Topi
2014-09-01 20:06:05
Topi
2014-09-01 18:23:30
barodza
2014-09-01 17:43:10
barodza
2014-09-01 17:05:09
Catie
Apukáméinak Kint a hidegben minden pillanatban mozogniuk
kellett mert elfagyott volna a lábuk,meg a kezük, de legyengült és nem tudott
mozogni és így több fagyást is átélt amiről maguk semmit nem tudtak eddig
meg, ami itt lehetetlen az a megélhetésüket jelentette ott ,ők ott manó táncot
jártak, hogy meg ne fagyjanak ,ez ugrott be abba a pillanatba !
barodza
2014-09-01 16:03:55
Tamás mondta valamelyik
beszélgetésünk során, csak a
műtőt fejemhez most jutott el
az a gondolat, hogy megköszönjem
nyíltan annak aki segített rajtam
igy neveltek a szüleim az nem
baj ugye, én műtött fejjel más-
képen látom a világot, mint mások
Ez az én szerencsétlenségem nem
másé. Ez halálom pillanatáig elkisér,
meg még sokszor hallom édesapám
tompajajgatásait amit az a gonosz világ
művelt vele ez nem álom ezzel kell
élnem .
zene csak hirtelen pattant be
De én Simándy József bácsival láttam és halottam apukámat együtt énekelni.
ez nem mindenkinek adatik meg
Hát így élek szerényen!
barodza
2014-09-01 15:20:40
Kedves Catie!
Megölni megtudnak, de megtörni soha
szombati műsora Tamásnak tényleg
felemelő volt . A HAZA MIDEN ELŐTT!
barodza
2014-09-01 15:07:28
barodza
2014-09-01 12:29:00
Az ismeretlen jótevőmnek köszönök mindent
Tiszteletem felélje.
Olivér
HunorMagor
2014-09-01 10:57:20
Az én meglátásom szerint, az igazi hazafi tetteiben mutatkozik meg, rávilágít arra ha valami nem kerek a kedvenc pártjával kapcsolatban, és kérdőre is vonja őket hogy mi volt ez a szegedi csanád és egyéb idegen megmozdulás köztetek, és miért van az, hogy a zsidókkal jó üzleti kapcsolatban vagytok .
A régi magyarok, nem pártokban gondolkodtak, hanem kizárólag Királyságban . A Jó Magyar embereknek pártban semmiképpen sem szabad gondolkodniuk, a pártoskodás egy veszélyes harci fegyver.
A szerves egységet, csakis Királysággal lehet megteremteni, persze a mi esetünkben mivel magyarok vagyunk, csakis a turul nemzetség értékes, és derekas tagjaival.
barodza
2014-09-01 10:05:37
Kedves Barbara!
Amerikában is az a helyzet, mint itt Magyarországon
A fehér emberek nem kértek az őslakóitól a letelepedési
engedélyt jogtalanul bitorolnak mindent a mai napig, mint
az itteni megszállóink is. Minden a megszállóink tudtával történik
ebben az országban Eörsi Mátyás félék megbújva figyelnek
mindent ami itthon történik Német Miklóssal egyetemben.
Megbújva figyelnek minket, mint a férgek. Jó barát felismerő szoftver
még nem létezik. Én a lehetetlenből születtem meg butának, de van
szívem . Dr. Morvai Krisztinának kértem segítségét,de nem válaszolt,
kuruc infót is kértem,de nem tartották fontosnak így nem válaszoltak
A skypon keresztülbeszélhetünk mindenről, ha önnek jó. (barodza) a
skype nevem,Én az ottani viszonyokat nem ismerem, és nem látom, de az
ittenit minden nap érzem Itt már miden mesterséges. Akit a kígyó meg-
mart az még a szúnyogcsípéstől is fél,belénk verték ezt elég rendesen a megszállóink.
Itt kéne élnie minden nap és a munkásőrféléknek szemébe nézni és Ő nekik.
van még igazuk a mai napig. Ahogyan a Tamás mondja pártok nélküli demokráciát
tudok elképzelni alulról építve .Isten Áldja
Topi
2014-09-01 10:00:37
1997 és 2013 között legalább 1 400 gyereket bántalmaztak szexuálisan az angliai Rotherhamban.
Egy város, amelyik szemet hunyt a gyerekeket érő borzalmak felett
http://index.hu/kulfold/2014/08/31/rotherham/
Hozzászólás:
"A cikk szerzője olvasta a részletes jelentést, de valamiért a kurd és koszovói elkövetők mellett a szlovákiai cigányokról már nem tesz említést! Egy olyan cikkben, amiben arról van szó, hogy az etnikai szál elhallgatása milyen vészes következményekkel járt... Gratulálok Mikola Bálintnak, a szerzőnek, ehhez a bátor és következetes hozzáálláshoz."
A cím is hazudik, mert nem egy városról van szó:
"És akkor a többi muszlim sex-gangről nem is beszéltünk: Rochdale, Oxford, Derby, Telford meg a többi csontváz ami lassan kihull a szekrényből..."
