barodza
2014-08-10 19:27:00
Topi
2014-08-10 19:14:22
barodza
2014-08-10 18:50:38
Topi
2014-08-10 18:40:05
Kurultáj 2014 - Magyarország, Bugac
A szó eredeti jelentése: Nagy Törzsi Gyűlés. Ma újraértelmezve a hun- turáni-türk tudatú népek Nagy Találkozója. Ez az íjfeszítő, rokon eredetű sztyeppei népek nagy találkozója, amelyek egyre nagyobb rokonszenvvel és örömmel fegezik fel rokonságukat, közös múltjukat és eredetüket.
Itt testvérre találnak olyan népek, mint például a török és a magyar, akik pedig a történelem során elég sok háborút vívtak egymás ellen. De ma már ezekben az országokban úgy tartják, hogy: " a magyar a legnyugatabbra szakadt keleti nép." Őszintén örülünk, hogy ezeket a testvéri találkozókat évről-évre mi, magyarok szervezhetjük meg, és a rendezvény ma már több százezer embert vonz Magyarországon is, személyes résztvevőként. Aki egyszer ott volt, az jövőre is bizonyára elmegy.
Bíró András Zsolt régész, genetikus kutató, és tudományos csoportja által kezdeményezve először 2008-ban került sor a megrendezésésre. Azóta csaknem minden évben, ezúttal ötödik alkalommal rendezik meg ezt a nagy találkozót, ami ma már ( két éve) államilag is elismert, hivatalos rendezvény. Olyannyira, hogy egyik díszvendége Lezsák Sándor, a magyar Országgyűlés alelnöke. A rendezvényt a vendég országokból magasrangú küldöttségek is elkísérik, és például jelen van Kazakisztán Magyarországi nagykövete is.
A rendezvénynek van önálló Honlapja is, melynek linkje:
http://kurultaj.hu/
Az idei rendezvényt a Youtube megosztón napról napra figyelemmel kísérhetik.
Előkészületek:
https://www.youtube.com/watch?v=jpn8yCKeVo0
Az első nap ( aug 8 ) eseményeiről rögzített anyag:
https://www.youtube.com/watch?v=mhJ61QC1x5c
https://www.youtube.com/watch?v=l1JXxtMrsNA
Az esemény három napig tart.
Szabó Ferenc
2014-08-10 14:26:26
szekelyfoldi
Tudod már meg se kérdezem hogy mikor mutatjátok meg a vágatlan verziókat.
Martin Killeen
2014-08-10 08:36:57
Bocs: sign in.
Martin Killeen
2014-08-10 08:34:32
Admin03
En nem voltam olyan szerencses, mint Laci. Fogalmam sincs mit jelent az elofizetesi cim, mert nekem a lanyom utalja at a penzt az OTP-be. Azutan a hulye sing in utan kerik az e-mail cimet es a jelszot, utana meg masik e-mail cimet is kernek, ami nekem nincs es nem is tudom mit kellene tenni, hogy legyen, meg nem is akarok masikat. Ezek miatt aztan csak remenykedhetek, hogy az a kedves holgy, aki e-mail-t kuldott hetfon este 20 ora utan felveszi a telefont. Szebb jovot sajat magamnak hetfotol kezdodoen. Barbara
kurucPista
2014-08-10 00:23:02
Ha Tamás vállalta, hogy elhagyja a gazdaTv-t és csinál egy sajátot - cenzúra nélkül - maga miatt és miattunk - és ez nekünk kell - akkor világos, hogy el kell tartsuk őt!
Én is sokat bosszankodtam a napokban - mert nem tudtam nézni az ismétlést. Az élőt az időpont és a mobilNet-kvóta miatt nem tudom. Már-már én is feladtam, mert nagyon bosszantó volt, hogy nem jutok dűlőre a Gugli-JudeTube-Gmail ki-be/átjelentkezési kereszt-regisztrációs akadályversenyen - pedig nem vagyok hüjje a számítógéphez - de tegnap csak beindult! - nem'tom miért... de a lényeg: hogy megy! Végre!
( Mert hiába kérdeztem Fórumon, E-mailben - nem kaptam megoldást. mert pl, amit kettővel lejjebb ír Admin: 'előfizetési címéhez'... az tessék mondani MI ?! )
Arra gondoltam - befejezésül: hosszú életet az ÁKTV-nek - de inkább: rövidet és kapja meg Tamás mondjuk a DunaTv-t! Az lenne Méltó és Igazságos!
Anikó3
2014-08-09 22:39:54
Ne heveskedj miskolcilaci, az Áktv-t fönn kell tartani valahogy, ez nem vacak, hanem az egyetlen hely ahol igazságok még elhangozhatnak. Ebben a pajeszos világban megkell becsülni az ilyet.
