Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2014-09-11 08:25:00
Kedves Ferenc!
Igen, Tibornak tokeletesen igaza van, ezert ismetlem magamat a "vegtelensegig", hogy a Jobbiknak meg kell adni a lehetoseget, hogy - kisebb-nagyobb hibai ellenere is - donto szava ( elszamoltatas, munkahely teremtes, adossag atutemezes + sok minden mas) lehessen az Orszaggyulesben! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-09-11 08:16:32
Nincs hatara a a maniakus +++atla+sa+nak!
Beutottem a google-ba, amit irtal es kijott.. szegedi csanad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyit a Jobbikrol es a zsidokrol, kiveve Jakab Petert es a jo par eve elhunyt szinten zsido Teller Edet (felreertesek elkerulese miatt, csak azert emlitettem meg a hydrogenbomba feltalalojat), mert o is EGY IGAZ JO MAGYAR EMBER VOLT!!!
Sziszi
2014-09-10 23:01:25
socrates!
Kerem szülei segitseget, hogy "csodalatos, magas-szintü iromanyat" meg is tudjam erteni. Gyenge, nagyon gyenge bizonyitvanyt allitott ki magarol!!! A szüleinek meg sok feladata van, ha egyaltalan...
Nagyon fajhat maganak, hogy Nagy Laszloban MAGYAR sziv dobog!!!
Sissi
Ferenc
2014-09-10 21:03:41
Kedves Horváth Eleonora és Ferenc!

Csak véletlenül olvastam bele a Sokrates irásába, ami meglehetösen felháboritott. Kérem, ne reagáljanak az ilyen jellegü beirásokra! Ezek többnyire zsidó provokátorok, akiknek egyetlen célja a bomlasztás.Ezt teszik mindenhol, ahol csak lehet, csak fordúl a történelem kereke és szorúl a hurok és ezt ök is tudják.
Anna
2014-09-10 20:48:33
Simándy József: Katona J.-Erkel F.-Bánk bán-Hazám, Hazám


https://www.youtube.com/watch?v=xUn6GiwJ4mA
Ferenc
2014-09-10 20:38:11
Tibornak tökèletesen igaza van. Ha minden magyar igy gondolkodna, már régen a birósád elött állitották volna Bisku Bélát, Meggyesy Pétert, Gyurcsány Ferencrt, Orbán Viktort és a többi hazaárulót.
barodza
2014-09-10 19:08:28
Itt a Honunkban minden a gonosz tudtával
történik!
barodza
2014-09-10 19:01:10
Jó csengésű nevekre van szüksége
a jobbiknak a többi nem lényeges
ez az érdekes. Minden a megszállóink
tudtával történik ebben az országban.
PUNTUM! EBEN GUBA minden.
Minden, csak rajtunk múlik, sose máson!
Topi
2014-09-10 18:21:15
Nemzetgyűlésről a Hun TV-ben https://www.youtube.com/watch?v=U4AlJ-p8TpA
Horvathek
2014-09-10 17:06:13
Kedves Socrates, On teved, mert elozo uzenetemet igy zartam le:
"Aldja Meg a Joisten,
Horvath Ferenc, Eleonora es csaladja."
On a sajat szavai szerint "ki igaz Magyar,az OTTHON kuzd a nemzetert...Igy van jog biralni-ostorozni...De az Ocean masik vegen iget vonatkoztatni at nem elt helyzetekre,hogy finom vagyok,not fear....Otthon,a "harcolok" kozott,igen,az valami...Nem a hatterbol,tisztes tavolbol iget hirdetni...Ezt vallom...En nem teszem,nincs jogom erre...Ha elerem ez idot,hiszem Hunniaban leszek....Udv Socrates......." Tehat itt leirja, hogy On mit nem tesz es az okat. Errol ennyit.
On felhozta, hogy "A suk-sukkoles,nakolas helytelen" a Magyar nyelvben. En pedig felhivnam az On figyelmet arra, hogy az On altal olyan helyes magyarsaggal irott uzenetben idegen szavakat hasznal: "So" meg "not fear" (meg kulonben is a fear jelentese "the feeling or condition of being afraid" az mas mint a "fair = implies the treating of all sides alike" ... Ennyit a nyelvtanrol. Reszemrol ez a tema lezarva. A Joisten Aldja. Horvath Eleonora es Ferenc
barodza
2014-09-10 16:28:01
Súlyt minket az élet mert foglyok és rabok vagyunk!
Kati
2014-09-10 09:54:02
Kedves Barabara

