Topi
2015-02-12 08:24:53
Peter123
2015-02-12 07:53:45
Ami vár ránk. Csak erős idegzetűeknek.Ezekért az eseményekért ne engem támadj. Ha bölcs vagy felkészülsz.
Peter123
2015-02-12 07:50:09
Martin Killeen
2015-02-12 06:15:42
Sajnos nem tudtam meghallgatni a 11-i adast, nem tudom, mi okozhatta ezt a problemat? Nagyon remelem, hogy csut-on mar elerheto lesz! Barbara
Martin Killeen
2015-02-12 05:45:26
Draga Topi!
Halasan koszonom a kormanyzo urrol kuldott videot. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2015-02-12 05:40:32
Nem tudom melyikotok az ostobabb? Azt irtam, hogy nem engednek fol ODA es nem ide! Szebb jovot a zsideszmaszopliberalisok helyett, a JOBBIK-kal!
Nem tudom eldonteni ki az ostobabb kozuletek, ezert mindkettotokre szavazok a zsideszmaszopliberalisok, vagy a nemzetellenes otthonmaradok helyett is! SZEBB JOVOT A JOBBIKKAL! Udv. Barbara
bar
Martin Killeen
2015-02-12 05:24:24
NagyK
Veletlenul irtam le 2x a jobbikos szot, ezzel a magyarazkodassal talan meg te is fel tudod fogni, hogy akkoriban, vitez Nagybanyai Horthy Miklos idejeben, nem is volt szukseg egy igazi nemzeti partra, hiszen a kormanyzo ur megtett minden lehetsegeset a Magyar nep erdekeben. Szebb jovot, a JOBBIKKAL!
Topi
2015-02-12 05:19:08
barodza
2015-02-11 21:47:15
Bomlasztok voltak is, meg lesznek is
Csak az adjon másnak tanácsot, aki tud adni kalácsot!
miskolcilaci
2015-02-11 21:38:23
Mivel van olyan link ami közvetlen (véletlen)nem nyílik meg, másoljátok be a keresőbe a teljes linket, és úgy hallgassátok meg a himnuszt.
Tamás arra kérnélek, hogy segíts abban, hogy a korábbi hozzászólást valamilyen módon lehessen korrigálni.
miskolcilaci
2015-02-11 21:32:35
Hajrá Novorosszia!!!
miskolcilaci
2015-02-11 21:31:32
Rövid pillantás a Grammy díjátadóra.
http://idokjelei.hu/2015/02/rovid-pillantas-a-grammy-dijatadora/
Hallgassátok meg Novorosszia hivatalos himnuszát.
https://www.youtube.com/watch?v=-VuIYiKRpJc
Francia önkéntesek a Novorosszia hadseregében.
Mael Shle francia őrmester és társai, Francois Mau D'Eme és Nicolas Perovich....
Mindannyiunk szolgált a francia hadseregben, mint hegyi lövészek és hisszük, hogy mi csináltunk sokkal többet hazánkban, mint az átlagos francia ember tenne, és mégis mi már nem kaptunk külön elismerést érte. Franciaország nem vigyáz a katonáira ... Így, amikor elhagytuk Franciaországot, mi már nem megyünk vissza, hanem keresünk olyan országot,ami a sajátunknak tekintünk, és a hagyomány, az ideológia, közel áll hozzánk. Ez egy klasszikus irodalmi forgatókönyv: hagyni mindent a múltban, és indítsuk újra életünket a semmiből.
-Francois
Mi nagyon aggódtunk, amikor láttuk, mi történik Kelet-Ukrajnában. Ez egy kulcsfontosságú stratégiai terület, ahol Európa és a világ sorsa dől el. Összességében, a cél az amerikai egyesült államoknak, és a NATO-szövetségeseiknek, hogy hozzanak létre egy egypólusú világot, USA- (izrael) irányítás alatt. Mi ez ellen küzdünk. Oroszországra úgy kell tekinteni, mint egy barátra, nem ellenségre. Franciaország vakon követi az USA politikáját, a NATO és részt vesz hiábavaló konfliktusok kialakulásában, amelyek csak súlyosbítják a globális helyzetet.
-Francois
Ideológiánkat ötvözi a hagyományos és a családi értékek, valamint a modern élet. Franciaországban most van egy korszak a dekadencia: a homoszexualitás, feleségül veszi valaki az azonos neműt. Számomra ez megdöbbentő. Ezért a mi feladatunk az, hogy támogassuk Oroszországot az európai értékek megőrzésében. Szeretnénk megőrizni őket.
-Nicolas
A háború alatt harcolunk a náci ideológia ellen, ami ugyanaz amit vívtak őseink a második világháborúban. Nácik azért jöttek, hogy elpusztítsák az embereket Donbass területéről. Számomra ez a baj, ezért vagyok itt.
-Nicolas
http://russia-insider.com/en/2015/02/09/3262
Imi
2015-02-11 21:24:15
Megrenditő volt a kitörésről szóló műsor, köszönöm mindenkinek. Lényegében mindent az Áktv-ből tudtam meg.
totya54
2015-02-11 17:43:09
mindszentiocsi
2015-02-11 11:52:00
Ugye nem baj focista szintű Laci,hogy mi itthon maradtunk?Igy legalább nektek is van hova hazalebegni azután meg vissza júeszéjbe a szemünk láttára.Talán ,ha gondolkoznál egy kicsit akkor rájönnél,hogy mely társadalmi rétegek azok akik a mindenkori hatalom tenyeréből esznek és azokat kéne ostoroznod.Ez az állami alkalmazotti réteg egy egész hadseregnyi embert kitesz. Aki itthagyta a szent hazát az köpte szembe igazán az ősöket.Arról nem beszélve,hogy a te új hazád fosztogatja a szent drága hont.Először gondolkozzál aztán nyilatkozzál,ha ez nehezedre esik is!Túlmentél egy határon a magyargyalázásban.Miért?
Régi Jobbikos
2015-02-11 08:58:15
A bibliában van, ne csinálja magadnak faragott képet. A Szabadságtéri szoborállitások a ref. templomban ezzel ellentétesek. Egyetértek vele, szükséges, hogy legyen szobra Horthy Miklósnak, Szabó Deszőnek, Tormai Cecilnek. Meg tudná mondani valaki, ha a református egyház reformjára szükség van, akkor miért kell még mindig ószövetséget hallgatnunk az istentiszteleteken?
Mariann
2015-02-11 08:47:33
Osti Barbi ide írja hogy nem tudja ide írni.
Kati
2015-02-11 08:29:53
Ne hantázz Barbara, Horthy Miklós soha nem volt jobbikos és a jobbikod is csak pártcélokra, zsebeik megtömésére használja a nemzeti ügxeket. Amikor nem hasznos akkor ejtik, mint a gárdát, vagy bennünket Kossuth térieket, vagy a földvédőket, vagy a devizahiteleseket. Soroljam még?
Martin Killeen
2015-02-11 08:23:54
Meg annyit, hogy kivancsi lennek, rajtam kivul hanyan probaltak meghallgatni a jobbikos vitez Nagybanyai Horthy Miklos jobbikos megemlekezeset???????? Udv. Barbara
Imi
2015-02-11 08:22:37
Amit Lacitól hallottunk a müsor végén, az az ellenségeink rágalmainak megerősitése. A Kárpátmedence nem a balkán, aki ilyet terjeszt mit keres magyarok között? Köszönöm Kubinyi úrnak hogy kijavitotta. Nálunk Ion Mihai Pacepa, a Securitate disszidált vezetője már régen elmondta, hogy a rakétákat Paksra irányitják a románok. Sztem ez most is igy van.