Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

bémargó
2014-09-10 07:30:02
Horvathek
2014-09-10 00:21:09
Kedves Socrates. Jelentkezzen csak akkor amikor On kesz es felkeszult a Magyar Nep-ert folytatott mozgalomban.... Es On tesz lepeseket atttol fuggetlenul, hogy barhol el Magyarorszagert. Ha On erre nem kesz. tanulaskent figyelje az aktv musorait, elerheto www.kubinyitamas.hu web oldalon, a Vilagpanoramat az Ech tv-ben. Kerem, ne adjon utmutatot egy Igaz Jo Magyar Embernek, amikor az On bevelllasa szerint " En meg nem ertem meg erre,/27evesen/,mint Laci Ba" Akkor tanuljon a "Laci Ba"-tol A Nagy Laszlotol.
Aldja Meg a Joisten,
Horvath Ferenc, Eleonora es csaladja.
Topi
2014-09-09 22:39:49
Horvathek
2014-09-09 22:13:21
Kedves Socrates,
Ez igen furcsa, hogy meg mindig nem adta meg teljes nevet. Mitol fel?
On nem tesz semmit, On azt vallja, hogy "Otthon,a "harcolok" kozott,igen,az valami...Nem a hatterbol,tisztes tavolbol iget hirdetni..." es irja meg, hogy "nem teszem, nincs jogom erre...". Dehat On semmit nem tesz, mert ahogy irja " En meg nem ertem meg erre,/27evesen/...", vegye figyelembe a tenyeket, amig On "nem kesz" jobban gondolja at, hogy mit foglal irasba, On semmit nem tesz..sajat bevallasa szerint... a Magyarokert.. de azt kifogasolja es kritizalja, hogy mas hogyan tesz ertunk. az AKA Kalifornia Tagozatanak 50 tagja, kozotte Nagy Laszlo, szorosan osszefog az otthon elo Igaz Jo Magyar Emberekkel. Nekunk vannak otthon elo szeretteink. Mondjon On akkor velemenyt, adjon kritikat, amikor mar megerett, es kerem irja ala nevet a valaszra.
Az en fiam 36 eves....itt nott fel a USA-ben....Igaz Jo Magyar Ember.
Topi
2014-09-09 20:26:53
Katona
2014-09-09 17:33:54
Dr. Tóth Zoltán József
Van remény Boldogasszony országa!

http://www.youtube.com/watch?v=5Cfw_45DYMI
Horvathek
2014-09-09 17:31:29
Kedves Socrates,

Az On altal "Laciba"-nak nevezett Magyar ember neve Nagy Laszlo es ez nem titok. Ismeri On szemelyesen, beszelt mar vele? Tud On a Nagy Laszlo eleterol, hogy mennyi idot el otthon Magyarorszagon? Miert nem nevezte meg magat es irta ala uzenetet a nevevel?
Udvozlettel, az AKA Kalifornia Tagozat tagjai :
Horvath Ferenc es Eleonora,
Imi
2014-09-08 23:21:39
Megdöbbentő műsor, köszönet érte minden ÁKTV munkatársnak. Az egyetlen hely ahol megünneplik boldogasszonyt.
Topi
2014-09-08 13:18:46
A "magyar" név eredete?

„Amikor Szhinkiang kinai tartományban (Altai-hegység és Dzsungaria vidékével határos) jártam,
ahol hajdan yüeti és hiungnu, hunn-no néven nevezett lovasnépek éltek
és ahol a mai napig is törökös eredetű népek laknak,
azt tapasztaltam, hogy a tartomány An-Tju nevű fővárosában és környékén
sok család „MATTJARR“ nevet használ.
Minthogy a született kínai az „r“-hangot ropogósan kiejteni nem tudja,
úgy vélem, hogy a „magyar“ szó a kinai „MA“=LÓ, lovas, a „TJA“= nemzedék, nem és a török „ERI“ vagy „ÖR“ = fajtabeli jelentésû szavak összeolvasztásából, „MA-TJA-ÕRR“ származik...“ (Fehérné: i. m. 90.)

http://mek.oszk.hu/06700/06783/06783.pdf
HunorMagor
2014-09-08 11:28:07
Drága Hölgyeim !

