Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Horvathek
2014-10-23 02:52:55
En nem tudom, hogy mirol szol az internet ado. Olvasom amit lehet rola talalni, magyarul es angolul. demegis olyan nekem, mintha kinaiul irtak volna. Elmondana valaki magyarul, hogy mi ez az internet ado...Lehet, hogy ez ram nem vonatkozik,mert itt Kaliforniaban mar eleve benne van a szamlamban. En havi 56 dollart fizetek az internet "csomagert". Ez kozel 13000 forint...nagyon sok ez, de soha nincs problema, mukodik mindig, gyors es megbizhato. Az ado a 200 tv csatornahoz es az internetre 2 dollar 86 cent egy honapra, itt Kaliforniaban.
Csaba
2014-10-23 00:24:32
Interneten tiltakoznak az internetado ellen. http://www.youtube.com/watch?v=R6-TuTZ1nsw
Horvathek
2014-10-22 19:46:15
En nem talaltam semmi tenyt, bizonyivanyt arra, hogy Orban Viktor rendelkezik doktori diplomaval. Szeretnem tudni, hogy hol talalhato erre a bizonyitek.
Szabó Ferenc
2014-10-22 14:41:13
Nyílt Levél Dr. Orbán Viktornak, Magyarország Miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az utóbbi hónapokban egyre sűrűbben fordulnak elő olyan események a szomszédos országokban, amelyeket súlyos sértésnek tekinthet, hazáját „rendületlenül” szerető minden magyar polgár. Időrendben a legrégebbi esemény: az egyik ausztriai televízióban két osztrák riporter gúnyolódott a Magyar Szent Korona másolatával, és ehhez statisztált a magyar nagykövet is. Az Ő magatartása az, amely bennünket felháborít. Mert az osztrákoktól nem várunk semmit, mit is várhatnánk Trianon után. Ha jó szomszédok lennének, akkor maguk kezdeményeznénk az ausztriai múzeumokban számolatlanul található magyar arany és műkincsekről, különös tekintettel a Nagyszentmiklósi aranykincsekre, szóló tárgyalások újra felvételét és mielőbbi lezárását. De nem teszik, csak alaptalanul gúnyolódnak. a határozott külügyminiszteri vagy kormányzati válasz elmaradását nyomatékkal kifogásoljuk.
Miniszterelnök úr nekünk tudomásul kell vennünk, nincsenek, jó szomszédjaink. Nekünk csak ilyen nevű külpolitikánk van, ami a magyarság számára a teljes zsákutcát jelenti. Még két rövid példával igazolom állításomat. A szlovák nyelvtörvény, és az, hogy a zászlójuk feltűnően hasonlít a magyar címerre, bizony szánalmas ügy. De a hamis szlovák történelem, amit a magyar származású tanulóknak is kötelező szlovákul tanulniuk, nem tartalmazza például, hogy Szlovákia kirobbantója volt, Németország oldalán a II. világháborúnak. Aztán összebújva újra a csehekkel, győztesként, hogy viselkedtek a legyőzött magyarokkal, a máig érvényes kollektív büntetést tartalmazó Benes-i dekrétumokat az Európai Unióban is a mái napig érvényben tartva.
De az i-re a pontot a néhány napja Romániában elfogadott új törvény teszi fel, miszerint az erdélyi magyarságnak „felszabadulásként” kell ünnepelnie 1918. december 1-jét, Erdély elcsatolásának gyásznapját. Már majdnem meglepődünk, de aztán olvasmányainkból eszünkbe jutnak Erdély Fejedelmei, a Magyar Királyok, akik által alapított iskolákban ma kötelezővé teszik a román nyelvű oktatást. A fejlődés eredményeként „nemzeti hősük”, Avram Iancu több emelet magas szobra díszeleg az erdélyi városokban. Itt kell hivatkozni A trianoni békediktátum ide vonatkozó záradékaira és mellékleteire: kötelezően előírták az utódállamok számára az etnikai arányok megváltoztatásának tilalmát, a területükön élő kisebbségek számára teljes körű autonómia törvényi biztosítását. E helyett mi történik? Itt meg kell említeni egy nagyon jellemző tulajdonságot, amely már 1920 előtt is meghatározta a románok magatartását.
