Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

barodza
2015-03-08 12:33:19
Stockholmi Szindróma
Topi
2015-03-08 12:27:31
Rendhagyó Zetkin-napi üdvözlet, https://kuruc.info/r/7/140387/
barodza
2015-03-08 12:26:52
Anyáinknak és apáinknak, testvéreinek gyilkosaik, és az utódaik kitüntetgetnek ártatlanul megölt és megkínzottakat, és a gyerekeiket, egy kicsit sem furcsa ez az egész, valaki mondja meg!
Senkinek se tünt felez,hogy milyen ország ez itt???

Jó reggelt!
Topi
2015-03-08 10:56:03
Az USA aggódik a magyar demokrácia állapotát illetően


Az Egyesült Államoknak, továbbra is komoly aggályai vannak a magyar demokrácia állapotát illetően ez derül ki abból a közleményből, amelyet az amerikai külügyminiszter, az illetékes államtitkár helyettes hónap eleji, budapesti látogatásáról adott ki.Az az ország,amelynek vezetői hamis jelentésekkel traktálják saját népüket, csak hogy idegen országokat támadhassanak meg.

Az Egyesült Államok demokráciájáról csak annyit: az akkor már több mint kétszáz éves Magyar Királyságban 1222-ben megszületett a 31 pontból álló Aranybulla, amely többek között tartalmazott egy ellenállási záradékot, amely szerint a királyt rá lehet kényszeríteni a törvény betartására, de akár le is lehet váltani! Hol volt még Amerika felfedezése? De megemlíthetnénk az 1848-as jobbágyfelszabadítást is; akkoriban - még több mint egy évtizedig - az Egyesült Államokban létezett a rabszolgaság intézménye; a négerek őseit egész egyszerűen elrabolták és elhurcolták egy másik kontinensre, miközben már életben volt az a csodálatos alkotmány, amelynek egyik sarkalatos pontja, hogy minden ember egyenlőnek született. Magyarországon 1920-ban általános választójog alapján tartottak választásokat (igaz, később ezen átmenetileg szigorítottak), benne a 24 éven felüli, írni-olvasni tudó nők szavazati jogával, míg például Svájcban a nők csak 1971 óta gyakorolhatják ugyanezt.

Amerika nem más országok belügyeibe ugasson bele, hanem azzal foglalkozzon, hogy miért nevezik híres gondolkodói a leg- terroristább államnak.
Topi
2015-03-08 10:00:59
Ellenségem barátja az én ellenségem is, ellenségem barátjának ellensége az én barátom, viszont ellenségem barátja ellenségének ellensége - no ezt már nem tudom, hogy barátom-e vagy ellenségem. Az alábbi szöveg ki fog okítani.

"VILÁGOS, MINT A VAKABLAK"

Mi folyik a Közel - Keleten?

Elmagyarázom:

MI, amerikaiak és EUrópaiak, támogatjuk az iraki kormányt az ún. Iszlám Állam elleni harcában. Az Iszlám Államot mi egyáltalán nem szeretjük, de Szaud Arábiát, az Iszlám Állam fő támaszát, nagyon szeretjük.

Mi nem szeretjük Szíria elnökét Asszadot sem, ezért támogatjuk az ellene harcolókat, kivéve persze az ún. ISzlám Államot, amely szintén harcol ellene.

Mi ugyan nem szeretjük Iránt, de Irán támogatja az iraki elnököt az Iszlám Állam elleni harcában.

Azaz: némely barátunk az ellenségeinket támogatja, némely ellenségünk meg tulajdonképpen a barátunk; miközben bizonyos ellenségeink harcban állnak más ellenségeinkkel, akiket mi szívesen látnánk vesztesként, ám nem szívesen látnánk győztesként azokat az ellenségeinket, melyek más ellenségeink ellen harcolnak.

Ha szétverik még mielőttünk azokat, akiket mi szeretnénk szétverni, akkor a helyükre olyanok kerülhetnek, akiket még kevésbé kedvelünk.

És ez az egész azzal kezdődött, hogy elfoglaltunk egy országot azzal a céllal, hogy kiszorítsuk onnan a terroristákat, akik valójában nem is ott voltak addig, amíg mi oda nem mentünk kiszorítani őket.

Már világos..?!
totya54
2015-03-07 17:48:55
Szent földünk lefödve - Pap Gábor

https://www.youtube.com/watch?v=6oOmIfBHO3U
kurucPista
2015-03-07 13:58:20
Hegedűs Loránt a Putyin szimpátia-tüntetésen - 150217 . . . https://www.youtube.com/watch?v=IGwBK6OWi5M
Boldogasszony Földje
2015-03-07 11:35:41
Vidam, szep jo napot kivanok kedves Testvereimnek!!!
Szoljon a zene! https://www.youtube.com/watch?v=6Vk3F871GDg#t=63
kurucPista
2015-03-07 10:14:35
iMi - kérünk TÖBBET, HOSSZABBAKAT - még !
Topi
2015-03-07 09:24:25
Szabó Ferenc
2015-03-07 09:06:24
Úgy tünik, a Nemzeti Bank is benne van a brókerbotrányban mert már nagyon furcsán magyarázkodnak:

Visszautasítják a vádakat

A jegybank határozottan visszautasít minden (akár politikai szándékoktól, akár bármiféle anyagi érdekektől vezérelt) kísérletet, amely befolyásolni kívánja pártatlan és független felügyelési, engedélyezési tevékenységét, olvasható a közleményben.
A formaváltáshoz semmi köze

A jegybank szakmaiatlannak és alaptalannak tartja a DRB bankcsoport tulajdonosi köréhez tartozó befektetési szolgáltatónál feltárt visszásságok és a hitelintézeti formaváltás közti összefüggések sejtetését. A hitelintézeteknek prudens, biztonságos és szabályos módon kell működniük, függetlenül attól, hogy bankról vagy szövetkezeti hitelintézetről van szó, állítja az MNB.
Kati
2015-03-07 08:47:03
Orbánnak nem tetszik, hogy magyar nyelv ellenesen változtatta meg az érettségit. Cion megrendelését teljesitette.

