Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2014-08-09 01:43:43
Elfelejtettem megkerdezni, hogy kire fog szavazni, ha nem titok az onkormanyzati valasztason? Barbara
Martin Killeen
2014-08-09 01:41:43
Kedves Miskolci Laci!
A hozzaszolasa utan (es remelem, hogy meg sok lesz ezutan is) nagyon "megorultem", mert ha egy ferfiu nem tudja behozni az AKTV-t, akkor en sem lehetek annyira bena-bandzsa. Tobb, mint 1 oraig probalkoztam ma, valaszoltam hulyebbnel, hulyebb kerdesekre, de nem sikerult meghallgatni az utolso 3 adast. Nagyon remelem, hogy allashoz fog jutni minel hamarabb, es megis- metlem, ne hagyjon itt bennunket. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-08-09 01:17:36
Ezert tartunk ott, ahol tartunk! "magyarok....................................................." tuntettek sittraelert es nem ellenuk, a szemetszedett gyilkosok ellen!
mindszentiocsi
2014-08-08 23:52:15
Tanmese sértődékenyeknek: https://www.youtube.com/watch?v=750rQxsjmFw
mindszentiocsi
2014-08-08 23:35:32
Tisztelt Cím! Ön kényesen vigyáz arra,hogy magyar és magyar közé ne verhessen senki éket. Ez azonban nem jelenti azt,hogy ne vegyük észre a tényt::a mindenkori kormány csak akkor képes uralkodni ha van kiszolgáló apparátusa és áruló értelmisége és bizony ez óriási létszám. A valamikori nemesség kiváltságait azért élvezhette,mert a HAZA veszélyeztetettsége esetén azonnal cselekedniük kellett akár az életüket is fel kellett áldozni.Tehát a mai köztisztviselői és közalkalmazotti rétegnek/havi-fix birtokában/ ez kutya kötelessége. Ez Szittya törvény!No már most,ha többesszám első személyben mondogatják,hogy közönyösek,bűnösök,TV-függők vaGYUNK ezt határozottan visszaútasítom és kérem nevezze nevén azt a társadalmi réteget akikre ez jogosan áll!Pedagógusok,katonák,rendőrök,fináncok,hivatalnokok,budapestiek-ez is egy státusz!Nem tudok szó nélkül elmenni a mellett sem,hogy kínosan kerülik azt a tényt,hogy Budapest az ország élősködő heréje.Ez nem egy ék akar lenni,ez tény.Szóval beszéljenek csak egyes szám első személyben,hisz úgy tudom Önök is még nem régen a közös kondérból merítettek,mielőtt megvilágosodtak és ezt kár szépítgetni.Kérjük vissza Baki Gábort a vidék hangja nevében,mert ez is csak egy belterjes Budapest és vidéke TV családi vállalkozás lesz.Kár lenne ezért a jól kezdeményezésért. Cenzúra nélkül?
Apista
2014-08-08 23:18:02
Hát ennyi volt, Laci! Maradunk a PI-KLUB-on.

Üdv. Vacak
miskolcilaci
2014-08-08 22:34:56
Tisztelt Ajózsef! Mivel ezek nem emberek, így csak állatok módjára lehet velük "beszélni". Valahogy már hányingerem van azoktól, és akik "látszólag" jobb helyzetben vannak, még dolgoznak, még valamilyen formában élvezik ennek a rég halálra ítélt rendszer "áldásait". Amíg rá nem jönnek, hogy netán "ő", vagy a másik, netán a harmadik és így tovább ugyanúgy meg lesznek, és ki is lesznek fosztva: valamint mentálisan az évek alatt egyfajta tudatos szuggeszió árán mindenkiből egy irányítható Mandzsúriai jelöltet (zombit) kívánnak létrehozni generációkon keresztül. A tét óriási, hisz életünk és a szabadságunk forog kockán. Csak a vak nem veszi észre ezek az állatok által irányított folyamatokat pl: időjárást sem. Az ehhez szükséges "A-HA élmény millióknál, ha nem milliárdoknál elmaradt. Én személy szerint tiszta tudattal, mindenféle gépek és kütyük hatása nélkül kívánom életemet a jó Isten által meghatározott formában leélni. Jaj, azoknak akik korábban, és jaj azoknak akik most születnek... esetleg születni fognak egy irányított "szabad" világban!