Bizonyára Ön is ismeri Móricz János Ecuadorban végzett kutatási eredményeit: tömören csak románok reagálását említem: azonnal ecuadori tudósokat hívtak Erdélybe hosszú időn keresztül bizonygatták, hogy az erdélyi nép szokásai és népviselete azonos az ecuadori népével, vagyis a román és az ecuadori rokon. Miközben erről a magyar nyilvánosság semmit nem tud, mert a magyar diplomácia semmit nem tett. Miután ez a hatvanas években történt, jól mutatja, mennyire nem tekintik befejezett folyamatnak a békediktátumot. Ez ellen a diplomáciának ki kellene dolgoznia a megfelelő válaszokat, Ön egy diplomaták előtt mondott kitűnő beszédében mondta „kötelező részévé fogjuk tenni a munkaköri leírásuknak a gazdasági érdekek hathatós képviseletét” tegyék ugyanezt a Nemzet egyetemes politikai érdekeivel is. Ne fordulhasson elő az a szerencsétlenkedés, ami az osztrák tv-ben történt a magyar nagykövet részéről.
A Békeszerződés kimondta, amennyiben a szerződő felek a megállapodást nem tartják be, szerződésszegést követnek el, amelynek következtében a szerződés hatályon kívül helyezhető. Ezen a téren követi el a magyar diplomácia a legsúlyosabb mulasztást. Mára a helyzet addig romlott, hogy ha a szerződéshez csatolt Kisebbségi Záradékban foglaltakat betartanák, azzal ugrásszerű javulás állna be a kisebbségi létbe kényszerített magyarjaink helyzetében. Olyan elképzelhetetlen lenne ez? Számtalan eset történt korábban, de történik most is, melyek alapján bizonyítani lehetne a szerződésszegést. De ehhez olyan diplomáciai stratégiára lenne szükség mely kifinomult ravasz, a diplomácia minden eszközét latba vető módszerrel, ügyesen ráterelné a nemzetközi közvélemény figyelmét legalább a súlyos esetekre. Olyan a nemzet iránt elkötelezett minden diplomáciai képességgel rendelkező határozott emberekre van szükség, akik képesek ezt kivitelezni. Mint a fenti példák mutatják, ettől az állapottól nagyon messze vagyunk, kialakítása el sem kezdődött. A békeszerződés nemzetközi felülvizsgálatát nem csak a szerződésszegések indokolnák, hanem az aláíró országok megszűnése, illetve helyzetének jelentős megváltozása is.
Ön különböző helyeken elhangzott beszédeiben többször utalt rá, hogy „a világ olyan bizonytalan helyzetbe került, hogy szinte minden előfordulhat”. Ennek igazságát nap mint nap tapasztaljuk. Márpedig a történelmi tények alapján bizonyítottan is többször megszegett békediktátum felülvizsgálata egyáltalán nem ördögtől való. Egy minőségileg megújuló magyar külpolitikának e törekvés szerves része, kell, hogy legyen, persze mi is tisztában vagyunk a realitásokkal, tehát mindent lépésről lépésre.
Önt az eddigi reformtörekvéseiért is méltatlan támadások érik feljelentések, eljárások sorozata indult ezek miatt a Kormány és Magyarország ellen is. De talán pont azért győzött az Önök párszövetsége kétharmaddal a választásokon, mert a választók ilyen irányú lépéseket várnak. A Magyarság támogatása nyugodt hátteret biztosítana a nemzet érdekében határozottabb külpolitikához, és ez rossz reményű jóslatokkal ellentétben jó hatással lenne a gazdaságra is.
Ehhez kérem döntéseit és várom válaszát a közel 20 ezres nézettségű, az egész világ Magyarságából szerveződő ÁKTV Nézői Tanácsa nevében.
Budapest, 2014. október 22-én.

