Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-04-29 07:04:47
Az európai földművesek tönkretétele-
Hát ezért megy a birkózás Ukrajnáért, a többi (demokrácia, stb.) csak duma

Döbbenetes távlatok. És sajnos reális.
"Ukrajnában van az európai mezőgazdaságra alkalmas földek harmada."

Ha ennek nagy részén monokultúrás GMO-termelés lesz, az mindent borít.

http://transform.hu/index.php/elemzesek/elemzesek-kulfold/733-az-europai-foldmuvesek-tonkretetele
Topi
2015-04-29 06:37:02
Ö is ember!

Megyek az aluljáróban, erre arcomba nyomja papírosát egy aktivista.
Nézem, valami PM. (Kellett némi fejtörés, míg rájöttem, melyik törpe baloldali pártocskáról van szó, hej, egyszerűbb világ volt, amíg csak voltak a szocik, azt annyi.)
"Feltétel nélküli alapjövedelem!" - ezt sikoltozta a fülembe.
Átvettem a papírost, s belékukkantottam.
- Jól vettem ki - fordultam felé -, hogy maguk azt szorgalmazzák, hogy a magyar állam mindenkinek adjon havonta egy bizonyos összeget?
- Igen! - nézett büszkén a szemembe, mint holmi álruhás Che Guevara.
- Teljesítményre, munkakedvre és bármire tekintet nélkül?
- Igen!
- Akkor is, ha egy szalmaszálat sem tesz keresztbe?
- Igen!
- Miért?
- Mert ő is Ember! (Ezt a szót jól kihangsúlyozta).
- Az ön adójából is?
- Igen, én ezt vállalom! És szégyellném magam, ha nem tenném.
- Nézze nagysád - jegyeztem meg. - Én is ember vagyok. Ugyan ma még semmi hasznosat nem tettem, de szeretnék egy jót ebédelni, s utána taxival mennék haza. Van egy tízezrese?
Szótlanul elfordult, s eszébe sem jutott, hogy segítő karját kinyújtsa felém.
Pedig én is Ember vagyok!

http://pozsonyiadam.blogspot.hu/
miskolcilaci
2015-04-28 23:06:13
Ha már Csernobil....
A csernobili atomerőmű lezárt körzetében tombol a futótűz.
В зоне Чернобыльской АЭС бушует лесной пожар. https://www.youtube.com/watch?v=f4_PnXm1HCg
Topi
2015-04-28 20:30:43
Lehel
2015-04-28 18:53:07
Olyan (kényszer helyzeteket hoznak létre, ahol nem csak a gazdasági verseny miatt, hanem az életmentés miatt is szüksége van nagy tömegeknek az USDollárra.

