Mariann
2014-08-02 21:28:20
Barbarának
Aki a legnagyobb zsidóterror idején védi őket csak azért mert kedvenc pártvezetői is közülük valók, az nem méltó arra hogy magyarnak mondja magát. szavaid vissszahullanak rád: bunko, bugris, balfacan
barodza
2014-08-02 18:50:03
Peck:
barodza
2014-08-02 18:49:30
nálam is!
Ajózsef
2014-08-02 16:39:42
Martin barbi, azt hiszem nem érted a lényeget. Nem a jobbikos zsidó jelölt emberi értékeit vonom kétségbe. Sőt, elhiszem neki, hogy szolgálni szeretné hazája Magyarország érdekeit. Csak azt mondom, hogy azt úgy tehetné leghatásosabban ha zsidó származásúként, a mazsihisztiben, vagy valami hasonló szervezetben fogná ki a szelet a magyargyűlölő zsidók vitorlájából.
szebbjovot
kurucPista
2014-08-02 13:45:17
egy komment - ( a Kén utcai gyilkolászni vágyó cigány - kapcsán ) ... Péter Szabó - Kiemelt hozzászóló · Érd-Parkváros
Földönkívüli faj a cigány és a zsidó, erre nyakamat teszem. Az egész történelem, meg az evolúcióról szóló hablatyolás egy nagy hazugság. Az eszkimó fókára vadászik, hogy megéljen, az indiánok ehető gyümölcsöt gyűjtögetnek, a néger ásóbotos földművelést folytat, a fehér ember gyárakban robotol. Mindegy merre nézünk, az összes faj, nép és egyed gondoskodik a saját ellátásáról. Csak két emberszabású parazita faj létezik e bolygón, a zsidó és a cigány. Az egyik kamatot szed, csal, lop, zülleszt, hazudik, öl, a másik időseket mészárol és megélhetését, szaporodását az emberi sajnálatra, vagyis az eltartók ostobaságra alapozza. Mit mondjak, dédapáinknak még jók voltak az ösztöneik a második világháborúban. Az az időszak a legnagyobb felkelés, amit valaha produkált a történelem. Sajnos elbukott – ezért van ma kilakoltatás, adósrabszolgaság, buzifelvonulás, kettős mérce, szarral összekent „művészi” Jézus kiállítás. Ezért tömi el patakjainkat és folyóinkat a szemét, ezért állnak országszerte megcsonkított, kivágott erdők, ezért tűntek el a fehérre meszelt falvak, hogy helyettük fekete patkányok putris parazitái éljék sajátos „kultúrájukat” az ősi földön. Áldozzatok atyáitok emlékének, mert ők erősek, tiszták voltak és szabadon akartak élni. Hittek abban, hogy a jövőt a gyermekeiknek építik, s ehhez azonosítani és pusztítani kell a parazitát, hogy a fenyegető vész ne rombolhassa le a természeti törvények által alkotott életformát. A világ beteg, az emberiség vére, izzadtsága ma jutalomként hullik a haszonlesők ölébe, de helyettük nem kap mást, csak a rabszolgáknak kijáró megvetést. Ne fogadjuk el ezt az állati létet, utasítsuk el a megbélyegzést és kifosztást, higgyünk abban, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, akik nagyszerűek, alkotóképesek és szabadon akarnak élni! (Huh! Remélem ma is gyártottam néhány rasszistát és antiszemitát!)
http://kuruc.info/r/34/131118/ . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=fSkq1dspDSk
barodza
2014-08-02 09:11:16
kurucPista
2014-08-02 09:04:48
látod-látod barbi MK - mindjárt ilyen csúnyaságokat írsz - ha nem veszed be a napi 3 x 1 'SzebbJovo'-det ...
barodza
2014-08-02 08:53:20
barodza
2014-08-02 08:40:15
magyartm
2014-08-02 01:14:31
Kérdéem kinek volt érdeke és milyen megbízásra történt Székelyföli által 2014. jul. 29-én 9 ó 51 per 31 mperc időponttal ide feltett
http://www.youtube.com/watch?v=nblcOzmjHqQ, Patrióta Emlékmenet HORTHY MIKLÓS Nemzeti Hadseregének ttiszteletére Szegeden 2014 julius 27.-én tartott - Bognár Tibor által 2014. julius 28-án közzétett videó felvételt - megváltoztatni, illetőleg az új változatból a meneten részt vevő "sok jó magyar embert" kihagyni, melyet maga Székelyföldi bizonyít a feltétel napján 2014. julius 29-én13 ó 32 p 38 mp időpontban Mariannak azzal, "láthatód az ott levő sok jó magyar embert" .
Szerdán azaz 2014. julius 3o-án még valóban a helyszíneken a beszédek bejátszása alatt a részt vevő jó magyar emberek is láthatóak voltak, - az új változatban - már csak néhány kép maradt meg, amelyet pénteken 2014. .aug. 1-én tapasztaltam. Kérdésem mégegyszer kit sértettek az ott levő jó magyar emberek.
Martin Killeen
2014-08-02 01:09:50
000000000000000000rossseb
Arra sem vagy melto...hogy azt irjam, ha hallgattal volna....................................., mert egyetlen napot sem adsz neki bunko, bugris, balfacan, hogy bizonyitson!
