mindszentiocsi
2015-03-05 09:21:09
Topi
2015-03-05 09:19:09
Topi
2015-03-05 08:05:10
BA
2015-03-05 07:32:16
Barbara!
Írni, mondani, akarni bármit lehet! Tenni viszont már nem!
(Példának okáért halgassa meg, olvassa el az elmúlt negyed évszázad politikusainak beszédeit, írásait, majd hasonlítsa össze tetteikkel.)
Akiről kiderül, hogy nem a gazdik érdekeit kívánja szolgálni, az egy pillanat alatt kerül eltávolításra (bármilyen módszerrel) és már teszik is helyére saját emberüket.
Sajnálatos, hogy a világban zajló folyamatok, események láttán Ön - és még sokan mások is - nem jutottak el ennek felismeréséig.
Vígasztal viszont, hogy a többség már ébredezik, akik már szavazni sem járnak.
Martin Killeen
2015-03-05 00:38:28
Kedves Dalia!
Tajekozodjon, nyissa ki a fulet, a szemet, olvassa es hallgassa a lenti hirportalt, vagy az Alfahir-eket. Ebben az esetben radobbenhet, hogy meg napirendre sem veszik a jobbikos javaslatok min 90 %-at, akkor van nagy szerencsenk, ha lenyuljak, es sajatjukkent kezelik.
Martin Killeen
2015-03-05 00:31:02
Vona Gabort a habsburgokrol is megkerdeztek. Elsosorban Kubinyi Tamas ur reszere masoltam le KURUCINFOS cikk egyik reszet
:"'.....l. Az is elterjedt, hogy restaurálni akarja a Habsburgokat. - Istenem, hányszor cáfoltam már ezt! Most komolyan, hogyan néznénk ki együtt: Habsburg György és Vona Gábor? - Tényleg bizarr. Akkor nem teszi a fejére a koronát? - A monarchikus államforma és a Szent Korona-tan iránti tiszteletemet sohasem tagadtam, de ez nem jelenti azt, hogy Habsburg-párti lennék. Vannak kisebb legitimista körök Magyarországon ma is, de én nem tartozom azok közé, akik el tudják képzelni, hogy Magyarországon újra a Habsburg-dinasztia uralkodjon. - Akkor ki lenne a király? - A helyzet az, hogy szerintem ez egy érdekes és fontos kérdés, de teljesen hipotetikus. Nem hinném, hogy Magyarországon az elkövetkezendő évtizedekben ez a kérdés érdemben felmerülhet. Sem „koronaérett” királyjelöltet, sem „királyérett” társadalmat nem látok. A Jobbik elnökeként most olyan kérdésekkel kell foglalkoznom, hogy meg lehet-e állítani a fiatalok kivándorlását, a sötét demográfiai trendeket, a magyar gazdaság újraindítható-e, mik lesznek a kormányzásunk főbb célkitűzései."
Szebb jovot! Udv. Barbara
Topi
2015-03-04 21:38:44
Terez
2015-03-04 21:03:27
Topi
2015-03-04 20:13:00
Vili
2015-03-04 17:45:36
Néhány országban halálbüntetés, de minimum börtön jár a kábítószer-csempészeknek, nálunk a kisebb településeken a dílerek szinte lobogtatva kínálgatják portékáikat, terítik szét a közismert helyeken, a közismert időpontokban, a rendőrség rá se ránt.
A lakosság jelzéseire (akár megyei szinten) egy nyegle, cinikus "hogyne" a reakció, érezze magát leginkább bűnösnek ő magát, amiért szót emel a maffiaténykedés ellen.
A díler, akár a prostituált árulja "magát".
Persze, a fejétől bűzlik a hal.
totya54
2015-03-04 14:26:50
Topi
2015-03-04 11:52:34
Barteli2
2015-03-04 11:00:46
Topi
2015-03-04 08:21:18
Topi
2015-03-04 06:23:36
Topi
2015-03-03 20:25:07
Egy választópolgár levele ,,,, !!!
