Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2014-08-30 22:06:51
Kedves Kati!
Nem hallgattam meg vegig az előadást, mert nem birtam volna ki!
DE honnan veszed azt, hogy EZT MINDENKI TUDJA rajtam kívül!? ES A LASZLO eloadasa MIERT JELENTI AZT, hogy a Jobbik kettős játékot folytat?????????????????? Igaz, hogy az Akadémia
tanáráról van szó,aki szellemi vezetője és példaképe az Akadémia igazgatójának és a párt elnökének............???? (vajon miert), de
azt gondolom, hogy o is cenzura nelkul beszelhet (es elmondhatja a hulyesegeit is), mint legtobben itt is. Azt is gondolom, hogy a Jobbik vezetosege nem felelhet ezert, foleg meg nem jelenti azt, hogy a Jobbik kettos jatekot folytat! Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2014-08-30 21:49:23
Szia Topi !

Ki ez az Eperjes karcsi ? szekelyhon.ro/video/embed/53edb4352413c

Válasz ennek a színművésznek nevezett, levitézlett zsidónak .

Jézus Király a Pártus herceg http://szkitahun.wordpress.com/2011/05/23/badiny-jos-ferenc-jezus-kiraly-a-partus-herceg-1/
Martin Killeen
2014-08-30 20:54:34
Oliver!
Legjobb lenne, ha konkretizalnad a Jobbik hibait, nem nagyjabol, hanem "lepesrol lepesre"! Ha akarod, megadom neked (ha nem tudod) a hazafi tel.szamat. Az onkormanyzati valasztasok utan biztosan felveszi, mert most nagyon elfoglalt. Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2014-08-30 18:37:48
Áldás önökre is Horvathek !

A többi írást, minden áldott jó magyar embernek szánom.

A Szentkorona alkotmánya égi eredetű, és tökéletes ! Ezért érdemes minden ízében porcikájában jó magyar embereknek megszívlelniük, és hozzá szabniuk magukat, és a Szentkorona alkotmánya szerint mostantól, vagyis ettől a perctől e szent és a Jó Istentől való alkotmány szerint cselekedni. Az senkit ne zavarjon, hogy a pártok nem e szent alkotmány szerint cselekszenek, egyszerűen nem nekik íródott.
Úgy látom a következő dolgot, hogy a magyar föltalálók osszák meg a találmányaikat csakis jó magyar emberekkel, azért, hogy erősödjön, és függetlenedjen ninél hamarább. Bennem nindig az van, amikor én is alkotni fogok valami jó eszközt, hasznosat megteremteni azzal szigorúan a magyar nép jó előmenetelét fogom előidézni, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ezzel teljesen függetlenné lehet válni, és nem leszünk kiszolgáltatva senkinek sem, akik a sanyarúságunkon dolgoznak .

Magyar testvérek örökké éljetek, minden égi és földi jóval hamar beteljetek!
barodza
2014-08-30 15:21:53
Pongrátz Gergely Magyarság Jó érdekeit képviselőinek adta az 56-os lyukas zászlót Ha eltértek intelmeitől nem vagytok méltók rá.
A szabadságzászló birtoklására és őrzésére ezt üzenem Novák Elődnek.
Topi
2014-08-30 11:49:24
Kati
2014-08-30 09:59:04
Barbara

Ha meghallgatod ezt a László András előadást akkor kapsz ízelitőt abból amit mindenki tud rajtad kívül, a Jobbik kettős játékot folytat, hiszen az Attila Akadémia tanáráról van szó a ki a szellemi vezetője és példaképe az Akadémia igazgatójának és a párt elnökének. https://www.youtube.com/watch?v=gIwDN9Ax8MM
A többi válaszod hasonlóképpen elfogult, egyelőre maradjunk ennél.
Horvathek
2014-08-30 04:45:41
Aldas onre HunorMagor! A Joisten Aldja !
Horvathek
2014-08-30 04:37:49
Nincs miert elnezest kerned. Koszonom!
Istvan kiralyunk a halalos agyan 1038-ban a Szent Koronan keresztul felajanlotta Magyarorszagot Babba Maria-hoz.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Magyarország örökké szabad. Magyarországon, magyar embereknek, magyar emberek által, magyar érdekeknek megfelelő törvények szülessenek.
Ez igy legyen. Mar eleg volt a magyar nep leigazasbol.
HunorMagor
2014-08-30 04:22:27
Kedves Anna !