Tisztelettel:

Győrey Attila
Tisztelt fórumozok javaslataikat, véleményüket várom.
Ha valaki segíteni tudna a miniszterelnök elérhetőségéről mert innen visszajön nem kézbesíthető módon :orbanviktor@parlament.hu


Köszönettel

Győrey Attila
Topi
2014-10-22 07:42:10
Kiderült: brutális lesz az internetadó mértéke!

Kifejezetten magas lesz a jövő évre bejelentett internetadó mértéke. Az adó alapja a felhasználó által bonyolított adatforgalom lesz.

Minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalmazás után 150 forintos adókötelezettséget ír elő a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által ma bejelentett, jövőre életbe lépő új szabályozás. A távközlési adóról szóló törvény módosítása szerint az adó alanya a szolgáltató lesz, a mértékét a felhasználó által lebonyolított, GB-ban kifejezett adatforgalom jelenti majd.

Egy 5 GB-os mobilnetcsomag ma nagyjából 4000 forintba kerül, erre 750 forintnyi plusz költség kerül majd, ami 25 százalékos emelkedést jelent. Egy korlátlan vezetékes nethozzáférés árát 4-5000 forintnak számolva még brutálisabb arány jön ki, ezen ugyanis egy átlagfelhasználó havi 30-50 gigát minden további nélkül leforgalmaz. Ebben az esetben az adó mértéke 4500-7500 forint lehet, ami jól láthatóan több, mint a havi díj. Ekkora pluszt egyik szolgáltató sem fog lenyelni.

Hét éve, ellenzékben a Fidesz még azt mondta: az internet megadóztatása mindenkinek rossz.

Új értelmet nyer a floodping meg a DDOS támadás :-)

Veszel egy frankó 100 megás internetet havi 5ezerért, lefekszel aludni 10kor,

és mire reggel 7kor felkelsz már van is egy szűk 70ezer forintos adótartozásod.
Topi
2014-10-21 19:48:34
Jön az internetadó: 150 forintot fizethetünk egy gigabyte-ért!!!

Újabb fejőstehenet talált a kormány: a telefonhívások és sms-ek megadóztatása után itt az internetadó: minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot fizetnek majd a szolgáltatók, de a végén úgyis a felhasználók állják – írja a vs.hu.

Októberi tavasz https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K2Af2BnyajI
Lehel
2014-10-21 19:47:27
Több mint 1000.000 "munkahely" teremthető lenne, ha az állam nem tenne keresztbe.

http://www.youtube.com/watch?v=Y2q7BoWKICo
Topi
2014-10-21 16:45:34
A hazugság korának kórképe tömören, velőtrázóan kegyetlen egyenességgel. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L-0oIleOoiM
Eredeti nagy felbontású videó megtekinthető a http://voros.uw.hu címen.
Topi
2014-10-21 13:12:30
A Dicsőséges 1956 Forradalom 58-ik évfordulójára

Sok formában írtak az 1956-os magyar forradalomról, főleg olyanok, akik ott sem voltak. 58 év távlatából mondhatnánk, hogy a szégyen forradalma volt. Szégyene a Szovjetuniónak, hogy egy kis nemzetet, tankokkal vérbe fojtotta. Szégyene a nyugati világnak, hogy engedte, hogy egy kis nemzet szabadságvágyát egy birodalom vérbe fojtsa. Szégyene a mindenkori Magyar Kormánynak, hogy nem követte más nemzetek példáját, nem követelt jóvátételt a forradalomban elesettek és hozzátartozóik részére. Pedig óriási pénzmegtakarítását, milliók életét, rombolást, nyomort, és a világ történelmében legembertelenebb uralom megszűnését idézte elő az 1956-os magyar forradalom.

Egy nemzet sem tűri, hogy más nemzet uralkodjon rajta. Mi a Szovjet uralma alatt voltunk. 1956-ban még látható volt az épületeken a "felszabadító dicső vörös hadsereg" vagyis az elnyomó istentelen, barbár ázsiai horda lövései. Már túl voltunk az államosításon, mely kiterjedt 5 szobán felüli lakásokra, minden gyárra, üzletre, vállalkozókra, szabóra, cipészre, földtulajdonosokra. Túl voltunk a kitelepítésen B listázáson, a kitelepítéseken. Nem volt kibúvás a nyugati határon vasfüggöny volt, (2 sor szöges-drótkerítés között födi akna). Büntették a magyarokat mások bűneiért. A hívő emberek tudták, hogy csak az Isten segíthet s a templomokban kerestek nyugalmat. Csalódva tapasztalták, hogy a kocsmába biztonságosabb volt járni, mint a templomba, mert ha ott valaki elszólta magát nem jelentették fel az ÁVH-nál, mint ahogy azt a lelkész elvtárs hivatalból megtette, s büntetés lett belőle.

