Zsuzsi
2015-06-07 23:23:27
Igy van fiúk, igazatok van.
mindszentiocsi
2015-06-07 21:32:08
mindszentiocsi
2015-06-07 18:13:36
Mégegyszer, Zsuzsikának : 1- Bogár László-prof a NÉP-et hibáztatja a 17.perc után?
https://www.youtube.com/watch?v=HTwRbSCW7a8 Olivérrel teljes mértékben egyetértek,hogy mindenki magán kezdje az önvizsgálatot,még Bogár -professzor is akinek 2009-benvolt egy igérete a csákvári előadásán,hogy amennyiben fél éven belül a FIDESZ nem kezdi el az igazi változtatásokat ő lesz az első aki az útcákra vonul,ha kell számonkérő bíróság elé is áll- mi történt tanár úr???
http://tdyweb2.wbteam.com/BogarCsakvar_2.htm Az én véleményem a következő:
Hát persze igazad van Lacikám,le kell váltani a Népet ,oszt jó van.Csak ki kibukott végül belőled a Marx Károly Közgazdasági Egyetem.Ti persze nem tehettek semmiről.Szerintem az "értelmiségi" és a"kőzalkalmazotti"valamint a "hogynemondjamirodista"réteg árulása a legaljasabb bűn,mivel ők el vannak tartva-aNÉP által,még ha olyan mélyról is jöttek mint Te és a mindenkori hatalomtól függ a jövedelmük.Tudom,hogy jót akarsz,de ha a NÉP-ről van szó csak úgy "Án blokk"-kérlek vegyél visszább és nevezd nevén azt a (közalkalmazotti,értelmiségi,hogynemondjamirodista) réteget amibe Te is beletartozol!Elnézést kérek a kedves nézőktől,ha kicsit indulatos voltam de ezt el kellett mondanom! 2- Tisztelt Szilvia! Szerintem is az értelmiségi és közalkalmazotti rétegnek kellene elkezdeni a szervezkedést,hiszen ők az újkori nemesség ők vannak a közösből a Magyar Nép által eltartva.Övék a kutyabőr(a havi fix),de hát ők lapítanak,pedig a létszámuk eléggé nagy.Ott ülnek mindenütt a hivatalokban a jól fizető kényelmes helyeken,rosszabb esetben valamely oktatási intézményben mossák maradék fiataljaink agyát.Őket kellene valahogy felrázni,hogy végezzék a hazafias kötelességüket,persze könnyebb a jóravaló kisembereket "letudatlanozni"és oktató ankétokra ösztönözni.Egyedül Baki Gábor szokta felvetni az értelmiség felelősségét.Egyenlőre nem hajlandóak az értelmiségiek a nemzetmentő kötelességüket végezni ,ezt finoman a tudomásunkra is hozzák nap mint nap.Újra kezd divatba jönni a Nép vegzálása:"Önök tájékozatlanok,tetszenének demonstrációkat csinálni.stb."Majd utána amikor már Önök véráldozatok által kivívták a győzelmet mi értelmiség megmondjuk,hogy hogyan is legyen és beülünk a jó helyekre,utána kezdődik minden előröl.Elnézést kérek a nyers tényekért.Igen az Ő Kötelességük a polgári ellenállás megszervezéseJa?Hogy ez munkával jár, meg az egzisztenciavesztés lehetőségével?Akkor meg nem kell a közösböl élni!Kedves Szilvia ez itt minden probléma eredője.Nem a nagy tolvajokról beszéltem-azok a sátán kutyái-hanem a kis és középértelmiségről,nagyon sokan vannak még. Valakik mégiscsak kiszolgálják a háttérhatalom és politikai bűnözők kiszolgálóit is. Ja, és nem vagyok fizetett írogató ,az egész életem arról szólt:hogyan lehet saját erőből saját tehetséggel és szorgalommal függetlenül megélni.bele is rokkantam(4 szívműtét),de soha nem tudtam a közös kondérból heremód meríteni,pedig főiskolai végzettségem van. Mégegyszer elnézést kérek a nyers hangvételért,tisztelettel mindszentiocsi.
Topi
2015-06-07 14:55:20
Bűn és büntetlenség - gazságszolgáltatás
Tizenöt cigány támadt felfegyverkezve egy férfire, akit többször meg is szúrtak, a bíróság mégsem ítélt el egyetlen egyet sem közülük letöltendő szabadságvesztésre.
A cigányok vasvillával, fejszével, baltával és késsel támadtak, a férfi kézzel védekezett. Megmutatjuk a szórakozóhely biztonsági kameráinak képeit.
https://www.youtube.com/watch?v=eYf0Su9DFqE
Zsuzsi
2015-06-07 12:07:34
Váradi
Igazad van, amit irtam, az inkább mindszentiocsinek szól. A te beirásodban is sok igazság van, ott vannak a kivülről bekiabálók, vagy Horkovicsics aki kisgazda elnökként hatmilliós adóságot csinált a saját pártjának, majd vette a kalapját és kilépett. Sokan hitegetik a magyarokat, ezért nem hisznek sokan senkinek. El kell választani az ügyeskedőket, ők nem valók közénk.
