Topi
2014-11-07 09:41:16
Boldogasszony Földje
2014-11-07 08:43:17
Kedves Barbara,
köszönöm a tamogatast es az erösitest.
Szeretettel, Maria
Boldogasszony Földje
2014-11-07 08:08:57
A Varlja Szövetseg atalakult Magyar Patriotak Szövetsegenek. Következö mailt irtam:
"Tisztelt Közösseg!
Az utobbi napokban az Almos Kiraly TV interaktiv internetes TV hallgatoi es nezöi köreben azt az igenyünket fejeztük ki, hogy, fontosnak tartjuk a Regnum Marianum teljes, pontos es hiteles az eredeti tervek alapjan valo ujjaepiteset. Miutan tudomast szereztünk arrol,hogy Önök lepeseket tettek a Regnum Marianum ügyeben, meghivjuk Önöket az együttmüködesre.
Köreinkben többen, köztük jomagam is felajanlottunk önkentes munkat az ujjaepiteshez. Az Almos Kiraky TV munkanapokon este 6-8 között müködik, skype-on keresztül lehetseges bekapcsolodni az adasba. Szeretettel varjuk az Önök hozzaszolasat, illetve valaszukat a kapcsolatfelveteli szandekunkra.
www.kubinyitamas.hu/
Tisztelettel es szeretettel
Madarasz Maria"
Martin Killeen
2014-11-07 07:53:30
Kedves Maria es kaliforniai Laci!!
Halas szivvel koszonom az egyuttimadkozas felveteset. Lacit nagyon szeretnem elerni, mert akkor ketten tudnank itt is imadkozni. A Regnum Marianum ujjaepitese is csodas lenne! Annak meg kulon orultem, hogy Laci a Jobbikot megemlitette, mert biztos, hogy ok egyetertenek ezzel. Hamarosan megprobalom felhivni az igaz jo magyar hazafit, Novak Elodot, de mar elore felek, hogy zsideszek, beleertve a Kereszteny....DNP-t is, targysorozatba sem fogja venni, tehat meg sem lehet majd emliteni, de a remeny hal meg. utoljara Udv. Barbara
Terez
2014-11-07 06:59:11
Horvathek
2014-11-07 04:26:21
Csak egy pillanat turelem.... nyugodjunk meg. Kaliforniaban egy imat mondok minden este... ertunk magyarokert, az en hazamert, mindannyiunkert:
Wass Albert: Miatyánk
https://www.youtube.com/watch?v=3P2jsJIMXRE
A Magyarsag a Joisten Nepe! Ilyen egyszeru... a Kubinyi Tamas kivalo tanitonk szavai. Meg az is, hogy a Joisten Aldjon meg Minden Igaz Jo Magyar Embert. Ne veszekedjunk. Sok szeretettel Kaliforniabol a Horvath csalad.
Martin Killeen
2014-11-07 04:00:36
Kedves Marti!
En ugy erzem, hogy akinek az a velemenye a JOBBIKROL TELJESEN ISMERETLENUL es NEM EGY, HANEM KET (ill. 3 ) OLYAN SZITOKSZOT HASZNALT RAJUK, HOGY CSUPA ZSIDO ES CSUPA NACI LIBERALIS, tehat mindegyik, kivetel nelkul zsido, naci es liberalis, mert az a szegeny kisfiu odaallt Hitler fenykepe melle. Gyermekkorom jutott eszembe, amikor valamelyikunk cukkolta a masikat es mindketten meg voltak gyozodve arrol, hogy a masik kezdte. Ennek ellenere azt mondom, hogy o kezdte el, en csak valaszoltam es visszazsidoztam! Nem hiszem, hogy megerem a Jobbik gyozelmet a liberos-zsidesz-ciganyok ellen, de bizom benne, hogy a Joisten, ha masert nem, beenged az angyalok birodalmaba, vagy lekuldi a pokolba az egyik angyalat azzal a csodalatos hirrel, hogy GYOZOTT A JOBBIK, mert a mag nepe megkapta jutalmat a hosszu szenvedes utan. Es szivembol kivanom, hogy KUBINYI TAMAS UR LEGYEN AZ
UJ MAGYARORSZAG KIRALYA! Szebb jovot, a JOBBIKKAL! Udv. Barbara
Topi
2014-11-06 22:35:05
Barteli2
2014-11-06 21:00:14
A Kuruc.info tévedett:
https://kuruc.info/r/2/135424/
itt azt írják, hogy "még Balog Zoltán erőforrás miniszter az iskola fennmaradása mellett foglalt állást."
Ám ez nem igaz, hosszú bírósági beszéde végén B.Z. megmondta a tutit, hogy nincs pontos leszabályozás, ám a bíróság mit tartson iránymutatónak, hogy mit terveznek központilag..
Ennek következményeként a bíróság első és másodfokon is a görögkatolikus egyház iskolája ellen hozott hátrányos ítéletet...
(bezárás 3 év múlva)
A tények videója megtévesztő:
http://www.gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=3371
Hát persze, hogy jót akar Balog ! Kac-kac!
Kuruc info lehetne alaposabb is, mint hogy a tv2 riportjára alapoz.
Topi
2014-11-06 20:05:44
Admin03
2014-11-06 11:39:17
Martin Kileen
Itt nem szokás valakit ismeretlenül "ZSIDO" szitokszóval illetni. Máshol talán jobban tűrik az ilyesmit.
Topi
2014-11-06 08:05:17
Martin Killeen
2014-11-06 07:32:09
Szegeny, nagyon szegeny ZSIDO imre! Remelem megbocsatod ezt nekem, hiszen, hogy lehetnek biztos abban, hogy te nem vagy zsido, vagy felzsido?