Ha egy bűnözőt tetteiért elítélik, az tudja, miért büntetik, de miért kell bűnhődni a magyar népet? Van, aki azt mondja, hogy azért mert magyar katonák harcoltak a Szovjet ellen. Akkor az volt a remény, hogy visszakapjuk a Trianonban elvesztett területeket, és az akkori magyar katonák, ha nem parancsra, önként mentek volna harcolni bár hova. Akkor még úgy látszott, hogy új fegyverekkel a németek nyernek s csak tőlük várhattuk az elcsatolt országrészek visszaszerzését. Az új fegyver gyártás alatt volt, dr. Teller Ede mondta, hogy a véletlenen múlott, hogy nem a németek állították elő az atombombát előbb. Mások a holokauszt miatt büntetik a magyarokat. Azok nemcsak rosszindulatúak, de buták, nem éltek Magyarországon, nem tudják a valóságot. Az igazság az, hogy nincs Európába olyan ország ahol több zsidót mentettek meg, mint Magyarországon. Azok nem tudják, hogy Adolf Eichmann megegyezett Brad Józsefel, aki tagja volt a Hungarian AID and Rescue Committee-nek, hogy az un. "Blut gegen Waren" 1 millió zsidóért cserébe 10,000 teherautót, 200 tonna teát, 200 tonna kávét, 2,000,000 darab szappant adnak. Ezt az angolok akadályozták meg, letartóztatták és börtönbe tették Brand-ot. Ez nem volt titok, a fent jelzett Committee tagjai voltak: Józsi Krem, Rudolf Kastner, József és Hansi Brand, Sámuel Springmann, Sándor Offenbach, András Biss, Dr. Miklós Schweiziger, Mózes Krausz, Ernő Frankl és Ernő Szilagyi. Brand eskü alatt vallotta Eichmann tárgyalásán, hogy 1941 és március 1944 között 22,000–25,000 zsidót segítettek Magyarországba a németek által megszállt területekről. Ezeknek nagy része a frontra ment katonák igazolványát kapta meg és nyugodtan éltek a védett házakban. Nem hallani azokról, akik 10 ezrével kikeresztelkedtek. Hol volt ehhez hasonló a világon? Brand József 1964-ben halt meg, a vallomásai nem titkosak, Tel Aviv-ben megtalálható. Szégyene a mindenkori Magyar Kormánynak, hogy engedi, hogy más népek hazugsággal bűnös népnek nevezzék a magyar népet. Ajánlatos lenne a választások előtt magyar történelemből levizsgáztatni a képviselő jelölteket, hogy a Parlamentbe csak azok juthassanak, akik ismerik az igazságot, és annak tudatában meg védik a magyar népet a gyalázástól.

A fentiek ismerete után eljutottunk 1956 októberéhez, mint lealázott bűnös nép, amely nem érdemli meg, hogy az ENSZ-be helyet kapjon. A poznani felkelésre figyeltünk fel. A kis csoportban felvetődött a kérdés; lehetséges-e hasonló nálunk? Dehogy lehet, nem tudsz 5 emberrel a sarokig elmenni, elfog az ÁVH, - mondta a v. ejtőernyős Harmati. Október 22-én nagygyűlés volt a Műszaki Egyetemen, jelen voltak riporterek a rádiótól, újságoktól, küldöttség Szegedről, természetesen sok besúgó, Nagy volt a zűr-zavar, követeltük: szolidaritás a lengyelekkel, a norma rendszer eltörlése, a beszolgáltatás felülvizsgálása, magyar-szovjet, magyar- jugoszláv barátság, óvatos követelések. Éjfél után már fáradtak, éhesek voltunk. Láttuk, hogy az egyenruhás műszakiak is követelnek, meg jött az éhségtől a bátorság. Követeltük a politikai perek felülvizsgálását, az orosz csapatok kivonulását, a kormány átalakulását Nagy Imre vezetésével (akkor még nem tudtuk, hogy ő azonos azzal a Nagy Imrével, aki parancsnoka volt annak az osztagnak, akik kivégezték a cári családot). Már 3 óra körül volt, mikor a 14 követelési pont megszületett. Abban állapodtunk meg, hogy ha azt az újságok leközlik, egy küldöttség megkoszorúzza Bem szobrát, ha nem közlik, tüntető felvonulás lesz a szoborhoz.

