kedvezőbb feltételek mellett forgassák a tőkét. A legtöbb ilyen helyre a milliárdosok be sem teszik a lábukat, nem költenek és nem termelnek itt, egyszerűen csak odaviszik a pénzüket, hogy teljesen kivonják az országuk adózása alól" - állítja Christensen.

Az offshore ára (The Price of Offshore) című kutatás során a világ legnagyobb adatbázisainak, a nemzetközi szervezetek jelentéseinek és az egyes országok költségvetési összesítéseinek felhasználásával a kutatók azt állapították meg, hogy a világgazdaság "fekete lyukaiban" több pénz tűnt el adómentesen az elmúlt években, mint amennyit a kormányok megpróbáltak - az adófizetők pénzéből - a válságkezelésre biztosítani.

"Ezek a pénzek nem vesznek részt az értékteremtésben, nem teremtenek munkahelyeket, legfeljebb a spekulatív tőkepiacokon jelennek meg" - állítja Christensen, aki elmondta: a legnagyobb offshore vagyonokat nem ismeretlen "no name" bankok, hanem a világ top pénzintézetei kezelik.

5./

A pénzügyi válság éveiben a világ 50 legnagyobb bankja évente 16 százalékkal növelte az ügyfeleik által offshore számlákon elhelyezett összegeket.

Ez a privátbanki prémium szolgáltatás a legjövedelmezőbb banki üzletág, ennek ellenére a bankok egy része állami mentőövet igényelt.

"A szuper bankokon belül is kiemelkedik három pénzintézet - a svájci UBS, a szintén svájci Credit Suisse és az amerikai Goldman Sachs -, amelyek a világelit kedvenc bankjai.

Ezek mind prémium szolgáltatást nyújtanak és kiterjedt hálózattal rendelkeznek a népszerű adóparadicsomokban."

6./

A Tax Justice Network adatai szerint Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore jelenség miatt.

242 milliárd dollár magántőke - a teljes magyar államadósság két és félszerese - került offshore számlára. Az összeg abszolút mértékben is hatalmas: ezzel a világranglista 12. helyét foglaljuk el.

Európából senki nem előz meg bennünket, és a többi kontinensről is csak gazdasági világhatalmak és néhány olajország. A sokat szidott európai válságállamok - például Görögország - nincsenek az első húszban sem. Tekintve, hogy a kommunizmus alatt nem léteztek jelentős magánvagyonok, ezért megkockáztatható az állítás, hogy a 242 milliárd dollárnyi offshore pénz nagy része a privatizáció során került magánkézbe. Az ország ezzel kétszeresen is pórul járt: a gyakran érték alatt dobra vert állami javak nem is maradtak az országban, hanem adómentesen külföldön fialtak tovább.

Magyarországnak maradt a folyamatos eladósodás, hitelfelvételek és megszorítások ördögi köre - kormányzatoktól függetlenül.!!!!

Ráadásul a magyar offshore milliárdosok közül még Berezovszkijok és Abramovicsok sem kerültek ki.

Pedig a külföldi milliárdosokat sorozatban termelő Oroszországból is csak alig több mint háromszor annyi pénzt sikerült külföldre juttatni, mint Magyarországról.

7./

Ráadásul Magyarországnak nem volt olyan vezetője sem, mint Vlagyimir Putyin, aki - vitatható módszerekkel, de - hazahozatta az offshore paradicsomokba síbolt vagyonok jelentős részét.

Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre - de Bokros-, Gyurcsány- csomagra sem -, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben.

8./

A jelentés nemcsak az egyes országok veszteségét vizsgálta, hanem a nyerteseket is.

"A szupergazdagok egyre jobban elhúznak. Ma a világ összes magánvagyonának mintegy 30 százaléka egy nagyobb futballstadionnyi ember - 91 ezer fő - kezében van.

Ők azok, akiknek egyenként 30 milliárd dollárt meghaladó vagyonuk van.

Utánuk következnek az 1-30 milliárd dollár közötti vagyonnal rendelkezők (9,3 millióan), akik a világ magánvagyonának további 51 százalékát birtokolják.

Ez a maroknyi elit - amely a világ lakosságának 0,14 százalékát teszi ki - négyszer annyi pénzzel (44 800 milliárd dollárral) rendelkezik, mint a többi 6,7 milliárd ember - a világ lakosságának 99,86 százaléka -, akik nem dollármilliomosok.

9./

Ennek a hatalmas vagyonnak a fele (a szupergazdagok esetében a 70 százaléka) offshore számlákon van. A számok azt mutatják, hogy az Occupy-mozgalom híres jelszava - "mi vagyunk a 99 százalék, ők az 1 százalék" - inkább alulbecsülte a valóságot. A hangzatos ígéretek ellenére ezen a téren nagyon gyenge a nemzetközi felügyelet.

