Martin Killeen
2014-08-10 08:34:32
Admin03
En nem voltam olyan szerencses, mint Laci. Fogalmam sincs mit jelent az elofizetesi cim, mert nekem a lanyom utalja at a penzt az OTP-be. Azutan a hulye sing in utan kerik az e-mail cimet es a jelszot, utana meg masik e-mail cimet is kernek, ami nekem nincs es nem is tudom mit kellene tenni, hogy legyen, meg nem is akarok masikat. Ezek miatt aztan csak remenykedhetek, hogy az a kedves holgy, aki e-mail-t kuldott hetfon este 20 ora utan felveszi a telefont. Szebb jovot sajat magamnak hetfotol kezdodoen. Barbara
kurucPista
2014-08-10 00:23:02
Ha Tamás vállalta, hogy elhagyja a gazdaTv-t és csinál egy sajátot - cenzúra nélkül - maga miatt és miattunk - és ez nekünk kell - akkor világos, hogy el kell tartsuk őt!
Én is sokat bosszankodtam a napokban - mert nem tudtam nézni az ismétlést. Az élőt az időpont és a mobilNet-kvóta miatt nem tudom. Már-már én is feladtam, mert nagyon bosszantó volt, hogy nem jutok dűlőre a Gugli-JudeTube-Gmail ki-be/átjelentkezési kereszt-regisztrációs akadályversenyen - pedig nem vagyok hüjje a számítógéphez - de tegnap csak beindult! - nem'tom miért... de a lényeg: hogy megy! Végre!
( Mert hiába kérdeztem Fórumon, E-mailben - nem kaptam megoldást. mert pl, amit kettővel lejjebb ír Admin: 'előfizetési címéhez'... az tessék mondani MI ?! )
Arra gondoltam - befejezésül: hosszú életet az ÁKTV-nek - de inkább: rövidet és kapja meg Tamás mondjuk a DunaTv-t! Az lenne Méltó és Igazságos!
Anikó3
2014-08-09 22:39:54
Ne heveskedj miskolcilaci, az Áktv-t fönn kell tartani valahogy, ez nem vacak, hanem az egyetlen hely ahol igazságok még elhangozhatnak. Ebben a pajeszos világban megkell becsülni az ilyet.
Admin03
2014-08-09 22:15:49
miskolcilaci
Az előfizetési címéhez tudjuk rendelni a műsor hozzáférést, abban segítünk e-mailen, telefonon és skype-on.
miskolcilaci
2014-08-09 21:32:32
Admin03! A hetedik, és a nyolcadik havi befizetést is igazolni tudom, az OTP-től kapott igazolás alapján. A helyes email bejelentkezési címem mármint ide: miskolcilaci@......hu. Vagyis már teljesen mindegy. No ennyi volt emberek!
Vacak! Marad a PI-klub! :-)
Topi
2014-08-09 21:11:04
Topi
2014-08-09 20:18:55
Mégis levetítette a Duna Tv a szcientológia ügynökei című magyarul beszélő német dokumentumfilmet. Szerencsém volt, láttam!
Nem mindennapi film. Los Angelesben van a szcientológia központja, és ott van a kémszervezetének is a székhelye (OSA). Dollár százmilliárdokkal játszanak. Csak a központban ezren „dolgoznak”.
Van úgy, hgoy a kémek összevissza fotóznak, aztán majd később jó lesz a fotó valamire. Oroszországban is keményen ott vannak. Követhetetlen neveken ártanak.
A Lipót felszámolásának hátterében állítólag keményen ott voltak.
Ebbe az írásba benne van a film hosszabb változata - németül. A facén megindult a keresés a magyar változatért.
Egy magyar vonatkozású hírt értem utol, belül a linkekre kattintva további információk érhetők el. Félelmetes!!
http://www.civilera.hu/2014/06/lemondott-a-szcientologusok-magyarorszagi-elnoke/
Topi
2014-08-09 18:04:53
moja52
2014-08-09 10:59:10
Admin03! Nagyon szépen köszönöm, élni fogok a lehetőséggel és természetesen nem visszaélni! Mihelyt túl leszek ezen a mélyponton, mulasztásomat pótolni fogom! Sajnos kb. olyan helyzetbe kerültem, mint a bajai Ferenc barátunk, csak én nem adom olyan könnyen fel, mint Ő tette! Molnár Ferivel, igaz csak skypén keresztül nagyon jó barátságba keveredtünk. Alig volt nap, hogy ne beszéltünk volna! Engem nagyon megrázott a lányától érkezett tragikus hír, hogy önkezével 2013 december 24-én végett vetett életének! Tamást is én értesítettem elsőnek, aki annyira hihetetlenül fogadta a hírt, hogy majdnem telefonos viccként kezelte! Persze az Ő helyében én is így reagáltam volna elsőre! Sajnos a hír igaznak bizonyult! Elnézést kérek, hogy mellékvágányra kanyarodtam, de kötelességemnek éreztem, hogy néha-néha emlékezzünk meg olyan sorstársainkról is, akik, ki tudja mi okból, nem bírták tovább a harcot! Ferenctől nem búcsúztam, mert a mai napig velem van! Nincs olyan hét, hogy egyszer kétszer meg ne jelenne nálam! Még egyszer köszönöm a segítséget! Áldás minden igaz jó magyar embernek! János
Topi
2014-08-09 10:58:26
Admin03
2014-08-09 08:52:40
Azoknak akik valóban nem tudják nélkülözni az 1.000 Ft-ot havonta, van egy lehetőség, mert van olyan nézőnk akik túlfizetnek pontosan ilyen esetekre. Moja52-t felvettük a listára, tehát menjen és jelentkezzen be a
www.youtube.com oldalra és utána tudja nézni a műsort.