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131529336&t=9005529
Hozzá:
"Aztán azt még egyetlen újság le nem hozta, hogy a 2010-ben egy 12 éves kislány csoportos erőszakolásáért 4-év börtönre ítélt Umar Razaq (az index cikkben a bal alsó az öt jómadár közül) tegnap már hazarepült Pakisztánba, mivel a bíróság helyt adott a kérésének, hogy hosszú az a négy éves büntetés (egy évet ült valójában eddig). A facebook-on már arról beszélt hazafelé tartva, hogy milyen nagyvilági életet élt, és egy nagy szünidő az élete. Úgy eszembe villant szlovák barátunk dicshimnusza a liberális bűnüldözésről, ahol végül is mindenki elnyeri méltó büntetését. Én meg csak nézek ki a fejemből- Ti értitek ezt?"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2737201/My-abuser-jail-tormenting-Facebook-At-13-Lizzie-raped-says-authorities-nothing.html
Kati
2014-09-01 08:54:47
Kettős játékot játszol Barbara. Amikor a Jobbik bűneit dokumentumokkal mutatja be valaki akkor te "nem halgatod meg mert nem tudod végighalgatni" László András hazaáruló gondolatait. Szerinted emberi hiba az hogy ilyen embert fizetnek meg a fiataljaink megrontására? Nem, Barbrara. Ez ördögi ravaszság amiből te magad is kiveszed részed a mindennapi fanatizmusoddal. Sátáni terv része a magyarság megrontása zsidóval, Habsburggal, Barbarával szekelyfoldivel és más nemzetárulókkal. Élj boldogan, de ne foglalkozz velünk, nem tartozunk össze.
Martin Killeen
2014-09-01 02:53:34
katinkanak valaszolok csak:
De jo, hogy legalabb te es Oliver nem vagytok nemzetellenesek, hazaarulok es anarchistak! Szebb jovot Killeen Barbara, aki nagyon buszke a nevere, mert a ferjem nagyszuleinek sajnos el kellett hagyniuk a szulohazajukat. Ehinseg miatt menekultek el Irorszagbol Amerikaba es maig is orzik hagyomanyaikat es gyakran hazalatogatnak.
Martin Killeen
2014-09-01 02:38:52
Oliver!
Emlekszem ra, amikor jo regen a Kibeszelohoz hozzaszoltal es a Jobbikot is megemlitetted! Kit tudnal most helyettuk ajanlani? Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-09-01 02:36:06
Oliver!
A kerdesem arra vonatkozott, hogy ne az igaz jo magyar emberek szokasa szerint altalanosits a Jobbikkal kapcsolatban, hanem konkretumokat nevezz meg, mert valasz helyett csak kerdeztet! Sajnos, en Kaliforniaban elek, viszont kivetel nelkul minden felszolalasukat meg tudom hallgatni, de ertesulok az otthoni zsidocigany bagazs nemzetellenes tevekenysegerol is a kuruc.info jovoltabol, ami a 2. hirforrasom a barikad.hu-n kivul! TE VAJON MELYIKRE gondoltal?. Sajnalom, hogy sokat irtam, a lenyeg az, hogy nevezd meg a Jobbik hibait, ami szerintem is termeszetes, hiszen ok is emberek! Szebb jovot!
Topi
2014-08-31 13:37:48
barodza
2014-08-31 13:08:08
Barbara!
Akinek nem inge nem veszi magára
Melyik világban él? Nyitót füllel meg
szemel, járjon e hazában, vagy tájékozódjon
barikádon kívül még van más hírforrás is.
Pongrátz Gergely bácsit a rendőrök Kuncze
idején sokszor megalázták,de állta a sarat,
pedig már nem volt fiatal. Tamással én beszel-
tem mikor mondta, hogy szabó félék meg fenyegették
a családját ilyen egy nemzetinek mondott párt.
Ennyi elég vagy még soroljam.
Budaházy Györgyöt is kitették a koronarádióból.
dr. Gaudi-Nagy Tamást is, de az adó tanácsadó
ciprus végéig a mi adófizetők pénzéből is jól élt.
Meg kell tisztítani a pártot a talicska tolóitól mert
igy a miép szintjére süllyed ne játsszák el az emberek
reményét KUKUCSKÁK FIGYELJETEK!
Topi
2014-08-31 11:02:29
Topi
2014-08-31 09:44:50
"Ahol még a segélyt hozónak rettegnie kell:"
http://www.origo.hu/itthon/20140828-ennyibol-talan-ketszer-is-fozni-tudnak-majd.html?r=1#comments
"A cikk tökéletes példája annak, hogy ezeknek nem való semmi!
Segítséget, segélyt kapnak és állatok módjára viselkednek."
"Olvasom a cikket és a kommenteket..
Elgondolkozom....
Ma Magyarországon létezik egy falu, ahol 100%-os a munkanélküliség.
Senki sem rendelkezik legális jövedelemmel. Nyomorognak.
Valaki/k segíteni próbálnak rajtuk, de nem lehet, mert az adományozók életüket kockáztatják.
Számtalanszor elhangzik a könyörgés. Nem a segélycsomagért, nem!!!!!
Azért, hogy a segítséget nyújtók hagyják el mielőbb a falut, mert a pár épeszű már nem tud garanciát vállalni az életükért.
Ez az ország nem háborúzik, hogy mint a frontvonal tiltott legyen a polgárai számára. Ez tiltott terület.
Egy falu, ahol cigányok élnek és itt már ezek diktálnak, szabják a feltételeket.
A politika, belügyér hallgat....... és a hallgatás beleegyezés.
Rohamos tempóban veszítünk el így majd falvakat..... aztán városokat......aztán.......országot.:-(((((
Mert azé az ország aki teleszüli!!!"
Kati
2014-08-31 01:37:51
Barbara
Ha te az itt megszólalókat egy kalap alá veszed László András nemzetáruló ostobaságával akkor egy gyékényen árulsz vele. A hazát nem lehet félig elárulni félig mellette lenni, ha közösséget vállalsz vele és azokkal akik ilyenekért pénzt adnak neki, akkor összetartoztok. Nem kell a továbbiakban válaszolnod, köszönöm, elég volt.