Igen, Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Bár egyesek rugóznak ezen a megszólításon (egy bizonyos levélkapcsán), szerintem semmi baj nincs vele. Hiszen az "Igen Tisztelt"nem Önnek, hanem az Ön által betöltött hivatalnak szól. Tudom, mostanában sok támadás éri. De Ön harcol, mint egy Pannon Rozsomák a szittya pusztában. Derékig szarban, lobogó szemöldökkel, vihartól tépett mellszőrzettel fordul szembe a méltatlan ellenséggel. Mit fordul? Forog! Mert körkörösen támadnak a gazok! Nincs egyedül a harcában, megannyi professzorok, szellemiek és honvédők, csapat és hímtagok, lovagok és lovaginák, aggok és régen holtak, trafikosok, új földesurak és sok egyéb alakulatok küzdenek Önnel együtt. Ha kell, a Század végéig, vagy még tovább. Értünk harcolnak. A mi javainkért. Konkrétan.
Ezért aztán lenne egy tiszteletteljes kérésem. Amikor utoljára nálam jártak, véletlenül zsebre tetszettek tenni ezt-azt. Nem rossz szándékból, tudom én.
Szórakozottságból. Mert Önök jól szórakoznak. Viszont -szintén véletlenül- itt is hagytak több dolgot, amire meg nekem nincs szükségem. Cserét ajánlok.
Kérném vissza a következő értékeimet:
Köztársaság.
Demokrácia.
Alkotmány.
Jog és lehetőség a munkához, tanuláshoz, emberhez méltó élethez.
Lelkiismereti és vallásszabadság.
Társadalmi szolidaritás.
A sajtó szabadsága, függetlensége.
A jogalkotás függetlensége.
Az igazságszolgáltatás függetlensége.
Az Alkotmánybíróság függetlensége.
A Jegybank függetlensége.
A szakszervezetek függetlensége.
A Parlament eredeti funkciója.
A mindenkori Köztársasági Elnök becsülete.
Múlt.
Jelen.
Jövő.
Vannak egyéb eltűnt értékek, bár azok más jellegűek. Biztosan véletlenül valamelyik harcostársa szorgos honvédéstől izzadt, igen tisztelt tenyeréhez tapadt.
Magánnyugdíj.
12 állami gazdaság.
Trafikok.
Állami földbérletek.
Hirdetési felületek.
Újságok.
Televíziók.
Rádiók.
Színházak.
Múzeumok.
Filmgyártás.
Nyelvoktatás.
Tankönyv piac.
Uniós pénzek.
Beruházások.
Néhány dolog itt maradt. Gondolom, az Önök Igen Tisztelt zsebéből potyoghatott ki honvédés közben. Vissza szeretném adni, mert nekem nincs rájuk szükségem
Magas ÁFA.
Egekbe szökő deviza-árfolyam.
Különféle apróbb, nagyobb hadseregek.
Tandíj.
Létbizonytalanság.
Évi 30-40 ezer bezárt vállalkozás.
Ellátatlan emberek tömegei.
Éhezés.
Nyomor.
Munkanélküliség.
Közmunkások serege.
Félelem.
Azerbajdzsánok.
Önkormányzatok adóssága.
Stadionok.
Közgép.
Mindenféle jogcímen bevezetett sarcok tucatjai.
Saját képükre formált Választási Törvény.
Alaptörvény.
Hazugságok.
Torzítások.
Hagymázas álmok.
Szobrok.
Terek.
Paks II. Ezt nem tudom, kérem-e? Beszéljük meg!
Kérem vissza továbbá a gyerekeimet, akik külföldre kényszerültek. Olyan félmillióan vannak. Tévesen tetszik tudni, nem inasnak mentek, hogy aztán visszahozzák a tudást. Remélem, nem hozom kellemetlen helyzetbe a kérésemmel. Ha mégis, az sem baj. Legalább nem leszek egyedül a rossz érzéseimmel. Ha sikerül a cserét lebonyolítanunk, nem feszegetem a söralátét méretű adóbevallás ügyét.
Maradok tiszteletlen:
Egy választópolgár.
Topi
2015-03-03 17:53:45
kurucPista
2015-03-03 14:01:17
Topi
2015-03-03 09:28:27
Topi
2015-03-03 08:27:44