Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-12-17 20:19:17
« CDC Hivatalos: "közegészségügyi vészhelyzet az USA-ban" a fukusimai radioaktív anyag - Gov't akarta, hogy karanténba emberek szennyezett sugárzás, de nem volt hatalma - Emergency Operations Center aktiválódik először miatt nukleáris baleset "Különleges
ki a nagyobb gát upstream az amerikai nukleáris erőművek - Muddy szivárgó jön közelében Alapítvány - Mert a víznyelő és "rejtélyes" lemerül ismeretlen miután hét elemzés - Újság: "Remélhetőleg ez nem katasztrofális" - Tisztviselők dolgozik éjjel órát, tengeralattjárók és Földradar használatban (VIDEO) »
CBS: Most 2 amerikai tengerész meghalt Fukusima után sugárterhelés - Doctor: Tisztviselők kell újra nézd meg ezt az egész helyzetet - riporter, aki szolgált a USS Reagan: "Mi is így tett rosszat ... Critical egészségügyi kockázatot jelent mindannyiunk fedélzeti ... Az emberek nem veszik észre, mennyire súlyos a probléma " http://enenews.com/cbs-2-sailors-dead-after-fukushima-radiation-exposure-reporter-served-uss-reagan-feel-like-wrong-critical-health-risk-all-onboard-feel-people-realizing-serious-issue-video
Topi
2014-12-17 19:55:53
Magyarország több szempontból is műveleti terület
Egy jó ideje az Egyesült Államok is háborúnak értékeli az orosz–ukrán konfliktust, de az is igaz, hogy számukra most más tényezők miatt is fontossá vált Magyarország – tette hozzá a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, megjegyezve: az amerikaiaknak minden olyan hely műveleti terület lehet, ahol úgy vélik, sérülnek az érdekeik.

http://mno.hu/belfold/magyarorszag-tobb-szempontbol-is-muveleti-terulet-1263813


Erre készülnek Samueli unokái

„„A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát!””
– Samueli Tibor 1919. április 20-án, Győrben elhangzott beszédéből
Barteli2
2014-12-17 16:12:29
Otthonoktatásban Magyarországon kb 8200 gyerek vesz részt (2014 jan).

A sándorfalvai esetek kivédése Borsodban:
A gyerekek állandó lakcímét a kevésbé fertőzött településre módosítják. A gyerek utaztatása időt és pénzt kíván, illetve a gyerekeket is nagyon fárasztja, de még így is sokan vállalják ezt a plusz terhet.
barodza
2014-12-17 16:10:36
Barteli2
2014-12-17 15:56:13
Csatlakozva Nóri gondolataihoz:
Otthonoktatás az USÁ-ban teljesen elfogadott dolog. Ebben a rendszerben 3 millióan tanulnak ott.
Idehaza:
Lehetséges, de nem támogatott. Ha valaki ilyet szeretne arra úgy néznek, mint.., szerencsés esetben megtudja beszélni a szülő az iskolával. Ám az nagyon szerencsés aki idáig el tud jutni..

Itthon ellentétes a szándék (jah hogy gyarmaton vagyunk). A lényeg a butítás, ezért is kötelező az óvoda..
a mai óvodák legnagyobb hátránya, hogy a gyermekek immunrendszere még nem teljesen kifejlett ezért az óvodában nagyon sokan betegek lesznek és a legtöbb gyerek fele időt jár oda másik részét otthon tölti a szülővel betegen...

