kurucPista
2015-04-07 11:22:55
bocs! - Barbi - nézed is miket teszel ide bele ... ?!
Martin Killeen
2015-04-07 11:10:31
Sajnos csak ez jott be Nagypenteken es Husvethetfon is:
Subscribe to the YouTube Help channel for video tips, tricks, and how-to's.
Video player error message
If you’re getting a player error message, most of the time, the video should start working again in about 30 minutes. This error can happen due to a number of factors, such as issues with your Internet Service Provider (ISP), number of connected users or devices, your hardware and software configuration, your internet connection, or problems with the video itself.
Here are some tips to troubleshoot this issue on your computer or mobile site. After each step, try viewing your video again.
Computer
Ketszer probaltam bemasolni , ami megjelent a kubinyitamas.hu oldalon, de a hozzaszolasom eleje is eltunk a szoveggel egyutt, valami vegzetes.... hiba miatt. Ha veletlenul meglenne valakinek a ketnapi musor, nagyon kerem, hogy kuldje el nekem, mert erosen fuggo vagyok. Elore is nagyon koszonom. Barbara
Mobile site
Martin Killeen
2015-04-07 10:52:31
Bar lett volna Kubinyi Tamas urnak 2 nap szunete (kb. 2 es fel ev alatt), akkor nem bannam, hogy nem hallgathattam meg a Husveti es a Husvet Hetfoi musot. Udv. Barbara
Topi
2015-04-06 10:50:24
Terez
2015-04-06 10:11:02
Topi
2015-04-06 09:01:21
Topi
2015-04-05 22:42:46
Ajózsef
2015-04-05 16:00:03
-A megszállt tömegmédia sulykolta hazugság mára olyan méreteket öltött, melyben a minőséget totálisan nélkülöző tömeg mond ítéletet a magyarságát büszkén vállaló, emellett kiálló, harcot választó kisebbség fölött. A minőséget mutató kisebbséget lefasisztázó, neonácizó megszálló erők elburjánzása, mint egy iszonytató kórság jelenik meg a nemzettesten és rágja, bomlasztja, amellett, hogy kizsigereli.
-A helyzet tarthatatlan! Ki kell állni a jogaink mellett! A nép mi vagyunk! Mi vagyunk a gazdanép! Nem tehetünk engedményeket, mert az a végzetet jelenti számunkra. A harcos kiállás, az igazság kimondása és az erkölcsös életre való törekvés mind-mind komoly példamutatással szolgál. Ha gyalázzák nemzetünket akkor azt kell kiáltsuk: Elég volt!
-A nép fiaira és lányaira most egy minden eddiginél nagyobb feladatot osztott ki a teremtő. Sokan már azt hiszik nincsen visszaút, de ők bizony tévednek! Ez a feladat nem más, mint visszaadni népünknek a büszkeséget, mint az élet igenlésének szellemiségét, mint az egyetlen, kulcsfontosságú tényezőt a megmaradásunkhoz.
Jeszenszky Dénes – Nemzetiarcvonal.net
link a teljes cikkhez:
http://nemzetiarcvonal.net/2015/04/05/mi-vagyunk-a-nep/
Boldogasszony Földje
2015-04-05 10:09:37
"Feltamadt Krisztus!"
"Valoban feltamadt!"
Ez volt a husveti köszönes az en falumban gyerekkoromban.
En is igy köszöszöntök ma minden kedves Honfitarsamat es ime ez mindenkinek szol, ezt küldöm ki az univerzumba!!!
FELTAMADT KRISZTUS!
Topi
2015-04-05 07:31:46
Topi
2015-04-04 17:18:01
Boldogasszony Földje
2015-04-04 16:46:53
Admin03
2015-04-04 10:48:24
Barbara
Elküldtük újra a lapot és a műsorokat, kérek visszajelzést, ha sikerült megtalálni.
Boldog Feltámadást Mindenkinek!
Martin Killeen
2015-04-04 08:16:37
Kedves Marti!
Sajnos nagyon sokaig kerestem a mai adast es a tegnapit es nem jott be semmi!, En is fuggo vagyok,nem csak a kalifornia-i Ferenc, kernem az o segitsegetis,hol talalta meg az adast es/vagy Martikaet is. Errol jutott eszembeaz ujsag, amitnemkaptam meg, de barmennyire isszeretnem, nem tudok annyi rengeteg idot eltolteni az olvasassal, meg mar alig latok. Elnezest a sok hibaert, de nem volt idom javitani. Szebb jovot! Barbara
Admin03
2015-04-03 19:06:57
Vili
Köszönjük, megoldottuk.
Vili
2015-04-03 15:52:44
T.ÁKTV Szerkesztősége!
A tegnapi adás - ápr.02. - helyett ma a tegnap előtti - ápr. 01.- került ismétlésre.
Kérdezem: az ápr.02-i adás mikor nézhető vissza, vagy valami miatt kikerült az archívumból végleg?
