Topi
2014-09-07 10:29:53
Cati!e!
BA barátunknak tökéletesen igaza van!
De valószínűleg nem lesz szükséged új PC-re vagy laptopra, szerintem is elegendő egy jóval korszerűbb és biztonságosabb operációs rendszere átállnod. Az átállással kapcsolatban itt a portálon is találsz információt de egyéb segítséget is kaphatsz:
http://www.kubinyitamas.hu/forum/13/7
Martin Killeen
2014-09-07 09:37:35
A Jobbik szdsz-hez (ahhoz az szdsz-hez, ami.. nem kerult be a parlamentbe, amely szedett-vedett zsidokomcsi tagjai az 56-os forradalom verbiroinak fattyai voltak) hasonlitasaert birosaghoz kellene/lehetne fordulni, de nem elek Abszurdisztanban, kulonben sem sullyednek olyan melyre, mert tudom, hogy ez SZEMENSZEDETT HAZUGSAG!. "Eloszor gaznak neveztem valakiket, aztan lehulyeztem es megfenyegettem az ide irokat". Egesz biztosan nem ok nelkul! Arra azert kivancsi lennek, amit fix, hogy nem fogsz megvalaszolni, MIVEL FENYEGETTEM MEG AZ IDEIROKAT (egybeirva)? Nem ok nelkul hallgatom, hanem kedvenc musorom a Cenzura nelkul.kiverte nalam a biztositekot! Azert nem fejezem be, mert helyesnek tartottad! Szebb jovot a JOBBIKKAL! Udv. Barbara
BA
2014-09-06 22:33:25
Catie!
Használj megbízhatóbb, biztonságosabb OP-rendszert, akkor még vírusírtóra sem lesz szükséged!
Kati
2014-09-06 21:45:37
Barbara
Először gaznak nevezed az ide irókat akik nem értenek veled egyet, utána lehülyézed majd megfenyegeted őket.
Helyesen döntöttél ha befejezed.
Martin Killeen
2014-09-06 21:22:35
Egyelore befejezem az igen szereny... i-gazjomagyaremberekkel a "tarsalgast", mert nem kepesek hasznalni az eszuket, nem latnak, nem hallanak! Ezert, csak ezert is megerdemlik, amit majd nemsokara megkapnak!
barodza
2014-09-06 17:26:21
Tisztelt Nagykövet Úr!
Én a lehetetlenségből írom e levelet a testvéremnek, ha lehet így szólítanom Önt. Önök emberséges honfitársainak köszönhette édesapám az életét, orosz kényszermunka táborban, Kamcsatkában. Apukám még egy kevés német foglyokkal és orosz foglyokkal volt együtt. Ott Ök. mindenüket megosztották egymással az utolsó szem morzsáig. Így lettek egymással testvérek mind az utolsó pillanatig. Így tudtam megszületni a testvéreimmel együtt Magyarországon. Meg szeretném kérni Nagykövet Úr, segítsen abba, hogy akikkel édesapám egybe volt zárva a barakkba, azoknak az utódaival szeretnék találkozni, megölelni egymást, mert az apáink összetartásának köszönhetjük ezt a kicsi életünket, ami itt a földön van. Édesapám egyedül volt magyar nyelvű a lágerban, és a barakkban. Én mint, testvért kérem a segítségében, tárjuk fel együtt a múltunkat ez is ehhez tartozik.
Tisztelettel Egy kényszermunkás fia:
Tarjáni István Olivér
Kedves Tamás Svájcban, a Japán imerősével,
munkatársával együtt kérem szépen
segítsen a japán testvéreim felkutatásában.
és megtalálásában, ha lehetséges, valamilyen
segély szervezettel felvenni a kapcsolatot
akik tudnak segélni .Köszönöm előre is válaszát.
Olivér (barodza)
Topi
2014-09-06 17:11:09
barodza
2014-09-06 13:00:52
Koltay Gábor: Mindszenty József - A fehér vértanú 1. rész 73:43 perc
Koltay Gábor: Mindszenty József - A fehér vértanú 2. rész 60:02 perc
Utolag com.
Szabó Ferenc
2014-09-06 12:18:00
Nem azt mondta a músorvezető hogy nem kell leváltani Orbánt, hanem azt hogy nem hoz változást akárki kerül a helyére egészen addig amíg magyar ember nem kerül.
Topi
2014-09-06 10:42:31
Ezt tudtátok emberek ?
Magyar falu a messzeségben
A Fekete tenger partján, van egy Magyar falu, neve Ojtoz (Oituz). Bár az ott lakók sosem jártak Magyarországon, sőt, a falujukon kívül se nagyon, mégis kiválóan beszélik a nyelvünket. Konstanca több mint 1000 kilométerre van Budapesttől. Ott van Románia legfelkapottabb üdülőhelye, sárga napernyőkkel, homokos tengerparttal a tenger mentén megbújik egy félezres falucska, amelynek lakói Magyarok.