Önök akik a drága értéket képviselik, most nagyon szomorúvá tesznek engemet, kérem önöket arra hogy hagyják el e gyermekes vitatkozásokat, és gondoljanak arra, hogy a legjobb barátnők, akik tisztelettel, és szeretettel gondolnak egymásra.
Pártokért nem érdemes egymást agyonverniük, nem érdemlik meg egyik sem, mert az ellenség egyik romboló fegyvere az, nekünk a Turul nemzetbeli Királyságba kel visszatérni, és nem pártoskodni.

Áldás önökre drága Hölgyeim !
Kati
2014-09-08 09:48:10
Barbara
Ezt irod a jobbikról: "minden erejukkel, szivukkel, lelkukkel azert harcolnak, hogy vegeterjen ez a ciganyzsido nemzetellenes rendszer!"

Gondolom ezért inditanak cigányt és zsidót a magyarok helyett. Barbara! Te kinek dolgozol?
Kati
2014-09-08 09:14:41
Barbara

Mindig megkerülöd a kérdést, László András és társai ma is felveszik a milliókat a pártodtól. Ehez mit szólsz? Ezt akartad? Ehez adod ma is a neved? Az ilyen esetek miatt nevezik maguk a kizárt jobbikos párttagok árpádsávos szdsznek.
barodza
2014-09-08 08:48:56
Barbara!
Mindent a láthatatlan férgek
kezében van, majd ha az em-
berek sms nélkül mennek fel
a Kossuth térre "maguktól, addig
itt nem lesz változás. Mindenről,
mindent tudnak. Kiszolgáltatottak
vagyunk mindannyian. Apukámék
ismeretlenül álltak egymás mögé,
együtt segéltek egymáson, ez nem
mindegy. Ezt jó szándékkal írom.
Olivér
Martin Killeen
2014-09-08 03:36:28
II. resz
László Andrással kapcsolatos dolgokra azt valaszolom, hogy semmilyen jelentosege nincs annak sem, ha volt is valamilyen kozuk egymashoz! "Az pedig hogy árpádsávos szdsz-nek tartják a pártodat nem gyűlölködést kell kiválCSO!!!n hanem meg kell szabadulni az olyanoktól. Ha ezzel osszefuggesben olyan partokra gondoltal, akkor ebben az egyben, egyet is ertunk! Szebb jovot, a Jobbikkal! Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-09-08 03:08:57
Negyedszerre probalkozok, most mar nem javitok semmit!
A fenyegetes az volt reszemrol, hogy megerdemlitek majd, ha a zsidesz es/vagy a komcsik kerulnek hatalomra?
"Egyre aggreszivabb vagy Barbara." Nem értem, hogy mi a fenyegetés a soraimban amikor leírom, ha nem mentek el szavazni, akkor valoszinu, hogy zsideszek, vagy cionkomcsikek nyernek, bar szerintem a jo elore megszervezett csalasaikkal ez nem ketseges, csak az, de nagyon, hogy az egyetlen ellenzeki mozgalom mennyire tudja majd kepviselni az igaz, jo magyar embereket az Orszaghazban? Ebbol es beloled kovetkeztetve ezert erdemlitek majd meg a 2 fenti bandat!

