Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

yobo8258
2014-09-13 10:18:03
Socrates, biztos benne, hogy Önnek itt van a helye a listán? Ha eltérő a véleménye, írja le, mondja el. Semmi értelme, hogy sehova nem vezető témákról beszéljen. A "SUK-Sükölés" itt, az óhazában egyfajta tájszólás, székely testvéreink szinte kizárólag ezt a nyelvjárást használják. Kérem, mindig a lényeget legyen szíves kiragadni a mondanivalóból, nem pedig a kákán keresni a csomót.
Más: ön tanácsolta L a c i -nak a hazajövetelt.
Csakugyan: Ön miért nem jön haza, mi tartja vissza?
A jó (vagy) kevésbé jó tanácsot mindenki szívesen fogadja, a ledorongolást, a kicsinyességet elutasítják.
Socrates: Ön nem egyenes ember.

Jób
barodza
2014-09-13 09:04:45
Kedves me:
Tegnap Tamással beszélgetek a műsorába.
Többször csörömpöl a vezetékes telefonon.
Tamással való beszélgetésünk után.
K. Józsefné leteremtett, hogy mért beszélek
a műsorba olyan sokat, meg mért beszélek
a családom nyomoráról másról is beszélget-
hetnék vele ezt mondta,erre írtam azt a
kalácsosat. ,,Nem minden arany, ami fénylik”
Olivér
kurucPista
2014-09-13 09:01:01
DE - HOL VAN BENEDEK ?!
Anikó3
2014-09-13 00:20:26
Catie
Ha valaki elolvassa KT könyveit, tapasztalja a csodát a személyes kapcsolatát a turulokkal. Szerintem erről szemérmességből nem beszél. A közösen megélt csodákkal igyekszik emelni mindenkit.
Kati
2014-09-13 00:06:25
Socrates
Olyan igénytelen vagy, hogy egyetlen magyar szót se tudsz leírni helyesen mert a gépeden lusta vagy beállítani a magyar karaktereket. Ahhoz viszont van eszed, hogy a lelkiekben magasan fölötted álló Laciba belekössél. Ideje megkérni Admint, hogy állítson le, mert bomlasztóból van elég máshol, ide jó magyarok jöjjenek.
barodza
2014-09-12 20:56:17
Pszichológus nő:
Csak az adjon tanácsot, aki tud
adni kalácsot, ezt sértés nélkül
írom Önnek!
Anna
2014-09-12 17:51:57
Kedves Horváth Ferenc és Eleonora!

Örömmel olvasom írásukat,boldog vagyok ,hogy segíthetem.Soraikból az Igaz Jó Magyar Emberek szeretete sugárzik.

Áldás Önökre!
Topi
2014-09-12 11:54:11
Anikó3
2014-09-12 10:16:22
A mi Tamásunk mindent elemez és megnézi minden oldalát. Nekem ezért meggyőző mert a csodát is vizsgálja és ezzel nem hagy bennünket félrevezetni. Ami ott a Holdvilágárokban történt az a legfontosabb hosszú idő óta.
Topi
2014-09-12 10:02:52
Topi
2014-09-12 09:48:17
"Mi van, Topika, dolgoztál?" - Persze éppen paradicsomot és kecsapót főztem be, de amíg felforrt volt időm a kapott anyagokat is átnézni.
A kedves Hováthék-nak is szívből köszönöm a Wass Albert videót, amit megtoldok egy kiváló zenei feldolgozással: http://www.youtube.com/watch?v=OY3ch0jF7Io#t=29
Horvathek
2014-09-12 01:52:51
Kedves Igaz Jo Magyarok!