Admin03
2014-08-09 22:15:49
miskolcilaci
Az előfizetési címéhez tudjuk rendelni a műsor hozzáférést, abban segítünk e-mailen, telefonon és skype-on.
miskolcilaci
2014-08-09 21:32:32
Admin03! A hetedik, és a nyolcadik havi befizetést is igazolni tudom, az OTP-től kapott igazolás alapján. A helyes email bejelentkezési címem mármint ide: miskolcilaci@......hu. Vagyis már teljesen mindegy. No ennyi volt emberek!
Vacak! Marad a PI-klub! :-)
Topi
2014-08-09 21:11:04
Topi
2014-08-09 20:18:55
Mégis levetítette a Duna Tv a szcientológia ügynökei című magyarul beszélő német dokumentumfilmet. Szerencsém volt, láttam!
Nem mindennapi film. Los Angelesben van a szcientológia központja, és ott van a kémszervezetének is a székhelye (OSA). Dollár százmilliárdokkal játszanak. Csak a központban ezren „dolgoznak”.
Van úgy, hgoy a kémek összevissza fotóznak, aztán majd később jó lesz a fotó valamire. Oroszországban is keményen ott vannak. Követhetetlen neveken ártanak.
A Lipót felszámolásának hátterében állítólag keményen ott voltak.
Ebbe az írásba benne van a film hosszabb változata - németül. A facén megindult a keresés a magyar változatért.
Egy magyar vonatkozású hírt értem utol, belül a linkekre kattintva további információk érhetők el. Félelmetes!!
http://www.civilera.hu/2014/06/lemondott-a-szcientologusok-magyarorszagi-elnoke/
Topi
2014-08-09 18:04:53
moja52
2014-08-09 10:59:10
Admin03! Nagyon szépen köszönöm, élni fogok a lehetőséggel és természetesen nem visszaélni! Mihelyt túl leszek ezen a mélyponton, mulasztásomat pótolni fogom! Sajnos kb. olyan helyzetbe kerültem, mint a bajai Ferenc barátunk, csak én nem adom olyan könnyen fel, mint Ő tette! Molnár Ferivel, igaz csak skypén keresztül nagyon jó barátságba keveredtünk. Alig volt nap, hogy ne beszéltünk volna! Engem nagyon megrázott a lányától érkezett tragikus hír, hogy önkezével 2013 december 24-én végett vetett életének! Tamást is én értesítettem elsőnek, aki annyira hihetetlenül fogadta a hírt, hogy majdnem telefonos viccként kezelte! Persze az Ő helyében én is így reagáltam volna elsőre! Sajnos a hír igaznak bizonyult! Elnézést kérek, hogy mellékvágányra kanyarodtam, de kötelességemnek éreztem, hogy néha-néha emlékezzünk meg olyan sorstársainkról is, akik, ki tudja mi okból, nem bírták tovább a harcot! Ferenctől nem búcsúztam, mert a mai napig velem van! Nincs olyan hét, hogy egyszer kétszer meg ne jelenne nálam! Még egyszer köszönöm a segítséget! Áldás minden igaz jó magyar embernek! János
Topi
2014-08-09 10:58:26
Admin03
2014-08-09 08:52:40
Azoknak akik valóban nem tudják nélkülözni az 1.000 Ft-ot havonta, van egy lehetőség, mert van olyan nézőnk akik túlfizetnek pontosan ilyen esetekre. Moja52-t felvettük a listára, tehát menjen és jelentkezzen be a
www.youtube.com oldalra és utána tudja nézni a műsort.
Admin03
2014-08-09 08:44:31
moja52
miskolcilaci
mindszentiocsi
Utánanéztem az e-mailjük alapján, Önök nem szerepelnek az ÁKTV előfizetői listáján, tehát hiába jelentkeznek be a
www.youtube.com oldalra, nem tudják nézni az ismétlést. Megértem moja52 gondját, ugyanakkor a kenyér árát és a számlát mindenkinek ki kell fizetnie, és mi csak így tudtuk ezt megtenni.
moja52
2014-08-09 08:22:01
Csatlakozom miskolcilaci 2014-08-08 22:34:56 AKTV megtekintésével kapcsolatos beírásához! Amióta ez az új műsorsugárzás indult, még az élőműsor is akadozik, szóval élvezhetetlen. A tegnapi napon is már 20 perc szenvedés után feladtam! Az ismétlést eddig legalább letudtam tölteni vagy ott a második ablakban nézni tudtam! Most sajnos ezt sem! Tudom, aki nem előfizető, mint én sem, inkább hallgasson! És itt jegyzem meg, hogy sajnos számomra az 1000 Ft-os havi előfizetési díj nem egy doboz cigaretta vagy 2-3 korsó sör ára, hanem 4 db kenyéré! Jelenleg ilyen helyzetben vagyok, ez van! Hiszen „annyit is ér jános” is megmondta! Ismeretségi körömben nagyon sokan vagyunk ezzel így! A legnagyobb sajnálatomra jómagam is megválni kényszerülök Önöktől. További eredményes nemzetmentő munkálkodást kíván Önöknek innen a „viharsarok”-ból: moja52
barodza
2014-08-09 08:00:43