Otthonoktatásról bővebben:
http://www.otthonoktatas.info
Topi
2014-12-17 12:08:40
Kár, hogy Böjte Csaba semmit nem tud arról a suttyom-terroról, ami a határon belüli Magyarországon még a kádári időkben kiépült és a mai napig rátelepszik az életünkre...!!!!
Kár, hogy fogalma sincs arról, hogy ezzel a rátelepedéssel oly mértékben ellehetetleníti azt a fajta tisztulást, amiről ír ebben a tiszta szívűségről szóló írásában.
Ugyanis, hiába tisztul meg a mi lelki patakunk vize, amikor "hét kövön áthaladva" is újabb szemétutánpótlást kell újabb partszakaszra kisodortatni... És ez így megy évtizedek óta kis Magyarország területén élők lelkével... A lélekirtás nem fejeződött be 1990-ben!!! Hanem tovább folytatódott újabb és újabb szemétkedéssel!!!! http://www.femina.hu/egeszseg/rakkutatas_dohanylevel
Barteli2
2014-12-17 12:07:47
Tegnap Ferencnek volt egy nagyon fontos közlendője, amit megismételnék, mert sokan nem értik és nem fogták fel a jelenlegi hatalom (mögött álló körök!!!!) tényleges szándékát (ezért is van még annyi Fideszes szavazó):

K.T.:
.. amíg az állam nem kap észbe és nem érti meg, hogy nem lehet az eddigi módszerekkel kezeleni ezt a kérdést.

Ferenc:
Ez az állam nem fog észbe kapni, mert nem érdeke. Ez az állam nem véletlen juttatta idáig ezt a réteget
és az állam nem véletlen tartja ott, ahol tartja. Ez nem véletlen. Nem fog az eszébe jutni, nem fog a fejéhez kapni.
Mindenre a megoldás az önrendelkezés visszaszerzése. ..Ferenc állításait egy egyszerű hétköznapi példával alátámasztom:

Már korábban belinkeltem, most ismétlésként a cigányok szemszögéből a szegregációról, amikor a cigányoknak is rosszat tesz a cigány vezetőjű (Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)) jogvédő szervezet:

A kommentekkel együtt:
http://www.gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=3418


Az állam mögött lévő szervezetek jogvédői mindig is a rendetlenség fenntartásában érdekeltek.

Érdemes megtekinteni a listát, hogy kik érdekeltek hazánk gyarmati sorban tartásában:
cfcf.hu/hu/rolunk/tamogatok.html (bankok, nagykövetségek, és nyugat által szponzorált pártok vezetői)
totya54
2014-12-17 12:02:21
A rákkutatás aktuális kérdései
https://www.youtube.com/watch?v=6CnTfr0JQ30
Terez
2014-12-17 04:40:44
Kolozsvar angolszasz bombazasa 1944 junius 2-an http://www.youtube.com/watch?v=uP2nZs9Bbf4
Terez
2014-12-17 02:24:45
Topi
2014-12-16 20:58:54
Böjte Csaba- Boldogok a tiszta szívűek!


Külön könyvet lehetne írni a Jóisten által nekünk ajándékozott drága tisztaságból fakadó boldogságról, a tiszta örömről, melyet mindannyiunknak Isten bőségesen felkínál!

Milyen jó egy fárasztó, hosszú munkanap után, átfagyott testtel beülni egy kád jó meleg vízbe, hagyni, hogy a forró víz átjárja fáradt testünket és szépen leoldjon minden szennyet, mocskot, mit ránk rakott az élet. Milyen jó tisztának lenni, gondosan megtörölközni és ápolt, mosott, vasalt ruhába szépen felöltözni. Szinte most is érzem, gyermekkorom tiszta szobájának békét árasztó leheletét. Nagymama, a fenyőpadlót mindig szépen sárgítóval tisztára sikálta, majd szépen rendet rakott, ott mindennek megvolt a helye, és nekünk unokáknak jó volt a frissen mosott bolyhos rongyszőnyegen mezítláb szaladgálni, segíteni a rendrakásban, majd egy sarokba gyermekül összebújni és kacagva játszani! Csodálatos tiszta, szép asztalhoz ülni, a fehér abroszról egészséges, megbízható ételt enni, olyat miben nincs vegyszer, adalékanyag, semmi szennyeződés! Lelkünk mélyén mindannyian vágyunk a testi, lelki, szellemi tisztaságra, s ha azt elérjük, boldogak, felszabadultak, jókedvűek vagyunk! A tisztaság hiánya lehúz, bemocskol, fájdalommal, undorral, betegséggel tölt el, pokolba taszít!

