Martin Killeen
2015-01-14 08:55:52
ELSOSORBAN A CSUPA LELEK....KALIFORNIA-I LACINAK, DE OLIVERNEK ES KUBINYI TAMAS URNAK IS:
A musorvezeto ur szinte mindenrol tud, ami az egesz vilagban tortenik, egyetlenegyrol nem, mert nem is akar roluk tudni! Olivernek nem magyarazom, de a musorvezeto urnak es Lacinak probalom felhivni a figyelmet arra, hogy szinte az osszes felszolalasuk megtalalhato a kuruc.info video-jara kattintva, ahol lathatjak, hallhatjak, hogy kivetel nelkul minden egyes javaslatukat, felvetesuket meg targysorozatba sem veszik! Szivuket, lelkuket, mindenuket beleadva harcolnak es kuzdenek a magyarsagert! Kivetel csak az a par javaslat, amit zsideszek lenyulnak es sajatjukkent adjak elo! Egy akkora tudassal rendelkezo embernek (aki csak szazadreszet tudja, az is geniusznak tekintheti
magat) es mivel a musorvezeto ur nem cigany, nem zsido, sot, meg zsideszesnek, maszoposnak sem gondolhatja senki (a tobbi szedett-
vedett csocseleket reszletezni sem akarom), akkor szabad legyen feltennem a kerdest, ha a Jobbik nem, akkor ki mas vezethetne
Magyarorszagot a jovoben????????? SZEBB JOVOT! Barbara
Vili
2015-01-13 22:06:39
A gázpalackokkal is gond van manapság. A fűtőérték jelentősen lecsökkent. Ismerősöm új gáztűzhelyt vett, és a sütő sütési ideje 2-3-szorosára megnőtt4 Ez nem semmi.
A szervíz említette, hogy a palackban van a kutya elásva. Azon túl, hogy nem tisztítják, és tetemes a lerakódás, a felső harmada oly mértékben vizezett, hogy alig fűt, ami használható az egészből, az a középső harmad.
Topi
2015-01-13 21:51:04
miskolcilaci
2015-01-13 18:16:13
Szolgálatba léptetés.
A tegnapi nappal (2015.01.11) megkerülhetetlen döntés hoztam, melynek értelmében katonai eskümhöz, családomhoz, nemzetemhez, hazámhoz híven tartalékos állományból aktív katonai állományba helyezem magam. Szolgálatban vagyok. Döntésem a nemzetbiztonsági szükséghelyzet és a köröttem, környezetemben zajló - általatok igen jól ismert helyzet- indokolja.
Bővebben:
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8581
HunorMagor
2015-01-13 17:23:00
Szia Topi!
Amikor ilyen esti miséket hallasz, akkor nagyon örülni kell, mert az nem rólunk szól hanem róluk! Mint ahogy nem ők az ŐSI IZ-RA-EL mert azt minden Igaz Jó Magyar Embernek tudni kell, hogy ezt a szent nevet csak bitorolják, úgy mint a Magyar állampolgárságot!
Az ŐSI IZ-RA-EL TURÁNI eredetű, tehát NIMRÓD ős atya gyermekei, úgy mint mi!
A féél igazság az veszélyesebb, mint a hazugság, mert a becsületes embereket teljesen összezavarja, ezt csinálják ők ős időtől fogva!
Áldás rátok!
Topi
2015-01-13 17:08:14
Történelemértelmezés Népszabó-módra: a honfoglalók gazdasági menekültek voltak, a 'kalandozók' segélyesek
A Népszabadság nevű vörös bolsevik újság cionista főszerkesztője a magyar történelemmel viccelődik
De neki és elvtársi közösségének persze soha semmiért nem kell bocsánatot kérnie.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d25f5IvJWbo
HunorMagor
2015-01-13 14:45:28
Azért érdekes ez a dolog!
Kik is a ciganyok,,,2.resz,
https://www.youtube.com/watch?v=knKnuJ-Tw4g
Kedves cigányok! Valóban Midiánból származnátok? Mert itt nagyon furcsa dolgok vannak, és azt sem tudjátok, hogy milyen nyelven beszéltek a ős apáitok. Akkor most kapaszkodjatok meg! Midián=Médián-Médiabeli Jetró=Jót-Ró Mózes=Mézes apósa Cippora=Cipóra Mózes=Mézes felesége Keneus=Kéne-Ős Hobab=Hó-Báb-Hó-Bab ha valóban Médiabeliek vagytok, akkor csak is Magyarul beszéltek az ős atyátok. Ezen nagyon gondolkodjatok el!
HunorMagor
2015-01-13 14:00:15
Áldás Minedn Magyar Testvéremre!
KIK IS A CIGANYOK A BIBLIA SZERINT.....1. RESZ
https://www.youtube.com/watch?v=UpYv8iXMKLc
A cigány hallgatóságnak ajánlott tudni azt, hogy azok akik ma Izraelnek mondják magukat sőt azok is, akik Jézus idejében Izrael néven jelentkeztek vagy juda néven, azok nem az igazi Izrael, mert ők szemiták, akik az igazi és vérében valódi IZ-RA-ÉL nevét magukra vették miután az eredeti/valódi IZ-RA-ÉL népnek a 90%-kát ki írtották judai segédlettel.
Az ős IZ-RA-ÉL turáni eredetű!!!!
Ime Palesztína története és népei, Ebla
Badinyi Jós Ferenc: Káldeától Ister-Gamig III. - részlet
http://aranylaci.freeweb.hu/jezus-palestina/palestina.htm
Jó olvasást, az igazság ismeretéhez pedig jó szerencsét!
Áldás rátok!
totya54
2015-01-13 12:55:34
barodza
2015-01-13 12:49:33
totya54
2015-01-13 12:44:11
yonni43
2015-01-12 23:35:16
Az olajszökitök filmvetités végén volt egy nagyszerü szónoklat ami a himnusszal zárult. Ki volt halható a felvételen?ha lehetne egy linket,köszönöm
Terez
2015-01-12 22:17:39
Topi
2015-01-12 20:40:07
HUNGAR-IQM 5 perce
Gondolhatod!
Nálunk a gyerek, nem ül le az asztalhoz enni, míg hálát nem ad az ételért.
Úgy neveljük, hogy minél tovább maradjon gyerek, addig boldog igazán.
Tehát Jézuska, Mikulás, esti mese, stb.
Csak egy példát mondok neked.
A feleségem teológiát végzett lelkész.
Az iskola mellett, van az parkoló ahol az üzletsor, zöldséges, cukrászda, stb, megközelíthető.
A nejem fél kilométerre, állt meg, úgy ment bevásárolni.
Egyszer rákérdeztem, miért tesz ilyet?
Erre elvörösödött és nem mondta meg. (tudta, hogy milyen vagyok)
Később, mégis kiszedtem belőle, sőt a fültanúja is voltam.
Amikor szünet van az iskolában a kis mocskok ott ülnek a kerítésen, és ha meglátnak egy nőt a járdán, vagy a parkolóban, ami a csövön kifér!
Sz..ál, le. meg b...nálak, stb, stb.
Írtam egy levelet az igazgatónak két példányban, egyiket átvetettem vele, hogy onnantól övé a felelősség.
Ha még egy takony kiszól, lábán fogva lehúzom és addig verem amíg mozog.
Azóta nem ülnek a kerítésen.
SZÉP ÚJ MAGYAR VILÁG!!!
Peter123
2015-01-12 19:12:50
Topi
2015-01-12 19:04:16
Topi
2015-01-12 10:39:39
Csaba
2015-01-11 23:54:43
Anna
2015-01-11 20:38:52