http://indavideo.hu/video/Az_ISIS_es_a_III_vilaghaboru_-_David_Icke

Ne felejtsük el, milyen sok millió ember él úgy hogy számára a háborúskodás jelenti a természetes megélhetést,nem a szántó-vető életmód. Gondolkozzunk,
miként tudjuk eltántorítani őket ettől a megélhetési tevékenységtől, amikor a reálgazdaságnak a gépek világhódítása miatt már egyre kevesebb szakemberre van szüksége és a dolgozók milliárdjai az éhbérrel csak a silány tömegárut képesek megfizetni, egymás szolgáltatásait egyre kevésbé...
Itt látható, miért kellenek a bevándorlók, akikkel le tudják a multik verni az őslakosság által elvárt munkabéreket a még ki nem szervezett gazdasági társaságoknál. A dolgozó milliók így egyre inkább kizáródnak a szabad élelmiszer választás lehetőségéből is - hiszen maguk már nem képesek azt előállítani, sem a minőségit megfizetni.
Lehel
2015-04-28 15:55:30
Javaslom, csak óvatosan az USDollár végét osztani...
Nyilván azért élünk fizikai testben, mert a Mindenható ezt így akarja..A szabad akarattal elértük, hogy letértünk a természet útjáról,ahol ugye éhen hal az az állat/madár, amely nem gondoskodik saját ellátásáról. Az emberiség esetében, a munka szerinti "specializálódás" útján megvalósult hatékonyság növekedés miatt már több embert képes eltartani az emberiség, azonban pontosan ezért vált igen fontossá egy, az értéket előállító egyén, azaz az ember vagyoni jogát biztosító eszköz, a fizető eszköz szükséglete. Az eszköz tehát a szükségleteket is fedező anyagi javak az azt előállító emberhez kötő tulajdonjog időbeni eltolását, ezen jog egyszerű konvertálását és megtartását kell szolgálja. Ez a mai ember és a társadalom számára nélkülözhetetlen.
Az ember csak akkor lehet szabad, ha az általa előállított értékek az előállító tulajdonát képezik és ezt a jogot védik. Az öngondoskodásra képes ember viszont igyekszik szabadon élni...(más kérdés, hogy ma ezt félre értelmezik sokan.)
Ahol nem tisztelik és védik a "szerzői jogot", azaz az egyén jogát az általa előállított és a közjót, másrészről mások szükségletét fedezni is szolgáló "terméséhez", ott leáll a "termelő ember" motivációja.
Ezért maradtak le a volt szocialista országok és ezért emelkedtek ki közülük azok, ahol engedtek működni olyan szektort,mint Magyarországon, a háztájit, ahol az egyén teljesítménye szerint érvényesülhetett,gyarapodhatott. ( továbbá segítették, vagy engedték a javak cseréjét )

A pénz, így a Dollár sem tűnhet el természetes úton hirtelen, csupán egy rivális pénz fog megjelenni és amelyik mögött erősebb emberi érdekeltség, azaz magasabb szintű motiváció lesz képes működni, az fog erősödni, amíg a másikról le fognak állni. Más kérdés persze, hogy mi történik azon rétegekkel, amely megélhetését korábban pontosan pl. az USD működése biztosította ( ezért provokálnak manapság háborúkat ), illetve azokkal, akik nem fogadják el a változást és nem állnak be a sorba.?.
Topi
2015-04-28 15:55:26
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!

Nagyon igaz!!! Világosan kell beszélni, mert szóból ért az ember!!!!

Csodálatos, mert az ausztrál miniszterelnök meg merte mondani az igazat. Hurrá!
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa
tanulhat belőle!
Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények megelőzése végett, felszólította azokat a muzulmán hívőket, akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.
Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit, azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál
titkosszolgálat erőfeszítését a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.
IDÉZET:
NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,
HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!
Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.
Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének, szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, libiaiul, arabul, kínaiul, japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az Ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket, gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi kultúránknak
a része.
Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek, az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.
Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk, melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok, akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.
Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket, hogy ide jöjjetek.
Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”
Röviden:
LOVE IT, OR LEAVE IT!

Magyarul is lehet: Szeresd vagy szaladj!
Barteli2
2015-04-28 10:23:02
A magyar kormány tényleg orosz barát?
Mindenki döntse el annak a fényében, hogy a oroszok magyar nyelvű internetes oldalának címét a Hidfő.net -et az elmúlt fél évben már negyedszer kellett megváltoztatniuk az üzemeltetőknek. Miért?
Jelenleg itt érhető el: http://hidfo.ru/
Topi
2015-04-28 06:56:09
Terez
2015-04-28 05:21:16
Topi
2015-04-27 20:52:06
A TEREMTŐ ISTENNEK NINCSENEK TÖRVÉNYEI - MERT OTT REND VAN!

Ja, igen. 2011-ben lejárt a turáni átok a magyarságról, és szépen visszavitték ezt az átkot, a megátkozónak, hogy most már ezentúl ott dolgozhasson, mint ahogy minden esetben visszaszáll az átok a megátkozóra.
De vajon hova vitték vissza? Vajon ki a megátkozó? Na ki? Na ki lehet az?????
Észre lehet venni, hogy azóta egyre gyakrabban kiszúrja a szeg a zsákot, és kiderülnek az igazságok (a bődületes disznóságok).
Azért nem kellene könnyet hullatni miattuk.
A tények, azok tények, lehet figyelmen kívül is hagyni a tényeket, de sokaknak "érdekes" lesz az elszámolása akkor, amikor eljön annak az ideje.