És most szeretnék a műsor nézésé során számomra felmerült néhány gondolatot megosztani:
Nem tudom, nem is értem, hogy konkrétan miről is van szó. Azt viszont igen, hogy utólag úgy tudom megnézni a műsort, hogy regisztrálok a jótyúkra. No most én szándékosan nem regisztrálok a büdös zsidónak, és nem is fogok. Így is figyelve vagyon a tevékenységem, no meg a munkásságom. Nem tudom, hogy miért kellett ennyire megbonyolítani, de azt igen, hogy mivel már csak Szeptember végéig dolgozom, így Tamásnak való tisztelet jeléül még egy havi díjat előfizetek azután lehet engem utána törölni végleg.
Az ön (szerkesztő) által megadott két lépés a műsor megnézésével kapcsolatban számomra nem világos, ugyanis az első link megnyitásakor csak olyan korábban feltöltött videók láthatóak különböző feltöltők által, melyeknek nagy részét már korábban láttam. Jobbra fönn semmilyen sig-in nincs. A második megnyitásakor "privát videó" jelenik meg amihez még külön bejelentkezés szükséges.
Nem akarok akadékoskodni, de már nagyon tele a faxom, hogy az évek múltával minden egyre bonyolultabb, és nehezebben hozzáférhető lesz ami számomra érdekel. Attól még jó Magyar embernek tartom magam, hogy nem rendelkezem azokkal a "különböző" jelszavakkal bejelentkezésekkel ami által láthatom az általam előfizetett műsort. Épp ezért lassan elengedem ezt a szálat, és a továbbiakban megpróbálok olyan vizekre evezni, amit még hagyományos módon figyelemmel lehet, és tudok kísérni. Ahogy látom a mindenféle bonyolítás a "régi" vágásúak kontójára történnek, a megfigyelők, hekkerek netán a titkosszolgálatok számára mindez gyerekjáték.

Üdvözlettel egy volt nézőjük: miskolcilaci.
Topi
2014-08-08 21:12:02
Hirek Orbániából https://www.youtube.com/watch?v=-cHdcu4Uky4&fe ature = youtu.be
Ajózsef
2014-08-08 17:06:40
Elnézést a nyelvész fórumozóktól, szóismétlés lett mert a tetves bandát kijavítottam parazitára, remélem nem találta őket szíven, igen nagyon sajnálnám, hanem...
Ajózsef
2014-08-08 16:58:04
Kedves miskolciLaci, gratulálok, így kell levelezni az élősködő parazita bandával, gondolom amikor ezt elolvassák akkor már egy kicsit viszket a nyakuk, ha nem akkor az majd idővel elmúlik és fog...
miskolcilaci
2014-08-08 16:29:04
Nincs még vége emberek, közlöm a továbbiakat: Kapaszkodjatok!

Tisztelt Kadar Laszlo!

A 414 Ft-ot Ön a Béta Vatera egyenlegének egyedi számlaszámára utalta, így az összeg az új Vatera egyenlegén került jóváírásra.
A fennálló túlfizetést felhasználhatja a Béta Vatera piactéren díjköteles szolgáltatásaink igénybe vételére.

A 414 Ft elmaradás - amellyel kapcsolatban értesítést küldtünk - a régi Vatera egyenlegén áll fenn, így oda szükséges befizetni az összeget. Az befizetéshez szükséges adatok az alábbiak:

- Tartozását a felhasználói fiókjához hozzárendelt egyedi régi Vatera bankszámlaszámra kell befizetnie, amely a következő: 13700016-04365019-47320200
- A kedvezményezett neve: Allegro Group HU Kft.
- A kedvezményezett bankja: ING Bank
- A közlemény rovatban lehetőleg tüntesse fel régi Vatera ügyfélkódját: 4732020

A szabályzatban szereplő fizetési határidők értelmében ha augusztus 13-ig megérkezik egyenlegére a tartozás összege, fiókja nem kerül felfüggesztésre.

Válasz!
Ennek ellenére még mindíg nem értem, hogy az allergo group béta vatera számlaszámra utalt összeget miért nem lehet a régi vatera számlaszámra átcsoportosítani (jóváírni)? Nem ugyanaz a mocskos tetű zsidó banda? Ezek után már egyáltalán nem kívánom igénybe venni a szolgáltatásukat! Én egyáltalán akartam a béta vaterán hírdetni, hisz automatikusam oda sorolt az önök által beállított automatika. Választási lehetőségem nem volt. Én kezdettől fogva az un. hagyományos vatera hírdetési oldalon szerettem volna hirdetni, amire szándékosan nem került sor. Azért azonban kurvára kíváncsi lennék, hogy mivel a közeljövőben nem kívánom igénybe venni sem a vatera régi, sem a vatera béta szolgáltatásait, sőt egyáltalán nem szándékozok a díjköteles tételek által jóváírást igénybe venni azért arra lennék kíváncsi, hogy mi a fasz lesz az általam befizetett 414Ft-al? Ezek után már egyre jobban tudatosul milyen mocskos, fondorlatos a büdös zsidó, miért is útálják önöket a föld minden egyes pontján! Undorító mindazon aljas, és gonosz eszközeik eszköztára, melyek törvényileg elfogadott, azon jóváírt trükkök, amellyel folyamatosan fosztják ki az ősidők óta itt élő "bennszülötteket".
Várom a választ, no meg a reklámvírusokat igazam "elismerése" céljából. Önökre az emberi jelző sértő, mindinkább a pondró, no meg az élősködő szint jellemző, az állati világ láthatatlan mélysége alatt.
Shalom
Barteli2
2014-08-08 13:15:09
Kormánypropaganda és a valóság:

"Sikeres a GYED Extra - Egyharmaddal több kisgyermekes anya jött vissza dolgozni
2014. augusztus 8. 11:38

A KSH 2014. II. negyedéves adatai szerint az előző év azonos időszakához képest 37%-kal nőtt azon dolgozni visszatérő nők száma, akik korábban anyasági ellátásban részesültek, vagy családjukat látták el – hívta fel a figyelmet Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium női foglalkoztatás javításáért felelős volt miniszteri biztosa. " - kormány.hu

Miközben a VALÓSÁG: a harmadik évben egy anyukának 28 500 forintból kell megélnie, ha az apuka nem segít.
Helyesbítés, az anyuka bruttó 28-at kap, azaz kézhez már csak 25 ezer forintot. Ha az apuka rosszul keres (már pedig a többség igen), akkor kénytelen az anyuka is munkát vállalni.
Megjegyzés: A gyermek kap 13.200 forintot, amiből kijön a havi pelenka adagja.
Ajózsef
2014-08-08 09:18:36
Ha esetleg valaki nem tudja mi a céljuk, meddig akarnak még irtani minket, akkor tessék a válasz:
-"városoknak minden zsákmányolni valóját, és a barmokat is magoknak zsákmányolák el Izráel fiai; csak az embereket hányák mind fegyver élére, míglen kipusztíták őket. Nem hagytak meg egy élőt sem."
/Józsua könyve 11,14/
Olvasgassátok a bibliát és buzgón imádkozzatok a Magyarok Istenéhez, hogy mutasson utat, világosítsa meg elménket.
Ajózsef
2014-08-08 08:38:05
Kedves miskolcilaci, igen ez ugyanaz a banda, az áldozat népe akit már a bibliából is ismerhetnénk, csakhogy az emberek nem értik, hogy azok a történetek állandóan újra megismétlődnek...
"Akkor Izrael fiai fogságba hurcolták Midián asszonyait és gyermekeit, elhajtották barmaikat, nyájaikat, s elvitték mindenüket zsákmányul..."
-Ezek nem azért vesznek el mindent az emberektől, hogy nekik több legyen, mert akkor talán egyszer jóllaknánk, nem ezek azért teszik ezt, hogy a másiknak semmije se legyen, igy azt tehetnek vele amit akarnak.
-Ezek azért ölnek mert gyávák és a vérontástól erősnek érzik magukat, de mindig a gyengébbeket választják ki, és lehetőleg nagy tömegben teszik, hogy elbújjanak a felelősségre vonás elől.
-Az egyetlen megoldás ha erőt mutatunk nekik, mert mindig a legkisebb ellenállás irányába mozdulnak.
-És még valami, mindig van közöttük olyan akit azért küldtek a másik oldalra, hogy emlékeztessen milyen csúnya dolog a kollektiv felelősségre vonás és, hogy közöttük is vannak rendes emberek... Lehet a nagy számok törvénye azt diktálja, hogy a börtönökben is vannak ártatlan emberek (főleg ha a bíró zsidó) de azért nem kell a bűnözőket ezért amblock felmenteni.
miskolcilaci
2014-08-08 00:08:22
Hmmm. A dolog iróniája, hogy az a bizonyos 414Ft befizetése 07.31.-ével megtörtént, és ezt igazolni is tudom. Keressétek inkább az ingyenes hirdető oldalakat.
miskolcilaci
2014-08-07 23:49:52
Ugyanaz a banda?!

Nyilvántartásunk alapján sajnálattal állapítottuk meg, hogy jelenleg az Ön eladói számlaegyenlege -414 Forint. Az alábbi számla részben vagy teljes egészében nem került kiegyenlítésre és a fizetési késedelem meghaladta a 7 naptári napot:

TARTOZÁS BEHAJTÁSÁNAK FOLYAMATA
Amennyiben ezen levél keltétől számított 7 naptári napon belül fenti számlája nem kerül kiegyenlítésre, abban az esetben felhasználói fiókja felfüggesztésre kerül és termékei lejárt státuszt kapnak.

