Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-06-17 16:55:21
miskolcilaci
2015-06-16 22:14:29
Boldog születésnapot kívánok Pesta!
Él a magyar mindörökké (Máté Ottilia)
https://www.youtube.com/watch?v=bJe8a0DClZw
miskolcilaci
2015-06-16 22:07:30
Oroszország új mikrohullámú ágyúja képes kisütni a repülőgépek és drónok fedélzeti elektronikáját.

Oroszország bejelentette a fejlesztését egy "mikrohullámú ágyúnak", amely képes megbénítani a drónokat és a precíziós fegyverek robbanófejeit.
A fegyver egy 360 fokos repüléstilalmi övezetet hoz létre maga körül mintegy 10 km-es körzetben, és kisüti bármilyen repülőgép, drón, és nagy pontosságú irányított rakéta elektronikáját a hatósugarán belül.l
Ez a mobil mikrohullámú sugárzás komplex módon végzi a frekvencia blokkolását a fedélzeti elektronika esetében az alacsony magasságú légi célpontoknál és nagy pontosságú fegyverek robbanófejeinél.l
A forrás szerint az ágyú kialakítása lehetővé teszi, hogy fel lehessen szerelni a BUK légvédelmi rakétarendszer vázára is.l
l"A teljesítményét és a jellegét illetően nincs versenytársa a világon... Ha feltelepítik egy speciális platformra, egy SHF 'ágyú' teljes körű védelmet tud biztosítani", tette hozzá.l
http://persianews.vcp.ir/
barodza
2015-06-16 15:29:02
Azért tiltották meg június 4. én az egyházi
harangozást: Ne hogy felébredjen bennünk
honfivérünk, a haza szeretetünk és az öntudatunk,
megvilágosodjék bennünk, mindenben. Idegenszívük
diktálnak, majdnem, mindenünkben, akikben tudnak.
barodza
2015-06-16 11:16:43
Megjött, én édesapám a muszkaföldről
japánkenyeres társától kapott szájhar-
mononikáján játszott régi sanzonokat, a
Kapott fillérekből vette meg a kenyerét
és azt ette alázattal, nem kellett néki a
mások kéretlen kenyere, ha mindenki
ilyen lett volna, mint édesapám nem lenne
az országunk kifosztva, és a szolgák szintjére
lesüllyesztve. El lehet ám ezen gondolkodni
és együtt keressünk kiutat mindenkivel,mert
csak így tudunk megmaradni. HA VÁLTOZÁST
SZERETNÉL AZ TE MAGAD LÉGY!
Ezt nem én találtam ki!
Hidegen fújnak a szelek azok nem jót jelentenek..

Olivér

https://www.youtube.com/watch?v=b-yjz6vtShA
Topi
2015-06-16 07:31:44
http://www.netextra.hu/dobbenetes-jon-a-menekultaradat/
Miközben nálunk egyesek plakátokat festegetnek... Így néz ki már élőben a bevándorlási helyzet Franciaországban, Calais mellett az autópályán ! ! ! Kamionokat, autósokat fosztogatnak az ezrével ott bolyongó menekültek....
Hamarosan ez a sors vár Európára, mely megint béna kacsa módjára tétovázik és a nagy liberalizmus jegyében büntetni készül azokat, akik korlátozni akarják a beáramlást.... https://www.facebook.com/martin.navratil.735/videos/vb.100000702469824/1002475596452513/?type=2&theater&honnan=Nemzeti_Hirhalo
Ajózsef
2015-06-16 07:08:03
El tudjátok képzelni milyen jó érzés nem félni a holnaptól? Egy önellátó gazdaság nem törődik a napi politikával, van fontosabb dolga. Előbb magatokat mentsétek meg mert az aki a zsidó rabja, adósa, jól-rosszul fizetett alkalmazottja az elveszett a Magyar nemzet számára.
Ajózsef
2015-06-16 06:29:04
Kedves Magyar testvérim, ha jót akartok magatoknak és családotoknak és hazátoknak , forduljatok vissza az értelmiségi pályáról az értelmes és tartalmas élet felé, nem fogjátok megbánni. A magyar föld termékeny 1-2 hold eltart egy nagy családot.. Egy falusi gazdaságban kell a sok gyerek mert mindig több a munka mint amennyit el lehet végezni és minden korosztálynak van feladata, senki sem érzi magát feleslegesnek. Nem tüntetni kell hanem gyereket csinálni és dolgozni, filozofálni, egykézni, szingliskedni könnyű de nem vezet sehova.
miskolcilaci
2015-06-16 06:16:04
Több pénz marad a családoknál!
Újra drágul a gáz és az áram.