Az újságok nem közölték a követeléseket. Készültünk a tűntetésre. A déli hírekben bemondta a rádió, hogy a belügyminiszter betiltotta a felvonulást, majd egy óra múlva visszavonta a betiltást. Ez országszerte nagy feltűnést keltett. 3 órakor elindult a diák felvonulás a Műegyetemről, csöndben, végig a Duna parton. A dekorációs vállalattól a zászlók tömegét hozták utánunk, s mint egy zászlóerdő haladtunk tovább a himnuszt s Kossuth nótákat énekelve. A Bem téren nagy tömeg fogadott s kezdtük kivágni a sarló-kalapácsos címert a zászlókból. Az volt a megegyezés, hogy a koszorúzás után haza- megyünk, de hallottuk, hogy Nagy Imre fog beszélni a Parlamentnél an éphez, s oda mentünk.

A Parlament elé érve fáradtak, éhesek voltunk. Már besötétedett a villanyok fel-leoltásával bőszítették az elvtársak a tömeget. Az Alkotmány utca felől egy katonai rádiósautó jött a tömeg közé. Mikor felém közeledett, szavalatokat hallottam, majd, mondja, hogy én Pesti Jóska vagyok, ezért a ver-sekért börtönbe tettek, az ÁVH-sok elvertek, mankóval járok. Együtt dolgoztam Jóskával az Iparterv-ben, s kértem, hogy vegyenek fel. 3 katona kíváncsiságból jött az utcára, tőlem kérdezték mi történik. A tömeg azt gondolta, hogy ÁVH autó a felvonulók ellen s fel akarták dönteni, a katonák kértek, hogy beszéljek a mikrofonba, nyugtassam meg a tömeget. A 14 pontkövetelést ismertettem, a tömeg lángba borította a teret a villanylekapcsolása miatt. Égett minden éghető, ezrével a párt tagságkönyv is. Majd jött a hír; ledöntötték a Sztálin szobrát, a tömeg ujjongott, ruszkik haza! Nagy Imre jött az erkélyre, megszólalt: Kedves elvtársak! Kiabált, fütyült a tömeg nem vagyunk elvtársak! Nem tudta befejezni beszédet, visszament a Parlamentbe. A tömeg szitkozódott, csalódottan indult haza.

Akkor jött a hír; az ÁVH-sok lövik a felvonulókat a rádiónál. Mindenki a rádióhoz, állítsuk meg lövöldözést, kiabáltam a mikrofonba addig, amíg a tömeg meg nem indult a rádió felé. Majd újabb hírt hozott egy motorkerékpáros: katonák jönnek Budáról feloszlatni a tömeget. Kértem a sofőrt, hogy vezessen a Margit hídhoz. Útközben kiabáltuk, hogy mindenki a rádióhoz, akadályozzuk meg a vér-ontást. A pesti hídfőhöz értünk s körül zárt a tömeg, a hídon álló villamosok, autóbuszok és a tömeg miatt lassan haladt a nyitott csapatszállító. Kiabáltuk a katonákhoz, hogy az ÁVH-sok lövik a tömeget a rádiónál, a katonák szűntessék meg a vérontást, a magyar katona a magyar népet védi, védje meg az ÁVH-soktól. A 6 hangszóró hatásos volt a katonák már a Kossuth nótákat énekelték. A parancsnok nem tudta kik vannak a katonai rádiósautóban, s kiáltott, hogy csináljunk utat a rádióhoz. Tömeg volt az úttesten, s kértük, hogy engedjék a katonákat a rádióhoz. Dörömböltek az ajtón, új hír; a Váci úton páncélosok jönnek. Gondoltuk sikerül őket is meggyőzni. Mire a Nyugatihoz értünk a páncélosok lecsukott tetővel dübörögtek a Rákóczi út felé. Visszamentünk a katonák után, útközben biztattuk a tömeget, akik a Himnuszt, Kossuth nótákat énekelve mentek a rádió felé. A Madách térnél már hallot-tuk a fegyverek ropogását, Az Astoriánál megállt a rádiós kocsi, megköszöntem, hogy felvettek, akkor még nem tudtuk, hogy mily fontos szerepet töltött be a hangszórós autó a magyar történelembe. A katonák már a múzeum kertben voltak, a nép oldalán, szembe az ÁVH-val. Füst volt, süvített a gyilkos golyó, de megnyugodva kerestem menedéket.