http://napitema.blogspot.hu/2014/05/nem-rabszolgaknak-lettunk-teremtve.html
Topi
2015-04-27 20:28:57
Szükség lenne egy nemzeti sírhelyvédelmi programra

Száz éve ezen a napon elesett egy magyar katona a Kárpátokban. Nem is emlékeznénk meg róla, ha egészen váratlanul nem bukkantunk volna rá megrongált, meggyalázott síremlékére Északkelet-Felvidék egyik csendes falujában. Ez indított minket arra, hogy a pusztuló magyar síremlékek ügyében felemeljük szavunkat.

Tekintse meg fényképes írásunkat: http://www.magyarpatriotak.hu/halottaink-meggyalazva-nem-nyugodhatnak/

Magyar Patrióták Közössége
miskolcilaci
2015-04-26 23:26:05
Egy "szeparatista" keresztre feszítése Ukrajnában, Azov módra. Játék a tűzzel.
A második videó megnyitása.
http://www.liveleak.com/view?i=e66_1429916333
miskolcilaci
2015-04-25 22:28:37
Áprilisi mondóka.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9MCCGLczUk

Júliusban bepöccentik a medinai lokátort.
http://hvg.hu/itthon/20150423_Juliusban_bepoccentik_a_medinai_lokatort

Balul sikerült rakétagyakorlat Oroszországban.
https://www.youtube.com/watch?v=Vqxs7-8OUIc

Régi, de aktuális:
Vona: „az iszlám az emberiség utolsó reménye”
http://www.jovonk.info/2013/11/10/vona-iszlam-emberiseg-utolso-remenye
miskolcilaci
2015-04-25 17:14:20
„Az enyém, ezt jobb, ha tudod” - lomisok (CIGÁNYOK) verik a hajléktalanokat.

Lopás a turkálás

A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény értelmében a lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában, értéktől függetlenül a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. tulajdonába kerülnek. Ebből következik, hogy aki ezekből a dolgokból eltulajdonít, az lopást követ el. Az elkövető lopás vétsége miatt akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, ha a szabálysértési értékre elkövetett lopást üzletszerűen követik el, vagyis ha lopások által valaki „rendszeres haszonszerzésre törekszik”. A kisebb értékre (50 ezer és 500 ezer forint között) elkövetett lopás vétségnek számít, 50 ezer forint alatti értéknél pedig szabálysértésnek.
http://www.hir24.hu/belfold/2015/04/24/az-enyem-ezt-jobb-ha-tudod-lomisok-verik-a-hajlektalanokat/#sl
barodza
2015-04-25 11:15:41
Nem vagyunk ám mi Masaryk
aki holnap után be tóik, tarjániak
csak igazán tudják.

http://ujmagyarevezred.nl/umek-154.html
barodza
2015-04-25 09:49:25
Ennél jobban el sem lehet
találni a mi napig ami itt szól,
ez a mai valóság is!

https://www.youtube.com/watch?v=wZFnbf-GUe0
Valaki mondja meg

Olivér
Topi
2015-04-24 23:37:30
2015.április 23:
A valóság:
-Algéria szupermodern nemzeti stadiont kíván építeni mintegy 700(!) milliárd forint értékben.
Válasz nincs, áll az ügy.

-Algériában tejhiány van. Évente 2 milliár dollárért importálnak.
Tízezer tejelő marhát igértünk 2 évvel ezelőtt- egy sem érkezett.