"Mást sem értesz." Hogy a csudaban tudtam artani az egyetlen igaz nemzeti partnak? Azert mert hozzaszoltam es leirtam a velemenyemet? A nem jobboldali szavazat-szamlalo cegek 1 million feluli, vagy koruli jobbikos szavazra szammitanak. Ebben artottam a partomnak nagyon sokat es sokakat bizonytalanitottam el? A Jobbik nem torodik ezzel a Laszlo alakkal, meg ha valamilyen kapcsolatban is van veluk, mert minden erejukkel, szivukkel, lelkukkel azert harcolnak, hogy vegeterjen ez a ciganyzsido nemzetellenes rendszer! ennyire nem képes a valóságot valaki felfogni akkor nehéz vele beszélgetni. Válaszolhatnál a László Andrással kapcsolatos dolgokra pl. Az pedig hogy árpádsávos szdsz-nek tartják a pártodat nem gyűlölködést kell kiválcson hanem meg kell szabadulni az olyanoktól.
HunorMagor
2014-09-08 01:45:57
Már lassan 20 éve annak, hogy a Kárpáthaza újra az egységes állapotába került vissza, és hálával tekintek föl az égre Nagyboldogasszonyunkhoz hálát rebegve az ajkamon, hogy szeretetével meglátogatta drága magyar nemzetünket és megszabadította minden ellenségétől. Most, hogy rovom az útcákat, azokra gondolok akik már eltávoztak az örök nyugalomba, és azt kérdezem magamban tőlük, gondoltátok volna ezt drága Magyar testvéreim, hogy az idegen csőcselék rémuralma ilyen hamar végetér, és Nagy Magyarországon újra a Turul nemzetségből válasszák a Királyokat.
Hirtelen könny szökött a szemembe, és azt rebegem magamban, bárcsak velem együtt sétálnátok, és együtt ünnepelnénk meg ezt a szép napot, és igaz szabadságunkat. Tudjátok mit látok drága testvéreim, egy nagyon boldog és csodálatos nemzetet, akik bőségben élnek, és ha látnátok azt a sok gyermeket amit én látok jártamban és keltemben, ti is együtt örülnétek velem.
Hogy miként lettünk szabaddá ? Az EU úgy összeomlott mint a kártyavár, hogy a Rotsildék mit kevertek ki a méregkonyhában azt nem tudom, de valamit nagyon elhibáztak és a következő dolog történt. A népek kiírtására kevert méreg nem volt hatásos egy nemzetre sem, de amit nem értettünk az volt, hogy a zsidó népet kíméletlenül emésztette.
Nemzetközi segítséget kaptak mindenfelől, és éjt nappallá téve dolgoztak tudósaink azon, hogy a járványt megfékezzék, de minden igyekezetük kudarcba fulladt. Az eset az egész világ népét megzavarta, és nem értették meg, hogy még is mi ez ?
Sokan megkérdőjelezték a Biblia szavahihetőségét, miután ezt a katasztrófát látták hiszen a Bibliából tanultakat, megcáfolta ez a világraszóló esemény.
Emiatt a nemzetek elkezdték kutatni az ősi írásokat, és nagy megdöbbenésükre rákellett jönniük arra, hogy a kiválasztott nép nem az a nép, amelyet annak hittek. A következő dolog történt, a világ népeinek szemeiről lehullt a lepel, és ekkor a Magyarnép felé fordultak és a segítségüket kérték annak érdekében, hogy a világra szakadt nyomorúságot át tudják vészelni.
Minden arra mutatott, hogy a magyar nép az, amely nép képes ezt a nagy káoszt megszűntetni, a népekre rászakadt a bűntudat, és a szemellenző eltűnt a szemükről, és jöttek messze földekről beismerve tévedésüket, vakságukat, és gonoszságukat amit a Magyar nép ellen elkövettek. Drága testvéreim, bárcsak velem együtt láttátok volna azt, amikor nagy és büszke nemzetek miként hajtották meg magukat a mi drága Nagy múltú, ősi nemzetünk előtt.
Megalázták magukat, és és könyörögtek nemzetünk bocsánatáért, miután megtörténtek ezek a felemelő dolgok, sok nemzet jegyezte meg azt, hogy a Magyar nép valóban az a nép amelyről azt el lehet mondani, hogy a Jó Isten által kiválasztott nemzet, mert nem követeltek semmit, de minden dologban óriási segítséget nyújtottak azoknak a népeknek, amelyek segítséget kértek tőle.
A föld nevű bolygón megszűnt az éhezés, és valami csoda folytán a magyarok a sivatagból édenkertet csináltak, és a tudományuk által mindig bő esőt küldtek azokra a helyekre, ahová szűkségleltetett.
A Nagboldogasszony tisztelete, az egész földön elterjedt, és a Magyarok ősi szeretet vallását gyakorolta valamennyi nép, melyet Jézus urunk is megújított azon a területen, ahol írtották a követőiket.
Tudjátok testvéreim nagyon reménykedem abban, hogy a Mennyei honból látjátok e nagyszerű dolgokat amelyeket én e testben élek meg.

Áldás rátok !
BA
2014-09-07 19:56:04
Catie, én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, kevés hozzáértéssel, ezért tartózkodom a kérdésben történő mélyebb elmerüléstől.
BA
2014-09-07 18:56:05
A másik fórumon Topi linkjei találhatók, amik nagyon hasznosak.
Ha kevésbé lenne ilyen jó, talán elvből akkor is már csak ezt használnám.
HunorMagor
2014-09-07 15:56:17
Egy magyar ember egy napja

A magyar ember látott egy reklámfilmet hazájáról, és ezért elhatározta, hogy a mai napon csupa olyan dolgot
vesz a kezébe, amit magyar feltalálóknak köszönhet az emberiség.