58 év távlatából és kb. 13 ezer km. távolságból értékelve az 1956-os forradalmat; az igazság forradalma volt. Mi jogosan követeltük az emberi jogainkat szülőhazánkban, amely idegen megszállás alatt volt, ránk kényszerített ideológia és kormány terrorja alatt éltünk. Mi nem kezdtük a lövöldözést, csak visszalőttünk, védekeztünk. Ha úgy élhettünk volna, mint a Nyugat-Európai nemzetek. Nem lett volna mit követelnünk. Ha leközlik az újságok a követeléseket nem lett volna felvonulás. Ha Nagy Imre nem szólítja elvtársaknak a tömeget a nép meghallgatta volna és hazamegy. Ha nem lőnek a tömegbe az ÁVH-sok nem lett volna miért oda terelni a tömeget. De ha nem jött volna a Kossuth térre a rádiós autó hiába kiabáltunk volna nem tudtuk volna meggyőzni a zajos tömeget, hogy menjenek a rádióhoz. Ha nem tudjuk meggyőzni a katonaságot, hogy szüntessék meg a vérontást a rádiónál, azok a tankok segítségével kiszorították volna a tömeget lövés nélkül a rádió környékéről és mindenki hazament volna, s ma is, Magyarországon lennének a ruszkik.
A baj az, hogy nem vitték magukkal a kommunistákat, s azokat nem vonták felelősségre a nép ellen elkövetett bűneikért. Ott vannak ma is, a politikai, egyházi közéletben, magas nyugdíjból nyugodtan élnek. Nem akadt a sok elvtársból, az ügynökből egy sem, aki megbánta volna tetteit. Pedig, amíg ezek vezető szerepet töltenek be nem lehet nyugalom, rend Magyarországon. Nem börtönbe kell tenni őket, hanem munkatáborokba, utakat, hidat építeni. Ha az már meg van, lehetne Alcsúton is stádiumot teniszpályákkal építeni, Vagy csatornázni Alföldet, képzeljük el, ha beültetnének minden talpalatnyi földet, nem lenne szükség, más országból hozni élelmet, s fejlődne Magyarország.

(Bogár Gyula)
Topi
2014-10-21 11:08:24
Csaba
2014-10-21 10:20:16
Erdely bemutatasa Brusselben http://www.youtube.com/watch?v=j2uXj_shz7c
Apista
2014-10-21 09:16:40
Topi, nincs benne a Keleti Márton gyűjteményben a Puskák és galambok, pedig az milyen jó kis komcsi film volt! hehe
Topi
2014-10-20 20:38:40
Jövő keddtől nem engedik be Oroszországba a másodlagos marhahústermékeket, valamint a nyesedéket és a csontlisztet az európai uniós tagállamokból - közölte Szergej Dankvert főállatorvos, az orosz állat- és növényegészségügyi felügyelet (Roszszelhoznadzor) vezetője szombaton. A rendelkezés érinti Magyarországot is, hogy újabb gazdák pusztuljanak éhen a gyarmatosítónak való megfeleléskényszer miatt.

Az orosz mezőgazdasági minisztérium alá tartozó hatóság főállatorvosa azt mondta, hogy az importtilalomra vonatkozó döntést meghozták, az kedden hatályba lép. A rendelkezés érinti Magyarországot is. A másodlagos marhahústermékeket, a fejet, lábakat, belsőségeket, valamint a húsnyesedéket az orosz húsfeldolgozó ipar importálja az uniós tagállamokból. Ezekre Oroszország nem vezetett be embargót augusztus elején. Szergej Dankvert elmondta, hogy a Roszszelhoznadzor azt követően döntött a behozatali tilalomról, hogy Jevgenyij Nyepoklonov, Oroszország Állategészségügyi főellenőre Litvániában tárgyalt Bernard Van Goethemmel, az Európai Bizottság egészségügyi és fogyasztóvédelmi főigazgatóságának vezetőjével. A főállatorvos arra hivatkozott, hogy az orosz állat- és növény-egészségügyi felügyelet több alkalommal kifogásolta az uniós másodlagos marhahústermékek és a nyesedék minőségét.

A hatóság 17 esetben állapította meg, hogy tiltott anyagot használtak az Ausztriából, Magyarországból, Németországból, Dániából, Olaszországból és Lengyelországból származó termékekben. Az orosz ellenőrök Listeria baktériumot, ólmot, tetraciklint, szalmonellát, klóramfenikolt és kadmiumot találtak az uniós államokból importált áruban. Szergej Dankvert közölte, hogy nem kaptak semmilyen megalapozott garanciát az Európai Uniótól a problémák kiküszöbölésére.