A kormány több ponton módosította az érettségi vizsga szabályait tartalmazó kormányrendeletet. Íme a változások:

a következő tanévtől írásbeli érettségire érkező diákoknak fél órával a vizsga előtt meg kell jelenniük a teremben.
magyar nyelvből idegen nyelvként kizárólag középszintű érettségi vizsgát tehetnek az arra jogosultak
az igazgatók engedélyezhetik a vizsgázóknak, hogy a tanulmányaik során alkalmazott segédeszközöket, például számítógépeket használjanak
a korábban alkalmazott minimálbér helyett vizsgáztatási alapbérhez kötik az érettségi vizsgán dolgozók juttatásait. Az alapdíj összege 2016 elejétől százegyezer-ötszáz forint lesz. A konkrét összeg - egyebek mellett - a vizsgázók, a vizsgatárgyak számától, valamint a ráfordított időtől függ.
Topi
2015-03-07 07:26:34
KÜLFÖLDIEK A MAGYAR NYELVRŐL http://youtu.be/L_ZCSDzx_dc
Imi
2015-03-07 02:01:32
Ide akarunk katonákat küldeni? Hendének elment az esze, Orbán ehez aszisztál. Igazság a Médiában - Az ISIS eredetéről és valós összefüggéseiről beszél egy elismert újságíró

Ezúttal számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.
Fontos lenne, ha mindenki tisztán látná, hogy Irakban, Szíriában, Líbiában az USA és a NATO beavatkozása előtt működő, funkcionáló államok voltak infrastruktúrával, államszervezettel ! Mára a nyugati beavatkozás és a vezetők megölése, lázadó csoportok felfegyverzése óta már szinte semmi nincs, egyedül káosz, menekülő ezrek és fékevesztett értelmetlen gyilkolás. (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)


ALAPVETŐEN FONTOS ÖSSZEFÜGGÉSEK VANNAK EBBEN A 12 PERCBEN MINDEN GONDOLKODNI AKARÓ EMBER SZÁMÁRA, AKI KERESI AZ IGAZSÁGOT !
A héten az egykori CIA/NSA ügynök
Steven D. Kelley is beszélt egy interjúban az ISIS-ről :

"Ez egy teljesen mesterségesen létrehozott ellenség". "Pénzügyi hátterét az Egyesült Államok és szövetségesei biztosítják...
Mi hoztuk létre,tartjuk ellenőrzés alatt. "

Arra szolgál, hogy olyan országokat és célpontokat is támadni tudjunk, amelyre másként nem kapnánk felhatalmazást. Most vált csak annyira kellemetlenné, hogy legitim ellenségként támadhassuk...


Az egykori CIA/NSA ügynök Steven D. Kelley hozzáteszi még, hogy Obamán hatalmas nyomás van..., hogy kiterjessze és áthelyezze Washington légi hadviselését Irak területéről Szíriára....

Fontos megjegyezni, hogy korábban Szíria megtámadására tett nyugati kezdeményezések sorra elbuktak, hiszen egy szuverén államról volt szó mindaddig, amíg az USA ellenzéki erők és lázadó terrorista csoportok felfegyverzésével (pl. Al-Nusra Front) az polgárháborúba nem taszította Bashar Assad legitim elnök országát...
Oroszország ellenzése és a törékeny közel-keleti helyzet miatt nagyobb katonai műveletek nem indulhattak meg... Ezért szükség volt egy nagyobb és globálisabb ellenséget létrehozni.... Így született meg az ISIS / ISIL / Iszlám Állam - mindegy minek nevezzük... (SBG Buddha)

A Fehér Ház azt erőlteti, hogy ne legyen szükség kongresszusi felhatalmazásra a támadások megindításához... Josh Earnest a Fehér Ház sajtótitkára hétfőn közölte, hogy "Obama nem fog hezitálni felhasználni ezt a felhatalmazást

Steven Kelley elmondta még, hogy "Ahhoz, hogy az egész probléma tetejére rálássunk és eltávolítsuk ezt a szervezetet, ahhoz az egész pénzügyi alapját és azokat az egyéneket kellene eltávolítani, akik létrehozták ! "


Az egyik legfontosabb korábbi cikkem a témában ! Érdemes újra elolvasni :
Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot
Szintén e heti hír volt, hogy
Az ISIS-nek fegyvereket szállító 2 brit gépet lőtt le az iraki hadsereg !!!

Az iraki hadsereg lelőtt két repülőt,mely fegyvereket és rakétákat szállított az ISIS ,Iszlám Állam terrorszervezet számára al-Anbar tartományban ...

Kiderült, mind a kettő BRIT FELSÉGJELZÉSŰ volt !

Az iraki parlament azonnali választ vár Nagy - Britanniától, miért fegyverzi azt a halálbrigádot, mely ellen kurdok, irakiak együtt próbálnak harcolni és amely fenyegetést jelent az egész Közel-Keletre és a világra !
3000 éves felbecsülhetetlen történelmi értékeket semmisít meg az Iszlám Állam !
Ez maga a borzalom !!! Az ISIS több ezer éves asszíriai, mezopotámiai emlékeket, szobrokat pusztít el ! Soha többé nem lehet visszahozni vagy újraalkotni azokat !

