Topi
2015-01-19 08:07:01
Topi
2015-01-19 06:59:35
Marcsi
2015-01-18 18:53:01
Topi
2015-01-18 18:01:35
Marcsi
2015-01-18 15:55:55
matsca
2015-01-18 14:02:41
totya54
2015-01-18 11:24:03
miskolcilaci
2015-01-18 09:53:57
Újabb zsidó provoká-ción.
" Ha másért nem azért lesz újra egy világégés, hogy ezek elpusztuljanak, és újra béke lehessen a földön, mert addig nem lesz !!!"
https://www.youtube.com/watch?v=bZLz6govX54
A kiválasztottak véleménye: (ízelítő)
-Halmai Zoltán3 napja
Mestermunka. Az kiváltképp boldoggá tesz, hogy a rengeteg magát magyarnak képzelő náci szardarab hogy ajvékol a videó alatt. EPIC FAIL... :DDDD
- Kedves NORMÁLIS értékrendű magyar honfitársaim. Azoknak a "szellemi világítótornyoknak" a csürhéje, akik alább szinte kizárólag zsidózni képesek, azok nagyjából 8-12 éves fika nácik, akik több regisztrációtól okádják ezeket a "hasznos" hozzászólásaikat szerte a youtubon. Ők az úgynevezett "haters" (gyűlölködő) elmebeteg felhasználók, akiknek jelenléte megmérgez minden értéket. Köztük a fenti videót is. Ezúton is szeretnék gratulálni a készítőknek! Köszönöm, hogy megnézhettem!
- Retkes magyar Vagyok3 napja (szerkesztve)
Mi a kurva anyátokra veritek az ondó szagú nyálatokat, retkes magyar férgek? Egy selejtes, kollektíven agyamputált KEVERT, korcs és gyáva, buzi "nemzet" vagytok. Akik kiemelkedtek közületek, azok főként zsidók vagy más bevándorlók voltak. Tanulni, tanulni, tanulni... és ezután SZERÉNYEBB magatartást várok el tőletek, patkányok!
- Simon Tibor3 napja
Mennyi agyhalott náci komment bazdmeg... Ez az ország tényleg megérett egy második (VÉGLEGES) trianonra!
- X Stofy19 órája
Ez a videótok most kivételesen tetszett nekem. A lenti kommentek nagyon jól mutatják, hogy milyen szar ország ez.
Szerencsére jövőre már örökre elmehetek innen. Pedig katolikusnak kersztelt magyar vagyok/voltam.
Csaba
2015-01-18 09:19:58
Topi
2015-01-17 23:44:09
Topi
2015-01-17 20:57:12
Háborút akarnak? Morvai beolvasott az EU soros elnökének
Az EU soros elnökségét megkezdő Lettország miniszterelnöke a következő fél év egyik legfontosabb feladatának nevezte az EU egységesebb szembenállását Oroszországgal. Morvai Krisztina rámutatott: az EU és elnökségének küldetése nem lehet a hidegháborús feszültség szítása. Nyomatékosan megkérte a miniszterelnököt, hogy ehelyett inkább tegyen határozott lépéseket Európa békéjének megőrzésére. Laimdota Straujuma miniszterelnöknő válasza Morvai felvetésére is megtekinthető a felvételen.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=Lty38Y2GMaU
Morvai és Pelczné szócsatája Strasbourgban
A fősodratú pártok (MSZP, Fidesz) képviselői a megszokott besimulós stílusban szólaltak fel az EU soros elnökségének megnyitó vitáján. Az állóvizet Morvai Krisztina kavarta fel, amikor rákérdezett: a Pelczné Gáll Ildikó által joggal dicsért Lettország vajon miért annyival sikeresebb, mint a vele egy időben csatlakozott Magyarország? Csak nem kevesebbet loptak a rendszerváltozás óta a hazai politikusaik?
Anna
2015-01-17 19:41:41
Topi
2015-01-17 18:30:34
Évának, Katinak, és a többi pártoskodónak:
http://vanholnap.hu/elmagyarazom-miert-keres-tobbet-egy-osztrak-ugyanazzal-munkaval/
A Burgokról és OVI-ról szóló írást, egy kedves idős barátomtól kaptam, de a jelenlegi helyzetben tökéletesen egyet értek a mondandójával, én csak kiegészítettem az írását, az Éva által idézett résszel. Viszont a csíkosra vagy kockásra festéssel arra utaltam, hogy a páttokrációtól kellene sürgősen el szakadni, és vissza állítani a Szent Korona fennhatóságát! Mert a mai világ helyzetben az USA és a teljes atlantista bibsi banda a libatolvajt és qrcsány csótányt akarja visszarakni, mert azok száz százalékig a jenki. és zsidó érdekeket szolgálják ki, és USA támaszpontot akarnak csinálni az egész országból. A qrcsány csótány már tavaly azt is kijelentette, hogy Magyarországot már régen fegyveresen meg kellett volna szállni, és már rég le kellett volna takarítani a térképről. De nekem és a hazámnak egyáltalán nincsen szüksége qrcsány csótányra, és az atlantista bandájára! Sem az USA támaszpontra, főleg nem majd az oroszoktól kapott válasz atomcsapásra!
