Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Csaba
2014-11-20 08:46:19
Interju Toroczkai Laszloval , Asotthalom polgarmesterevel http://www.youtube.com/watch?v=9_G1JlBuqf0
matsca
2014-11-20 08:01:46
szeretném látni a tegnapi adást.....le van tiltva......
HunorMagor
2014-11-19 23:43:32
A Jó Magvetés áldásai!

A Pártus Magyar Jézus mondja, amikor a magvető elveti a magot, némely 30-annyit, némely 60-annyit némely 100-annyit terem. Ezért drága Magyar testvéreim, nem mind egy az, hogy mit mondunk, mit teszünk, mert akárhonnan nézzük is, legyen az jó, vagy rosz mag ki fog kelni, és elég sokat fog majd teremni annak aki azt el ültette/vetette és senki ne csodálkozzon azon, ha nagyon sok jót fog aratni, de azon se ha nagyon sok rosszat. Azoknak lesz nagyon jó dolguk a jövőben, akik a nemes magot ültetik szüntelen.

Legyetek áldott és a jó nemes magok ültetői/elvetői!

Áldás rátok!
Kati
2014-11-19 21:24:11
Catie

Siklósi András nem ezt mondta. Te Orbán kóser rendjét takargatod, magyarnak tünteted fel, aki pedig ezt észre meri venni azt leballibsized. Itt egyetlen ballibsi nincs viszont te több néven is beírsz, pl. ME, és ugyanazt folytatod ami a Kibeszélők oldalának bezárásához vezetett. Hallgasd meg Admin tanácsát és menj a saját kóser híveid közé.
Topi
2014-11-19 21:10:43
HunorMagor
2014-11-19 20:18:20
Drága Magyar testvérek!

Az András egy csodálatos imát olvasott fel a műsor végén az imádkozáskor, nagyon szívhez szóló és értékes nemzeti ima ez, éljen az én szívemben és a ti szívetekben örökké!

Áldás rátok, és áldott jó éjszakát!
Éva
2014-11-19 19:13:20
BA! sajnos nehezen ébred a magyar, azzal is tisztában lehetünk, hogy ha most egy igazán nemzeti oldal kerülne hatalomra, akkor beláthatatlan következményei lennének. Arról van szó, hogy annyi még a félrevezetett ember, hogy sajnos ismét lehetővé vált ezekből egy 2/3-os többséget összeszedni a jelenlegi kormánynak-persze az 52% az nem 2/3-ad! Legalább csak annyira ébredtünk volna fel, hogy ez ne valósulhatott volna meg. Bár jobbikos vagyok, tisztában vagyok az utóbbi időben a jobbik által elkövetett hibákkal és nem értek ezekkel egyet. Mégis, talán másképp kellett volna sokaknak szavazni. A beérkező információk remélhetően formálják az emberek tudatát, de remélhetően a helyes irányba, és az nem O.V. kóser iránya. Ha még csak nem is reménykedünk, hanem belenyugszunk, akkor tényleg eláshatjuk magunkat. A remény után jöhet az elgondolás és a megfelelő tettek. Tudom, hogy ez még messze van. A remény hal meg utoljára.
Éva
2014-11-19 18:29:55
Az Admint mindig az a bizonyos catie szokta felszólítani rendteremtésre, és bár az Admin ezt a személyt a közelmúltban felszólította bocsánatkérésre, ez a személy nem tette meg, inkább egy ideig lapított, aztán újra előkerült-nocsak, nocsak!
O.V:-t nem támadta senki, csupán idéztük szavait, amelyek helyettünk is beszédesek. Bajban elsősorban az van, aki nincs tisztában azzal, hogyan verik át a magyart nemzeti színbe öltöztetett hazug szavakkal. Persze azok is bajban vannak, akik tudják, hogy hamis a baba, de kénytelenek a megvezetett barikányáj szavazásának következményeit elviselni.
Nem lehet nyugi!
BA
2014-11-19 18:23:31
Catie, nem egyszerű dolgok ezek, kérlek légy nagyobb türelemmel embertársaid iránt.
A beérkező információk folyamatosan formálják, alakítják, változtatják az emberek tudatát, így legtöbb esetben a véleményüket, gondolataikat is.
ÉVA!
Hova lett az Aranybulla, a történelmi alkotmányunk? Eltörölték? Hatályon kívül helyezték?
Trianonkor hol volt? Mintha nem is lett volna, úgy szedték szét hazánkat.
Ha ez így megy, ilyen egyszerűen, akkor mit remélünk tőle a jövőben?
Úgy gondolom, hogy az emberek alapjaiban nincsenek tisztában a világ dolgaival, míg ilyenkben reménykednek.
Éva
2014-11-19 16:47:31
Bár nem szeretek bemásolni szöveget, de most az egyszer nem tudtam megállni, O.V. igazi énjét most sem tagadta meg:

Orbán: "nekünk olyan alkotmányunk van, amely kóser alkotmány" Orbán Viktor szerint Magyarország 2010 előtt elérte, hogy másodjára is a legvidámabb barakk legyen, de a kormányváltás után elkezdte visszaszerezni a szuverenitását. Átalakították a közjogi rendszert, a politikai játékszabályokat, és olyan "kóser" alaptörvényt sikerült alkotni 2012-ben, amely átment az európai alkotmányos átvilágításon, így az valóban európainak tekinthető. A miniszterelnök erről a Magyar Diaszpóra Tanács negyedik ülésének elején beszélt szerda reggel a Várkert Bazárban. /A kóser szó jelentése: a zsidó étkezési szabályoknak megfelelő; megbízható./ Az új alaptörvénnyel kapcsolatban azt mondta, hogy az szerinte "páratlan kreáció az Európai Unió történetében". A többi érintett ország még EU-s belépése előtt, a '90-es években új alkotmányt készített, Magyarország viszont már uniós tagként alkotmányozott 2012-ben, és ez bonyolította a folyamatot. Bele kellett foglalni az EU összes eszméjét a törvénybe úgy, hogy közben megtartsuk szuverenitásunkat is. Senkinek sincs olyan alkotmánya az EU-ban, amelyet bárki is összevetett volna az uniós jogrenddel, csak a magyar ilyen. Nekünk olyan alkotmányunk van, amely kóser alkotmány – fogalmazott.

És egypár hozzászólás:

SZERINTEM MAGYARORSZÁGON, MAGYAR ALKOTMÁNYT KELLENE LÉTREHOZNI....lehet, hogy rosszul tudom?...

- átvitt értelemben kóser az alkotmányunk, ahogy a neve utal a nyelvre .. nekünk magyar ellenes nemzetpusztító zsidó alkotmányunk van .. Ezért biztosan megveregetik a vállát a helyi "kóser" helytartók.

A mi igazi alkotmányunk az Aranybulla ! Azt kérjük vissza . Abban le van írva hol van a "kosher" helye a történelmünkbe !
BA
2014-11-19 16:45:15
ÉVA, teljes mértékben egyetértek veled.
Viszont azt is tudnunk kell, ha lenne is igaz magyar, méltó vezetőnk, annak sem lenne túl sok lehetősége, mert iszonyatos retorziókkal találnánk szemben magunkat,
amint megpróbálna ellenállni. A kolontári tragédia csak egy cseppnyi mértékű figyelmeztetés volt a miheztartáshoz.
Lenne megoldás, lenne lehetőség a változtatásra, de az a néhány ember aki itt tudja mi lenne az, az nagyon kevés hozzá.
Várhatóan nem is leszünk ennél sokkal többen belátható időn belül, mert a megvilágosító, ébresztő előadások nem kettő éve tartanak, hanem sokkal régebb óta.
Volt aki éveken át járt településről településre, bejárva az egész országot. Szinte minden előadása teltházas volt, az ébredés viszont elmaradt.
Kati
2014-11-19 16:09:45
Csatlakozom Évához
Éva
2014-11-19 15:45:45
bocsi, amelyek helyett amelyeket
Éva
2014-11-19 15:44:23
Némelyek rögtön kapnak az alkalmon, hogy felhasználják az aktuális eseményeket O.V. népszerűsítésére. Bár magam is azt gondolom, hogy nincs olyan személy-O.V.-t is beleértve- aki méltó és alkalmas lenne hazánk vezetésére. De ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi kormány megfelelő lenne.
Még ha el is nézném a fideszes kormány és O.V. mutyizását-mert hasonló esetben sokan előnybe helyeznék baráti, rokoni kapcsolataikat-azt végképp nem tudom elnézni, hogy éppen azok hátsóját nyalja ki, akik most ellene tüntetnek, és akik a magyarság vesztét akarják.
Úgyhogy O. propagandát tényleg be kellene fejezni, mert egy egész oldal nem lenne elég arra, hogy felsoroljuk azon cselekedeteit, amelyek hazánk és a magyarság ellen tett.
Kati
2014-11-19 12:46:14
Catie ME Topi