Mit meg nem adnánk, ha egyáltalán létezne napjainkban is valahol a hatalmas Alexandrai Könyvtár (akik kutatnak, tudják miért egyedülálló) vagy Babilon, Mezopotámia tudása ! Ezek a kincsek most örökre megsemmisülnek......Kapcsolódó cikkek:
Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként ?

Elképesztő mészárlásaikkal sokkolják a világot az iraki ISIS dzsihádisták - Csak 18+

Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere
Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 20:28 27 megjegyzés
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Címkék: ISIS, Terrorizmus
2015. február 21., szombat
Az erőszakmentes beavatkozás 198 módja - Hogyan destabilizáljunk bármely kormányzatot

Hogyan destabilizáljuk BÁRMELY nemkívánatos kormányzat, irányító csoport vagy személy működését

Ha szétnézünk a világban, de elég csak szerény kis hazánkban és a közéletben megszólalókat, szervezett eseményeket, kitalált (akár jó..., akár rossz) mozgalmakat, tetten tudjuk érni azokat a momentumokat, amik segítenek eligazodni, hogyan és hol is kell helyén kezelnünk ezeket a "tüneteket".........
És máris sokkal jobban átlátjuk a helyzetet, mint a többi 99%...... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Nagy nemzetközi hatása ellenére Dr. Gene Sharp munkássága és az erőszakmentes küzdelem-stratégiája a magyar nyelvterületen jószerivel ismeretlen. A From Dictatorship to Democracycímű könyv eddig a világ mintegy 30 nyelvén jelent meg, magyar fordítása viszont nincs.

KÉZIKÖNYV SZABADSÁGHARCOSOKNAK

Dr. Gene Sharp és az általa alapított Albert Einstein Intézet „küldetése az erőszakmentes konfliktuskezelés elméletének és gyakorlatának terjesztése világszerte, kutatásokkal, az eredmények közkinccsé tételével és a konfliktusban élő csoportokkal való kapcsolattartással.
Nyilvánvaló igazság, hogy a diktátorok nincsenek meg erőforrások nélkül, amit végső soron a nép engedelmessége biztosít. A közvélekedéssel ellentétben tehát a diktatúra van legjobban rászorulva a népre. A feladat ezért az engedelmeskedés megtörése, ami révén a diktatúra összeomlik.

Ehhez azonban meg kell találni a diktatúra gyenge pontjait.
Mivel a diktatúrák belső okokra vezethetőek vissza, (…) a változásnak is belső tényezőkön kell alapulnia. (…) a diktatúrák megdöntésének alapfeltétele a társadalom tagjai önbecsülésének megteremtése, a független társadalmi intézmények létrejötte, amelyeken azután a belső ellenállás szárba szökkenhet.” (…) A diktatúra alóli „felszabadulás esélye egyenlő az emberek önfelszabadító képességével.
A diktátorok és diktatórikus rendszerek erőszakmentes megdöntéséért fáradozók számára „erőszakmentes fegyverek” egész arzenálja áll rendelkezésre.

Az alábbiakban 198-at sorolunk fel ezek közül, három fő kategóriába sorolva őket:

I. erőszakmentes tüntetés és meggyőzés
II. erőszakmentes együtt-nem-működés (a. társadalmi, b.1.+b.2. gazdasági, c. politikai)
III. erőszakmentes intervenció

Mindegyik módszerre találhatók leírások és történelmi példák Gene Sharp „The Politics of Nonviolent Action” c. háromkötetes könyvének második kötetében.
Gene Sharp művei: http://www.amazon.com/Gene-Sharp/e/B001JSC3EI
Intézete: http://www.aeinstein.org/


Fordítói megjegyzés

Gene Sharp módszeréhez a sikeres Gandhitól nyert ihletet. Gene módszere sikerrel alkalmazható vállalati alkalmazottak által, egyetemi diákok által, szülők által az iskolával szemben, ha ezen intézmények visszaélnek hatalmukkal.

Gene egyes módszerei egyén és egyén közötti hatalmi viszonyok kiegyensúlyozására, az erők és egyensúlyok felállítására is alkalmasak felnőtt és felnőtt, fiatalkorú és felnőtt, fiatalkorú és fiatalkorú egyének és csoportok viszonylatában.

Gene Sharp módszerei a vallások közötti, felekezetek közötti és nemzetek közötti viszonylatokban is alkalmazhatók. Módszerének ezekben az esetekben való alkalmazása során azonban rendszerint a műveleteket hatalmi érdekekből más erők eltérítik („hijack”).

Tipikusan ilyen a diákmozgalom, ahogy az szerepel is a 198 pont között, és tipikusan ma már minden tüntetés eltérítésre kerül, bárhol legyen is az. Ugyanúgy térítik el ezeket eredetileg helyes és megbecsülendő céljaiktól, mint mások a repülőgépeket.

Ezen eltérítő háttérerők nyilvánosságra hozatala és leleplezése e mozgalmak elején és közben ezért kulcsfontosságú, különben láthatatlan kézként térítik el a 198 pont használóit, saját maguk ellen is a 198 pont más pontjait alkalmazva (pl. tüntetésen az álruhás álcivil áltüntetők).