Hiába ígért például a G20-csoport hathatós összefogást, a gyakorlatban nem sok történt. Ezért az egyes országok - például a német adóhatóság - megpróbálnak a feketepiacon hozzájutni bizalmas adatokhoz a külföldre menekített vagyonokról.

"Ez a globalizáció gyenge pontja - mondja Christensen. - Felszabadítottuk a globális tőkemozgásokat, de nem szerveztük meg az együttműködést az országok között,

hogy a pénz ne tűnhessen el az adóparadicsomokba. Ezért azt javasoljuk, hogy a világ valamennyi országának részvételével jöjjön létre egy globális adózási egyezmény.

Ez automatikus információcserét biztosítana az adóhatóságok között. Csak azok a bankok működhetnének, amelyek alávetik magukat az offshore információk átadásának, beleértve az offshore cégek, részvénytársaságok és alapítványok valódi tulajdonosainak adatait is."A szakember elismeri, hogy ez nem fog egyik évről a másikra megtörténni, de - mint mondja - az adómentes vagyonokból származó jövedelem megadóztatása olyan jövedelmet szabadíthat fel, ami megoldást jelentene például az európai adósságválság megoldására vagy számos ínségben élő ország valódi megmentésére.

10./

A kérdés, hogy ki és kik voltak a felelősek hazánkban ebben a rablássorozatban?

Miért nem vonnak senkit felelősségre? Ha valaki egy szalámit lop a boltból, azt egy életre megbélyegzik, aki milliárd dollárokat lop el az pedig az elithez tartozik.

Ez valójában költői kérdés, hiszen tudjuk, "holló a hollónak nem vájja ki a szemét!" (A szemét!)Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. (Stephen Dolly)
Topi
2014-07-21 19:33:51
Be kell keményíteni a multiknál https://www.youtube.com/watch?v=lxl28IIzayM
barodza
2014-07-21 17:34:00
2014-06-20 Világ-panoráma
http://www.youtube.com/watch?v=lyPPq016XCo
szilveszter
2014-07-21 16:06:32
Vegyük már tudomásul hogy Putyin,Oroszország és az Eurázsiai Szövetség lehet képes a cionizmus visszaszorítására.Országunk is ilyen cipőben jár, jobb lenne ha még időben cselekednének no nem a köpönyegforgató elnyomóink.
szilveszter
2014-07-21 15:54:14
Ajózseffel ellentétben azt mondom éljen Putyin elnök és méltatója Drábik János.
Kati
2014-07-20 21:43:48
Kedves szekelyfoldi!

15 bejegyzésben kérik a fórumozók a július 5.ei felvétel vágatlan változatát amit csonkitottan terjesztesz és amit csak az általad ismert ember, azaz Bognár Tibor vágott meg. Végre megérdemelnénk a becsületes választ, mert eddig csak maszatoltál.
Ajózsef
2014-07-20 13:30:42
Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG MEGVÁLTÓJA !
Bizonytalan voltam Putyin megítélésében, de most , mivel Drábik dicséri, biztos vagyok benne, hogy nem ő a mi emberünk, nem ő a "világ megváltója". Azt hiszem a zsidók csak vissza akarják hozni a vasfüggönyös, kétpólusú korszakot, és Putyin ehhez asszisztál.
Drábik aki minden második mondatában az óriási és megdönthetetlen világuralmukról beszél, valójában a zsidó szócsöve és a háttérhatalmat segíti (akárcsak a napokban Gyöngyösi Márton).
Pedig valójában a király meztelen, kifingott a világkirályságukról szövögetett álmuk, újra el kell halasztani a bevezetését. Hatalmuk is csak addig tart amíg mi azt elhisszük nekik, a drábikok azért vannak, hogy minél tovább elhitessék velünk.
Ezek az élősködők is olyanok mint az összes többi, addig élnek amig a gazdatest le nem rázza őket magáról, (vagy bele nem pusztul). Mivel Isten a mi oldalunkon áll, a végkifejlet nem kérdéses, csak a teljes bukásuk ideje az.
barodza
2014-07-20 11:20:10
Topi
2014-07-20 09:21:34
Kelet-Ukrajnában humanitárius katasztrófa - NÉPIRTÁS https://www.youtube.com/watch?v=XzSlHzGdZ0E&feature=em-subs_digest

Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG MEGVÁLTÓJA ! - VNTV https://www.youtube.com/watch?v=qiW9WofRQYA&feature=em-subs_digest-vrecs

SZÁNTAI LAJOS: A pozsonyi csatáról (részlet az "I. András koronázás... https://www.youtube.com/watch?v=v_dHFR9OFYM&feature=em-subs_digest

Kézdivásárhely (Tirgu Secuiesc ) -The Hometown - / Music Elly Dorka - Eldar Mansurov / https://www.youtube.com/watch?v=KYZAz4Vc0Ac&feature=em-subs_digest-vrecs

