Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-10-10 07:32:35
A kedves Barbarának is!

Nyílt levél

Vona Gábor, a Jobbik elnöke részére
Tisztelt Elnök Úr!

Hozzám intézett levelére – melyet ugyan nem jelzett nyílt levélként, de amelyet az Önök körei kiszivárogtattak – nyílt levéllel válaszolok.
Mindenekelőtt méltányolom levelének tisztelettudó hangnemét, és azt, hogy elismerően szól a Magyarok Világszövetsége 76 éves történetének legjelentősebb nemzetpolitikai cselekedetéről, a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásához elvezető 2004. december 5-i népszavazásról.

Sajnálattal kell megállapítanom viszont, hogy hozzám intézett levele teljességgel válasz nélkül hagyja és egyoldalúan, vita nélkül le is zárná azokat a súlyos, egyre égetőbb kérdéseket, amelyekre hosszú hónapok óta hiába próbáltuk az Ön és vezetőtársai figyelmét felhívni. Ön elegánsan elsiklik a lényeg fölött.
Ha Elnök úr vette volna a fáradságot arra, hogy az MVSZ Elnökségének Murányi Levente Jobbik-alelnök révén hivatalosan eljuttatott intelmével foglalkozzék, akkor lehet, hogy nem jutunk ide. Ha illendőnek tartotta volna, hogy a Magyarok Világszövetsége négy magas rangú vezetőjének Önhöz intézett levelét elolvassa, rá kellett volna jönnie, hogy az egy sikoly, amely arra figyelmeztetett, hogy betelt a pohár! Ha megtalálta volna a módját, hogy a Magyarok Világszövetségének elnökét – saját személyi titkárának ígérete és több képviselőtársának közbenjárása után – visszahívja, lehet, hogy az MVSZ Elnökségének 23 igennel, és mindössze két tartózkodással, ellenszavazat nélkül elfogadott határozata, amely választás elé állítja együttes MVSZ- és Jobbik-tagsággal bíró tagjait – nos, lehet, hogy ez nem született volna meg.
De az Ön vezetésével a Jobbik más utat választott.
Önök Sípos Lászlót választották!? Önök tudatosan vállalják, sőt még magyar emberek európai parlamenti képviseletére is alkalmasnak tartják azt a ! Sípos L ászlót, aki a Jobbikban Szegedi Csanád „örökségét ápolja", és aki nemzeti kulturális örökségünk talán legbecsesebb része, a székely-magyar rovásírás elleni legnagyobb – szerencsére meghiúsított – merénylet levezénylője volt!? Az Ön viszonyulása szerint, ha Sípos László nem jobbikos mezben, hanem szabadidejében égeti köztereken a magyar zászlót, az rendben van?!
Véleményünk szerint ez nincs rendben. Még egy nyíltan magyarellenes erő sem engedhetné meg ezt következmények nélkül magának.
Ön megtűrte, hogy a Jobbik nemhivatalos lapjában, a Barikádban „románozzák" és „szlovákozzák" a Magyarok Világszövetségének elnökét és elnökhelyettesét. Ön és a Jobbik ekkor is választott: inkább letagadta a Jobbiknak erre a lapra bíró befolyását, és tiltakozásunk ellenére következmények nélkül hagyta a gyalázatot.
Az Ön vezetésével a Jobbik Kvacskay Károlyt választotta!? Tette ezt annak tudatában, hogy ezzel a választással egyidejűleg eltaszítja magától, maga ellen fordítja a Magyarok Világszövetségét. Emlékeztetem, hogy Ön, ezzel szemben elutasította Rácz Sándort!? Levelem mellékleteként nyilvánosságra hozom négy évvel ezelőtt Önhöz írt levelemet, amelyet teljesen figyelmen kívül hagyott, és amelyre csak két és fél év múltán, többszöri tiltakozásom eredmény- eként, egy, a mostanihoz hasonlóan lényeg-megkerülő levélkével válaszolt.