I./III.: Az erőszakmentes tüntetés és meggyőzés módszerei

Formális nyilatkozatok
1. Nyilvános beszéd
2. Elutasításról vagy támogatásról biztosító levél
3. Szervezetek és intézmények nyilatkozatai
4. Közösségi nyilatkozatok aláírásokkal
5. Vádirati és szándéknyilatkozatok
6. Csoportos vagy tömeges petíciók

Széles közönségréteggel folytatott kommunikáció
7. Szlogenek, karikatúrák, szimbólumok
8. Bannerek, poszterek, és egyéb nagy felületen megjelenített kommunikációk
9. Szórólapok, brosúrák és könyvek
10. Újságok és folyóiratok
11. Rádió- és televízió-felvételek
12. Égre vagy a földre rajzolt feliratok

Csoportos képviseletek
13. Küldöttségek
14. Megszégyenítési céllal díjak, elismerések adományozása
15. Csoportos lobbizás
16. Bejárat-torlaszolás
17. Megszégyenítési célú, hamis célú választások (Mock elections)

Nyilvánosság előtt történő szimbolikus cselekedetek
18. Zászlók és szimbolikus színek közszemlére tétele
19. Szimbólumok hordása
20. Imádkozás és imádás
21. Szimbolikus tárgyak kiszállítása
22. Meztelen tüntetések
23. Saját tulajdon rombolása
24. Szimbolikus fények
25. Portrék, ábrázolások közszemlére tétele
26. Festmény mint tüntetési eszköz
27. Új jelek és nevek
28. Szimbolikus hangok
29. Szimbolikus visszakövetelések
30. Durva gesztusok

Egyénekre való nyomásgyakorlás
31. „Vadászat” tisztviselőkre
32. Tisztviselők felbőszítése
33. Fraternizálás (ál-barátkozás, barátkozás színlelése)
34. Virrasztás

Dráma és zene
35. Humoros skiccek és csínytevések
36. Filmszínházi, színházi, színházszerű műsor és koncert
37. Dalok, éneklések

Körmenetek
38. Menetelés
39. Parádé
40. Vallási, vallásos körmenet
41. Zarándoklat
42. Gépjármű-konvoj

Halottak tisztelete
43. Politikusok általi gyász
44. Áltemetések
45. Demonstratív célzatú temetések
46. Megemlékező beszéd temetkezési helyen

Közösségi összejövetelek
47. Elutasító vagy támogató gyűlések
48. Tüntetési céllal összehívott összejövetelek
49. Álruhás tüntetési találkozó
50. Be-tanítások (Teach-ins)

Visszavonulás és megtagadás
51. Terem látványos elhagyása
52. Tüntetőleges csend
53. Kitüntetések visszautasítása vagy visszaadása
54. Tüntetőleges hátat fordítás

II./III.a.: Társadalmi együtt-nem-működés módszerei

Személyek kiközösítése
55. Társadalmi bojkott
56. Szelektív társadalmi bojkott
57. Lüszisztraté mintájú tétlenség (Lysistratic nonaction)
58. Nyilvános kiközösítés
59. Tilalmazás

Társadalmi eseményekkel, szokásokkal, intézményekkel való együtt-nem-működés
60. Társadalmi és sporttevékenységek felfüggesztése
61. Társadalmi ügyek bojkottja
62. Diáktüntetés
63. Társadalmi engedetlenség
64. Visszavonulás társadalmi intézményekből

Visszavonulás a Társadalmi Rendszerből
65. Otthonmaradás
66. Totális személyi együtt-nem-működés
67. Dolgozók kivonulása ("Flight" of workers)
68. Menedék (Sanctuary)
69. Kollektív eltűnés
70. Tüntetőleges emigráció, hedzsra

II./III. b1.: Gazdasági együtt-nem-működés módszerei: Gazdasági Bojkottok

Fogyasztói műveletek
71. Fogyasztói bojkott
72. Bojkottált javak nem-fogyasztása
73. Megszorítások politikája
74. Bérleti díjak kifizetésének késleltetése
75. Bérleti díjak kifizetésének megtagadása
76. Fogyasztók nemzeti bojkottja
77. Fogyasztók nemzetközi bojkottja

Munkások és termelők műveletei
78. Munkások bojkottja
79. Termelők bojkottja

Ipari közvetítők műveletei
80. Szállítók és rakodók bojkottja

Tulajdonosok és menedzsment műveletei
81. Kereskedők bojkottja
82. Ingatlan eladásának vagy bérbeadásának visszautasítása
83. Kizárás
84. Ipari segítségnyújtás visszautasítása
85. Kereskedők „általános” sztrájkja

Tőketulajdonosok és pénzügyi forrásokkal rendelkezők műveletei
86. Bankbetétek visszatartása
87. Díjak, illetékek és értékelések kifizetésének visszautasítása
88. Adósságtörlesztés vagy kamat kifizetésének visszautasítása
89. Tőke és hitel rendelkezésre bocsátásának beszüntetése
90. Bevételek visszautasítása (Revenue refusal)
91. Kormányzati pénz visszautasítása (Refusal of a government’s money)

Kormányzati műveletek
92. Belföldi embargó
93. Kereskedők feketelistára helyezése
94. Nemzetközi eladók embargója
95. Nemzetközi vásárlók embargója
96. Nemzetközi kereskedelmi embargó

II./III. b2.: Gazdasági együtt-nem-működés módszerei: A Sztrájk

Szimbolikus sztrájkok
97. Tüntetőleges sztrájk
98. Azonnali „villámcsapásszerű” munkabeszüntetés (Quickie walkout (lightning strike))

Mezőgazdasági sztrájkok
99. Földművelők sztrájkja
100. Mezőgazdasági dolgozók sztrájkja

Speciális csoportok sztrájkja
101. Kötelező katonai szolgálat megtagadása (Refusal of impressed labor)
102. Végrehajtási szervek dolgozóinak sztrájkja
103. Személyzeti sztrájk
104. Szakmabeliek sztrájkja