Wass Albert - Adjátok vissza a hegyeimet - A szerző hangja
https://www.youtube.com/watch?v=mB4jEBm0l6A
Horvathek
2014-09-12 01:36:45
Kedves Anna, Megosztottam a "Facebook" oldalunkon az On altal feltettt videot : Simándy József: Katona J.-Erkel F.-Bánk bán-Hazám, Hazám.
Nekunk megvan a CD es nagyon sokszor megnezzuk az operat . De nem tudtuk, hogy hogyan tegyuk fel. Onnek koszonhetoen most megoszthatjuk ezt a reszletet az operabol. Koszonjuk, hogy eljutatta hozzank. Igaz Magyar Barati Szeretettel Kuldjuk Jokivansagainkat. Horvath Ferenc, Eleonora. A Joisten Aldjon Bennunket.
Horvathek
2014-09-12 01:23:32
Kedves Ferenc es Sziszi (Sisi) ! Szivbol koszonjuk a Socrates beirasaihoz kuldott hozzaszolasukat es velemeny nyilvanitasukat mellettunk es a Nagy Laszlo mellett.
Reszemrol le van zarva... tobbet nem foglalkozom vele. A Joisten Aldjon Bennunket, Igaz Jo Magyar Embereket... barhova sodrodtunk a vilagban.
"A Magyarsag a Joisten Nepe" .... ily egyszeru modon fogalmazta meg a mi Kubinyi Tamas szamunkra, mi akik Magyarok vagyunk ertjuk.
Szeretettel kuldom: Osmagyar Himnusz
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTK_dYoizWZ2CvdoEYhWYmAbdz58E6559vdrR3wwh18WRTyFJKH
Szabó Ferenc
2014-09-12 00:24:02
Ami kiderült a mai műsorból azt nagyon kevesen tudják Magaarországon. Köszönet a heteknek Tamásnak, Lacinak és a többieknek.
Topi
2014-09-11 21:32:41
Topi
2014-09-11 20:41:56
Putyin: valakinek az a szándéka, hogy újabb fegyverkezési hajszát indítson el http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/hirlevelek-egyben/2014-szeptember/szep-11?sid=006724&mod=hirlevel&xtitle=szep-11
HunorMagor
2014-09-11 11:19:32
Drága Magyar Testvérek !

A cionista Izrael és a zsidó semita Izrael, nem azonos az ős turáni eredetű IZ-RA-EL népével, ez a tolvaj rablógyilkos semita csűrhe, 90% legyilkolta annak az igaz IZ-RA-EL-nek a népét akinek MELKISÉDEK nevezetű PAPKIRÁLYA volt.
Miután 90% százalékukat kiírtották, és a maradékot elűzték ezek a rablógyilkosok, magukra vették ennek a derék nemzetnek a nevét, és a mai napíg is bitorolják ezt a szent nevet!!!!
Az ő kiválasztottságuk nem a JÓ ISTEN által lett megvalósítva, hanem a jehova nevű ördög atya által, aki kezdettől fogva ember gyilkos volt és nem állt meg az igazságban, mert a hazúgság attya, és a zsidók letagadhatatlanúl az ő gonoszattyuk vonásait hordozzák magukon. Embergyilkos, tolvaj csürhebanda, nemzetgyilkos, habiru, héber, háborodott háborúk semita ördögfattyak a biblia pedig más ősi szentiratokból összeállított tákolmány, melyet az ő képükre formáltak át.
Tehát a ma ismert biblia, egy jól megszerkesztett hamis összelopkodott és átírt ősi szentíratokból álló, gyűjtemény és nem a JÓ ISTEN beszéde.

Palesztína története és népei, Ebla
Badinyi Jós Ferenc: Káldeától Ister-Gamig III. - részlet
Izraeliták

Miután korunk embere nem ismeri kellőképpen az elmúlt ezerévek történetét, kénytelen elhinni a napisajtó és álmodozó novellisták írásaiban közölteket. Így keletkeznek azután az „állandósult tévhitek", melyek az ókorig visszanyúló származással rendelkező népekről nem hirdetik a történelmi valóságot.

Ezen tanulmány célja a címben közölt népre vonatkozó történelmi igazság lerögzítése, és - az olvasó meggyőzésének érdekében - az előtalálható tudományos forrásanyag közlése.

I. IZRAEL

Az elnevezés sumér eredetű, mert az agglutináló sumér nyelv szerint:

IZ (L. 296) = Istenlélek,

RA3 (L. 381. és 293.) = fény, ragyogás, tisztaság,

EL (L. 13. és 564.) = Tisztaság, purification, menny, az isteni nagysághoz felemelkedett.