A boldogságunk szép arcának egyik nagyon fontos vonása a tisztaság, és itt nem csak a fizikai tisztaságra gondolok, hanem a szellemi, lelki tisztaságra is. A kommunizmus nagyon sok írót, költőt cenzúrázott, ideológiai alapon megrövidítették a könyveket, egy - egy gondolatot kivágtak a műből! Az igaz, tiszta gondolatokat a sorok közé kényszerítették, és nagyon sokszor olyan ideológiával maszatolták össze, ami az alkotások tiszta csengését megtörte! A teológián emlékszem, nekem fizikai örömet okozott egy - egy olyan könyvet kézbe venni, mely külföldről, megbízható forrásból érkezett, melyről tudtam, hogy az utolsó betűig csak azt tartalmazza tisztán mit az író, az alkotó annak idején megfogalmazott, leírt! Fehéren, feketén csak azt és csak úgy tisztán ahogyan azt valaki szépen, szabadon megálmodta! A gondolatok tisztasága, szépen csengése, akárcsak egy zenemű pontos, a komponáló által annak idején megálmodott, fegyelmezett lejátszása tisztaságot igényel, és ha maszatolás nélkül szépen, tisztán szól akkor örömmel, fénnyel tölt el minden embert! Nagyon zavaró olyan emberekkel beszélgetni, kik válogatás nélkül összeolvastak mindent, és ragacsosan csúszkálnak a féligazságok hínárjában, magabiztosan állítva ma ezt, holnap azt! Nagyon fontos, hogy vigyázzunk a szavak, a gondolatok tisztaságára, őrizzük szellemi, lelki integritásunkat, épségünket, szellemi, lelki világunk átlátható, ragyogó tisztaságát!

Számomra kimondhatatlan öröm, hogy sok olyan munkatársam, nagyra nőtt gyerekünk, barátom van, akinek őszintén, bizalommal a szemébe tudok nézni, mert kapcsolatunk tiszta, és azt nem terheli hazugság, kétértelmű hamis beszéd, álnok csúsztatás, manipulált féligazság! Fontos, hogy azt mondjuk őszintén, amit gondolunk, amit érzünk, hogy ne szennyezzük be kapcsolatainkat.

Jó látni, ahogy felragyog a tisztaságból fakadó boldog öröm az emberek arcán! Számomra öröm, mikor olyan fiatalokat készíthetek házasságra, akik megőrizték tisztaságukat, szüzességüket az esküvőig. Istennek hála sok ilyen pár van, jó látni a menyasszonyt, ahogyan szépen felemelt fővel, egyenes derékkal édesapja karján előjön az oltárhoz! De ugyanezt a tisztaságból fakadó értékes örömöt látom azokon az idős embereken is, akik becsületben egymás mellett megöregedtek. Haldoklókhoz hívnak, nagy alázattal végzem ezt a szolgálatot, és mindig olyan csodálatos látni, hogy a mai kusza világunkban is sokan megőrzik a házassági tisztaságukat, hűségüket a sírig, s nem szennyezik be magukat és a családi ágyat!

A tisztaságnak és a belőle fakadó boldogságnak sok - sok arca van, én itt néhányat felmutattam, de fontosnak látom jelezni, hogy ha elvesztettük tisztaságunkat, visszanyerhetjük azt! A hegyeinkben a kis patak a vizébe hullott szemetet nem viszi magával, hanem a partjára szépen lerakja! Nagyapám mondogatta, hogy az a patak, melyik hét kövön keresztül folyik, az már tiszta, annak a vizét bátran lehet inni! Szeretettel imádkozom, hogy legyünk ilyen kristálytiszta hegyi patakok, a belénk hulló sértéseket, fájdalmakat, bűnöket rakjuk le nagy nagy alázattal a létünk partjaira, a gyóntatószékbe és az új évbe csobbanjunk tisztán, szabadon, békességesen!