Ön és a Jobbik azt K.K-t választotta, akinek a neve alatt négy éve olvasható pártjuk legnagyobb támogatójának, a kuruc.info-nak honlapján a Magyarok Világszövetsége elnökét elképesztő rágalmakkal illető iromány. K. K. röhögve tagadta le nevét a ma is olvasható iromány alól, mert a bíróságnak ismert okok miatt nem sikerült bizonyítania, hogy akuruc.info-n megjelent rágalmakat ő írta. De attól, hogy ez a bizonyítás nem sikerült, attól még az a személy, aki négy éven keresztül szó nélkül tűri, hogy az ő nevében gyalázzanak egy másik magyar embert – az a személy közképviseletre alkalmatlan! Fájdalommal állapítjuk meg ismételten, hogy Önöknek kell ez a személy, miközben nem kell Rácz Sándor!?
Tisztelt Elnök Úr!
Kérem, ne panaszkodjék az időzítésre, és ne vádoljon minket támadással. E konfliktust Önök robbantották ki, sokszori figyelmeztetés ellenére. Tudatosan tették, és az időpontot is Önök időzítették a választási kampány idejére.

Persze lehet, hogy Önök mindezen képtelenségekre majd megfelelő indoklást adnak a pártérdek mindenek-fölöttiségének jegyében.
De ez az a világ, ahová a Magyarok Világszövetsége nem óhajtja Önöket követni. Mi sohasem léphetünk be abba a világba, ahol a pártérdek fölülírja a tisztességet, az igazságot és a méltányosságot!
Ezért állította az MVSZ Elnöksége választás elé azon tagjait, akik intézményesen kötődnek a torzuló értékrendű Jobbikhoz, hogy ezek a torzulások ne szüremkedhessenek be a Szövetség életébe. Hiszen ahogyan sokan mondták: ez már nem az a Jobbik, amelybe beléptek.Vagy lehet, hogy mégis ugyanaz lenne? Ez is lehetséges, de ez egyben azt is jelenti, hogy a Magyarok Világszövetsége és vele együtt közel egymillió magyar szavazópolgár is tévedett a Jobbik megítélésében.
Maradva a magyar nemzet önös érdekektől mentes szolgálatában, köszöntöm Önt.
Budapest, 2014. október 8-án

Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Martin Killeen
2014-10-10 06:43:19
Kedves Imi!
Neveket akarok hallani, 1-et en is mondok: a felzsido hazafi: Jakab Peter. Javaslom, hogy nezzen utana a kuruc.info-n, ott mindent leirtak rola. es az elkepzeleseirol, videon is szerepel. A tobbi, Miskolcon kivuli zsido es cigany a Jobbik altal szponzoralt polgarmester jeloltek nevet is kernem pl. a Dunántúlrol. Kerem, ne felejtse ki a volt MSZP-sek nevet sem, akiket a Jobbik akar (ha mar az MSZP nem is bizik meg ezekben a jeloltekben), csak a Jobbik!!! Kivancsian varom a valaszat. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-10-10 06:20:37
Kedves Topi!
Elolvastam a cikket. A kerdesem az, hogy kazarositva lett-e a rovasiras, vagy nem Sipos altal? Milyen valtozasok tortentek? Udv. Barbara
Topi
2014-10-09 23:48:10
Nektek, kiknek mindig mindenben igazatok van,

Nektek, kik mégis azonnal elbújtok a bajban,

Nektek, kik mindig tudjátok nekünk mi a jó,

Pedig egyikőtök sem közülünk való.Nektek, kik közösséget velünk sohasem vállaltatok,

Nektek, kik áldozatot mindig csak tőlünk vártatok.

Nektek, kik mindent, mi idegen, torz, talmi, csodáltok

De mindazt, mi itt termett, belőlünk fakad, lenéző mosollyal fitymáltok.Nektek, kiknek csak egy fájdalom létezik, a tiétek,

Nektek, kik a miénket soha meg sem értettétek,

Nektek, kik mindig féltenek valamit, s félnek valamitől,

Kik egymásra kacsintva rettegtek kitalált rémektől.Nektek, kiknek hangja nagy és zajos,

Ha távolban dörögnek csak a fegyverek,

De gyáván halkulni kezd,

Amint jönnek azok egyre közelebb.Nektek, kik ezt az üres szót „haladás”, kitalálták,

S kiknek egyedüli joga megadni annak tartalmát,

Nektek, kik az iskolákban a fiatal agyakat mossák,

Hogy később majd ők is csak cselédeitek legyenek, szolgák,Nektek, kik a világon mindenütt otthon vagytok,

Nektek, kik nyelvünket is csak bitoroljátok,

Nektek, kik becsomagolt bőrönddel mindig útra készen álltok,

Nektek, kiknek sehol sincs igazi hazátok,Nektek, kiknek mindenhez jogotok van,

Hatalomhoz, önvédelemhez, véleményhez,

Mert hiszitek, kiválasztottak vagytok,

S titeket a legnagyobb Isten, a Pénz védelmez,

Nektek, kiknek szíve bosszúszomjas, s senkinek nem kegyelmez,Nektek üzenem, nem lesz ez mindig így,

Mert a fű bár meghajlik, ha fúj a szél, de

Mert ő van itt itthon, gyökerei mélyek, s túlél titeket,

Mint annyi más lábát e földön megvetni akaró

Egykor erre járt vándor sereget.Hadházi Dániel

Szingapúr, 2014. augusztus 17.
Ferenc
2014-10-09 20:35:59
Szilvia és László mai hozzászólása végleg megkongatta a vészharangot! Igy, tovább ez nem mehet! Tehát, most már cselekedni kell és lépni kell a nemzetközi szervezeteknél a magyar kormány jelenlegi politikája ellen.

Javaslom, hogy a tiltakozó levél tartalmát az ÁKTV tegye fel az internet oldalára, ahol az ÁKTV és egyéb inernet nézök közölhetik a véleményüket, hogy egyetértenek a levél tartalmával.

Igy bizonyithatóan kimutatható, hányan támogatják a tiltakozást.
Topi
2014-10-09 20:26:38
Topi
2014-10-09 20:19:02
Orbán szerint ha megválasztják a fideszes makói jelöltet, kap 20 milliárdot a város http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/hirlevelek-egyben/2014-oktober/okt-8?sid=006724&mod=hirlevel&xtitle=okt-8
Topi
2014-10-09 18:07:53
Konferencia: "Isten ajándéka a magyar gyermek"
https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/konf14109.jpg

Remélhetőleg Orbánék nem tiltják be ezt a "fajvédő" rendezvényt is...
(ahogy Horthy Mklós esetében...)
Forrás: https://kuruc.info/r/23/134196/
HunorMagor
2014-10-09 14:44:40
TOVÁBBÍTSD!
MI AZ HOGY HÍRZÁRLAT ?
ÚJRA MŰKÖDIK A BÜNPÁRTOLÁS ?
KÖTELET ANNAK, AKI FEDEZI A MAGYAROK LEGYILKOLÁSÁT!
Csak a nagy nyilvánosság segíthet RAJTUNK a hangos tiltakozás !!!!!!!! csak a nagy nyilvánosság segíthet RAJTUNK a hangos tiltakozás !!!!!!!! Máshol ezrek vonulnak utcára egy ilyen eset kapcsán! Ha semmit nem teszünk csak fokozódik a brutalitás! Ismét cigány-terror Pécsett! Este a cigányok összeverték a 18 éves szentesi Katona Tamást Pécsett, majd felgyújtották! Vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe. A rendőrségtől kiszivárgott információ szerint belügyminiszteri utasításra teljes hírzárlat van az ügyben. A srác idén érettségizett, felvételt nyert az ELTE-re. Családi kiránduláson voltak a városban. Egyetlen média nem közölte le eddig! Terjesszétek, ne maradhasson titokban! Csak a nagy nyilvánosság , a médiában való megjelenés segíthet RAJTUNK a hangos tiltakozás !!!!!!!!