A Hun miatyánk szívet melengető, a szünet csak szlpséghiba, a tartalom egy igazi érték máskülönben értékes és csodálatos amit föltett, és ezt nagyon köszönöm.

Áldás önre !
Martin Killeen
2014-08-29 23:41:33
Elnezest kerek Horvathektol, de muszaj volt lemasolnom, mert ugyanez a Jobbik celkituzese, nincs ebben egyetlen mondat sem, amit ok fel nem vetettek volna a szerintem Orszaghaznak csufolt disznoolban. Kulonben is ezt tettek volna, hiszen feleskudtek a Szent Koronara!

"Ma Magyarország, nem egy szabad, független ország. Ki van szolgáltatva az EU döntéshozóinak, a nemzetközi pénzügyi oligarchiák kényének, kedvének. Adóság csapdában, kamatrabszolgaságban sínylődünk, és terveik szerint fogunk is az idők végezetéig.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Magyarország örökké szabad. Magyarországon, magyar embereknek, magyar emberek által, magyar érdekeknek megfelelő törvények szülessenek.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarország földi javai, természeti kincsei, stratégiai üzletágai külföldi tulajdonban vannak.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Magyarország területén minden, ami a földön, az alatt és felett található a Szent Korona - soha el nem idegeníthető - tulajdonát képezi. A birtokos jogokat - ami ez esetben megegyezik a tulajdonjogokkal, a külföldi kézre való átjátszás kivételével - a Szent Korona Országának tagja gyakorolhatja. Amit eddig elvettek így, úgy, vagy amúgy, visszajár!
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon annak van igaza, kiváltsága, helyzeti előnye, akinek hatalma, pénze van.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
A kötelezettségek és jogok tekintetében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon - és persze a világon - a pénz hatalma alá rendelődik minden. Akár a természet kárára is. Korszakalkotó, természet és ember kímélő találmányok kerülnek íróasztalok fiókjaiba, vagy lehetetlenülnek el, ha a nemzetközi olaj, gyógyszer és politikai maffia érdekeibe ütközve.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Minden magyar érték - szellemi és anyagi -, a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon demokrácia van, ami idegen érdekek által irányított, pártok által működtetett diktatúrát jelent. A "szabad" választások alkalmával, arra adhatjuk voksainkat, akiket a háttérhatalom e célra kijelöl, vagyis az "Ő" befolyása alatt áll. Bizonyíték erre az elmúlt húsz év során megtízszereződött államadósság, és a nyom nélkül elherdált állami vagyon. Felelős nincs. Az egymást váltó kormányok egymást mossák tisztára, néhány pojácán elverve tessék-lássék a port. Érdekeink érvényesítéséhez nincsenek megfelelő eszközök, nincs média tájékoztatás és persze akarat sem hozzá. Ha felemeled a hangod, te vagy az antiszemita, a rasszista, a fasiszta. Ha az utcán merészelsz tiltakozni, csőcselék és/vagy terrorista leszel.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Mindazok vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a Szent Korona Alkotmányát, nem csakhogy joga, hanem kötelessége a Szent Korona tagjának ellentmondani, ellenállni. Ez az ellenállási jog. 1222-től az Aranybullában foglaltak szerint, ÖRÖKÉRVÉNYŰ jogunk!
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon a parlamenti demokratikusnak nevezett önkény játékszabályai szerint, az irányítás, végrehajtás és az ellenőrzés teljesen összemosódik. Minden a pártérdekek alá rendeződik, figyelmen kívül hagyva a Nemzet igazi érdekeit.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Az irányítás, a végrehajtás és az ellenőrzés háromlábú biztos talapzaton állva, elkülönülten, érdekösszefüggések nélkül, a vezetésben résztvevő személyek visszahívhatóságával valósuljon meg.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon egy szűk politikai elit dönt a megtermelt többletjavak, adóbevételek ezermilliárdjainak elosztásáról.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Az adóforintok formájában kifejezhető bevétel a keletkezés helyszínén, vagyis a települések közösségei által kerüljenek felhasználásra. Abból részesüljön a központi irányítás. Ne fordítva, ahogy manapság. A helyi közösség jobban el tudja dönteni, hogy arra van-e szüksége, hogy meglegyen a téli tüzelő az iskolába, vagy esetleg gigantikus völgyhidakra, mezőn felépített alagutakra, vagy aranyárban épülő autópályára van-e szüksége a településnek. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon hallottál már arról, hogy egy sztrájkoló közösség érdemben elért volna valamit? Nem? Hallottál már olyat, hogy a nép által kezdeményezett népszavazást kitűztek volna? Nem? Még akkor sem, amikor 600 ezer aláírás gyűlt e célból össze? Hallottál már olyat, hogy bármilyen jogi lépés, ami a hatalom ellen irányult a felperes igazával zárult? Nem? Hogy lehet ez? Hát nem demokráciában élünk? De igen! Pontosan ott. A legaljasabb találmány a világon, mert elhiteti, hogy jogaid, lehetőségeid vannak. Azért arra gondosan ügyelnek, hogy megosszák a Nemzetet, mert az egyetlenegy ellenszere a diktatúrának az EGYSÉG! Az ellen nincs orvossága, csak az erőszak! Ez az eset viszont már máslapra tartozik.
Tudsz ennél jobbat?