Ajózsef
2014-08-01 21:56:50
a fenevad megmutatja igazi arcát:
Bohdan Butkevics ukrán újságíró egy interjúban azt mondta, a Donbasszban 1,5 millió „felesleges” ember él, akiket, legalábbis egy részüket, ki kell irtani.
forrás:
http://www.oroszvilag.hu/?t1=magyarorszag_es_a_posztszovjet_terseg&hid=5265
Kijevnek nem kell megértenie Kelet-Ukrajnát, hanem egyszerűen erőforrásként kell használnia ezt a régiót. „A legfontosabb, amit meg kell tenni, egész egyszerűen meg kell ölni az [ott élő] emberek egy részét.” – mondta.
http://www.youtube.com/watch?v=CgDvPS07VRw
P.S. Ha ez a Bohdan Butkevics ukrán, akkor én megeszem a kalapom, ez olyan zsidó, mint a pinty.
miskolcilaci
2014-08-01 17:21:16
"EBESZ tiszt Boeing felfedezte a golyó ütötte lyukakat nehéz géppuska".
http://vk.com/video197750477_169663847
Az ukrán terrorellenes hadműveleti parancsnokság is megerősítette, hogy a Donyeck megyei Sahtarszk közelében deszantosok kerültek kelepcébe. A túlerőben lévő ellenség a terep adottságait kihasználva rajtaütött a katonákon, és veszteségek okozott nekik - közölte a törzskar, de nem közölte, hogy hány katona halt meg. 18+++!
http://www.youtube.com/watch?v=5xR5pXa8yjs#t=99
Ajózsef
2014-08-01 15:01:47
A jobbikos zsidó, polgármesterré jelölése margójára:
-Kedves Magyar testvérim, gondold végig ha polgármestersége idején választania kell egy "külföldi befektetőnek" nevezett zsidó rokona és a mezei Magyar érdek között, ki mellé fog állni ez a díszpéldány? Én is tudom a választ, te is tudod. Most nemzeti mezt visel, de alatta zsidó szív dobog, azt nem cserélhette le.
-Ha még mindig nem érted, indulj ki önmagadból, ha abba a helyzetbe kerülnél, hogy neked kellene választanod, a Magyar nemzet létérdeke vagy bármely más nemzet érdeke között, gondolom, mint minden rendes ember a saját nemzeted választanád.
-Nos ha a jobbik miskolci elnöke és megyei alelnöke, Jakabpéter vagy Péterjakab létkérdésben nem a saját fajtáját támogatná, akkor hitvány ember lenne, mert az ember nemzeti hovatartozása nem választás kérdése, azt csak a sátánfattyak cserélgetik, látszólag.
Az ilyen kontra-rekontra prozelitáknak mint Jakab azt ajánlom menjenek a mazsihiszbe, vagy más zsidó fészekbe, vagyis arra az oldalra "amely rendre beletapos a magyarság érdekeibe és értékeibe" és azt változtassák meg a zsidó-kereszénység bibliai szellemében. Ha ez sikerülne nekik, ez mindkét félnek megváltás lenne.
De, hogy egy klasszikust idézzek: "Magyaroknak Magyar vezetőket"
Még egyszer leírom, mert még sokaknak nem jutott el az agyáig:
-Figyelő szemetek Gázára vessétek. Az egyik oldalon állunk mi, a másikon ők, és a létünk a tét.
Az egész világot és sajnos Magyarországot is, zsidók irányítják, ez tény, nem kell róla vitázni. Napról napra egyre rosszabb lesz a helyzet, ez is tény. Aki (vagy amely párt) nem azon igyekszik, hogy visszaszerezze, hanem inkább átengedi nekik az irányítást, az "embernek hitvány, Magyarnak alkalmatlan", és nem bottal, de sorsal, megveri azt az én Istenem... Ez is tény.
Anna
2014-08-01 14:32:50
Anna
2014-08-01 14:09:32
Anna
2014-08-01 14:07:20
Anna
2014-08-01 14:02:20
Admin03
2014-08-01 11:00:30
Kedves Nézők és Olvasók!
Az alábbi levelet az írójával és a szerkesztőséggel egyeztetve közöljük annak érdekében, hogy működési zavaraink megoldása érdekében felmérjük a közreműködői-segítői szándékot.
Tisztelt Kubínyi úr!
Meg kellene ezt a finanszírozást szervezni.
Legalábbis az alapokat.
Lehet hogy idealizmus, de mégis lenne egy gondolatom.
Kb már látszik Nálad kik azok akik tudják és hajlandók kicsit komolyabb mértékben támogatni az Ügyet.
A következö szám csak saccolás részemröl, de úgy gondolom havi 100ezer forintból a havi szerver és villanyköltség kijön.
Legyen minden hónapnak egy meghatározott gazdája. Kerestetik 12 igaz ember vagy társaság. Attól kezdve kinek kinek a becsülete rajta hogy a mindenkori adás kimenjen.
Tudom, hogy ez kevés az életbenmaradáshoz, de higyjünk abban hogy egyéb bevétel is akad.
Szólítsd meg privát emailben a potentatokat. Nem kell itt szégyenkezni, mindenki tudja itt hogy miröl van szó. Aki el tudja kötelezni magát jó, aki nem, hát nem. Minden esetre jó volna elkerülni ezeket a szívinfarktus közeli hónapkezdéseket.
Természetesen hogy ne beszéljek mellé, magamat ajánlom elsönek.
Szerintem küld körbe ezt a levelet különösebb kommentár nélkül. Majd meglátjuk mi lesz.
Egyébként a vétel kitünö. Ez azért is nagy szó mert mióta támogató vagyok élöben csak linuxal, ott is kizárólaga a main streemet direkt felfogva tudtam nézni. Most megy a müsor microsoft környezetben is.
Az Isten áldjon minden jó magyar embert
Ötvös István
szilveszter
2014-08-01 10:44:46
A híres 15miliózók álljanak helyébe az ukrajnai magyar bevonultatottaknak.Itt az eredménye a liberális cionista politikának, vesszenek a még mindig Trianonban gondolkodó magyar ellenes politikusok és az őket követő szellemi gonosztevők.