Ha valóban neveket akarnál hallani, beütnéd a google-ba: zsidó jobbikos képviselők és kijönne egy nagyon hosszú sor aminek a döntő része igaz. Te nem neveket akarsz hallani hanem veszekedni akarsz ezért ne velem tedd, veszekedj mással.
HunorMagor
2014-09-10 09:46:08
Kedves Barbara Martin Killen !

Kérem erre összpontosítson, a jobbiknak is ezt kell tennie, és nekünk is és ez a kúlcs// Ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívelitek az ősök intelmeit.”


A táltosok közös gondolattal kérdezték: „Így van ez megírva – nem lehetne-e másképp?”A SZELLEM erre ezt felelé: „Minden jövendölés ókumálás, a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltozatható – ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívelitek az ősök intelmeit.”A táltosok megköszönték Lápkumánja táltos szellemének a jövendölést meg útbaigazítást. Ő távozott, a táltos asszony szelleme pedig visszatért testébe. Inni kért. Sokat ivott, és mély álomba merült azon nyomban. A többiek betakarták és strázsálták hajnalhasadtáig. Akkor lemosták róla a maszlagot. A férfi táltosok térdet, fejet hajtottak előtte, asszony táltos-társa pedig fejére tette kezét és rámondta az igaz nő-barátok áldását:’BOLDOGASSZONY oltalmazzon fehérben, zöldben, feketében!’Ezek után ki-ki hazaméne és tette a dolgát.”

Áldás Rátok!
Martin Killeen
2014-09-10 08:49:46
Kedves, draga Hunor-Magor!

Igaza van es nagyon jo az eszrevetele, de a Jobbik az egyetlen igaz, nemzeti part, pontosan ok szeretnek visszahozni a turul nemzeti kiralysagot Magyarorszagra! Maskent, mint nemzeti part, hogy tudnanak harcolni a magyarsag megmaradasaert es a nemzeti eszmenyekert? Kernem erre a konkret valaszat! Ebben a remenyben zarom soraimat es szebb jovot kivanok a magyarsagnak mindenhol, az egesz foldkereksegen. Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-09-10 08:28:34
Kati!
Neveket akarok hallani! Jobbikos cigany es zsido onkormanyzati kepviselo- es polgarmester jeloltek nevet! Egyrol en is tudok, a neve: Jakab Peter, aki felzsido
"Szebb Jövőt, régi fényt, Miskolc! – ezzel a címmel mutatta be Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje a párt miskolci választási programját, melynek célja megteremteni a miskolciak lét- és közbiztonságát, a törvénytisztelő többség képviseletét. A politikus közölte azt is, a Jobbik valamennyi választási körzetben összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat.

Mint mondta, a Fidesz és a Pásztor Albert mögött álló gyurcsányisták már most elkezdték a szokásos lejárató kampányt, elfeledkezve arról, hogy a miskolciak nem arra kíváncsiak, a másik miért rossz, hanem arra, hogy az adott jelölt miért lehet jó Miskolc számára. Mocskolódás helyett jövőképet, programot kell adni a lakosságnak. Jakab Péter arra kérte a pártokat, sárdobálás helyett mutassák be programjukat, hogy a választók felelősen tudjanak dönteni Miskolc jövőjéről.