Ha ezt követően - további 7 naptári napon belül - sem sikerül rendeznie lejárt számláját, akkor a Vatera piacterén érvényes Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) alapján - melyet Ön a regisztrációval és a piactér használatával elfogadott - fennálló kötelezettsége követeléskezelő partnerünkhöz kerül behajtásra. Tájékoztatjuk, hogy követelésbehajtó partnerünk adminisztrációs díjat, valamint késedelmi kamatot számít fel, így ebben az esetben jelentősen megnövelt összeget kell befizetnie részükre. Adminisztrációs díj: tőkekövetelés 10%-a, minimum 4500 Ft + ÁFA, maximum 20000 Ft + ÁFA. Ügyvédi díj: az utolsó felszólító levéllel együtt kerül kiküldése, díja 3000 Ft + ÁFA. Az említett díjakat követelésbehajtó partnerünk állapítja meg, így ezen összegekre sajnos nincs ráhatásunk.
Kérjük a kellemetlenségek és a plusz költségek elkerülése érdekében tartozását 7 napon belül rendezze!
Köszönjük együttműködését!
Budapest, 2014.08.06.
Üdvözlettel:
A Vatera.hu Csapata
Erre az e-mailre nem tud közvetlenül válaszolni. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyen keresztül könnyen üzenni tud nekünk!

http://vk.com/video197750477_169701056
http://vk.com/video197750477_169706057
http://vk.com/video197750477_169709841
http://vk.com/video197750477_169709845
http://vk.com/video197750477_169709882
http://vk.com/video197750477_169718456
http://vk.com/video197750477_169719044
http://vk.com/video197750477_169719554
http://vk.com/video197750477_169720223
http://vk.com/video197750477_169722635
http://vk.com/video197750477_169722514
Látunk benneteket, lógni fogtok!
Ajózsef
2014-08-07 20:37:47
http://m.cdn.blog.hu/jo/jobbegyenes/image/karpatalja_1.jpg
-Holnap este hatkor az Istenhegyi úton le kell állnia a forgalomnak. De lehetőleg még a szomszédos utcákban is. Le kell, hogy állítsák a tömeg miatt. Mert annyian kell, hogy legyünk az ukrán követség előtt. Ha valamikor mozdulni kell, akkor most aztán nagyon. Mert ott keleten valami rettenetes készül...
-A kijevi hatalom már nem is tagadja, hogy tömeges mozgósításra készül a kelet-ukrajnai szakadár orosz fegyveresekkel szemben. Már eddig is sok ezer katonát vetettek be, szinte minden eredmény nélkül. A donyecki felkelők minden jel szerint sokkal elszántabbak és jobban felszereltek, mint a darabokra hullott ukrán hadsereg. Tömegesek a dezertálások, az átállások, a kapitulációk, és a harci veszteség is napról napra tetemesebb. Kell a friss hús a vérszivattyúba. És ez a mieink húsa is lesz...
- tüntetést a Jobbik és a HVIM szervezi. Gondolhat bárki bármit erről a két szervezetről, vélekedhet akárhogyan a két felszólalóról, Toroczkai Lászlóról és Szávay Istvánról. Szeretheti őket, egyet érthet velük, húzhatja a száját, még utálhatja is őket. De most ez a két szervezet áll ki egyedül a magyarok mészárszékre hajtása ellen. Ez a két ember kiált megálljt a vérontásnak. Más nincs. Mert kegyetlenül, aljasul magára hagyta mindenki szegény Kárpátalját...
-Az Isten szerelmére, ne hagyjuk! Péntek, 18.00 óra Istenhegyi út 84. ukrán követség. Mindannyian!
Balogh Gábor
forrás:
http://jobbegyenes.blog.hu/2014/08/07/donyeck_lesz_az_uj_vukovar_ha_hagyjuk
barodza
2014-08-07 16:19:45
A gúnyhatáron túliak gúnyolódnak! A gúnyolóimnak szívesen át adnám, a kínzógyötrő fejfájásomat tudják meg hogy, milyen a magyarok istene.
Abban, a kegyetlen világban édesapám csak magára számíthatott másra, senkire
most is ugyan ez van, ELBÚCSÚZOK MINDENKITŐL
TÉNYLEG!
Szabó Ferenc
2014-08-07 15:59:31
Papa, mama, nagynénik, nagybácsik vannak vagy huszan. Ez ám a respekt! Törődj inkább velük.
Szabó Ferenc
2014-08-07 15:27:47
A humortalan emberektől mentsen meg a sors.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.