Barteli2
2014-08-15 22:06:46
Egyre több népcsoportot ugrasztanak össze megtervezett gazdasági, tőzsdei i (had-) művelettel, s ugyanazok nyerészkednek akik kirobbantották az első majd második világháborút..
Barteli2
2014-08-15 22:01:37
MTI hír:
A Jobbik ifjúsági tagozatának tagjai demonstráltak Irak budapesti nagykövetsége előtt 2014. augusztus 15-én. A résztvevők a keresztényüldözések elleni fellépést sürgették, és egy olyan pólóval fejezte ki szolidaritását, amin az a szimbólum szerepel, amellyel a keresztények házait, búvóhelyeit jelölik meg a terroristák Irakban.
Vélemény:
hm ez nagyon "kétes" hír... , szerintem inkább az US-Izraeli követség előtt kellett volna tüntetniük..
Alfahíren hozták:
http://alfahir.hu/az_isis_mar_nem_kezelheto_bekesen
Ebből nem egészen értem, hogy milyen beavatkozást akar a Jobbik.. inkább beszélne világosan megnevezve a bűnösöket, de nem..
A keresztények irtása nem arab érdek.. sem anyagi sem erkölcsi hasznuk nincs belőle..
viszont az arabok démonizálása és katonai konfliktus fenntartása
Putyint is folyamatosan démonizálják a usraeli médiák..
Hollandok (a NATO európai csapatának legfőbb ereje) utáják az oroszokat és az oroszok is utálják az ukrán gyilkosokat támogató európaiakat, köztük a hollandokat..
Akkor ki is lőtte le a maláj gépet? Csak nem Usrael?!
Többfrontos harc van...
még egy gazdasági csőd (dollár euró összeomlás), hogy mindenki a saját bajával legyen elfoglalva és elszabadul a pokol..
érdekes időzítés ez az ebola is..., erre hivatkozva bármit kitalálhat az usraeli média..
Emlékeztető:
Balóné és katonai beavatkozásra szólította fel EU-t a magyarok védelmében, és be is avatkoztak.. igaz hogy ukrán ruhában és médiaferdítésekkel, de végül Balóné óhaja teljesült!
(Zárójeles megjegyzés: természetesen nem a magyarok védelmében, de ez senkit nem zavar és senki nem tett panaszt. Senki nem kongatja a vész-harangokat a parlamenti pártok közül, hiszen a lényeg teljesült: legyen fegyveres konfliktus.)
A 1930-as évek végén már tudták, hogy baj lesz...
barodza
2014-08-15 21:00:28
barodza
2014-08-15 20:42:15
barodza
2014-08-15 20:00:37
HunorMagor
2014-08-15 19:54:08
Topi
2014-08-15 19:30:06
Mese a borbélyról
Egyszer bement egy virágárus a borbélyhoz nyiratkozni. Amikor a fizetésre került sor, a borbély azt mondta: "Én nem vehetek el tőled pénzt, mert ezen a héten én ingyen, társadalmi alapon nyírok". A virágárus megköszönte neki és elment. Másnap reggel, amikor a borbély sietett kinyitni az üzletét, az ajtó előtt talált egy köszönő levelet és egy tucat rózsát.
Azután betért nyiratkozni a pék, de amikor fizetésre került sor, a borbély azt mondta: "Én nem vehetek el tőled pénzt, mert ezen a héten én ingyen, társadalmi alapon nyírok". A pék megköszönte neki és megelégedetten elment. Másnap reggel a borbély talált az üzlet ajtaja előtt egy köszönő levelet és egy tucat süteményt.
Eljött nyiratkozni a képviselő is, és amikor fizetni készült a borbély ismét csak azt mondta: "Én nem vehetem el a pénzt, mert ezen a héten én társadalmi alapon nyírok". A képviselő megörült és elment.
Másnap, amikor a borbély megérkezett az üzletébe, az ajtó előtt egy tucat képviselő, tíz kormánytag, tizenöt tanácsos, a polgármester és több miniszter, a polgármester felesége és hat gyermeke - mind az ingyenes nyiratkozásra. Hát ebben, kedves barátom, rejtőzik a különbség az egyszerű emberek, és a "becsületes" emberek csoportja között, akik minket irányítanak.
Kérlek, a legközelebbi választásokon figyelmesen és tiszta lelkiismeretedből szavazz. Te döntesz.
1. Az egyszerű tolvaj tárgyakat lop: pénzt, órát, ékszereket, autókat, mobil telefonokat, és számtalan más ostobaságot.
2. A politikus tolvaj többet lop: egészséget, tetőt a fejed felől, az oktatást, a nyugdíjadat, pihenésedet, munkádat, sőt, a lelkiismeretedet.
1. Az első tolvaj téged választ.
2. A másikat te választod.
Gondolkodj el ezen. Minden jót,
A BORBÉLY
Topi
2014-08-15 10:55:51
Topi
2014-08-15 10:25:59
Anikó3
2014-08-15 10:14:25
Elovasva a Benedek által javasolt tanulmányt igaza van Katinak. Bence te a zsidók szálláscsinálója vagy aki a legnagyobb magyarokat megbélyegzed és a nálad tájékozatlanabakat félrevezeted. Ne tedd, ne bánsd a Magyart!
Topi
2014-08-15 08:39:09
Kati
2014-08-15 01:21:58
Bizony nagyon kártékony vagy Benedek mert műveletlenségedben tökéletesen félreértesz mindent. Az általad idézett tanulmányt zsidó irta zsióknak, de egy szóval se mondja, hogy Ady vagy Bartók zsidó lett volna. A közeg volt az, amiben az ősmagyarságuk és tehetségük felröpítette őket. Te viszont Benedek mindezt félremagyarázod és belerugsz a legnagyobb magyarokba. A félműveltség sokkal veszélyesebb mint a tudatlanság, mert mindent kétszer kell tanulnia, amire a legtöbb ember képtelen.
Mariann
2014-08-14 23:46:41
Ez a Benedek egy provokátor aki a legnagyobb magyar költőt Ady Endrét vérbajos zsidónak nevezi. Kérem Admint tegye ki innen mert sok jó magyart riaszt a primitív erőszakossága.
Tamás
2014-08-14 22:20:15
Kedves Róbert , mint mindig , ma is nagyon érdekes volt a hozzászólása,gyakrabban kellene betelefonálnia a műsorba,köszönjük szépen
a magvas gondolatait.
Terėzia
Szabó Ferenc
2014-08-14 22:00:55
Nekem is tetszett Róbert, és különösen Tamás aki udvariasan hallgatott arról, hogy ő az egyetlen beavatott ebben a körben. Milyen jól leplezi.
Topi
2014-08-14 20:50:09
barodza
2014-08-14 18:11:11
IntTalkkal is lehet beszélni ide vagy nem?
vagy csak a Skype jó.
Üdv mindenkinek!
kurucPista
2014-08-14 16:39:21
Gyilkosok: ebola: 1013 áldozat ... izrael: 1948 áldozat ... (aug12)
Barteli2
2014-08-14 15:45:20
Politikai menekülteknek viszont nem telik drága lakóparkra, ami két- háromszorosa a panel lakások árának. Ezek többgyermekes idegenek, akik nem beszélnek magyarul, és ott laknak a polgármesteri hivatal szomszédságában..
Catie, a környéken laksz?
kurucPista
2014-08-14 15:16:05
Illegális bevándorló: tavaly 2.000 - idén már több mint 20.000 ... 'politikai menekültek' ... (MN)