Közölte: a Jobbik, a mögötte álló szakemberek által megírt több száz oldalas munkaanyagból állította össze 30 oldalas programját, amely a megélhetésre, a rendre és a korrupció felszámolására koncentrál. Hangsúlyozta: le fogják rakni a forrásteremtő városgazdálkodás alapjait, ennek részeként a miskolci vállalkozások támogatásával, valamint a város nemzetközi kapcsolatrendszerének újragondolásával fognak új munkahelyeket generálni. A gettókat az érpataki modellel ingyen fogják felszámolni, zéró toleranciát hirdetve a rendbontókkal szemben. A szociális ellátórendszerben érdemelvűséget fognak bevezetni, véget vetnek a megélhetési gyermekvállalásnak. Kiemelten fontosnak nevezte a közélet tisztaságának a helyreállítását, a korrupció felszámolását. A Jobbik, az állam által beszűkített lehetőségek ellenére sem mond le a város egészségügyének és oktatásának ellenőrzéséről, az ágazatokban érintettek érdekképviseletéről – tett hozzá.

Közölte azt is: fórumsorozatot indítanak, hogy a választók megismerhessék a Jobbik elképzeléseit, és feltehessék kérdéseiket a párt jelöltjeinek, akik mind a 20 választókerületben sikeresen összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat."

Kerdesedre valaszolva, en itt Kalifornia allam, Santa Ana varos, Orange Megyejeben a Michaels Arts- and Crafts uzletben (az otthoni Roltex-nek felel meg, csak 100x akkora). dolgozom es azert imadkozom es probalom megtenni azt a fel %-t, amit ilyen messzirol meg tudok tenni a Jobbikert, mert ez az egyetlen olyan part, amely meg nem kapott hatalmat es mediat sem ahhoz, hogy bizonyitson kiveve a kuruc.info-t es sajat honlapjat a barikad.hu-t. Tehat, nem hazaarulo es nem nemzetellenes, mint az eddigi kommunista, es zsidocigany kdverek partok. Befejezem vegre es varom a mostani zsido es cigany jobbikos kepviselok nevet is. Szebb jovot! Udv. Barbara
bémargó
2014-09-10 07:30:02
Horvathek
2014-09-10 00:21:09
Kedves Socrates. Jelentkezzen csak akkor amikor On kesz es felkeszult a Magyar Nep-ert folytatott mozgalomban.... Es On tesz lepeseket atttol fuggetlenul, hogy barhol el Magyarorszagert. Ha On erre nem kesz. tanulaskent figyelje az aktv musorait, elerheto www.kubinyitamas.hu web oldalon, a Vilagpanoramat az Ech tv-ben. Kerem, ne adjon utmutatot egy Igaz Jo Magyar Embernek, amikor az On bevelllasa szerint " En meg nem ertem meg erre,/27evesen/,mint Laci Ba" Akkor tanuljon a "Laci Ba"-tol A Nagy Laszlotol.
Aldja Meg a Joisten,
Horvath Ferenc, Eleonora es csaladja.
Topi
2014-09-09 22:39:49
Horvathek
2014-09-09 22:13:21
Kedves Socrates,
Ez igen furcsa, hogy meg mindig nem adta meg teljes nevet. Mitol fel?
On nem tesz semmit, On azt vallja, hogy "Otthon,a "harcolok" kozott,igen,az valami...Nem a hatterbol,tisztes tavolbol iget hirdetni..." es irja meg, hogy "nem teszem, nincs jogom erre...". Dehat On semmit nem tesz, mert ahogy irja " En meg nem ertem meg erre,/27evesen/...", vegye figyelembe a tenyeket, amig On "nem kesz" jobban gondolja at, hogy mit foglal irasba, On semmit nem tesz..sajat bevallasa szerint... a Magyarokert.. de azt kifogasolja es kritizalja, hogy mas hogyan tesz ertunk. az AKA Kalifornia Tagozatanak 50 tagja, kozotte Nagy Laszlo, szorosan osszefog az otthon elo Igaz Jo Magyar Emberekkel. Nekunk vannak otthon elo szeretteink. Mondjon On akkor velemenyt, adjon kritikat, amikor mar megerett, es kerem irja ala nevet a valaszra.
Az en fiam 36 eves....itt nott fel a USA-ben....Igaz Jo Magyar Ember.
Topi
2014-09-09 20:26:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.