Admin03
2014-08-09 08:44:31
moja52
miskolcilaci
mindszentiocsi
Utánanéztem az e-mailjük alapján, Önök nem szerepelnek az ÁKTV előfizetői listáján, tehát hiába jelentkeznek be a
www.youtube.com oldalra, nem tudják nézni az ismétlést. Megértem moja52 gondját, ugyanakkor a kenyér árát és a számlát mindenkinek ki kell fizetnie, és mi csak így tudtuk ezt megtenni.
moja52
2014-08-09 08:22:01
Csatlakozom miskolcilaci 2014-08-08 22:34:56 AKTV megtekintésével kapcsolatos beírásához! Amióta ez az új műsorsugárzás indult, még az élőműsor is akadozik, szóval élvezhetetlen. A tegnapi napon is már 20 perc szenvedés után feladtam! Az ismétlést eddig legalább letudtam tölteni vagy ott a második ablakban nézni tudtam! Most sajnos ezt sem! Tudom, aki nem előfizető, mint én sem, inkább hallgasson! És itt jegyzem meg, hogy sajnos számomra az 1000 Ft-os havi előfizetési díj nem egy doboz cigaretta vagy 2-3 korsó sör ára, hanem 4 db kenyéré! Jelenleg ilyen helyzetben vagyok, ez van! Hiszen „annyit is ér jános” is megmondta! Ismeretségi körömben nagyon sokan vagyunk ezzel így! A legnagyobb sajnálatomra jómagam is megválni kényszerülök Önöktől. További eredményes nemzetmentő munkálkodást kíván Önöknek innen a „viharsarok”-ból: moja52
barodza
2014-08-09 08:00:43
Martin Killeen
2014-08-09 01:43:43
Elfelejtettem megkerdezni, hogy kire fog szavazni, ha nem titok az onkormanyzati valasztason? Barbara
Martin Killeen
2014-08-09 01:41:43
Kedves Miskolci Laci!
A hozzaszolasa utan (es remelem, hogy meg sok lesz ezutan is) nagyon "megorultem", mert ha egy ferfiu nem tudja behozni az AKTV-t, akkor en sem lehetek annyira bena-bandzsa. Tobb, mint 1 oraig probalkoztam ma, valaszoltam hulyebbnel, hulyebb kerdesekre, de nem sikerult meghallgatni az utolso 3 adast. Nagyon remelem, hogy allashoz fog jutni minel hamarabb, es megis- metlem, ne hagyjon itt bennunket. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-08-09 01:17:36
Ezert tartunk ott, ahol tartunk! "magyarok....................................................." tuntettek sittraelert es nem ellenuk, a szemetszedett gyilkosok ellen!
mindszentiocsi
2014-08-08 23:52:15
mindszentiocsi
2014-08-08 23:35:32
Tisztelt Cím! Ön kényesen vigyáz arra,hogy magyar és magyar közé ne verhessen senki éket. Ez azonban nem jelenti azt,hogy ne vegyük észre a tényt::a mindenkori kormány csak akkor képes uralkodni ha van kiszolgáló apparátusa és áruló értelmisége és bizony ez óriási létszám. A valamikori nemesség kiváltságait azért élvezhette,mert a HAZA veszélyeztetettsége esetén azonnal cselekedniük kellett akár az életüket is fel kellett áldozni.Tehát a mai köztisztviselői és közalkalmazotti rétegnek/havi-fix birtokában/ ez kutya kötelessége. Ez Szittya törvény!No már most,ha többesszám első személyben mondogatják,hogy közönyösek,bűnösök,TV-függők vaGYUNK ezt határozottan visszaútasítom és kérem nevezze nevén azt a társadalmi réteget akikre ez jogosan áll!Pedagógusok,katonák,rendőrök,fináncok,hivatalnokok,budapestiek-ez is egy státusz!Nem tudok szó nélkül elmenni a mellett sem,hogy kínosan kerülik azt a tényt,hogy Budapest az ország élősködő heréje.Ez nem egy ék akar lenni,ez tény.Szóval beszéljenek csak egyes szám első személyben,hisz úgy tudom Önök is még nem régen a közös kondérból merítettek,mielőtt megvilágosodtak és ezt kár szépítgetni.Kérjük vissza Baki Gábort a vidék hangja nevében,mert ez is csak egy belterjes Budapest és vidéke TV családi vállalkozás lesz.Kár lenne ezért a jól kezdeményezésért. Cenzúra nélkül?
Apista
2014-08-08 23:18:02
Hát ennyi volt, Laci! Maradunk a PI-KLUB-on.
Üdv. Vacak