Megjegyzés:A "2/3"-OS KÓMÁNY POLGÁRHÁBORÚT PROVOKÁL! Örízzük meg a méltóságunkat, merta csendes-néma tiltakozás/tüntetés többet ér a hangos ordibálásnál és a kikiabáltátok Magatokat, menjetek haza jellegű csődülésnél.
Topi
2014-10-09 11:02:26
az Oroszok és az ütközőövezet - Szaniszló rendesen beolvas https://www.youtube.com/watch?v=0Yn301WLggo&honnan=Nemzeti_Hirhalo
barodza
2014-10-09 10:44:22
Kedves:Martin Killeen!

Akarni, megtenni az kettő,
a válaszom,csak annyi, hogy kettő
nem lehet, gyöngyösig lehet tolni
a talicskát: tisztújítás!tiszújítás!tisztújítás!
Engem megölni megtudnak, de megtörni soha!
Mindenki saját teteiért, saját maga felel.
Mécs Imre félékkel nem foglalkozok.
Földedbe vernek, mint jelzőkarót, életed
végéig fizetheted ezt az adót !
Ne legyünk kiábrándulva több mint egymillión,
ez, csak Ő rajtuk múlik.


Olivér
Imi
2014-10-09 10:22:56
Aki zsidó polgármestert szeretne nem csak Miskolcon, aki cigány polgármestert akar a Dunántúlon, aki volt MSZP-seket akar látni az szavazzon a Jobbikra, ahogy Barbara írja.
Martin Killeen
2014-10-09 08:35:57
Evi!
Meghallgattal te, legalabb par Vona Gabor beszedet a parlamentben? Arrol tudsz, hogy a zsidesz (maskep nem tudom hivni oket, bar, ez az egyik dolog, a masik viszont az, hogy zorban diktator ereiben cigany ver is folydogal, amirol nem tehet, de az a sok szemet hazugsag a munkahely-teremtesrol, a beigert elszamoltatas, es a szent magyar fold kiarusitasarol, stb., stb te joi szivvel szavaznal rajuk, mert valami ilyesmit emlitettel.

Oliver!

Maria neni mindig egyuttszavazott zsideszekkel, meg akkor is, amikor a Jobbik jo regen be akarta hivatni biszkut az Orszaghazba egy kis "elbeszelgetesre"

Szebb jovot! Barbara
barodza
2014-10-09 08:34:48
Kedves:Martin Killeen!

Majd ha a labancsággal véglegesen végeznek,
Budaházy Gyuri szabadon beszélhet a Szent
Korona Rádióban, mindenkor, mindenről.
Mindegyik hatalom hajhász, ki jobban, ki kevésbé.
mani, mani, mani. A Nagy Gonoszfőnök Mindent
Figyel és a Kezében Tart, Nehéz Kicsúszni a Kezei
Közül!

Olivér
Martin Killeen
2014-10-09 02:27:18
OKT. 12.
Mindenkinek (aki nem megy el szavazni, vagy netan a zsideszre, vagy a cionbolcsekre adja a voksat) tiszta szivembol azt kivanom, hogy eljen elete vegeig, a hozzatartozoival egyutt kommunista es zsido iranyitasu Abszurdisztanban, mert miert is adnanak eselyt a Jobbiknak?????????
Topi
2014-10-08 23:04:27
A hun Attiláról egy hindu kutató tudós


Nem hiszem, hogy a magyar /???/ tudományos /???/ akadémián valaki ezt elolvassa.

​ Le kell cserélni a mostani
magyar tudományos akadémia mögött
bujkáló idegen lelküeket !​Ismerősen cseng a hindu nacionalista párt vezetőjének neve

Atilla nagy-királyunkat, "az Isten Ostorát" kívánom bemutatni és jellemezni)

"Áldottak legyetek magyarok, Atilla népének egyetlen örökösei! Félszázados tanulmányaim meggyőztek arról, hogy a hunok feltétlenül a magyarok ősei voltak, s így a mai magyarság az ősi szkíta népek egyedüli leszármazottai. Így a magyarságnak a történelme a ma élő összes nemzetek legősibb történelme. Kutatásaim során a hunokat olyan nemzetnek ismertem meg, amelynek dicsősége a mai szomorú világot is beragyogja. Atilla a világtörténelem egyik legnagyobb hőse, aki mint minden igaz hős, lovagias és nagylelkű is volt, amit Róma alól történt visszavonulásával a legcsodálatosabb módon bizonyított be.