Zsuzsi
2015-06-07 00:18:41
mindszentiocsi
Váradi
Nem szabad a nemzet egyik felét a másikkal szembeállitani, minden rétegre szükség van a maga helyén. Az értelmiségi állás nem jelent nemességet, inkább írástudást, ami nagy különbség, mindig voltak alkalmazottak a kertben és a levélirásban.
Anna
2015-06-06 20:49:30
mindszentiocsi
2015-06-06 05:20:04
Tisztelt Szilvia! Szerintem is az értelmiségi és közalkalmazotti rétegnek kellene elkezdeni a szervezkedést,hiszen ők az újkori nemesség ők vannak a közösből a Magyar Nép által eltartva.Övék a kutyabőr(a havi fix),de hát ők lapítanak,pedig a létszámuk eléggé nagy.Ott ülnek mindenütt a hivatalokban a jól fizető kényelmes helyeken,rosszabb esetben valamely oktatási intézményben mossák maradék fiataljaink agyát.Őket kellene valahogy felrázni,hogy végezzék a hazafias kötelességüket,persze könnyebb a jóravaló kisembereket "letudatlanozni"és oktató ankétokra ösztönözni.Egyedül Baki Gábor szokta felvetni az értelmiség felelősségét.Egyenlőre nem hajlandóak az értelmiségiek a nemzetmentő kötelességüket végezni ,ezt finoman a tudomásunkra is hozzák nap mint nap.Újra kezd divatba jönni a Nép vegzálása:"Önök tájékozatlanok,tetszenének demonstrációkat csinálni.stb."Majd utána amikor már Önök véráldozatok által kivívták a győzelmet mi értelmiség megmondjuk,hogy hogyan is legyen és beülünk a jó helyekre,utána kezdődik minden előröl.Elnézést kérek a nyers tényekért.Igen az Ő Kötelességük a polgári ellenállás megszervezéseJa?Hogy ez munkával jár, meg az egzisztenciavesztés lehetőségével?Akkor meg nem kell a közösböl élni!Kedves Szilvia ez itt minden probléma eredője.Nem a nagy tolvajokról beszéltem-azok a sátán kutyái-hanem a kis és középértelmiségről,nagyon sokan vannak még.
Topi
2015-06-05 20:52:23
Topi
2015-06-05 20:36:03
Éva
2015-06-05 17:49:51
Megjelent Kiss Sándor: Zsidókórság - A magyarság fajvédelmi bibliája -című könyve, mely a szerző összegyűjtött életművét tartalmazza.
Ismerve a jelenlegi viszonyokat, a majd' 100 évvel ezelőtt született írások ma aktuálisabbak, mint valaha, mivel a magyarság valahogy nem akar tanulni a történelemből.
magyartm
2015-06-05 13:16:26
László Gyula régész professzorról készült portré film vetítése:
Örömmel tudatjuk, hogy elkészült Jelenczki István "ÁLDOM A TEREMTŐT"
című, két részes portréfilmje
László Gyula régész professzorról és képzőművészről.
A filmet a Duna World TV csatorna fogja sugározni az alábbi időpontokban:
I. rész: 2015. június 06-án, szombaton 17:00-kor (52 perc),
II. rész: 2015. június 07-én, vasárnap 16:10-kor (52 perc).
Akinek nem elérhető a Duna World tv csatornája, a
www.mediaklikk
oldalon élőben nézheti meg az adást.
Sajnos visszakeresni nem lehet utólag a filmet.
Üdvözlettel:
Zseni Annamária és Jelenczki István
Horvathek
2015-06-05 07:14:50
Horvathek
2015-06-05 06:24:05
Kedves " Barteli2, " a 2015-06-03 12:40:04 -kor kuldottt sorok lefagyasztottak.
Aztan magamhoz tertem, mikor utana neztem. Feked kozseg weboldala:
http://www.feked.hu/index.php?page=1&cont=aktualis.
A falu lakossaga mind svab.
http://www.feked.hu/index.php?page=8&cont=8_1
"...A községet a mai napig többnyire a XVIII. században a Fuldai Apátság területéről betelepített németek leszármazottai lakják, akik magukkal hozták kultúrájukat és szokásaikat, de újabban az ország és Európa más tájairól is érkeznek hozzánk a letelepedni vágyók...".
miskolcilaci
2015-06-04 23:04:28
Topi
2015-06-04 21:13:58
Terez
2015-06-04 16:07:38
Topi
2015-06-04 14:11:55
Topi
2015-06-04 09:14:18
Topi
2015-06-04 06:42:05