Hagyományos ipari sztrájkok
105. Súlyponti sztrájk (szakmabeli tekintélyemberek kollektívája)
106. Iparági sztrájk
107. Szimpátiatüntetés

Korlátozott sztrájkok
108. Részleges sztrájk
109. „Lökhárító” sztrájk (Bumper strike)
110. Munkalassító sztrájk
111. Csak a minimum ellátást teljesítő sztrájk (Working-to-rule strike)
112.„Beteget” jelenteni
113. Lemondás általi sztrájk
114. Korlátolt sztrájk
115. Szelektív sztrájk

Iparágakat összefogó sztrájk
116. Kiterjesztett sztrájk
117. Általános sztrájk

Sztrájkok és gazdasági bojkottok kombinációi
118. Hartal (az indiai függetlenségi mozgalomban alkalmazott mintára)
119. Gazdasági leállás

II./III.c. Politikai együtt-nem-működés módszerei

Autoritás visszautasítása
120. Lojalitás visszatartása vagy megvonása
121. Lakossági támogatás megvonása
122. Ellenállást pártoló irodalom és beszédek

Civilek együtt-nem-működése a Kormányzattal
123. Törvényhozó szervek bojkottja
124. Választások bojkottja
125. Kormányzati alkalmazottak és tisztviselők bojkottja (Boycott of government employment and positions)
126. Kormányzati részlegek, hatóságok és más testületek bojkottja
127. Kivonulás a kormányzati oktatási intézményekből
128. Kormány által támogatott szervezetek bojkottja
129. Végrehajtó hatóságokkal való együttműködés visszautasítása
130. Saját jelzések és helyjelzők eltüntetése
131. Választott tisztviselők el nem ismerése
132. Meglevő intézmények megszüntetésének megtagadása

Civilek alternatívái az engedelmességre
133. Vonakodó vagy lassú teljesítés
134. Közvetlen felügyelet hiányából fakadó engedetlenség
135. Népi engedetlenség (Popular nonobedience)
136. Álruhás engedetlenség
137. Gyülekezés vagy találkozó feloszlatásának visszautasítása
138. Ülősztrájk
139. Hadkötelezettség vagy deportálással való együtt-nem-működés
140. Rejtőzködés, elmenekülés vagy hamis személyazonosság
141. „Illegitim” jogszabályokkal szembeni civil engedetlenség

Kormányzati alkalmazottak műveletei
142. Kormányzati segélyek kiszolgáltatásának szelektív visszautasítása
143. Információk és utasítások átadásának blokkolása
144. Időhúzás és obstrukció
145. Általános adminisztratív együtt-nem-működés
146. Igazságszolgáltatási szervek együtt-nem-működése
147. Szándékosan előidézett hatékonytalanság és szelektív együtt-nem-működés a végrehajtó szervekkel
148. Lázadás

Belföldi Kormányzati Műveletek
149. Jogszabályok kvázi-jogszerű kijátszása és késleltetése
150. Alkotmányos kormányzati egységek együtt-nem-működése

Nemzetközi Kormányzati Műveletek
151. Változtatások a diplomáciai és egyéb képviseletekben
152. Diplomáciai események késleltetése és lemondása
153. Diplomáciai elismerés visszatartása
154. Diplomáciai viszonyok szigorítása
155. Nemzetközi szervezetekből való kivonulás
156. Nemzetközi szervezetekben való tagság megtagadása
157. Nemzetközi szervezetekből való kiutasítás

III./III. Az Erőszakmentes Intervenció Módszerei

Pszichológiai intervenció
158. A természet erőinek való ön-kitettség (Self-exposure to the elements)
159. A böjtölés
a) Morális nyomás elleni böjtölés (Fast of moral pressure)
b) Éhségsztrájk
c) Szatjagraha böjt (Satyagrahic fast)
160. Fordított tárgyalás (Reverse trial)
161. Erőszakmentes zaklatás

Fizikai intervenció
162. Beülés
163. Beállás
164. Behajtás
165. Belépés
166. Beszórás (Mill-in)
167. Beimádkozás (Pray-in)
168. Erőszakmentes rajtaütések
169. Erőszakmentes légi rajtaütések
170. Erőszakmentes invázió
171. Erőszakmentes behatolás
172. Erőszakmentes elzárás
173. Erőszakmentes megszállás

Társadalmi beavatkozás
174. Új társadalmi minták bevezetése
175. Létesítmények túlterhelése
176. Betelepülés (Stall-in)
177. Beszólás (Speak-in)
178. Gerilla színház
179. Alternatív társadalmi intézmények
180. Alternatív kommunikációs rendszerek

Gazdasági beavatkozás
181. Fordított sztrájk (Reverse strike)
182. Ülősztrájk
183. Erőszakmentes földfoglalás
184. Blokádok nyílt megtagadása
185. Politikai indíttatású hamisítás
186. Kizárólagos beszerzések
187. Vagyontárgyak lefoglalása
188. Dömping
189. Szelektív pénzügyi támogatás
190. Alternatív piacok
191. Alternatív közlekedési rendszerek
192. Alternatív gazdasági intézmények

Politikai intervenció
193. Adminisztratív rendszerek túlterhelése
194. Titkosszolgálati ügynökök személyazonosságának felfedése
195. Bebörtönzésre irányuló törekvés
196. „Semleges” jogszabályokkal szembeni civil engedetlenség
197. Együttműködés nélküli hatásgyakorlás (Work-on without collaboration)
198. Kettős szuverenitás és párhuzamos kormányzás