Köszönöm.
barodza
2015-04-03 12:26:42
Topi
2015-04-03 11:58:35
Kegyetlen világban élünk, mossuk egymás fejét, szidunk, korholunk mindenkit, veszekedünk és kegyetlenül ítélkezünk! Milyen szörnyű világot építettünk, az irgalom ma már nem erény, hanem elítélendő korrupció! A tanár köteles irgalmatlanul büntetni, akárcsak a rendőr, az adóellenőr, mindenki! Jól menő vállalkozásokat zárnak be néhány lejes elírásért, mert nincs irgalom, mert senki semmit a másiknak nem mer, nem tud megbocsájtani!!! Félelmetes ahogyan harsogja a mindenkit feljelentő, törvényszékre adó mai ember, hogy nincs irgalom, zéró tolerancia minden téren!! Milyen világ lesz, ha mi sem tudunk kegyelmezni másoknak és más sem kegyelmez nekünk?! Egy marék porból születtünk, nem vagyunk tökéletesek, irgalom nélkül még több házasság fog felbomlani, a börtönök megtelnek, és a társadalmunk darabokra hull!
Jézus megmossa a tanítványai lábát!! Milyen jó lenne, ha lélekben le tudnánk hajolni a másik előtt és gyöngéd szeretettel megmosnánk mi is egymás lábát!! Jézus nem ítélkezik, hanem segít, kiszereti tanítványaiból a szentet, a csodát!! Jézusnál az irgalom az egyik legszebb erény! Szent Péter, Szent Pál, Krisztus irgalma nélkül ma számunkra ismeretlen figurái lennének egy elvetélt történetnek!
A kereszténység az irgalmas Isten története, s mi mindannyian ennek az irgalmas Istennek a képére, hasonlatosságára vagyunk teremtve!! Nagycsütörtök van, s ezen a szent napon gondolkozzak el, hogy Krisztusnak ez a szép vonása mennyire ragyog az arcomon, mindennapi életemben mennyire látható?!
------------------------------------------------
Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora közben
történt, amikor a sátán már fölébresztette Júdásnak, Karióti Simon fiának szívében a gondolatot, hogy árulja el őt. Jézus tudta, hogy az Atya
mindent a kezébe adott, s hogy Istentől jött és Istenhez tér vissza. Fölkelt hát a vacsora mellől, letette felső ruháját, fogott egy vászonkendőt és a derekára kötötte. Azután vizet öntött egy mosdótálba, és
mosni kezdte tanítványainak a lábát, majd a derekára kötött kendővel meg is törölte. Amikor Simon Péterhez ért, az így szólt: „Uram, te akarod megmosni az én lábamat?” Jézus így felelt: „Most még nem érted, mit
teszek, de később majd megérted”. De Péter tiltakozott: „Az én lábamat ugyan meg nem mosod soha.” Jézus azt felelte: „Ha nem moslak meg, nem lesz semmi közöd hozzám”. Erre Péter így szólt: „Uram, akkor ne csak a lábamat, hanem a fejemet és a kezemet is!” Jézus azonban kijelentette: „Aki megmosdott, annak csak a lábát kell megmosni, és egészen tiszta lesz. Ti tiszták vagytok, de nem mindnyájan.” Tudta ugyanis, hogy egyikük elárulja, azért mondta: „Nem vagytok mindnyájan tiszták.” Miután megmosta lábukat, fölvette felső ruháját, újra asztalhoz ült, és így szólt hozzájuk: „Megértettétek-e, hogy mit tettem veletek? Ti Mesternek és Úrnak hívtok engem, és jól teszitek, mert az vagyok. Ha tehát én, az Úr és Mester megmostam lábatokat, nektek is meg kell mosnotok egymás lábát. Példát adtam nektek, hogy amit én tettem, ti is tegyétek meg.”
Jn 13,1-15 - Szeretettel, Csaba t.
barodza
2015-04-03 10:09:25
Félelmes fortélyok országává váltunk
mindannyian !
Rabláncainktól kéne, először megszabadulnunk mindnyájunknak nem egymás adok- kapóknak a pufogtatásaitól és üzeneteitől virágnyelven, az jót
nem jelent mi nekünk mindnyájam a saját fogságaink
alatt vagyunk, én a megbékélés híve vagyok, és ne ellenkezzünk egymással. Minden a gonosz talentumijaiból
élünk. Kérek mindenkit ne tegyük még nehezebbé az életünket,
mert mindenki csak a csodára vár . Örüljünk annak, hogy még
vagyunk és leszünk. A vörös kéretlen kenyéradóinktól kéne
először is megszabadulni és tőlük semmit el nem fogadni adni ezen járjon a gógyink. Erre varrjon valaki gombot, ha tud.
Kegyelemmel teljes húsvétot repítsen felénk az árgyélus madarunk mindenkinek mindenkor!
Olivér
bémargó
2015-04-03 09:03:09
MAI NAPTÓL CSAK AZ ÍRJON, AKIT A SZERETET VEZÉREL ÉS JOBBÍTANI AKAR!
ÁLDOTT, KEGYELEMTELJES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK VALAMINT LELKI MEGNYUGVÁST A TÉVÚTON JÁRÓKNAK ÉS EGYMÁS MEGÉRTÉSÉT ÉS ELFOGADÁSÁT. ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS.