Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-01-10 20:40:36
A kettő meg a két (nyelvelés) írta: Ozsváth Sándor

„Ez már több kettőnél!” – mondták gyermekkoromban odahaza, Szatmárban a szüleim, ha valamit megelégeltek, vagy sokallták csínytevéseimet.

Mostanában ezt a fránya kettőt sokallom közbeszédünkben, mert hihetetlen módon terjed, s ragad, mint a nyavalya! Már lépten-nyomon csak ezt hallom - ha kell, ha nem - a két alak helyett is. Pár elrettentő példa az utóbbi napok ilyetén élményeiből: „ A kettő helyzet hasonló”- mondja neves külpolitikai szakértőnk a rádió Európai idő című műsorában, a Krím kiválását és Koszovó elszakadását párhuzamba állítva. S hogy még fülhasogatóbb legyen, „tizenkettő órakor mondunk újra híreket” – közli a bemondó. „Kettő darab (!) gyereket kérek a színpadra!” – kéri egy vetélkedő műsorvezetője. „Krisztus harminckettő éves korában...” – kezdi igemagyarázatát lelkészünk a szószéken. A sportújságíró a kettőezer-tizenkettes olimpia vízilabda-eseményeire emlékezik a televízióban, a postáskisasszony meg kijavíttatja velem a pénzesutalványon szereplő tételt kétezer-tizenkettő helyett 2012.-, azaz kettőezer-tizenkettő forintra, mert az így szabályos, nehogy félreérthető legyen, s hetet vagy négyet értsen-olvasson valaki helyette. (De nemcsak postamagyar van ám, hanem sajátos mávmagyar meg áentéesz magyar is – ezek példatárával most inkább nem terhelném az Olvasót!)
Józan paraszti ésszel végiggondolva: Ki az a hibbant sportrajongó, aki a négyezer-tizenkettes olimpiára asszociálna, vagy hívő keresztyén, aki Krisztus urunk harmincnégy netán harminchét éves korára datálná valamely cselekedetét?

Térjünk vissza hát a helyes és magyaros használathoz! A két hangalak összetett szavakon, szószerkezeteken belül szabályos (a két helyzet hasonló, tizenkét órakor mondunk híreket, két gyermek jöjjön a színpadra, Krisztus harminckét éves korában és a kétezer-tizenkettes olimpia vízilabda-eseményei), a kettő pedig szószerkezetek, szóösszetételek végén használatos úgy, mint a Mátyás-mesében: „Megvan még a harminckettő? Biz’ az már csak tizenkettő!”

Ne mondjam kétszer!
Topi
2015-01-10 20:23:54
Miért mérgezték meg Sztalint https://www.youtube.com/watch?v=VQAll1AfA_4#t=183 Világos, mint a nap.

USA ÁLL A PÁRIZSI TÁMADÁS MÖGÖTT | http://www.amagyaroldal.hu/hirek/content/usa-%C3%A1ll-p%C3%A1rizsi-t%C3%A1mad%C3%A1s-m%C3%B6g%C3%B6tt


ÉS HA KELL... - REMÉNYIK SÁNDOR - http://youtu.be/5JMtDnel9cI
Martin Killeen
2015-01-10 20:16:53
Szabo F.: Add meg legy szives a cimuket, mert marc. 15-en otthon leszek es feltetlenul talalkozni szeretnek a Habsburgokkal, ha lehetseges, akkor turanbeliekkel is! Szebb jovot! Udv. Barbara
HunorMagor
2015-01-10 13:28:56
Hagyaték - Az engesztelés útján - Natália nővér hagyatéka https://www.youtube.com/watch?v=_zj6zvVg9I0


Áldás rátok!
HunorMagor
2015-01-10 13:18:07
Áldás Békesség Mindenkinek!

Kedves Tamás!

Azt a kis videót, kérlek tedd számunkra elérhetővé hogy többször át tudjuk rágni, mert elég szomorú az, hogy Natália Nővér psróféciájának nem volt foganatja, sajnos.

Áldás rátok!
Szabó Ferenc
2015-01-10 08:52:17
"egyeduli igaz, jo, valoban nemzeti part" nem tulzás ez a habsburg szálláscsinálójának? Aki észreveszi az meg hazaáruló? Egy kérdés marad, ki a hazaáruló?
Topi
2015-01-10 07:11:38
A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
Budapest, 2015. január 9., péntek (OS) - Össznemzeti ügy: feláll a terrorellenes egyeztető fórum

Mai sajtótájékoztatómon a franciaországi eseményekre és az egyre súlyosbodó hazai bevándorlási helyzetre reagálva, a Jobbik nevében javaslatot tettem egy ötpárti munkacsoport felállítására, aminek a hatékony terrorellenes lépések kidolgozása lenne a feladata. Örömömre szolgál, hogy Rogán Antal támogatását fejezte ki a kezdeményezésünket illetően, és a jövő hétre a frakcióvezetők összehívását indítványozta.
Bízom benne, hogy a többi országgyűlési frakció is átérzi az ügy össznemzeti súlyát, eljön a közös egyeztetésre, és megteszi a maga javaslatait a terrorizmus megfékezésére. Amennyiben az egyeztetések konstruktív légkörben folynak, úgy fontosnak látjuk a fórum intézményesülését és időszakonkénti ismétlődését.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Hozzászólások:
"Cigány terror, zsidó vélemény terror, iskolai terror, idősek elleni terror, szaporodási terror, munkahelyi terror, adó terror. Jó témák, lehet keresni a közös nevezőt."

"Feladata: Nyilvántartást vezetni és megfigyelni minden kurucinfo olvasót. A síneket lophatják a cigók. Az nem számít. Az nem terrorizmus."
Martin Killeen
2015-01-10 06:25:03
Kedves Ilonka!

Kulonben is nagyon orultem a csut-i hozzaszolasodnak, de azert is, mert bar, az utobbi idoben egy kicsit alabbhagyott az itteni maszopos, zsideszes alakok ragalomhadjarata a Jobbik turanozasa es habsburgimadasa miatt, te legalabb kialltal az egyeduli igaz, jo, valoban nemzeti part mellett, bar biztosan te is tudod, hogy az itteni, magukat szentnek es tevedhetetlennek tartokkal ellentetben, ok is, mivel emberek, kovetnek el hibakat! Barmibe lefogadom, hogy az elobb megnevezettek a kuruc,info jobbikos felszolalok videoibol egyet sem hallgattak meg.
Eszuk, meg annyi van mindenkit belertve, mint a majomnak, mert ha nem is elegedettek veluk, akkor melyik masik part kepviseli jobban a magyar erdekekett?? Ilonka! Te el tudtal jutni oda, hogy mivel a zsidesz atallt a masik oldalra, haza- es nemzetarulo lett, pont, mint a tobbi, tehat mas valasztasunk nincs, mint a Jobbik! Ki merem jelenteni, hogy mindenki haza- es nemzetarulo itt is, aki nem adja meg nekik a kormanyzas lehetoseget! Meg arra hivom fel a masik itteni oldal figyelmet, hogy a 2/3-os birka magyarok kozul 1 millioan kesobb rajuk szavaztak! SZEBB JOVOT, A JOBBIKKAL! Udv. Barbara
HunorMagor
2015-01-09 23:42:10
Ezen elgondolkodtam!

Szarkofág ez is Magyarul van, csak helyesen kell értelmezni. Szár-kő-fog.
Topi
2015-01-09 17:59:11
Budapestieknek KÖTELEZŐ, a többieknek pedig erősen ajánlott! :-) Budapest föld alatti részei-amerikai szemmel. https://www.youtube.com/watch?v=nvSgYXnckjU
Topi
2015-01-09 08:31:55
Topi
2015-01-09 08:20:10
Meleg ételt osztanak segélyszervezetek a fővárosban

Ezer adag meleg ételt oszt ki rászoruló nyomorulttá tett magyaroknak a budapesti Batthyány téren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat pénteken és szombaton.