Forrás: Sharp, Gene. The Politics of Nonviolent Action (3 Volumes), Boston: Porter Sargent, 1973. Provided courtesy of the Albert Einstein Institution, Könyvei: http://www.amazon.com/Gene-Sharp/e/B001JSC3EI

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete cikkek:

Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben

"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 15:34 13 megjegyzés
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Címkék: Gene Sharp, Revolution
Régebbi bejegyzések Főoldal
Feliratkozás: Bejegyzések (Atom)
„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

"Sok ember csak arra vár, hogy Martin Luther King vagy Mahatma Gandhi visszajöjjön.
- De ők már eltávoztak. Csak mi vagyunk. Rajtunk múlik. Rajtad Múlik."
(Marian Wright Edelman)
Rendszeres olvasód vagyok
BLOGARCHÍVUM

▼ 2015 (11)
▼ február (6)
Igazság a Médiában - Az ISIS eredetéről és valós ö...
Az erőszakmentes beavatkozás 198 módja - Hogyan de...
Brzezinski már 1997-ben megtervezte Oroszország, m...
Egy civil ukrán nő az igazsággal totálisan megsemm...
Ha háború lesz a "Márciusi sokk" haditerv Norvégiá...
Bevándorlási kérdés igazságai - Afrika csontvázra ...
► január (5)

► 2014 (75)

► 2013 (120)

► 2012 (201)

► 2011 (179)

TOP THEMES

Összeomlás előtt - Egy túlélő vallomása, mely tanulságként tényleg életeket menthet- KÖTELEZŐ !
20 MEGVALÓSULT “összeesküvés-elmélet”
David Icke előadásai, videói
Miért tiltották be ezt a regényt? Mert a MI VALÓSÁGUNK PONT ÍGY MŰKÖDIK !
Nemzetbiztonsági források szerint: "Elkezdődött"...
Az Új Világrend üzenete - A kapujában vagyunk, így itt az idő megismerkedni vele
Aaron Russo - Történelmi Interjú
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség
Miért mindig IZLAND ? Miért nincs a hírekben ? Hát ezért...
Az évszázad botránya lehetne 1-4.rész - 1,1 trillió dolláros rést ütöttek az ILLUMINATI pajzsán?
CHEMTRAILS - Vegyi csíkok az égen
Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió
MONSANTO szerint a világ - Teljes megdöbbentő film
USA = POLICE STATE Rendőrállam a 21.században
Michael Jackson & the ILLUMINATI Conspiracy
THRIVE - A teljes film magyarul
Élet a MARS-on:Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot
Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be+H1N1 botrány igazságai
Rémísztő hangok világszerte - STRANGE SOUNDS on EARTH

KÜLÖN OLDALAK ! Ébresztő Filmek Írások ! WAKE UP!

IDŐJÁRÁS-módosítás dokumentumai / CHEMTRAIL kongresszusi bizonyíték
FLUORIDE - Csendes gyilkos fogkrémekben és az ivóvízben
Ezek az INFORMÁCIÓK A GAZDASÁGI RENDSZERRŐL nélkülözhetetlenek!
ÉBRESZTŐFILM - WAKE UP CALL
ENDGAME + INVISIBLE EMPIRE
Bilderberg Háttérhatalom New World Order
Okkult szimbólumok kapcsolata - A Dollár, az USA nagypecsétje és a maya naptár
Az emberi faj eltitkolt történelme - Az emberiség eredete
David Icke:"végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más csak illúzió"
9/11 Mysteries + Loose Change - THE TRUTH
Occupation 101 - Palesztina megszállása - Az igazság Izraelről
DENVER INTERNATIONAL AIRPORT with HUGE UNDERGROUND BUNKER of ILLUMINATI Freemasons
A FELEMELKEDÉS TÜNETEI - AWAKENING SIGNS
HOGYAN LEGYEK KÉPBEN? Kilépés a MÁTRIXBÓL! Lépcsők
DAVID WILCOCK
Mit mondanak a MAGYAR NYELVRŐL külföldi tudósok, í...

AWAKENING THE WORLD ...… Every Heart Makes A Difference
Címkék - Topics
9/11 (5) Aaron Russo (2) Ahmadinejad (2) Albert Pike (1) Alex Jones (6) Anonymus (3) AWAKENING (45) Bilderberg (7) Chemtrails (11) Consciousness (19) Conspiracy (171) David Icke (15) David Wilcock (8) Drábik János (15) Earth (18) Earthquake (14) Economy (25) Edward Snowden (7) FEMA (15) Föld (15) George Carlin (4) Globalisták (37) Görögország (7) HAARP (7) Halálipar (1) Hatalom (19) Illuminati (34) IMF (6) Irak (3) Iran (15) ISIS (4) Israel (20) Izland (4) Kásler Árpád (6) Kína (5) Köztársaság bukása (2) Líbia (4) Magyarország (19) Manipulation (9) Michael Jackson (3) Mind Control (13) Monsanto (5) NASA (8) Nature (6) New World Order (30) Obama (14) Oktatás (3) Oroszország (7) Palesztina (5) Police State (33) Pszichiátria (1) Pénz (21) Revolution (8) Rockefeller (4) Rothschild (7) Spiritual (14) Strange (4) Syria (14) Szaturnália (5) Szimbólumok (8) Terrorizmus (7) Trillion $ Lawsuit (8) Truth (32) Tudatosság (28) UFO (15) Ukrajna (19) Vatican (9) video (15) Wass Albert (2)
Ajánlott oldalak

Emberiség.hu
Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary
Tudatosság-Tudatában - újra kész
enigmasok.lapunk.hu
Üdvözlöm az Adamobooks.com webáruházban! - Adamobooks.com