-Öntözési tervet készítettünk évekkel ezelőtt.
A tervek nem jutottak el Algériába.
Az algériai földművelési miniszter : "hagyjunk fel pipogya semmittevésünkkel"

-Algéria 7 és félmillió tonna gabonát importál évente.
Tőlünk várják, válasz nincs

-Kereskedőház létrehozását javasolta Algéria.
A magyar oldal 2014 szeptemberére igérte.
A kereskedőház azóta sem kezdte meg működését.
MN 2015.ápr.23 A nyitás csődje Algériában - Dr Mohi Csaba

A tervek itt vannak:
http://mno.hu/gazdasag/hatalmas-beruhazasra-keszul-hazank-algeriaban-1212590
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/magyar_sikerek_kulfoldon_ide_kuldenek_a_cegeket.582527.html
Topi
2015-04-24 23:34:18
A kereskedelmi nyitás Algériában - tervek és valóság http://mno.hu/gazdasag/hatalmas-beruhazasra-keszul-hazank-algeriaban-1212590
miskolcilaci
2015-04-24 20:34:53
BOJKOTT INDULT A KÁRPÁTALJAI MAGYAROKÉRT
Bojkott indult a Petro Porosenko ukrán elnök érdekeltségéhez tartozó, Magyarországon is kapható édességek ellen. A bojkott mögött egy Facebook oldal áll, de több szervezet is csatlakozott hozzá. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a kárpátaljai magyarok nehéz sorsára.
A Feltámadunk Facebook oldal hirdette meg azt a bojkottot, amelyhez csatlakozott a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Betyársereg is. A bojkott oka, hogy 2012 óta minden Roshen és Bonbonetti termék Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában van, így számos édesség megvásárlásával az ember anyagilag támogatja "azt a személyt, aki felelős több kárpátaljai magyar haláláért, illetve a jelen pillanatban is zajló sorozásokért" - tájékoztatta szerkesztőségünket a HVIM.
A Petro Porosenko ukrán elnökhöz köthető édességek a felhívás szerint:
Tibi csoki
Duna kavics
Francia drazsé
Bonbonetti termékek
Americana csokoládé
Happy Gum rágógumi
Cherry Queen konyakmeggyek
A HVIM vezetősége állt az élére annak az akciósorozatnak, amelynek célja, hogy a magyar vásárlók a lehető legközvetlenebb módon értesüljenek a bojkottról. A mozgalom minden jóérzésű hazafit arra kér, hogy aktívan vegye ki a részét az akcióból, "annak érdekében, hogy 10-20 év múlva is beszélhessünk még kárpátaljai magyarságról".
Mint írják, az oldalt látható kép szabadon kinyomtatható és terjeszthető, ugyanakkor arra is kérik azokat, akik csatlakoznak a bojkotthoz, hogy az akciókról készült fényképeket küldjék el a budapest@hvim.hu e-mail címre.
A HVIM-nek nem ez az első bojkottja, a korábbiakról Incze Béla, a mozgalom alelnöke beszélt egy vele készült interjúnkban:
"A legelső bojkottot a Túró Rudi ellen hirdette meg a szervezet. Abban az esetben az volt a probléma, hogy a népszerű édesség marketingszakemberei úgy gondolták, hogy Magyarországon helye van olyan óriásplakátoknak, melyeken nem Kassaként van feltüntetve felvidéki városunk, hanem Košiceként. A plakátok rövid idő alatt lecserélésre kerültek. Második alkalommal a Dorko ruhamárka és a Players Room bolthálózat ellen hirdettünk bojkottot, mert előbbi olyan pólókkal állt elő, amin a Szent Korona, illetve a kereszténység és a magyar történelem kultikus alakjai gyalázatos módon voltak ábrázolva. Ez volt a legsikeresebb bojkottunk, mivel kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt elnézést kértek, és visszavonták a sértő termékeket. Jelen pillanatban három bojkott fut párhuzamosan. Az egyiket felvidéki bajtársaink hirdették meg a felvidéki CBA ellen, amiért az önmagát "magyar üzletláncként" meghatározó cég felvidéki franchise partnere a Felvidéken nem helyez ki magyar feliratokat. Székely testvéreink pedig a Heineken termékei ellen hirdetettek harcot, mivel a cég romániai szóvivője egy közleményben kétségbe vonta Székelyföld létét. Ez a két bojkott jelen pillanatban is aktív, és számos pozitív eredményt könyvelhetünk az akciók hozadékaként."
A kárpátaljai magyarok helyzetéről nemrég egy részletes riportban számoltunk be, ami sok segítséget nyújt az ottani körülmények megértéséhez. forrás: alfahír
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.