Kész feladni a rezsicsökkentést az Orbán-kormány – ez a lényege annak a hivatalos, az uniós energetikai biztosnak küldött kormányzati levélnek, amelynek tartalmát a hvg.hu megismerhette. Nem egyszerűen a rezsicsökkentés leállításáról van szó, a kilátásba helyezett lépések szerint jöhet a gáz és az áram drágulása.
A hvg.hu által megismert, május 8-ai keltezésű levelet Trócsányi László igazságügyi miniszter küldte az uniós energetikai biztosnak, Miguel Arias Canete-nek.
Nő a fűtésköltség.
A levél meglétét az igazságügyi tárca gyakorlatilag elismerte, de annak tartalmáról nem kívánt nyilatkozni (de nem is cáfolta), arra hivatkozva, hogy a „levél egy, a magyar Kormány és az Európai Bizottság között folyamatban lévő, nem nyilvános eljárás része”.
Vége a rezsicsökkentésnek?
A kormány a Brüsszelnek küldött dokumentumban ezt a három legfontosabb lépést helyezi kilátásba.
1. Átalakítják a rendszerhasználati díjak, azon belül az átviteli/szállítási és elosztási díj ármegállapítási rendszerét, azt háromlépcsőssé téve. Most az energiahivatal állapítja meg rendeletben a díjakat, bírósági jogorvoslat nincs.
2. A levél kilátásba helyezi, hogy a kormány megszünteti azt a mostani helyzetet, hogy van figyelembe nem vehető költség. Brüsszelnek az az egyik fő kifogása, hogy most nem költségalapú az elszámolás a cégekre erőltetett állami árképzésben.
3. A levél szól arról is, hogy az egyetemes szolgáltatásnál, praktikusan főként a lakossági ügyfeleknél most a rendszerhasználati díjak olyan nyomottak a rezsicsökkentés miatt, hogy nemcsak profitot nem tudnak termelni a szolgáltatók, de a díjak legfeljebb 0 százalékos tőkemegtérülést „biztosítanak" csupán. Ezért módosítják a rendszerhasználati díjak megállapítási rendszerét a fenti módon, és a le nem vonható költségtételeket kiiktatják. Ezeknek az eredője lehet az, hogy megemelkedik a tőkemegtérülés. Ha pedig ez nő, akkor a gáz- és áramárnak is emelkednie kell.
Hasonlóan elzárkózó volt az Európai Bizottság is: Canete biztos szóvivője, Anna-Kaisa Itkonen is hasonlóan érvelt a hvg.hu-nak: azt mondta, kötelezettségszegési eljárás van Magyarország ellen, de mivel ez még folyik, nem kommentálják. A bizottság ebben az ügyben folyamatos kapcsolatban van a magyar hatóságokkal.
http://www.origo.hu/gazdasag/20150615-rezsicsokkentes-gazar-aramar-kormany-europai-bizottsag-orban.html
Ajózsef
2015-06-15 17:05:56
Egy igazi "anticeleb", aki negyvenöt éve hűséges feleségéhez, húsz gyermeke van, albérletből költözött tanyára, ahol valóságos munkával gazdagodott meg, életében nincsenek sötét titkok, nem népszerű, és a média által nem ünnepelt személyiség. A hetek.hu riportere, Piros Júlia beszélgetett Lukács Ernővel és feleségével, Csath Juliannával, akik milliárdos gazdaságot hoztak létre, úgy, hogy közben húsz gyereket neveltek fel. Ma már huszonöt unokával büszkélkedő nagyszülők, és Tolnaszigeten, egy valódi kastélyban élnek...
forrás: http://www.nagyszuloklapja.hu/hirek-erdekessegek/1803/20-gyermekuk-vanmegis-milliardosok-lettek-raadasul-magyarorszagon.html