Akkor hogy is van ez? Nálunk ezekkel az anyagokkal szennyezett marhahús termékeket fogyasztjuk??? Marhajó!!!
Marcsi
2014-10-20 16:25:18
A gazdasági szabadságharc a konzervatívnak álcázott fideszes liberálisok érdekében folyik.

A Fidesz-kormány legnagyobb diplomáciai botrányának lehetünk tanúi a napokban. Kiutasítottak tíz magyar állampolgárt Amerikából, korrupció miatt. Az adóhatóság vezető munkatársait, üzletembereket és pár semmirekellőt a Századvég nevű „kaszinóból”. A Nemzeti Együttműködés Rendszerében ez utóbbiak, a Századvég liberális nyikhajai az ország legbefolyásosabb alakjai.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/134658/
https://kuruc.info/r/2/134658/
Topi
2014-10-20 15:49:47
Topi
2014-10-20 00:13:25
https://www.google.com/search?q=+Hungary+not+investigating+US+corruption+claims++AP+News+|+Oct+18%2C+2014%C2%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=iceweasel&channel=sb

Az egyesek által dicsőített USRAEL Nagyjából 236 000 találat (0,46 másodperc)
Topi
2014-10-19 23:38:02
Topi
2014-10-19 21:39:16
Topi
2014-10-19 21:34:45
Topi
2014-10-19 21:25:10
HSZMletterheadNC

FELHÍVÁS !

Az alábbi cikk egy sok közül amit a hazai baloldali hazaárulók az amerikai kormány szimpatizánsainak segítségével rendszeresen, propaganda hadjárat keretében az amerikai médián keresztül egy magyarellenes agymosó kampányban terjesztenek.- Nem meglepő, a második világháború után, Amerika egy kommunista koncentrációs táborba ítélte Magyarországot, utána 1956-ban halálra ítélte a Magyar Szabadságharcot és még most is a kommunista MSZP a volt MSZMP-t támogatja.

Eljött az ideje, hogy a Magyar Kormány panaszt emeljen az európai uniónál az egyesült nemzeteknél és szerte a világon az USA ellen, a Magyarország belügyeibe való beavatkozás miatt.

A Nemzeti Emigráció elítéli az Egyesült Államok kormánya magyarellenes politikáját. 56 nincs befejezve!

Tovább Harcolunk!

Hungary not investigating US corruption claims

AP News | Oct 18, 2014·

AdChoices

BUDAPEST, Hungary (AP) — Hungary has no plans to investigate corruption allegations which have resulted in entry bans issued by the U.S. to several Hungarians, including unnamed government officials, authorities said Saturday.

Foreign Minister Peter Szijjarto said Hungary was "not planning any exploratory action in this matter" and wanted the U.S. to provide proof of the corruption allegations. He also said that no minister had informed him of being affected by the ban.

"We continue to await the credible information from the U.S. government on the basis of which it made accusations of corruption against Hungarian citizens," Szijjarto told reporters. "Hungary and its government are on the side of openness and transparency."

U.S. Embassy charge d'affairs M. Andre Goodfriend said Friday that the ban was issued to fewer than 10 people, telling Hungarian state television that the measure affected "public individuals, members of government."

The embassy said the ban was issued because of U.S. suspicions that the people in question "are either engaging in or benefiting from corruption."

Szijjarto said he hoped to discuss the matter, which has drawn plenty of attention in the Hungarian media, with U.S. Assistant Secretary of State Victoria Nuland during a meeting next week in Washington.

Hungarian parliament's national security committee is scheduled to hold an open session about the allegations on Monday.

http://assets.newsinc.com/afp.png?t=1396455060

Hungary's PM braces for Sunday's election

Budapest (AFP) - To some he's the hero of the Hungarian nation, to others he's a borderline dictator; the people of Hungary head to the polls Sunday to decide whether Hungary's Prime Minister Viktor Orban should serve a third term in office. Duration: 02:33

AFP

http://assets.newsinc.com/afp.png?t=1396455060

Hungary's PM braces for Sunday's election

Budapest (AFP) - To some he's the hero of the Hungarian nation, to others he's a borderline dictator; the people of Hungary head to the polls Sunday to decide whether Hungary's Prime Minister Viktor Orban should serve a third term in office. Duration: 02:33

AFP

http://content-img.newsinc.com/jpg/36/25775454/10865516.jpg?t=1396455060

·
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.