Az akció célja a figyelem felhívása a nélkülöző emberekre, akiknek a hideg idő beköszöntével egyre nagyobb szükségük van a segítségre. A hajléktalanellátó szervezetek a téli krízis idején olyan emberekkel is kapcsolatba léphetnek, akik egyébként nem veszik igénybe az intézmények által nyújtott segítséget - fogalmaztak közleményeikben a segélyszervezetek.


Pénteken 14, szombaton 13 órától látják vendégül a legelesettebbeket az 500-500 adag ételre.


LEFELÉ MENET - REMÉNYIK SÁNDOR - SUNYOVSZKY SZ. - http://youtu.be/pp9yBzu55dM

WASS ALBERT- A BUJDOSÓ IMÁJA - http://youtu.be/JZUOEJNJYBE
Peter123
2015-01-08 21:05:14
Ó bárcsak megnéznétek.
Peter123
2015-01-08 21:03:07
Lehel
2015-01-08 20:22:15
Kuthy Lajos

"...A népet félig már kivettük excellenciátok kezéből, kiveendjük egészen.
Miénk lesz földje, szorgalma, saját személye. Aratunk vetésén, szűrünk szöllejében, leszedjük fája gyümölcseit s végre elsőszülöttjét adandja zálogba, hogy eleget tehessen.
A magyar nép még jobban elfogy, szegényedik s szerteszét falvakra pusztuland.
A fővárosban ismeretlen gyülevész nép fog kóvályogni, közöttük egy-két vagyontalan magyar, aki másokért dolgozik.
A nemzeti ifjúság ivadékról ivadékra felnövend, nyomor közt, kilátás nélkül. Először láz és undor kapja meg s bőszen kérdezi:

hát haza ez, mely kevés lakóinak tápot nem tud adni?

Haza ez, mely szorgalmam, képzettségem után nem tart el?

Haza ez, melyben a bennszülött ősvér minden útról, minden alkalmazásból, minden érdemlési módból ki van zárva, hogy idegen csavargóknak legyen mit falniok?

Érdemli-e ily hon, ily polgárzat, hogy vakon áldozatja legyek s emberi jogaimat erőszakkal vissza ne vívjam?

De ezt csak az első kiábránduláskor fogja mondani, aztán megtöri a nyomor s az uralgó erő igájába térnek, azaz érdekeink alá. Egymást fogják marni kegyelmeinkért, szolgáinkká lesznek s nőiket, leányaikat adják el pénzünkért ... "

A megtörtek milliói vagy apátiába esnek, vagy prozelitának állnak be.

Azon kevesek, akik átlátják ezen csapdát, azon kevesek pedig nem képesek cipelni a nagy terhet, a másra váró milliókat.
Egyedüli esélyük,ha elszigetelik magukat a rabló sihere-hadtól és egy új bizalmi körbe gyűlnek, így alakítanak ki egy új túlélésre méltó - valódi magyar - népességet.
HunorMagor
2015-01-08 15:32:14
Áldás Magyar Testvéreim!

Kedves Éva! Az egyedüli élő, és teremtő Isten a Magyarok áldott élő, és teremtő Istene! Jehova és bűntársai nem Istenek, de a jó Istennek a sarkába sem érhetnek, nagyon messze van a Jó Istentől, minden tekintetben!
Jehova a Jó Istennek teljesen az ellenkezője, ahol jehova és a hívei beteszik a lábukat, ott annyi gazemberség megtörténik, hogy az örökélet kevés lenne a felsorolásához. Mi a valós oka annak, hogy a zsidók ma is élnek mint nemzet???? Határozottan a Magyarok!!!!
A Magyar nép gyógyítani jött ebbe a világba és helyre állítani azt, amit jehova és hívei mindig a romlásba taszítanak, vagyis mindazt a jót amit jehova és bűntársai leromboltak, azt a Magyarok Áldott és Jó Élő Istene minden esetben helyre állítják! Ha a Magyarok nem a helyre állításért jöttek volna a földre, és azért hogy a jehova által megvakított nemzeteket felébressze a vakságukból, amit jehova rájuk borított más lenne a helyzet! A zsidók csak azér úszhatták meg lassan 6000 éve, mert a Magyarok minden esetben meg mentették az életüket! Tegyük fel azt, hogyha ez másként lenne a mai napon, vagy már több ezer éve, a zsidóknak ír magjuk sem lenne! Még a mai napon is türelmes a Magyar nép velük szemben, pedig rendkívül aljasúl bánnnak jehováék vele! A zsidók ön ámításban élnek, nem azért élnek ők mert annyira okosak lennének, mert nincs egy másik annyira elvakúlt nemzet mint ők a világon!

A jól tevőikkel olyan kegyetlenűl bántak el, hogy az ő szenvedésük ahhoz képest nászút!

Áldás rátok!!!!
Éva
2015-01-08 11:33:22
Zsidó telepes rabbi: "Hazudik a pápa, mert Jézust mi öltük meg"; "soha nem fogunk megbocsátani a kereszténységnek"
Forrás: https://kuruc.info/r/4/137872/
Még büszkék is arra, hogy Jézust ők ölték meg.
Lehel
2015-01-08 10:48:54
Itt háború zajlik már rég óta,csak a többségnek ez "unalmas"

"mikor nemesb a lélek...?"
Lehel
2015-01-08 10:47:11
Lehet e bárkinek jogha egy országot, mint akár vállalatot, vagy barmot eladni ???
Érvényt a jognak !

http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/000095012704001028/0000950127-04-001028.txt


-----BEGIN PRIVACY-ENHANCED MESSAGE-----
Proc-Type: 2001,MIC-CLEAR
Originator-Name: webmaster@www.sec.gov
Originator-Key-Asymmetric:
MFgwCgYEVQgBAQICAf8DSgAwRwJAW2sNKK9AVtBzYZmr6aGjlWyK3XmZv3dTINen
TWSM7vrzLADbmYQaionwg5sDW3P6oaM5D3tdezXMm7z1T+B+twIDAQAB
MIC-Info: RSA-MD5,RSA,
KMudL9uz2DtlXwAp/wZait7L0UJPVZpaNa+gbe0f+Kx6XF9FW3d21MLBQieW1Htz
Tf1ljSizd20okI5pzXFt6Q==

0000950127-04-001028.txt : 20041112
0000950127-04-001028.hdr.sgml : 20041111
20041112140246
ACCESSION NUMBER:0000950127-04-001028
CONFORMED SUBMISSION TYPE:POS AM
PUBLIC DOCUMENT COUNT:1
FILED AS OF DATE:20041112
DATE AS OF CHANGE:20041112

FILER:

COMPANY DATA:
COMPANY CONFORMED NAME:REPUBLIC OF HUNGARY
CENTRAL INDEX KEY:0000889414
STANDARD INDUSTRIAL CLASSIFICATION:COMMERCIAL BANKS, NEC [6029]
FISCAL YEAR END:1231

FILING VALUES:
FORM TYPE:POS AM
SEC ACT:1933 Act
SEC FILE NUMBER:333-10126
FILM NUMBER:041138075

BUSINESS ADDRESS:
STREET 1:10 ROCKEFELLER PLAZA SUITE 1100
CITY:NEW YORK
STATE:NY
ZIP:10020


POS AM
1
email-posam.txt
POST-EFFECTIVE AMENDMENT NO. 2

As filed with the Securities and Exchange Commission on November 12, 2004

Registration No. 333-10126
bémargó
2015-01-08 08:03:33
Spirituális vezetőink:
dr. Papp Lajos
Rafffay Ernő
Rózsa Péter
dr.Hidán Csaba
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.