MOTIVÁCIÓ! Nézdmeg minden nap! Minden Reggel! https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58&feature=em-subs_digest-vrecs
Szabó Ferenc
2014-07-19 11:30:00
Pontositani kell a zsidó fogalmát, az is zsidó aki nem született annak de támogatja a zsidó hatalmat. Pártokban, szervezetekben nem lép fel ellenük, hanem hasznot szerez belőlük, vagy tűri, hogy a magyarok fölött pöffeszkedjenek.
Topi
2014-07-19 09:48:34
Németh Miklós: Moszkvában van az egyetlen hiteles magyar ügynöklista - Martonyi utolsóként kérte felvételét az MSZMP-be
-
Az egyetlen hiteles ügynöklista Moszkvában van mind a mai napig - jelentette ki Németh Miklós egykori miniszterelnök a 10. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozón pénteken Soltvadkerten a Határnyitás '89 című beszélgetésen.
-
Németh Miklós szerint a magyar történészek is csak akkor ismerhetik meg a teljes igazságot, ha az orosz fővárosban feloldják a titkosítást - tette hozzá. A "rendszerváltás" előtti utolsó magyar kormány irányítója szerint ami ezekkel a dokumentumokkal Magyarországon történt, szégyenteljes: "ebbe betettek, ebből kivettek, egy részét pedig megsemmisítették" - mondta.
Németh Miklós a Magyarországi Evangélikus Egyház országos felügyelőjével, Prőhle Gergellyel, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetközi és európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkárával felidézve a 25 évvel ezelőtti eseményeket, azt mondta, a "rendszerváltásért" meg kellett küzdeni, és a résztvevők érdeme, hogy képesek voltak szembenézni a kihívásokkal és válaszokat találni rájuk. Kiemelte, "büszke arra, hogy a rendszerváltás vér nélkül ment végbe" Magyarországon.
Nemzetközi összefüggésbe helyezve a magyarországi történéseket, azt mondta, hogy miután Mihail Gorbacsov szovjet pártfőtitkár bejelentette a Brezsnyev-doktrína végét, Magyarországon 1989 márciusában már megállapodtak a pártfőtitkárral a szovjet csapatok és az atomtöltetek kivonásáról, "kezet ráztak". Azt, hogy nem akkor, és nem ő, hanem a határnyitást az utolsó pillanatig ellenző Horn Gyula aratta le ennek az egyezségnek a babérjait, a Gorbacsovnak ígért titoktartás és a köztük kialakult bizalmi viszony tiszteletben tartásával magyarázta Németh Miklós, aki azt is hozzátette, amikor Orbán Viktor 1989. június 16-án a szovjet csapatok kivonását követelte Nagy Imre és társainak újratemetésén, "már régen le volt zsírozva minden". A volt miniszterelnök szerint az 1989-es határnyitás után még nem lehetett tudni, hogy két év múlva egységes Németország lesz. "Így hozta a csillagok állása és az akkori döntéshozók helyzetfelismerése, ügyessége" - fogalmazott.
Martonyi volt az utolsó újonnan felvett párttag
Németh Miklós arról is beszélt, hogy a '80-as évek elején az MSZMP-nek 860 ezer tagja volt, de ebből 150 ezer volt igazi kommunista, a többiek között nagyon sokféle ember volt. Ők aztán később érzésviláguktól, értékrendjüktől, felfogásuktól függően "bementek a többi pártba", a kisgazdáktól az MDF-en át az SZDSZ-ig, a Fideszt is beleértve. Felidézte: 1989 áprilisában Martonyi János személyesen közölte vele: látva, hogy jó irányba mennek a dolgok, kérte felvételét az MSZMP-be. Ő volt talán az utolsó újonnan felvett párttag - mondta, majd az ügynököt mentegetve kijelentette, ezért nem kell elítélni Martonyit. Bonyolultabb ez annál, hogy "baltával kezdjük el vagdosni a forgácsot" - fogalmazott.
Az 1990-ben megalakult Országgyűlést alkotó pártok mindegyikében ültek kommunista titkosszolgálati emberek, még az MSZP-ben is. Nagy kár, hogy nem néztünk ezzel szembe – fogalmazott. Megjegyezte: az egyetlen hiteles ügynöklista Moszkvában van mind a mai napig. Ha ott feloldják a titkosítást, a magyar történészek is csak akkor ismerhetik meg a teljes igazságot. Szégyenletesnek nevezte azt, ami Magyarországon történt ezekkel a dokumentumokkal.
Németh Miklós kijelentette: ő azt javasolta, vagy semmisítsék meg az egészet, vagy azonnal hozzák nyilvánosságra, vagy az új kormány és parlament döntsön az ügynöklisták sorsáról. Az akkori politikai résztvevők ez utóbbit választották.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.