Marcsi
2014-11-08 21:45:32
Topi
2014-11-08 20:50:29
Ébredő
2014-11-08 18:54:33
Topi
2014-11-08 18:26:41
HunorMagor
2014-11-08 17:24:50
Szeretett Magyar Testvérek!
Szeretném megváltoztatni a gondolkodás módotokat. Amikor betegek vagytok, akkor hajlamosak vagytok azt mondani, hogy olyan beteg vagyok bármikor meghalhatok, vagy meghalok. Ki tudnátok ugyanolyan elhatározással mondani azt, bármelyik pillanatban meg gyógyulok! Vagy ha így folytatódik tovább az országunk rablása, vagy romlása belepusztulunk. Ilyen, és efféle jelzőket lehet tőletek hallani, és ez nagyon lelombozó. Kedves magyar testvéreim, a Kárpát Haza nem egyszer volt már olyan nagy hatalmakkal földarabolva, mint a Római birodalom, vagy a Török birodalom, vagy még ki tudja hányszor volt a Kárpát haza földarabolva, de azoknak a birodalmaknak akik rátették a mancsukat a kárpát hazára, most sehol sincsenek. És a Kárpát haza, mindig egységes maradt és visszaállt régi, ősi egységébe a birodalmak megszűnése után. A CCCP fenevad elpusztulása után, azért nem kerültek vissza a nagy Magyarország részei, mert a megdöglött CCCP fenevad feltámadt, és most EU unió fenevad a neve 1-és ugyan az! De ennek a feltámasztott fenevadnak is megvannak számlálva a napjai, de ebből számára már nem lesz feltámadás, de a Magyar népnek igen, az egységes Kárpáthazának igen!
Áldás rátok!
Kati
2014-11-08 14:39:03
Szegény Péter nem tudta kivárni, hogy rákerüljön a sor, köszönés nélkül távozott. Udvariatlanság.
Martin Killeen
2014-11-08 11:27:50
Nagyon orultem, mert az adas vegefele megszolalo ferfiak pontosan arrol beszlgettek (munkahely teremtes, a multik hazapaterolasa es, hogy zorbandiktator koltsegvetes hianya a 4 alatt kb. megduplazodott. Hajra, fiuk, csak igy tovabb! Egyet viszont annal inkabb sajnaltam, hogy Szentkuti Peter hiaba telefonalt be, megint nem jutott szohoz. Szebb jovot! Barbara
LacháziGábor
2014-11-08 11:11:35
Nézegetem a ma esti tüntetés facebook oldalát
http://tinyurl.com/mjerbtw, amiről a tegnapi műsorban beszélt a betelefonáló szervező, furcsa az egész, nagyon furcsa, tobzódnak ott a balliberálisok, DK, Gyurcsány, MSZP szimpatizánsok, vak gyűlölettel vannak Orbán felé(én sem szeretem) szó nincs ott a nemzeti érzelmekről, szó sincs ott a hazánkról. Sokan siratják ott a LMBT(Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű) Szövetség és a Együtt-PM aktivistájaként ismert Rózsa Milánt. Külön érdekesség hogy a Balogh Béla(Koppány csoport) által szervezett autós felvonulás csatlakozni akart a tüntetéshez, de a szervezők elutasították, sőt, az elutasítást a rendőrséggel nyomatékosították is
http://tinyurl.com/mm5kabx
Topi
2014-11-08 11:01:13
barodza
2014-11-08 09:11:41
A vörös dögvész, amikor elvitte édesapámékat a megsemmisítő
táborokba, egyezkedtek e valakikkel itt e hazában . A Grósz Károlyék
féltették a bolha kakis életüket ,és olyan megállapodásokat kötöttek
az új láthatatlan megszállóinkkal,a megmaradásukért cserében.
Ezért nem görbülhetett meg még mindig a Biszku félék haja szálai.
Így vagyunk kifosztva mindenünkből ebben a hazában,de meddig?