Látogatók száma
11,496,758
free counters
Free counters

"Kevesek tartanak ellenőrzésük alatt sokakat. Több, mint 7 milliárd ember él ezen a bolygón, akiket egy maroknyi ember manipulál azzal a céllal, hogy ellenőrzésük alatt tartsák az emberiséget gazdasági rabszolgaság és az eugenika eszközével. Ez többé nem tolerálható! A végén a fény mindig győz! És a fény, amit az alagút végén látsz, Mi vagyunk." (David Icke)
Webutation
Repedezik a főáramú verzió
Repedezik a főáramú verzió
Chemtrail-pilóta elfelejti lekapcsolni leszálláskor a szórófejeket
Mi a véleményed ?
Ki az okozója a jelenlegi hidegháborúnak és gazdasági hadviselésnek ?
USA és a NATO
Oroszország
Nézd meg az eredményeket !
online polls
Legfrissebb hozzászólások
Ria commented on igazsag mediaban az isis eredeterol es: “Ejha Redneck, ezt nevezem... :) Ugy érzem, egyszersmind köszönet is jár neked azért, hogy igyekszel…”
redneck commented on igazsag mediaban az isis eredeterol es: “Folyton azt magyaráztam, hogy az egyik szar a másik meg kaka. Hogy ez sosem volt másképp és hogy…”
viator commented on igazsag mediaban az isis eredeterol es: “Az IÁ lerombolta a beszédes nevű Nimrud városának történelmi emlékeit. Ezek hatékonyabban törlik el…”
hulivuli commented on igazsag mediaban az isis eredeterol es: “Én nem vagyok elfogult egyik irányban sem, fifty-fifty, míg te igen. És továbbra is fenntartom,…”
Nagy Sándor commented on igazsag mediaban az isis eredeterol es: “Kis érdekesség. Vajon milyen szimbolómokat használ a legnagyobb orosz vállalat a…”
Recent Comments Widget
Tumblr VilagHelyzete

Song for Gaza - Pink Floyd A világ legnagyobb koncentrációs...
This is the new canadian passport in black...
This is the new canadian passport in black...

VilagHelyzete Facebook-oldal
VilagHelyzete Facebook-oldal
frissítésekkel, gyors hírekkel, videókkal, képekkel !!! ......
"Vilag Helyzete" E-mail
"Vilag Helyzete" E-mail
vilaghelyzete@gmail.com
Valuta árfolyam
Amount:
From
To
281.95
Rates 7 March 2015
Az elmúlt 30 nap legnépszerűbb cikkei

Ha háború lesz a "Márciusi sokk" haditerv Norvégiát és Szaúd-Arábiát veszi először célba
Egy igazán komor Védelmi Minisztériumi jelentés a Kreml falain belül igencsak világos érvényességet ad annak , hogy most januárban az Ít...
Egy civil ukrán nő az igazsággal totálisan megsemmisítette az ukrán junta toborzótisztjét! Látni kell! Kárpátaljai magyaroknak is ezt kellene tenniük!
Zaporozsje régióban háborús propaganda sorozó-beszédet tartó ukrán toborzó tisztet egy helyi lakos, egy ukrán nő olyan megsemmisítő erej...
Bevándorlási kérdés igazságai - Afrika csontvázra csupaszítva, kizsigerelve
A Charlie Hebdo mészárlás mindenkit megrázott Európában . Persze főleg azokat, akik szelektív látásuk hallásuk miatt soha nem foglalkozta...
Brzezinski már 1997-ben megtervezte Oroszország, mint birodalom Ukrajnán keresztüli gyengítését
Zbigniew Brzezinski egyik legnagyobb műve és egyben valóra vált tervei : A Nagy Sakktábla - Amerika vezető szerepe és ennek geostrat...
Igazság a Médiában - Az ISIS eredetéről és valós összefüggéseiről beszél egy elismert újságíró
Ezúttal számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről. Fontos lenne, ha mindenki tiszt...
Elképesztő erejű igazságkimondás és felszólalás Izrael náci bűncselekményeiről egy ír szenátortól
Bevallom ennyire szókimondó és az igazságot nyíltan felvállaló felszólalást az apartheid izraeli rendszer bűncselekményeiről, nácikat id...
A III. világháború geopolitikája
A világot most irányító emberek őrültek, a köznép pedig alvajáróként halad a tragédia felé. A jelentősebb politikai események a dollár és a...
Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot
A korábban Irakban al-Kaida néven ismert iszlám katonai csoport, az ISIS, ami most az Iszlám Állam nevet vette fel, igazi rémálommá vált...
Az erőszakmentes beavatkozás 198 módja - Hogyan destabilizáljunk bármely kormányzatot
Hogyan destabilizáljuk BÁRMELY nemkívánatos kormányzat, irányító csoport vagy személy működését Ha szétnézünk a világban, de elég cs...
2015 az Illuminati éve lesz ? Madonna Illuminati himnusza - Világpolitikában a folyamat láthatóan halad tovább ...
"A mindent látó szem figyel téged. Ő az igazság és a fény. Mindenki aki benne van fényesen ragyog, mint az Illuminati" ...