Kezdetnek fogott egy golyóstollat (Bíró László, 1931), felírta, hogy Találékony magyarok, majd egy mágnessel feltette a hűtőgépre (Szilárd Leó 1929), utána öngyújtóval (Irinyi János 1836) rágyújtott egy cigarettára, közben CD-t hallgatott, nézegette a hologramos matricát a borítón (Gábor Dénes, 1947), majd beszedett egy C-vitamint (Szentgyörgyi 1931). Eszébe jutott egy barátja, telefonált egyet a vezetékes telefonjáról (Puskás Tivadar 1878). Még volt egy kis ideje, ezért játszott egy kicsit a komputerén (Neumann János 1944), elmélázott, hogy mely rendszert használja, végül a Basic Computer mellett döntött (Kemény János 1964), és Excel táblázatba rendezte tennivalóit (Simonyi Károly 1974). Megnézett (volna) egy 3D-s filmet, de ezt még egy 3D-s szemüveggel (Rátai Dániel 2010) sem tudta megoldani. A kudarc után feltett egy bakelitlemezt a hagyományos lemezjátszójára (Goldmark Károly 1948), és bekapcsolta a tv-t is (Mihály Dénes, 1919). Látva, hogy éppen New Yorkot mutatják be, megörült, hogy színes tv-je van (Goldmark Károly, 1948). Nagyon tetszett neki a város, elsősorban a Centrál Park (Asbóth Sándor, ö készítette a város rendezési tervét is). Még megnézett egy tudományos filmet az űrkutatásról, ismét elcsodálkozott a holdautón (Pávlics Ferenc kb. 1960), majd még indulás előtt megpróbálta kirakni a Rubik kockát (Rubik Ernő 1976).

Már semmi nem kötötte le, így elindult sétálni, és mivel a közeljövőben autót kívánt vásárolni, autókat nézegetett. Ezért magához vette automata fényképezőgépét (Mihályi József 1938), dilemmázott kicsit, hogy a régebbi típusú kontaktlencséjét (Dallos József 1928) vagy lágy anyagú kontaktlencséjét (Gyorffy István 1959). használja-e? Az első kocsi, ami megtetszett, egy Ford T-modell volt (Galamb József 1908,) aztán talált egy dízelmotoros BMW-t (Ansits Ferenc 1983), és megnézett magának egy Chevroletet is, amelynek automata sebesség váltója volt (Bíró László 1932). Még felmerült egy VW bogár is a speciális dizájnja miatt (Barényi Béla, 1925). Ez annyira tetszett neki, hogy ennek még a karburátorát is megvizsgálta (Csonka János 1893). De hamar rájött, hogy marad neki a bicikli, hazamenve meg is nézte a pincében, hogy rendben van-e, főleg a dinamója (Jedlik Ányos 1861), majd ámultan nézte a szomszéd ház tetejére leszálló helikoptert (Asbóth Oszkár 1928). Ezt a tényt azon melegében elmesélte Pulitzer díjas (Pulitzer József 1917) újságíró barátjának, akivel egy múzeumban találkozott, ahol éppen bemutatták a fényáteresztő üvegbeton feltalálásnak fázisait (Losonczi Áron, 2001) - magát a betont nem tudták megnézni, mivel annak jogi hercehurcáit 13 év alatt nem sikerült befejezni.

Mikor végre hazaért, már sötét volt, felkapcsolta, régimódi lévén, még kriptontöltésű lámpáját (Bródy Imre 1930), megivott egy pohár szódát (Jedlik Ányos 1940), és mivel megfájdult a feje, keresett egy gyógyszert is, meg is találta a legutóbb Bécsben vásárolt Kalmopyrint (Richter Gedeon 1912). Az egész nap fáradozásait kipihenendő visszatért a bakelit lemezhez, és feltette a Kodály-módszer vívmányait világszerte elterjesztő (Kodály Zoltán 1929) Psalmus Hungaricust.
BA
2014-09-07 14:55:13
Catie!
Az én gépemre Ubuntu OP-rendszer lett telepítve kb 4-5 éve, azóta semmi gondom vele.
Gyors, megbízható, biztonságos és ingyenes!
1-2 hét ismerkedés után már nagyon szerethető.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.