-Így kell menteni a Magyart!
Zsuzsi
2015-06-15 14:53:51
Kedves Mindszentiocsi, félreértett. Az írtam, féligazságokkal nem jutunk semmire, tehát ne vállaljuk fel Apista féligazságát hanem tegyük helyre. Hazaárulók körében nem tudunk divatot csinálni, mentsük a magyart.
mindszentiocsi
2015-06-15 14:18:19
Zsuzsinak! Egy kicsiny (nem túl sok) szellemi munkát és szellemi látókört igénylő gondolatmenet a nemzeti összefogás érdekében. Van ugyebár a háttérhatalom és ALATTUK vannak az államok a hatalmi szerveikkel (törvényhozás-politikusok,igazságszolgáltatás-bírók,végrehajtó szervek-adóhivatal-stb,újabban az ellenőrző szervek-alkotmánybíróság-stb és a média-TV-Újságok stb.Ennek az öt hatalmi ágnak a legeslegalsó szintekig vannak hivatalnokai (közkatonái). Őket kell meggyőzni,hogy tulajdonképpen: ők a háttérhatalom aljas szerveződését szolgálják amennyiben állásféltésből meghunyászkodnak! Nos ők vannak olyan helyzetben,hogy szerveződni,demonstrálni tudnának a nemzetük érdekében-ami egyébként a kutya kötelességük is lenne honfitársaikkal szemben.Zsuzsi eddig követhető vagyok?No,de mindenki félti az állását és így továbbra is a világkormány szájíze szerint tanítanak,intézkednek,végzik a munkát.Nem olyan bonyolult ez!Kegyed azt írja az előző véleményében:megfordíthatjuk Apista gondolatát és úgy IS IGAZ-tehát Kegyed szerint Apista megállapítása önmagában IS IGAZ és ez Önre nézve már bíztató jel.Csináljunk divatot az ő körükben is a közösség szolgálatának eszméjéből! Embernek való munka lesz.
Zsuzsi
2015-06-15 09:27:03
Megfordithatjuk Apista gondolatát és ugy is igaz, azok akarnak beleszólni a komoly szellemi munkát igénylő kérdésekbe, akiknek semmilyen látókörük nincs hozzá, ezért tévesen itélkeznek. Nyilván az ő esetükben is húsz év szellemi munka után lehetne megszólalni a logikád szerint. A következtetésem, a beírók ne saját sorsuk terhétől szenvedve vagdalkozzanak, inkább csak akkor szólaljanak meg ha nem a másik hibáztatása, hanem a nemzet összefogása érdekében találtak egy gondolatot.
Apista
2015-06-14 23:54:05
Jaja, Mindszentiöcsi, mindig azok akarnak uralkodni, akik egy percet sem dolgoztak. Én senkit nem engednék hatalom közelébe, amíg nem végzett kétkezi munkát vagy húsz évig. Lehet óbégatni a sok nagyokosnak.
Más:
A kORRmány megszorongatja a multikat a vasárnapi zárva tartással, de azért tőlük bérli a helyet hétköznap:
http://www.kormanyhivatal.hu/hu/budapest/hirek/kormanyamblakok-elerhetosegei
Topi
2015-06-14 23:33:04
Topi
2015-06-14 22:26:30
mindszentiocsi
2015-06-14 19:12:04
mindszentiocsi
2015-06-14 19:06:17
Veress Miklós:Karrier

Még meg sem hozta a gólya
Máris volt protekciója
Hallgatták hogyan bömböl
Nagy fej lesz a gyerekből
Kondenzált anyatej
Diplomás dada kell
Ez ám a karrier
Sikerrel vette a gátat
Jelessel az iskolákat
Ő sem tehetett róla
Ilyennek hozta a gólya
Buktasson aki mer
Az apja csuda fej
Ez ám a karrier
Mert félt a vértől a szagtól
Nem lett ő orvos csak doktor
S hogy el ne kopjon a lába
Benyomták egy irodába
A nejnek teddy bear
A kutya terrier
Ez ám a karrier
Aztán az utolsó akta
Osztályon felüli kripta
Nem érdeklik a holtak
Ő polgár módra porlad
Kukacok aki mer
Tiétek ez a fej Eltelt 50 év és még mindig ez folyik csak most 1000-rel.
Ébredő
2015-06-14 12:52:18
A HPV elleni oltásról világosan: https://www.youtube.com/watch?v=luPYJdcN7SE
Topi
2015-06-14 10:54:40
kommunisták, liberálisok, bolsik, cion-szocialisták-
http://api.ning.com/files/Wib7New*846vt2pU4VYIehQoD49uRWQatDcomB7PuG*B6hl0aXYFDFYCotPCmIE75f5O6I2cf7PkOwgTF0meDy0tUmQO-Hvg/balosok.jpg?width=721
A nemzeteket jöttmentek alapították.pdf http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/attachment/download?id=6573332%3AUploadedFile%3A67253

Az egésze egy szemét bagázs, nemzet áruló, mocskos rabló horda!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.