Ha igen, akkor mondd, és tegyünk úgy! De tegyünk! A csodában reménykedés, a várakozás, a 2014-es választási eredményekben való bizakodás, ha mégsem akkor majd az azt négy év múlva követő választások fényes jövő képe, Nemzetünk halálát jelenti.

Tennünk, cselekednünk kell, hogy gyermekeinknek lehessen magyar múltja és jövője!

Orosházi Ferenc
a Zászlós"


"Minden vagyonodat elvesztetted. A virágok is elvesztették színpompás ékszereiket, csak puszta gyökerük maradt meg a föld alatt. Azért ne hidd, hogy most már többé sohasem fognak virágozni."

(Wass Albert)
Martin Killeen
2014-08-29 23:23:42
Kedves Kati!

Nagyon orulok a kerdeseidnek!

1 Szerinted helyénvaló hogy több százezer magyart egy zsidó ember képviseljen Miskolcon vagy bárhol?


Csak es kizarolag azert, mert valaki akaratan kivul zsidonak szuletett nem lehet elitelni elore es nem megadni neki a lehetoseget a bizonyitasra!
Mondom ezt en, akinek az edesapjat ezek az alakok Recskre internaltak, ahol eveket toltott el, a 2 testveret pedig Fuzesgyarmatra telepitettek ki es a lakasukba 2 csaladot koltoztettek be, az egyik zsido volt es csak akkor tudtak hasznalni a furdoszobajukat, ha
a zsidrakok otthon voltak (szerencsere volt kulso wc is). Az idosebb kislanyomtol itt, Amerikaban hallottam, amikor a regi idokrol beszelgettunk magyarokkal, hogy altalanos "kifejezes" volt otthon a szuleimnel, hogy budos zsido.

2 Szerinted a Habsburgoknak a szálláscsinálás rendben van?

Egyaltalan nincs rendben a szallascsinalas a Habsburgok reszere. En erre ugy emlekszem, hogy Vona Gabor valamilyen apropobol emlitette a Habsburgokat, amiert Kubinyi Tamasnak (nem akarom megserteni) ezt lett a fobiaja... Amikor kiejti ezt a szot, akkor kovetkezik Vona Gabor es itt is hianyolom az allitas alatamasztasat, mondjuk 1-2 idezett mondataval!