Itt senki nem akar anarchiát, nem tudom miről beszéltek. Mindenki nagyon józanul intett a baloldal által szervezett tüntetésektől. Emese alig rejtett Kossuth gyalázása félreértés, nem anarchia volt az, hanem szabadságharc.
Imi
2014-11-19 12:36:15
KE műveletlen is, olyan nincs, hogy idenditás.
Szabó Ferenc
2014-11-19 12:34:17
Kérem Admint, állítsa le Kis Emese alias Catie-t mert már több oldalt szétvert. A jogos észrevételeket arra használja hogy durván személyeskedjen. Most is durván kioktat és provokatívan személyeskedik.
Topi
2014-11-19 11:35:30
Lehet, hogy én is Emese vagyok, mert teljesen egyetértek azzal Catie leírt. Nekem is az a véleményem, hogy a A korrupció miatti jogos felháborodás nem lehet idegenek által generált színes forradalom előszobája! www.hidfo.net/2014/11/18/oroszorszag-felkerte-kinat-hogy-kozosen-harcoljanak-szines-forradalmak-ellen
bémargó
2014-11-19 09:38:01
John Fire: Sánta Őz, a sziú indián c.könyvéből:

"Azok a mesék, amelyeket a legjobban szerettem, Igdómiról, a gonosz pókemberről szóltak, egy
ravasz fickóról, aki mindenkinek túljárt az eszén. Egy szép napon egy tó partján sétált, és meglátta,
hogy mindenfelé kacsák úszkálnak a tavon. A látványtól hirtelen ráéhezett a kacsasültre. Bőriszákját
teletömte fűvel, aztán a víz szélére állt, hogy a kacsák láthassák. Amikor észrevették, kikiabáltak neki:
— Hová mész, Igdómi?
— Megyek egy nagy mulatságra.
— Mi van az iszákodban, Igdómi?
— Tele van nótákkal, viszem őket a mulatságra, jó talp alá való dalok.
— Nem énekelnél el nekünk is egyet-kettőt közülük? — kérlelték a kacsák.
Az agyafúrt pók sokáig kérette magát. Azt mondta, nincs ideje a kacsákra, végül aztán úgy tett, mint
aki beadja a derekát, mivelhogy ilyen szépen kérik.
—Énekelek nektek - mondta -, de nektek is segítenetek kell.
— Megtesszük, amit csak kívánsz. Mit kell csinálnunk?
— Rendeződjetek három sorba. Ti, a legdundibbak, gyertek az elsőbe. A második sorba azok
kerülnek, akik se nem kövérek, se nem soványak—olyan közepesek. A soványkáké az utolsó sor, ott
hátul. És mindenkinek azt kell tennie, amit az énekszó mond. Az első dalom így szól: „Hunyd le a
szemed és táncolj!"
A kacsák behunyt szemmel, szárnyukkal csapkodva sorokba rendeződtek, legelöl a legkövérebbek.
Igdómi egy bunkós végű botot húzott elő az inge alól. — Torkotok szakadtából énekeljetek —
parancsolta a kacsáknak —, és ki ne nyissátok a szemeteket! Aki csal, megvakul. — Azért kellett a
kacsáknak az énekléssel minél nagyobb zajt csapniuk, hogy a hangjuk elnyomja a pufogást, ahogy
Igdómi fejbe kólintotta őket. így csapta agyon egyiket a másik után, és a felével már végzett, amikor az
egyik csupa csont és bőr kacsa, az utolsó sorban, kinyitotta a szemét, és meglátta, mit művel Igdómi.
— Hé, ébredjetek! - sikította. - Ez az Igdómi mind megöl bennünket!
A megmaradt kacsák felnyitották a szemüket és felrebbentek. Bánta is Igdómi! Már így is több hízott
kacsája volt, mint amennyit egyáltalán meg bírt enni.
Igdómi olyan, mint azok a népbutító politikusok, akik rávesznek bennünket, hogy hunyjuk be a
szemünket, és így táncoljunk, daloljunk nekik, míg ők fejbe vernek bennünket. Mindegy, hogy republikánus
vagy demokrata kacsáról van-e szó. A dagadt ostobák kerülnek először a fazékba. Mindig a csont
és bőr, jelentéktelen, háttérbe szorított, nyomorult kacsák azok, akik végül is nem hagyják magukat.
Olyanok, mint az igazi indián, aki mindig nyitott szemmel él. Igdómi gonosz cselszövő, mondta
nagyapa, de szerencsére annyira mohó, hogy legtöbbször mégis rajtaveszt.
Manapság már nehéz az unokáink érdeklődését felkelteni az ilyen történetek iránt. Legtöbbjük nem is
érti a nyelvünket. Aztán itt van az állandóan bekapcsolt tévé — meg a rádió, meg a lemezjátszó. A mi
gyerekeinket ez érdekli. Fütyülnek holmi ósdi indián történetekre."
bémargó
2014-11-19 09:32:09
BA is Emese!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.