Olivér
Topi
2014-11-07 21:27:54
Topi
2014-11-07 21:02:16
Boldogasszony Földje
2014-11-07 20:52:30
Emlekezzünk testvereink! közös meditacio-ima a müsör utan!!
naponta 06:00, 09:00, 12:00, es müsörill. film utan naponta.
Szeretettel, Maria
Topi
2014-11-07 20:23:17
Horvathek
2014-11-07 17:37:41
Józsi
2014-11-07 17:32:08
Örvendetes az ÁKTV kezdeményezése, hogy naponta imádkozzunk Magyarország és a Magyar nemzet megmaradásáért. Minél többen
kapcsolódnak be ebbe az ima hadjáratba annál hamarabb meghallgatásra talál.
Olvastam az egyik honlapon, "józan-katolikus.hu" hogy a csata előtt kell és helyes imádkozni, a csata helyett nem.
A csatát meg kell vívni, természetesen imádságos lélekkel. Aki kardot tud emelni a hétfejű sárkány ellen, az emeljen kardot.
Vigyázat, a sárkány veszélyes! Ezért csata előtt mondjunk el egy fohászt és aztán oroszlánként küzdjünk.
Ide bemásolok két imát. Ha valaki úgy érzi, hogy ezeket naponta eltudja imádkozni, lemásolhatja egy dokument formátumba..
Ima Magyarország feltámadásáért.
- Uram, Kinek hatalmadban áll, hogy felszabadítsd Nemzetünk, kérünk Téged, add meg ezt nekünk. Szabadíts meg minket a gonosz befolyásoltságától.
Old fel a fájdalmat szívünkben, mely a Nemzet szenvedéséből ered.
Krisztusi Fényeddel ragyogd be szívünk és Nemzetünk. Minden kötés hulljon alá, mely visszahúz és megakadályoz minket, hogy ne haladhassunk előre.
Minden fátyol hulljon alá, amely megakadályozza tisztánlátásunkat, mert a hamisságból ered.
- Uram kérünk, ragyogd be Megváltói Fényeddel Nemzetünk! Adj erőt számunkra, hogy Isteni Akaratod beteljesedjen bennünk!
Kérve kérünk Téged, mutasd az utat, mely a szabadulásunkhoz vezet!
- Ó Uram, adj erőt és békét szívünkbe, hogy ne az indulatok vezessenek minket előre.
Isten Szent Kegyelmébe ajánljuk Országunk, Nemzetünk, s a távolban élő magyar testvéreinket.
- Uram kérünk, áld meg a magyart, ki buzgó imádsággal Hozzád fordulva arra kér Téged, - hogy szabadítsd fel Nemzetét az elnyomástól, a hazugságtól!
- Hisszük és tudjuk, hogy lesz egy szebb jövő.Tudjuk, hogy eljött az idő mikor indulnunk kell…
Magyarok Istene áld meg a Te Néped,- kérünk Téged, adj számunkra Új Jövőt, Új Sorsot melyben beteljesíthetjük a TE AKARATOD.
Úgy legyen.
Fohász a Magyarok Nagyasszonyához.
Ó, Üdvösség Anyja, jöjj közénk, és borítsd be országunkat védelmeddel.Segíts szegény elveszett gyermekeidnek, hogy felálljanak,
és amikor hazugságokkal vannak körbevéve, az Igazságot mondják.
Kérlek, Ó Isten Anyja, védelmezd országunkat, és tégy erőssé minket, hogy üldöztetésünk idején hűségesek maradhassunk hozzád.
Úgy legyen.
MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJE, KÖNYÖRÖGJ ÉRETTÜNK!
Ezeket az imákat naponta imádkozom...
Terez
2014-11-07 17:01:32
HunorMagor
2014-11-07 11:57:10
titiba
2014-11-07 11:19:34
Udvözletem kuldöm AKA TV közössegenek!Nagyon tetszett a tegnapi musor.En is fontosnak tartom a közös imat,lelek-kapcsolodast!Isten aldasa legyen rajtunk!
Topi
2014-11-07 10:39:14