Tudják-e önök, hogy a világtörténelem legnagyobb alakjait, összehasonlíthatatlanul legnagyobb hadvezéreit, legnagyobb államépítőit és államszervező zsenijeit önök, magyarok adták? Tudják-e önök, hogy Atilla hadvezéri nagyságához képest a történelem többi nagy katonai héroszai: egy Cyros, egy Nagy Sándor, egy Hannibál, egy Julius Caesar, egy Napóleon elenyészően kicsi figurák? Ki volt a világtörténelem folyamán, Atillán kívül, aki a kínai nagy faltól egészen az Atlanti-óceánig terjedő két világrészt átfogó, roppant területet tudott uralma alá hajtani? De volt-e Atillán kívül a világtörténelemnek még egyetlen zsenije, aki hadvezéri tehetségével megszerzett és megalapított két kontinensnyi birodalmat nemcsak meghódítani, hanem megszervezni, élő organizmusban összefogni, törvényekkel szabályozni, renddel fenntartani tudta volna? És ezt a szinte emberfeletti, emberen túli nagyságot, ezt a minden idők legnagyobb tehetségű katonáját és államférfiját önök, magyarok adták a világnak! És én, az egyszerű öreg hindu ember büszke vagyok arra, hogy ezt most önöknek elmondhattam és meghajthattam személyesen is az önök nagyszerű fajtája előtt az elismerés zászlaját. Mert ez a faj, amely egy Atillát tudott produkálni, magából kitermelni, olyan érték és olyan erő, amelyet ideig-óráig érhetnek ugyan leromlások, kisiklások, letörések, de mégis a maga őserejéből táplálkozva megújulhat százszor és ezerszer, s amelyet végleg elpusztítani nem lehet soha! A magyarok mindig az első faja voltak a világnak s azok is maradnak mindvégig, a történelmi idők jó és balsorsán keresztül.
barodza
2014-10-08 22:00:07
http://www.youtube.com/watch?v=4tWRcCtuMLo

Gulág történetek - dokumentum film
magyartm
2014-10-08 21:56:13
Tóth Imrének!
Az ÁKA szegedi Tagozata minden résztvevőjének nevében köszönjük a biztatást.
Mária
Topi
2014-10-08 21:49:01
A Habsburgok által is csendesen támogatott román mozgalom kiirtotta Dél-Erdély magyar falusi és városi lakosságának a javát.
https://www.youtube.com/watch?v=5GP2aITd2sg
Topi
2014-10-08 20:42:43
Az ukrán háború ellen

Aláírásgyűjtés okt. 23.-án Budapesten

Tisztelt Aláíró,

Ön már az aláírásával hozzájárult a kárpátaljai véreink megmentéséhez, de amint látja, az interneten eddig csak 4200 aláírás van. Az utcán gyűjtött aláírások száma sem éri el a 6 ezret. Ez még nagyon kevés, hogy a célnak megfelelően, a magyar kormányt a szép szavak után a népakaratra hivatkozva hatékony gyakorlati tettekre ösztökéljük. Ezért okt. 23.-ra még egy nagy utcai aláírásgyűjtést szervezünk. Budapesten ezen a napon több 100 ezer potenciális aláíró lesz. A célunk, hogy minden nagy forgalmú helyen, a rendezvényeken 2-3 fős csoportok gyűjtsenek. A személyenkénti 200 aláírás begyűjtése reálisnak látszik. Tehát 100 fő: 20 ezer, 200 fő 40 ezer ... aláírás. Reméljük, hogy ezen a napon hatékony mennyiségű aláírás gyűlik össze.

Sajnos ez az akció messze meghaladja a Magyarok Világszövetségének a lehetőségeit, ezért fordulok azzal a tiszteletteljes kérdéssel a budapesti, vagy környéki aláírókhoz, hogy nem tudnának-e ebben az akcióban személyesen is részt venni.

Ha igen, további információért kérem jelentkezzenek nálam:

Karsay Péter

peter.karsay@eppm.at
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.