IZ-RA-EL tehát az a nép volt, mely a sumérnak nevezett Isten­szemléletből a fenti tulajdonságokat magáénak tudta és hitte.

IZ-RA-EL nép nem abból a fajból ered, amit SEMITÁNAK neveznek általánosan a biblikusok. Ez a nép ázsiai (turáni) eredetű, és az időszámításunk előtti 5. évezredben települ a jelenlegi Palesztinának területre. Sir Leonard Woolley - az archaeológiai bizonyítékok alapján(1) (1 Sir Leonard WOOLLEY: „A Forgotten Kingdom" (Pelikan Books, 1958.) ­ kaukázusi eredetűnek mondja őket és - azután a hely után, ahol nagy mennyiségű kerámiát találtak, mint ennek a népnek a saját alkotását ­ „Khirbet Kerak" népnek nevezi őket.

IZ-RA-EL ezen ősnépe nem azonosítható tehát sem a JÚDAI, sem a HÉBER néppel, mert ez a Kaukázusból - Sir Woolley szerint ­ „családokkal, gyerekekkel és minden kézműves és mesteremberekkel, tömegben letelepedett nép" (33. oldalon) „magával hozta fejlett ipari technikáját és ezek képezik az őseit a Chati népnek is".

Ne tévesszen meg senkit a Biblia sok konfúzos leírása, mely politikai hagyomány, s így történetei nem hitelesek. Nem is bizonyíthatók. A Bibliában említett IZRAEL népe sohasem tartozott a júdaizmus és héberizmus világához, hiszen a júdaiak ellen háborúkat vezettek. Tekintve, hogy a bibliai tőménetek eredeti „kéziratai" nem léteznek és a legidősebb .,bibliai kéziratmásolat" nem öregebb az i. e. 3. évszázadnál, mondhatjuk azt, hogy

mindaz, ami a Bibliában az izraelitákról írva van, nagyon kései fogalmazás, történelmileg bizonyítva nincs és

a júdeai héberek egyszerűen magukra vették a náluknál kulturáltabb, náluknál régebbi származású, de júdai segítséggel legyőzött IZRAEL népének nevét akkor, amikor a kánonjukat szerkesztették.

A világtörténelem legnagyobb szemfényvesztése ez, melyet csak úgy tudtak keresztülvinni, hogy „pápai csalhatatlansági dogmával" „Isten szavának" nyilvánították a Bibliát.

De a hivatásos történészek sem fogadják el szótlanul a biblikus szellem által köztudatba vitt történetet. Nem akarják maguk ellen lázítani a júdai­kereszténység összes teológusát és a mai héberizmus gazdag könyvkiadó vállalatait, tehát óvatosan, de a szakemberek részére érthetően utasítják el a biblikus „story"-k hitelességét. Példának említjük J. M. Roberts: „History of the World" c. munkájából a következőket (88. oldal):

„The roots of the Jews lie, it is clear, among the Semitic nomads of Arabfia, whose prehistoric and historical tendency was to press into the richer lands of the Fertile Crescent nearest their homes. The first stage in the story which we must take into account is the age of the patriarcha, whose traditions ara embodied in the biblical accounts of Abraham, Isaac and Jacob. There do not seem to be good grounds for denying that these gigantic and mythical figures were based on men who could have actually existed. If they did they líved in about 1800-1600 B. C., in the time of confusion following the end of Ur. The Bible states that Abraham came from Ur and that he migrated to Syria, Canaan (as the ancients called Palestine), and Egypt; this is plausible and does not conflict with what we know of the dispersal of Amorite and other tribes fin the next few hundred years. Those among them who were to be remembered as the descendants of Abraham became known as Hebrews, a word which does not appear before Egyptian inscriptions of about 1200 B. C. long after they had first settled in Canaan.