Minden idők legnépszerűbb cikkei

Ha háború lesz a "Márciusi sokk" haditerv Norvégiát és Szaúd-Arábiát veszi először célba
Egy igazán komor Védelmi Minisztériumi jelentés a Kreml falain belül igencsak világos érvényességet ad annak , hogy most januárban az Ít...
Miért mindig IZLAND ? Miért nincs a hírekben ? Hát ezért...
Mivel rendkívül fontos információnak tartom, ezért osztom meg ezt a cikket veletek - főleg azoknak, akik nem értik, miért emlegetjük álland...
Magyarország CHEMTRAIL-támadás alatt áll egész nap - Elképesztő mennyiségű vegyi csík borítja az eget - Özönlenek a képek mindenhonnan
KÉTELKEDŐKNEK : Az IDŐJÁRÁS-módosítás DOKUMENTUMAI egy helyen ! .... hogy végre lezárjam azt a vitát, amit információ hiányában a kételke...
Letartóztatását megelőzendő a Pápa marad a Vatikánban, de a botrányt nem állítja meg a mentessége sem !
A Reuters frissen kiadott jelentésében , vatikáni tisztviselők szerint Joseph Ratzinger a Vatikán örökös lakója marad lemondása után. ...
Amerikai terroristák a vegyi támadás mögött(?) - Zajlik az evakuálás, felsorakoztak a hadihajók és menekülnek a civilek
BREAKING NEWS - UPDATE - AZONNALI FRISS HÍR - Változott a helyzet !!! Az előző cikket kellene ezzel kiegészítenem, mert változott a...
Megtörtént a magas szintű bejelentés földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről !
Olyan dolog történt, ami világraszóló visszhangot kellett volna kapjon. Hivatalos és magas szintű bejelentés hangzott el mind a Földet év...
A következő 48 órán belül kitörhet a háború - Sorra jönnek a bejelentések...
"48 órán belül elindulhat a Szíria elleni támadás, mely döntő fontosságú lesz a világ és Közép-Kelet modern kori történelmében" ...
A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett - és a "Hálaadás" valódi háttere
Az RT News - American Holocaust címmel készített műsort a világtörténelem legnagyobb szervezett és szisztematikus népirtásáról. A Truthse...
Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere - Úton a 3. világháború felé
Úton a 3. világháború felé Hogy megértsük ezt az egész folyamatot egy nagyon jó videót fordítottunk le számotokra... Soha nem volt...
Teleportálás történt Kínában vagy "valakinek" a megmentése térfigyelő kamera előtt
A következő esetet azért tartottam érdemesnek megosztani, mert most 2012. szeptember 5-én történt Kínában egy autókereszteződésben és tér...

Végre szinkronnal ! Már nyílt titok...a létezésük!
Minden benne van a jelenlegi helyzetről !!! Örülök, hogy az ECHO TV is leadta, mert így sokan megértik: amiről beszélünk, az nem összeesküvés-elmélet: Ha csak 1 videót mutatnál ismerőseidnek! EZ AZ! Ebben mindent elmond Daniel Estulin KIK MOZGATJÁK A SZÁLAKAT ? Tudom, hogy a körülötted élők 90%-át nem is érdekli, mert zombik és tudatlanságuk védelmében elutasítanak minden ilyet. De akkor is nélkülözhetetlen, hogy tudjanak róla ők is! Miért lényegtelen milyen kormány van hatalmon... Hogyan lehetséges, hogy már nem szavazók, nem politikusok, hanem cégóriások és egy Háttérhatalom irányítják a világot !!! KÖTELEZŐ !
Keresés a blogban
miskolcilaci
2015-03-06 21:05:20
Mi okozhatja az emberi faj eltűnését?
http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=421
Apista
2015-03-06 19:23:19
Dalia!
Teljes mértékben egyetértek, ha a szója annyira rossz lenne, akkor az összes kínai meg japán beteg lenne. Két baj van a szójával:
1. Génkezelt.
2. Nem fehér embernek való.
Csak keveset szabad enni belőle, főleg annak, akinek gondot okoz a hüvelyesek emésztése, mint pl. nekem is.
Topi
2015-03-06 19:19:01
Az első világháborút 1916-ban Németország győzelmével lezárták, de Amerika nem fért a bőrébe, valószínűleg zsidó felbujtásra a háború folytatódott, és francia győzelemmel lett vége. Erről beszélt Szaniszló a VilágPanorámában.

Ha Amerika nem kapcsolódik be, nem folytatódik a világháború, és nincs Magyarországon a zsidó vörös vircsaft, akkor nincs Trianon!


A második világháborúból, ha Horthy nem fogad szót a zsidók könyörgésének és időben kiugrott volna, nem marad az ország a németek utolsó csatlósa, és nem kerülünk a szovjet zónába. Ausztria sokkal bűnösebb volt az Anslussz okán, mégis kívül maradhatott...
Az 1948-56 közötti magyarországi zsidó kormány miatt jutottunk el a forradalomig, amelyet leverettek az oroszokkal! Spanyolország (Franco tábornok) segített volna, de a zsidó amerikai elnök nem engedte (Eisenhower).

Szédítettek, hazudoztak: Tartsatok ki, Tartsatok ki!
Amerikával már jobban tele van a normális embereknek a hócipője, mint a Szovjetunióval! Pedig ez marha nagy szó!!
SVPSZ
totya54
2015-03-06 17:08:49
Topi
2015-03-06 10:43:53
Erdélyben hamarabb lesz baj mint Magyarországon .

A sajtó és a fórumok az egész románságot a magyarok kiűzésere , legyilkolására buzdítja és arcátlanul nyíltan . Már nem lehet úgy végig menni az országon hogy ne dobáljanak meg kövekkel és olyan helyen ahol még a telefonnak nincs térerője , nemhogy net létezne . A román papság is a kiirtásunk mellett kampányolnak a szószékből és a bunkó jegeseknek a pap szava szent .
matsca
2015-03-06 10:01:54
Tamás !! van-e jó cigány és azt Te kérdezed, amikor zenével is foglalkozol?na akkor itt egy példa.....https://www.youtube.com/watch?v=fKEeSRUwfDU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.