3 Szerinted Sz Chanád üzlettársának akivel a Barikádot közös vállalkozásban müködtette, nem kellett volna hátrébb lépnie?.
sz.csanadot aznap zartak ki a Jobbikbol, amikor ertesultek a szemetsegeirol. A kuruc.infon jelent meg egy cikk Novak Elod tollabol, hogy minden kapcsolatot megszakitottak vele. Nem tudom pontosan mikor tortent ez, de talan 1 evvel ezelott. Ha beutod a szemetlada nevet a fenti hirportal keresojebe, akkor meg inkabb megertheted a Jobbik donteset!
Szebb jovot, kedves Kati es ha lehetseges varom a valaszodat.
Horvathek
2014-08-29 23:16:24
Felhívás egységre, MAGyar! Tudsz jobbat?
domonyi.aries.hu

MAGYAR, legyen hited és lészen országod!

http://domonyi.aries.hu/Szent-Korona-Alkotmanya.htm#.VADrYWd0w5s
Topi
2014-08-29 22:00:33
EB: nem zárható ki, hogy az oroszok télen elzárják a gázcsapokat http://www.mfor.hu/cikkek/115080.html
Topi
2014-08-29 21:37:16
Századunk bűnösei: http://www.magtudin.org/Henri%20Pozzi.htm
Fennakadt a szögesdróton a zsidó telepes, miközben Palesztin zászlót akart lopni https://www.youtube.com/watch?v=QC-H-wvkaCQ
Horvathek
2014-08-29 21:31:51
"BÍZZATOK, MAGYAROK!
A rabság és szenvedés napjai megszámláltattak.
A SZABADSÁG HAJNALA DERENG.
Vigyázzátok a mustármagvakat!"
Szabadságot!"... az Úr ... megszabadítani csak akkor fog benneteket,
amikor visszatértek az Ő törvényéhez s egymás szeretetében,
egymás támogatásában nemzetté váltok újra.
Lélekben tiszta, jellemben erős, szeretetben tántoríthatatlan,
s az Úr törvényének tudásában bölcs és engedelmes nemzetté,
kikben önmagára ismerhet újra a Teremtő Atya.
A szeretet ereje mindenekre képes,
de a szeretet hiánya képtelenné teszi a legjobb szándékot is."
(idézet Wass Albert Hagyaték c. regényéből)

Magyar kereszténység = Szkíta kereszténység
Tehát a Honvisszafoglaló Magyarok, keresztények voltak!

A MAGYAR NEMZETTUDAT TÍZPARANCSOLATA

/Forrai Sándor/

1. Magyar! Szeresd a te Istenedet teljes szívedből, minden erődből. Ne felejtsd el, hogy az Isten szavunk jelentése Őslélek, öröktől fogva a világmindenséget teremtő lélek, melynek fogalmát egyedül csak a magyar nyelv tudja ilyen pontosan kifejezni, ragaszkodj hozzá minden körülmények között.

2. Merjél újból minden igyekezeteddel a magyar nemzet szemléletében élni, gondolkodni, alkotni, minden cselekedeted nemzeti érdekünket szolgálja.

3. Tartsd szem előtt, hogy legyen a magyar jövőben minden magyar igaz testvére és minden más népnek, elsősorban itt a Kárpát-medencében felebarátja.

4. Becsüld meg mindazt, ami a miénk, ami magyar, múltunkkal, történelmünkkel, kultúránkkal kapcsolatos. Ennek ismerete nemzeti tudatunkhoz hozzátartozik, enélkül nem lehetsz jó magyar.

5. Boldogulni, alkotni csak közösségben tudsz, elsősorban a családi közösségben, mely minden közösségnek, a nemzetközöségnek is alapja, magva, ezért fontos, hogy a családi közösség szilárd alapokon nyugodjon, mert ha azok felbomlanak, az veszélyezteti egész nemzetközösségünket is. Vigyázz és óvd, mert felelős vagy a családodért.