The Old Testament first introduces them there and presents a picture as a pastoral people, organized tribally, quarreling with neighbours and kinsmen over wells and grazing, pushed about the Near East by drought and hunger. One such group went down into Egypt, perhaps in the early sixteenth century; it was to appear in the Bible as the family of Jacob. As the story unfolds in the Old Testament, we learn of Joseph, the great son of Jacob, rising high in the pharaoh's service. At this point we might hope for help from the Egyptian records, but nothing is to be gotten from them.

It has been suggested that this happened durring the Hyksos ascendancy, since only a period of large-scale disturbance could explain the improbable preeminence of a foreigner in the Egyptian bureaucracy. It may be so, but there is no evidence to confirm or disprove it. There is only tradition, as there is for all Hebrew history until about 1200 B. C. This tradition is embodied int he first five books of the Ol Testament, which did not take the textual form they now have until the seventh century B. C., eight or nine hundred years after Joseph. As evidence it stands in much the same relation to Jewish origins as does the Odyssey tho those of the Greeks.

None of the story thus far would matter very much were it not for what has happened in the last fifteen hundred years, in which the destinies of the whole world have been swayed b the Christian and Oslamic civilizations, whose roots Iay in the particular tradition of a tiny people which for centuries the rulers of Mesopotamia and Egypt must haue found hardly distinguishable from many similar wanderers. What put the Hebrews at the source of those events was that they somehow arrived at a unique religious vision."

Az angol szöveg kivonatos közlését az alábbiakban adjuk:

A zsidóság gyökerei biztosan az Arábia nomádjai közé nyúlnak, akiknek a történelem előtti és történelmi szándékuk volt benyomulni a Termékeny Félholdnak, az „ő" otthonukhoz legközelebbi gazdag országaiba.

A történet első szakasza, amit számba kell vennünk, az a patriárkák kora, akiknek hagyománya megtestesült Ábrahám, Izsák és Jákob bibliai leírásában. Alapos okok nem mutatkoznak annak megtagadására, hogy ezek a nagy és mitikus alakok létezése emberekre alapul, akik időszerűen élhettek. De ha éltek, ez abban a zűrzavarban lehetett, ami UR város végét követte, Kr. e. 1800-1600 körül.

A Biblia azt állítja, hogy Ábrahám UR-ból jött és kivándorolt Szíriába, Kánaánba (Palestinába) és Egyiptomba, és Ábrahám leszármazottai héber néven lettek ismertek, de ez a nép az 1200 előtti egyiptomi írásokban nem található.

Ezeket a hébereket az ótestamentum úgy mutatja be, mint pásztorkodó nomádokat, akik törzsekre oszolva, szomszédaikkal állandóan tusakodnak. Ugyanebből azt is megtudjuk, hogy József, Jákob unokája az egyiptomi fáraó szolgálatában igen magas rangra emelkedett... de az egyiptomi írás-hagyatékban erre vonatkozólag semmit nem találunk.

Az évszázados Mezopotámia és Egyiptom népei teljesen különbőznek ettől a sokat vándorló néptől.

Amit a héberek arra a területre vittek, ahová érkeztek, az egyedül csak az ő vallási felfogásuk volt.

Témakörünkre vonatkozóan ennyit tudhatunk meg a közölt angol szövegből.

Ebből az következik, hogy a bibliai „izraeli törzsek"-nek valójában semmi közük nincs a történelmileg bizonyítható IZ-RA-EL népéhez, mert a Biblia „izraelitái" HÉBEREK, akiket az ékiratos agyagtáblák szövegei „HARIPU" néven ismernek. Ezek ellen a betolakodott HÉBEREK ellen harcolt az IZ­RA-EL-i őslakosság.

De hogy hívták 5000 évvel előttünk azt a népet, amelyet Sir Woolley a mai Khirbet Kerak után nevez el...?

Sir Woolley ezt is megmagyarázza a következőképpen:

„For in the Khirbet Kerak people we must recognize the ancestors of the Hittites."