kurucPista
2015-01-17 17:39:16
2015 kilátásai, reményei - Adósság-csapdában. - Varga István előadása - HazaTérés Temploma - 2015 január 18. 18 óra.
Éva
2015-01-17 16:58:10
Még annyit Topi, hogy a felsorolásod nem teljes, mert a mazsihiszes, likudos, hitgyülis bandákból is elegünk van, mivel most és a múltban is nagyrészt ezen fajta társulatok a legveszélyesebbek, azonban a propagált személy éppen ezeknek nyalja ki, még most is és egyre jobban.
Éva
2015-01-17 16:48:57
Kati, egyetértünk. Topi idézete: "a sz@rt hiába festjük csíkosra, vagy kockásra, a sz@r mindég sz@r marad !! " Ez így van, Orbánék már harmadszor ígértek elszámoltatást és harmadszorra gyávák? voltak ezt véghezvinni. A kérdőjel azért, mert nem vagyok biztos, hogy csak a gyávaság az oka, mert kéz kezet mos, valamint varjú a varjúnak nem vájja ki a szemét stb. Ha harmadszorra is megcsalatkozik az ember, akkor okos magyar módjára negyedszer már ne kövesse el ugyanazt a hibát. Mintha itt az oldalon többen-Topi is- is pártonkívüliségre buzdítottak volna. Akkor most miért mégis O.V. lenne a befutó? Azért, mert időnként bevet egy-egy nemzetieskedő ötletet a népszerűség szinten tartásához, amelyet aztán visszavon! A kommunikáció ügyes, de a kivitel nemzetáruló.
Kati
2015-01-17 10:33:49
Kedves Topi, ha az étlapon egyedül az van kiirva: Szar áfonyával, akkor te rendelsz belőle? Ha igen, legyen a személyes ügyed, de miért próbálod másokra rábeszélni?
Topi
2015-01-17 10:32:48
Civilek konferenciája az európai békéért Merkellel és Putyinnal
Budapest, 2015. január 17. szombat (MSZF)
Magyarország az európai békéért Merkellel és Putyinnal címmel civil béketanácskozást tartanak vasárnap délelőtt 10 órakor Budapesten, a Magyarok Házában – tudatta a Magyar Békekört szervező Szociális Fórum.
A tanácskozást Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatása elé időzítették, azzal a céllal, hogy Magyarország vállalkozzon békéltető, közvetítői szerepre Kelet és Nyugat között az európai katonai konfliktus elkerülése végett.
Állásfoglalás-tervezetükben azt javasolják a magyar kormánynak, tegyen ajánlatot Angela Merkel német kancellárnak és Vlagyimir Putyin orosz elnöknek arra, hogy készítsenek elő, és Budapesten rendezzenek meg egy összeurópai biztonsági- és együttműködési konferenciát. (A magyar miniszterelnök az Európai Néppárt albufeirai /Portugália/ tanácskozásán, június 16-án kezdeményezte egy pán-európai konferencia összehívását Oroszország részvételével azért, hogy együttélési megállapodást kössenek Oroszországgal a következő 20-25 évre.)
A béke-konferenciára meghívták a kormány képviselőjét is.
A civilek figyelmeztetni akarják a kormányt és a közvéleményt az energiaellátási vészhelyzetre, mely abból adódhat, hogy Oroszország – Ukrajna és a NATO oroszellenessége miatt – megszüntetné az Ukrajnán át vezető gázszállítást, és Törökország felé irányítaná át. Reagálni fognak az ukrán katonai mozgósításra is, melynek keretében január 20-tól háromezer 20 és 60 év közötti kárpátaljai magyart is a kelet-ukrajnai frontra irányítanának, továbbá arra a kijevi tervre, hogy megfosszák kettős állampolgárságuktól a kárpátaljai magyarokat.+++
Kiadta: MSZF SZK
www.mszfszk.hu
Topi
2015-01-17 08:46:30
Csaba
2015-01-17 06:58:36