6. Tanuljad, hogy minden nemzet támasza, talpköve a tiszta erkölcs, mely ha megdől, nemzetünk kerül veszélybe. Ennek elkerülése érdekében gyakorold a tiszta erkölcsöt, szeresd a munkát, követve őseink példáját, mely egyúttal magyar testvéreink megbecsülését is jelenti.

7. Ha a közigazgatásban vagy egyéb területen tisztséget vállaltál, akár az államvezetésben, kötelességed a nemzet javára cselekedned, minden idegen vagy önös érdek félretételével.

8. Kötelességed neked és minden magyarnak ősi magyar nyelvünk tisztaságának megőrzése, a felesleges idegen szavak kerülése. Amely nép elveszti nyelvét, az elvész.

9. Becsüld meg ősi magyar rovásírásunkat, mert népünk olyan ősi kulturális öröksége, amely ma már egyetlen európai népnek sincs. Tudd meg, hogy mai latin nagybetűs írásunknak is egyik alapja a székely-magyar rovásírás.

10. Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar! Nemzettudatod adjon erőt, hogy Isten akaratából a nagyvilág bármely részén, a hazában vagy idegenben, emelt fővel, magyarként élhess.
Topi
2014-08-29 21:24:34
A rágalmazó trágyakeverőknek is egy hír:

HIVATALOSAN ÜZENT V.PUTYIN DIREKT A LÁZADÓKNAK UKRAJNÁBA ELÖSZÖR ÉS FÉLELMETES SZAVAKAT HASZNÁLT!

https://ca.finance.yahoo.com/news/putin-directly-addressed-rebels-ukraine-115427611.html
Kati
2014-08-29 21:16:40
Barbara

Sok volt jobbikos mondott már hasonlót, nem kettő. Tegyünk pontot erre a parttalan vitára, válaszolj egyenesen Barbara:

1 Szerinted helyénvaló hogy több százezer magyart egy zsidó ember képviseljen Miskolcon vagy bárhol?

2 Szerinted a Habsburgoknak a szálláscsinálás rendben van?

3 Szerinted Sz Chanád üzlettársának akivel a Barikádot közös vállalkozásban müködtette, nem kellett volna hátrébb lépnie?
Martin Killeen
2014-08-29 21:00:37
Kedves Kati

A csupa jobbikos 2 jobbikos volt, ha Pestat nem szamitom. Veluk all "szembe" az 1 millio Jobbikra szavaz, igaz jo magyar ember!
Anna
2014-08-29 20:21:16
Hun miatyánkHUN IMÁDSÁGMIATYÁNK ISTENÜNK
BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED,
S TÖRVÉNY AKARATOD.

MINDENNAPUNK GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BÜNEINKET MINT MÁSNAK ,
NEKÜNK ELENGEDED.

TE KEZED VEZET
KISÉRTÉSEKEN ÁT,
S LEFEJTED RÓLUNK
A GONOSZ JÁRMÁT.

TIÉD A NAGYVILÁG ÖSSZES
HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTÖL KEZDVE,
LEGYEN MINDÖRÖKRE.Kr.u.410-460 keletkezett.
Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva.
Kijevi Nemzeti Múzeumban van.


A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten szíjvégen levő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom , hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt - nyelvészt kértek fel !!! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták amíg lehetett. Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!! Érdekesség , hogy az 1960--as évek elején szintén KIJEVBEN (( amiről ma már tudjuk , hogy Árpád nagyapja Álmos Őse ÜGYEK fejedelem alapította -építette szabír-magyar város híres szabir kovácsiparával.

Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.
Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamen papírt tökéletes állapotban !!!! A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván , hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek !!! Őt száműzték Szibériába !!

A 9000 darab pegament pedig szőrén szálán eltünt !!! Mai napig semmit nem tudni róla !! A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen , hogy megsemmisítették vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány kinek állt az érdekében ????

Óriási, pótolhatatlan veszteség mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre. A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van amit eltitkolnak , vagy éppen megsemmisítenek előlünk.

Visszatérve az imához: gyönyörű !! Nemhiába mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták - hunok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ !!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.