Palesztinában a hittiták előtti nép neve: HURRI (hurrians), akikről kétségtelen a megállapítás, hogy:

„The Hurrians (in the Bible Horites, Hivites and Jebusites) has generic affinities with Urarteanian (people of ancient Armenia), its only likely modern relatives would have to be sought among the Caucasic (amily, with which Hunian shares certain structural features." (2)

Magyar fordításban: „A hurriták (a bibliai Horita, Hiviteus és Jebuzeus) fajilag az URARTU-iakhoz tartoznak (az ősi Arménia népe), a modern rokonsági irány szándékozik őket a kaukázusi népcsaládban látni, amelyikkel a hurriták bizonyos fajtabeli tulajdonsága kimutatható.")

A hurriták azonban azonosak a SUBUR, SUBAR, SAMAR, SABIR néppel Gelb és Ungnad szerint is:

„In the Amarna period" (1600-1400 B. C:) „Ungnad naturally had no difficulty in finding Subarians practicall all over the Near East, Anatolia, Mesopotamia, Syria, Palestine, and Egypt... Subarti... formed one of the four quarters into which the world was divided... the Subarians formed the aboriginal population of the whole region extending from PALESTINE to Armenia or even to the Caucasus and that even in Babylonia they pearhaps preceded the Sumerians." (3)

(Ungnadnak semmi nehézsége nem volt, az AMARNA korszakban [Kr. e. 1600-1400] a SUBAR népet, mondhatni egész Közel-Keleten, Anatóliában, Mezopotámiában, Szíriában, Palesztinában és Egyiptomban megtalálni... SUBARTU... a négy világrésznek egyike volt, a világnak négy részre való felosztásában...a SUBAR-ok a Palesztinától Arméniáig, vagy éppen a Kaukázusig vagy Babilonig az egész terület őslakosai voltak - talán a sumereket megelőzve.)

Végül pedig idéznünk kell még F. Thureau-Dangint:

„the Sumerians designated by the term Subar or Subir, and the Babylonian by Subartu, a vast region situated north of the land of Akkad and inhabited by a population speaking a language which the Bogazköy documents call »Hurrian«." (4)

(A sumerek SUBAR vag SUBÍR kifejezéssel jelölve és a babiloniak mint SUBARTU, mint egy hatalmas terület Akkádtól északra, és olyan népség által lakottan, akiket a Boghazköy okmányok HURRITA-nak neveznek.)

A biblikusok is elismerik a hurriták jelenlétét Palesztinában a zsidók odajövetele előtt. Kicsit „nagyvonalú" fogalmazásban ugyan, de elismerik, hogy ott voltak (a zsidókat természetesen „izraelitáknak" mondva):
Topi
2014-09-11 10:30:12
EMLÉKEZZÜNK! HŐSÖK TERE 2000 06 04 http://youtu.be/f1v8r5BvC-s
HunorMagor
2014-09-11 09:50:27
Drága Magyar Testvérek !

A nyírkai jóslat végén a következő van megírva.
A táltosok közös gondolattal kérdezték: „Így van ez megírva – nem lehetne-e másképp?”

A SZELLEM erre ezt felelé: „Minden jövendölés ókumálás, a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltozatható – ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívelitek az ősök intelmeit.”

Beszéljünk többet a magyarok ISTENÉRŐL és az ősök intelmeiről is, megköszönöm minden áldott érzelmű drága magyar testvéremnek, hogy áldott tudása révén segít ismertetni velünk drága őseink intelmeit, hogy a Kárpáthaza elkerülje azokat a borzalmakat, melyek a nyírkai jóslatban vázolva vannak abban az esetben ha megfeledkezünk a magyarok ISTENÉRŐL és az ŐSÖK INTELMEIRŐL.
Szerintem megéri nagyon sokat foglalkozni a Magyarok ISTENÉVEL és az ŐSÖK ÁLDOTT INTELMEIVEL IS DE VELŐSEN !

Áldás arra aki ebben segítségűl van, és Kubinyi Tamás műsorvezetőt is megkérem arra, hogy a műsorban is foglalkozzunk a magyarok ISTENÉVEL, és az ŐSÖK ÁLDOTT INTELMEIVEL mert az ő tudása is talemtum a magyar nép számára, és nem kis tudás bírtokában van.

Áldás Tamásra és minden kedves olvasómra is !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.