"Nem tudod elviselni, hogy se a zsidóK se a nácik nem kellENEK a magyarOKnak. Jól tetted, hogy elmentél, (semmit nem értesz a magyarok gondolkodásából) helyett NEM ERTED MEG A MAGYAROK GONDOLATAIT. Ott meg a legjobb helyre klerültél, csupa zsidó meg náciliberális közé."
Hova mentem? ARULD MAR EL, HOVA kIerultem? Segitek neked, bar nem erdemled meg! Annak az egyetlen partnak vagyok hive es tagja,(ELETEMBEN ELOSZOR, MERT SEM KISDOBOS, SEM KISZTAG NEM VOLTAM, ELOSZOR AKKOR MENTEM SZAVAZNI, AZT IS MEGBANTAM amely eddig es gondolom, az idok vegezeteig a magyarok javat akarjak, meg akkor is, ha van koztuk egyetlen, vagy kettetlen zsido!
Szoktad hallgatni a kuruc.info-n az Orszaghazban elhangzott hozzaszolasaikat, vagy legalabb egyet meghallgattal mar? Van fogalmad arrol, hogy harcoltak a magyar foldert, mert nem akartak, hogy az eu felvasarolja hazankat, hallottad, vagy van fogalmad arrol, mennyire kialltak, javaslatok tomkeleget nyujtottak be azert, hogy tenylegesen lagyenek uj munkahelyek es ne a multik vigyek ki a millios, milliar-dos hasznukat. EZEKET TARGYSOROZATBA SEM VETTEK Kubinyi Tamas is emlitette, hogy tobben mentek el Magyarorszagrol, mint az 56-os forradalom utan. Allandoan emlegetik, javaslatokat keszitenek, hogy lehetne igazan segiteni a fedel nelkul maradt embereknek es bar utalom a sokszor hasznalt kifejezest, hogy tudnak folytatni a felsorolasolast, de 6 ora mulva fel kell kelnem. SzZEBB JOVOT! CSAK A JOBBIK! Udv. Barbara
HunorMagor
2014-11-06 00:47:56
HunorMagor
2014-11-05 21:18:13
Szomorú-de az igazság gyonyorűséges!
Az iskolában azt tanították velünk, hogy az Emese név jelentése fejős tehén, de tegnap olvastam az igazságot, mey Sumér-Magyar nyelven Emese FŐPAPNŐT jelent, igaz hogy egészen felemelő.
Minden áldott EMESE nevű FŐPAPNŐT szeretettel köszöntök, és üdvözlök. Legyetek kedves és drága EMESE FŐPAPNŐK, ÁLDOTTAK, ÉS HOSSZU ÉLETŰEK BOLDOGSÁGBAN, SZERETETBEN, ÉS HARMÓNIÁBAN.
Topi
2014-11-05 21:00:40
Topi
2014-11-05 20:34:49
Topi
2014-11-05 19:47:03
HunorMagor
2014-11-05 18:31:31
Idézetek a X. fejezetből: ,Jézus a Manicheizmusban" címmel.
"Mani Jézus Apostolának nevezi magát és így mondja: »Jézus ellenségei az én ellenségeim is.
A "történelmi" Jézust fogadja el és követi. A judeochristiantan a "christologia" szerinte igen nehezen érthető, mert itt a Fény az anyagiasság börtönébe került.
Visszautasítja a christologiának azt a dogmáját, hogy Jézus meghalt és pokolra szállt, mert Isten Fia nem lehet együtt a gonoszokkal és az Atyával való "egy" -sége miatt halált nem ismer (103. oldal).
"Jézus - mint megváltó-üdvözítő - a második hatalmasság a Fény-Atyát követően a Fény-Szűze mellett" (111. oldal).
Ebben a fejezetben találunk egy hivatkozást: Le Coque "Türkische Manichaica" c. könyvére (1922. ill. 12. old.), mely szerint:
"Az ujguroknál Jézus (ay tangry) megelőzi a hatalmas Atyát (az -ura tangry). " (Érdekes ittjézus és az Atya ujgur neve.)
Asmussen így ír tovább: "Jézus - mint a Fény-Fia - manicheus teológiának a legbecsesebbés legnépiesebb alakja. " - Nagyon sok ima, himnusz maradt fenn e térség minden nyelvén írva. A pártusoknál is.
Íme egy pártus fohászkodás:
"Jézus Uram! Adj jó egészséget nekem, mentsd meg lelkemet a haláltól hiszen Te vagy az élő Szeretet!"
Kőzlöm annak a himnusznak is egy részét, melyet megtaláltak több helyen, Kínától Egyiptomig és Pártiában is:
"Hozzád kiáltunk Jézus Urunk!
Hangos szóval mondott imádsággal hívunk,
Mert Te vagy az Élet!
Te vagy a Fény nekünk.
Te vagy az Igazságunk,
Te vagy a Gyógyító - az Isten Fia!
Hozd el nekünk a Békét - Béke Apostola!
Te vagy, aki megmentesz minket
a gonosz szolgaságától.
Óhjöjj! - Békességünknek új királya.
Óhjójj! - Alvóknak fölébresztője,
halottak jeltámasztója.
Hozd el a Békességet hatalmas Urunk!
Hozd el a Békességet az Igaz Tudásnak teljes Fénye,
Hozd el a Békességet új napok Uralkodója!
Hozd el a Békességet Isten ajándéka!
Hozd el a Békességet Isten dicsősége!
Védelmezd azokat, kik Hozzád menekülnek.
Urunk - Jézus! - Tieid vagyunk!
Könyörülj rajtunk!"
HunorMagor
2014-11-05 18:19:27