Szinte senki nem hallott és nem is tud róluk semmit...
http://tv2.hu/musoraink/naplo/157122_magyarok_konstancaban.html
Topi
2014-09-06 10:28:49
fideszeseknek-
Gypsy Child Thieves Dokumentumfilm angol
- Lara Quarsten
https://www.youtube.com/channel/UCBpOsvTs7UN9Sr7boKwtrQA?feature=em-share_video_user
Évszázadok óta cigányok éltek a társadalom peremén és szembe brutális diszkrimináció. Sokan igénybe koldulás és lopás a túléléshez, de az utóbbi húsz évben a szervezett bűnözés vette át, és 2007 óta, amikor Románia csatlakozott az Európai Unióhoz, a cigány gyerekek emberkereskedelem áldozata, kihasználva tömegesen. Spanyolország nyolc évesek rablás felnőtt férfiak bankautomaták vált gyakori látvány. Olaszországban jelentős rendőrségi nyomozás megállapította, leigázott gyermekek zárva egy kunyhóban, mint az állatok.
Topi
2014-09-06 10:11:58
barodza
2014-09-06 09:21:56
Catie: O V nak, nem kell adnia
most is abban van, ne szerény-
kedjünk, nem áll jól. - ej rá érünk
arra még. Ennek kéne elejét vennünk
MINDNYÁJUNKNAK!
Olivér
Ica
2014-09-06 08:18:51
Akik ennyi bizonyiték után össze akarják keverni a jó magyar embereket a jobbikkal, azok maguk is a nemzetpusztitók szekértolói azokkal a képviselőkkel eggyütt akik mindezt tudják de pénzért befogják a szájukat a parlamentben.
Kati
2014-09-06 08:16:14
Kedves Barbara!
A Fidesz és a Jobbik között nincs különbség, az egyik narancsos a másik árpádsávos szdsz, ezt érsd meg és ne kívánd másnak azt amit magadnak nem kívánsz.
barodza
2014-09-06 07:36:15
Zánka úttörőváros vasútállomása mellet
ott rozsdásodott Szamuely Tibor pán-
célvonatja sokáig. Sok kisdobós és
Úttörő ugrált rajta, ezt kevesen tudják
A helye még ott van.
Martin Killeen
2014-09-06 03:43:47
Bocsanat!
Csak ezt akartam elkuldeni:
Kedves Kati!
Vegtelen elfogultsagom miatt kivanom neked es a veled egyetertoknek, hogy eletetek vegeig elvezzetek zsideszek es/vagy a kommunista fattyak gyermekeinek uralkodasat az igaz, jo magyar emberek es a 2/3-os birkak elleneben! Miert is adnatok lehetoseget egy olyan alulrol jovo kezdemenyezessel letrejott MOZGALOMNAK, amely meg nem tudott mindent elkurni, ugy, ahogy Vitez nagybanyai Horthy Miklos kormanyzo ur kivetelevel minden, a 2. vilaghaboru utan letrejott szedett-vedett qrmany tette a sok zsido politikust is bele- ertve! Bye-bye Barbara
Martin Killeen
2014-09-06 03:41:59
Kedves Kati!
Vegtelen elfogultsagom miatt kivanom neked es a veled egyetertoknek, hogy eletetek vegeig elvezzetek zsideszek es/vagy a kommunista fattyak gyermekeinek uralkodasat az igaz, jo magyar emberek es a 2/3-os birkak elleneben! Miert is adnatok lehetoseget egy olyan alulrol jovo kezdemenyezessel letrejott MOZGALOMNAK, amely meg nem tudott mindent elkurni, ugy, ahogy Vitez nagybanyai Horthy Miklos kormanyzo ur kivetelevel minden, a 2. vilaghaboru utan letrejott szedett-vedett qrmany tette a sok zsido politikust is bele- ertve! Bye-bye Barbara
Megszereztük az órarendet, a kötelező szerzők és olvasmányok jelentős részét és az oktatók névsorát is, amelyet titkol az ‘akadémia’. Kiemelt szerző László András, Baranyi mestere (és biznisszekta-alapító üzlettársa, erről majd sorozatunk folytatásaiban) valamint Horváth Róbert, aki ugyancsak László András tanítvány.
Baranyi és Horváth óránként 25 ezer forintért “oktat” a mi zsebünkből, és, láss csodát, maga Vona is is előad a hallgatóknak. László András munkássága (Szántai Lajos joggal sorolja őt a magyarság (szellemi) ellenségei közé) a Vona-akadémia meghatározó tananyaga, alább mindjárt idézzük pár antimagyar kirohanását a sok százból. Fontos közbevető megjegyzés: A Vona-akadémia tantestületi gerincét alkotó nemzetárulók mellett meghívtak oktatni hazafias, kuruc érzelmű tanárokat is (róluk majd a későbbi epizódokban). Ők mit sem tudnak a Vona-kutyakiképző (vesd össze az intézmény falai közt természetes “Kossuth-kutyák” kifejezéssel) középponti ideológiájáról, és azért vannak ott, mert részben nincs elegendő labanc oktató mindenre, részben azért, mert saját területükön megkerülhetetlenek.
Imi
2014-09-05 21:51:28
Nálam minden rendben volt, a műsor jó, a film döbbenetes.
Lehel
2014-09-05 18:51:54
Nincs ma adás ?