Sok szeretettel! Csaba t.
Topi
2014-12-16 20:15:57
barodza
2014-12-16 19:51:51
Kegyelemmel teljes karácsonyi ünnepeket
a honfitársamnak mindenhol a világban

Olivér
Éva
2014-12-16 16:47:21
Ahogy olvastam a híreket, Vona nem volt jelen a parlamentben, a szavazásnál, viszont Volner ott volt és mégsem szavazott. Bár jobbikos szavazó vagyok, de ezt én sem értem. Az olyan súlypontos dolgok szavazásánál, mint a költségvetés, illene állást foglalniuk a Jobbik képviselőinek, nekem is ez a véleményem.
Barteli2
2014-12-16 11:52:04
Parlamenti három-harmadot lassan alig tudjuk megkülönböztetni 2/2 résszé. Megvalósult az amcsi demokrácia.

Demokráciáról jut eszembe:
A világ leghatalmasabb országainak tört bele a bicskájuk egy gazdaságilag tönkrevert "gyenge" Afganisztánba, megbukott CCCP majd látszólag az USA is...
ám USA létrehozta a belső bomlasztást a lelkeken keresztül, mégpedig az oktatást:
10 éve az afgán nők nem járhattak iskolába, ma már több mint három millióan kapják az amerikai stílusú iskolai oktatást.
Innen már sínen van: a nyugati demokrácia hatalmi átvétele a nyugati típusú választási rendszeren keresztül.
Barteli2
2014-12-16 11:42:02
Szóval KG az KA. (ismerősi körben van van névazonosság azért keverem)
Barteli2
2014-12-16 11:39:25
egyre több jó magyar ember lép ki a Jobbikból:
http://www.infoajka.hu/hir_olvas/permalink:ajka-jobbik-jobbik-ajkai-alapszervezetenek-elnoki-tisztsegerol-lemondott-kovacs-attila-2013-01-25-112855/

"A Jobbik egy szalonzenekar lett, nincs már ott helyük a radikális nézeteknek" írta K. Gábor december 6-án,

December 11-én interjú kérdés:
- Az értelmezhető kérdés, hogy a Jobbik radikálisabb-e, mint a Fidesz?
VG. :"Néhány kérdésben radikálisabb, néhányban meg nem. Azt mondanám: aktuálisabbak vagyunk."

az interjút olvasva K.G. :
"Gábor, Gábor... elolvastam az interjút. A tavasszal mikor kiléptem a Jobbikból, egy ideig kétségeim voltak. Sőt lelkiismeret furdalásom volt. De már egyáltalán nem bánom, mert vagy az volt színjáték amit 2010-előtt csináltunk, vagy az hazugság amit az utóbbi időben kommunikáltok. "


Bizony, bizony :-((((((
Barteli2
2014-12-16 11:19:07
Ki mondta az alábbi mondatokat?

"A szívem MIÉP-es volt, az eszem fideszes"

"Magyarország jelenlegi problémái egy Jobbik-LMP tengelyen szervesebben képviselhetők"

"A Jobbik egy olyan párt, amely a parlamentáris szabályok között szeretné érvényre juttatni a programját"

"A Jobbik politikájának fontos eleme a kereszténység és az iszlám közti párbeszéd erősítése"

"számomra Hamvas, Prohászka, Kaczvinszky, Nietzshe, Guénon és Evola a klasszikusok."

"most tervezem, hogy ismét szeretnék misékre járni, igényt érzek rá."

"Ezeréves érték ez a Kárpát-medencében"

"Ha a törvényi keretek lehetővé tennék a működést, újjászervezném a Gárdát. És ha a Jobbik kormányra kerül, újjá is szervezem."

(2014. december)
Barteli2
2014-12-16 10:38:15
Viki, minden mondatoddal egyetértek. Olvastad a Vona "nagyinterjút"?
Topi
2014-12-16 10:14:02
Gyóni Géza: Csak egy éjszakára... http://www.youtube.com/watch?v=L2nt0uXIJT0#t=42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.